- SCYROX V8 gamer egér
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- Szólánc.
- Érdekes történések a hardveraprón...1.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Egy Biztonsági őr kalandos útja 2
-
LOGOUT.hu
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
k-adi
nagyúr
Beast-bajnokság
Beast Games (2025)
season 1 finaleMr. Beast nagyot ment. Szó szerint. Ennyi pénz, te jó ég. Talán ez az első olyan reality show, amit van is értelme megnézni. Vannak csavarok, érdekes pszichológiai kísérlet az egész amúgy, és persze pénz. Rengeteg pénz.
A show maga nagy költségvetésű, nagy felbontású kamerákkal, stb. tehát egyáltalán nem érződik gyengébbnek vagy bénácskábbnak, csak azért mert "youtuber" show ez, bár már Prime video. Vagyishát már nem is tudom mi ez, mert Mr. Beast önmaga egy külön kategória lassan. A helyszínek szépek, 1000 versenyző rengeteg és jól fel vannak építve az epizódok, mindig cliffhanger a vége persze de ez egy ilyen formátum. Annak örültem, hogy a végén az nyert akinek jobban drukkoltam.
de az imdb-n ne nézzétek meg a cast listát, mert abból kiderül kik jutottak a döntőbe.
Viszont az évad vége felé, beleesik abba a csapdába az évad, amibe oly sok reality... Elkezdenek lelkizni, jobban bemutatni az egyes játékosokat, amikor már kevesen vannak... de ez senkit nem érdekel, hiszen mindenkinek van egy drámai, szomorú története és mindenki azért ment oda, hogy pénzt nyerjen, totál feleslegesek a nyálas dumák mellé... csak időhúzásra vannak.
Szóval, röviden: a show jó volt, biztos sokat tanultak belőle Beast-ék, hogyan csinálják a következő évadot. És a végén azért említést tesznek, hogy 50 Guiness rekordot döntöttek és persze azért minden játékosnak fizettek egy kicsit
-
k-adi
nagyúr
válasz
Phoen|x #80816 üzenetére
Köszönöm a visszajelzést
igen, a zenéről még írhattam volna, az is dicséretet érdemel, legtöbbször jó zene választás volt a jelenetekhez és a kamera, fényképezés is rendben volt, és a vége felé már egyre több távolabbi, menőbb kamera nézetek is voltak. (gondolom eleinte budget miatt nem)
-
válasz
Pro Koryak #80820 üzenetére
Pl Brian akiről kvázi az első évad szól, őt hova helyezi el? Rosszul fogalmaztam nem utalás, de a régi ismeretében teljesebb az élmény, legalábbis szerintem. "It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
gyuromoj
veterán
The Wheel of Time Season 3 - Official Trailer | Prime Video
[RÖVIDEN] Az HBO munkatársa elárulta, hány évadot terveznek a The Last of Us filmsorozathoz[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
-
dokee78
félisten
Dexter: Eredendő bűn-höz kell az eredeti Dexter ismerete?
-
negyven2
veterán
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
k-adi
nagyúr
Cobra Kai (2018-2025)
season 1-2-3-4-5-6 part 3 finaleNa ez jó volt. Összességében véve kellemes sorozat, van benne kellő mennyiségű humor, harc és egy kis romantika - ami néha már túl sok (pl. Carmen szála akit Vanessa Rubio alakít), talán ez lehetne az egyetlen negatívum amit fel lehet sorolni a sorozat ellen. A cast remek, a 2 fő sensei, Ralph Macchio és William Zabka kifogyhatatlan humorforrás, a végére Courtney Henggeler karaktere is felzárkózik és van pár csípős egymondatosa. A főgyerekek, srácok tekintetében Xolo Maridueña és Tanner Buchanan megállták a helyüket, a melléksrácok többsége, pl. Jacob Bertrand, Gianni DeCenzo szintén. Lányok esetén eleinte Mary Mouser karaktere virágszál volt, de Peyton List általi karakter behozásával megkeményítették Samantha-t is.
A sorozat jól használja az újítás receptjét. Minden évadban tényleg valami új történik, mégha napvégén mindig az a vége, hogy le kell karatézni egymást. Nagyon jól átível a sorozat a kezdő gyerekek egymás közötti bandaháborús, gyerekcsíny szintről a nagymenő dojo-k közti rivalizálásba.
Eleinte ugye csak a Cobra Kai dojo van és az ottani belső konfliktusok, majd bejön a képbe a második, eredeti Mijagi dojo és ezzel együtt egy teljesen új történet szál és sensei (Martin Kove és Yuji Okumoto), majd ezt a vonalat bővítve, újabb dojo kerül a képbe, újabb, ősi rivális senseivel (Thomas Ian Griffith, Alicia Hannah-Kim) így ahogy haladnak az évadok, mindig egyre nagyobb a tét, egyre erősebb rivális jön (Lewis Tan) újabb gondokkal.
Azt sajnáltam, hogy a végén
.... és talán ez a legnagyobb gond a sorozat végefelé, hogy kiszámíthatóvá válik annak ellenére, hogy azért próbáltak többször is váratlan csavarokat bedobni, amelyek többé-kevésbé még működtek is.a női bajnokságon nem Zara nyert, akit Rayna Vallandingham alakít, mert egyértelműen ő volt a jobb, csakhát úgy nem lett volna happy end A sorozat legnagyobb előnye viszont, hogy remekül egyensúlyoz a humor és karate közt, és nemcsak a 2 fő sensei közt, hanem gyerekek is legalább annyira jó humorforrások. A karate jelenetek jól megvannak csinálva, szépen körbetáncolják egymást ahogy kell, megvan a fake ütés, stb.
Írhatnék még de minek, legyen annyi elég, hogy ajánlott megnézésre. Jó a hangulat, vicces, jó karakterek vannak és a harcok is látványosak, főleg egyre jobban ahogy halad előre a sorozat. Belegondolva, hogy ez alapból egy Youtube sorozatként indult ha jól tudom, majd látva a sikerét átvette a Netflix, szép pályafutást futott be a sorozat. Talán ennyi évad nem kellett volna, a végén Silver karakterének a túlzott alvilági, kicsinyes bosszú témája már talán túlzás volt.
-
paatrick
őstag
Bár nem láttam ezt a szexoktatást, emlékeimben felsejlett a magyar gyártású Egynyári kaland. Kopp ugyanez volt a helyzet. Az első évad jópofa ifjúsági akármi a régi nagyobb hatású könyvek receptjén, Tüskevár, Pál utcai fiúk stb. megbolondítva a romantikus csajozós-fiúzós történetekkel. Semmi világmegváltó de szerethető sztori, kedves esetlen karakterek, morális leckékkel amiből meríthet egy fiatalabb fiú/lány.
2. évadtól azt hiszem egy nő vette át az írás/rendezést és a 4. évadra olyan lejtmenet jött hogy már kín volt nézni. Onnantól indult az alkoholista, megcsalós, minden férfi köcsög stb talán még drogos szál is volt (?). Katasztrófa. Legrémisztőbb az volt benne hogy a facebook oldalán akkoriban ilyen 10-14 év körüli lányok kommenteltek hogy mikor jön a következő rész[ Szerkesztve ]
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
Janaboy
Topikgazda
válasz
markknight #80809 üzenetére
eddig amúgy jöttek szinkronosan is a részek, most vajon miért nem?
Janaboy
-
markknight
veterán
A mostani Invincible is elég jó volt, viszont már a rész közepébe dobják be az ending creditst. Nem vicces, nem is jópofa.
[ Szerkesztve ]
-
, de nagyon jó sorozat. Csinálhatnának még ilyet, másokkal, a 4 évad pont tökéletes volt ezekkel a szereplőkkel. Meg ez a skandináv közeg, hogy ott minden működik, meg mindenki normális, ez jobban kikapcsolt mint a dunatévén az Erdész tanyája, nagyon üdítő.Nekem a szerencsétlenség volt kicsit túl zúzós meg sok már benne A Tények Erdejében nincsenek faházak
-
válasz
Nordic #80806 üzenetére
Hát, legalábbis ilyesmi. Nem igazán van olyan, hogy tipikus aspergeres személyiség, inkább csak van egy csokor jellemző vonás, amikből egy-egy emberben nem mind van jelen. Saga kicsit idealizált ebből a szempontból, de nincs ezzel semmi gond.
Egyénként én is nagyon bírom, és szívesen is dolgoznék vele - simán bevállalnám az összes problémát, amit magával hoz, cserébe a totális elkötelezettségéért és az éleslátásáért"Piroska és Berci, a farkas / Századunk hősei most."
-
Szerintem 3 évadig szórakoztató volt a sorozat, mi feleségemmel nagyon éltük. A 4. évad totál bukta, aki azt kitalálta többet nem engedném film/sorozat készítés közelébe..
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
k-adi
nagyúr
válasz
Bad Pritt #73819 üzenetére
Szexoktatás
Sex Education (2019-2023)
season 1-2-3-4 finalea Netflix már-már karikatúra szinten tolja. A Sex Education utolsó két évad vagy a House of Usher például olyan szinten nevetségesek, hogy nem tudom elhinni, ezt valaki komolyan gondolta.
Valamelyest én is így gondolom, itt van példának ez is. Jól indul, érdekes is a téma, és van humor is. Aztán kifacsarják az egészet, 3. évad se volt az igazi már, a 4. évad pedig egyenesen kész vicc már. Az elején jó cast volt Asa Butterfield aki Otis-t alakítja, de aztán ahogy telik az idő lebutítják és legyengül. Ncuti Gatwa aki Eric-et alakítja végig szórakoztató marad, bár azért kell hozzá elég sok tolerancia, Emma Mackey aki Meave-t alakítja az egyetlen színész(nő), aki tényleg színészkedik is és a karaktere is érdekes marad végig. Adam karaktere akit Connor Swindells alakít, is időközben elhal, Aimee (Aimee Lou Wood) és Ruby (Mimi Keene) is jellegtelen marad végig ahogyan Michael (Alistair Petrie) karakter is csak szenved balról jobbra.
Hogy mi volt a célja ezzel a sorozattal a Netflixnek azt nem egészen tudom, de az első 2 évad egész jó figyelemfelhívó, tanító jellegű üzenet is lehetne akár a szexualitás kapcsán. Ahogyan a címe is mutatná: oktatás - vicces köntösben. Aztán átmegy bohózatba az egész, az utolsó évad már kabaré szinten.
-
válasz
Tyler Durden #80799 üzenetére
Úgy lesz, de én nem vagyok a láncnézés híve - 1 évadot lezavarok 1-2 hét alatt, de aztán tartok szünetet, hogy újra friss legyen az élmény.
"Piroska és Berci, a farkas / Századunk hősei most."
-
-
Bron | Broen / A híd S02 (2013)
Röviden és tömören - létezik olyan, hogy egy sorozatnak nem csak az első évada überA svéd-dán nyomozópáros, Saga és Martin kalandjai folytatódnak egy új ügyben, de az első évadban felszedett lelki terhek továbbvitelével. A készítők szépen átmentették az első évad értékeit, egyes megoldásokat újrahasználtak, máshol újakat hoztak be, úgyhogy az összkép pont olyan remekül felépített lett, mint az első szezonban. Talán az egyetlen kifogásom az évad ellen, hogy az én ízlésemhez képest kicsit túl sok benne a szerencsés véletlen, ami a nyomozást segíti - menet közben legalábbis ezt éreztem, de így a vége után visszatekintve ez apróságnak tűnik. Aki szereti a sötét krimit, és még nem látta, az tegyen magának egy szívességet
Verdikt: 9/10.#értékelés
[ Szerkesztve ]
-
k-adi
nagyúr
válasz
Major Lion #80795 üzenetére
Annyi kritika jött már a Silo-ra, kezdtem azt érezni olyan sorozat mint a CW-s szánalmak, hogy gagyi de mindenki nézi
supergirl és társai
-
Janaboy
Topikgazda
Paradise 1x05
Kicsit laposabb rész volt pedig sok infót megtudtunk.
A vége ezért megint hozott némi meglepetést.Janaboy
-
Pitterix
őstag
válasz
Pitterix #80765 üzenetére
No, a végére értem.
Mit is írhatnék, érdekes jelenetekkel volt tarkítva az egész. Elég sok a melegnek bélyegezhető jelenetsor, nem magával ezzel a dologgal van bajom, inkább, ahogy kivitelezték.
A táj szép, a verekedések jók.
Úgy összességében az utolsó rész, ami igazán értékelhető számomra."Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
V.Stryker
nagyúr
7 rész után a "A sakál" cimű sorozat marha jó. 7-8/10 pont simán jár neki. Jól fel van építve, izgalmas. Nekem tetszik.
És Taylor Sheridanba megint nem kell csalódnom...második rész vége fele, "Az olajügynök" zseni. Minden percét imádom.-
-
volandy
senior tag
válasz
Pro Koryak #80780 üzenetére
Okkés!
Köszi! -
k-adi
nagyúr
válasz
Maxxy10 #63652 üzenetére
Az időutazó felesége
The Time Traveler's Wife (2022)Nem sajnálom, hogy kaszát kapott 1 évad után, mert ebben ennyi volt... de egy igazán érzelmileg vegyes utazást kínál a nézőnek az első és egyetlen évad. Van benne dráma, szomorúság, izgatottság, érdekesség, trauma, boldogság és szerelem is.
Minden időutazós történet rettentő érdekes szerintem, mert ugyan már számtalanszor fel lett dolgozva a téma, mégis sokszor más és más, mert mindig próbál az adott készítő belevinni egy kis saját elképzelést, hiszen nincsenek rendes logikai szabályok hogyan is lehet, így szinte szabad a gazda a témában: múltba vagy jövőbe utazás, mennyi időtávon, láthatja-e saját magát az utazó, interakcióba léphet-e saját magával vagy másokkal az utazás során, az mennyire befolyásolja a jövőt, stb.. megannyi kérdés.
Ez a sorozat is ezeket a kérdéseket feszegeti egy szerelmi szál történetébe burkolva, viszont a csavar annyi, hogy nem az utazó hanem inkább a felesége szemszögéből bemutatva mindezt. Több infót spoiler nélkül nehéz lenne írni, de annyit még elárulhatok, hogy jó sok idősíkon megy a történet és mindkét főszereplőt látjuk fiatalon és idősen (kimaszkírozva persze) is.
A 2 főszereplő páros, Rose Leslie és Theo James remek duó erre a szerepre, főleg a fiatalos énjükként dominálnak bár ez nyilvánvaló gondolom. A gyerek karakterek (Everleigh McDonell, Jason David) is meglepően jól hozzák a karakterük és Rose húga, akit Taylor Richardson alakít, bár csak kicsit szerepel de akkor ellopja a showt.
Én azt hittem, hogy egy nyálas romantikus valami lesz ez, de higgyétek el, hogy sokkal több van benne és az évad végére már elég komoly témákat, traumákat ismer meg a néző amin még időutazás se segít...
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Pro Koryak #80786 üzenetére
Pedig nem egy nagy tehetség. Van szerep ami passzol rá de amúgy elég egyoldalú.
⭐ Stella
-
Pro Koryak
addikt
Én is úgy tudtam. Mindegy, Anya Taylor-Joy rúlz...a Vezércsel óta csípom nagyon.
-
k-adi
nagyúr
válasz
Pro Koryak #80783 üzenetére
Nem, ez egy film, téves topikba jött a hozzászólás
-
Janaboy
Topikgazda
-
Janaboy
Topikgazda
The Gorge (A szurdok) indul a héten az Apple tvn.
Most nézem IGNt és beszéltek jónak, elsőre érdekesnek tűnik.Janaboy
-
Pitterix
őstag
válasz
Pro Koryak #80776 üzenetére
Köszi, ez a Deadwind nekem új.
Már tárazom is be."Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
Pro Koryak
addikt
válasz
volandy #80777 üzenetére
The Lørenskog Disappearance
Megtörtént eseményt mutat be, mesél el 3 nézőpontból.
Megoldást ne várj, mert nincs lezárva az ügy, eddig nem derült ki mi történt valójában.
Lehet lassú, unalmas lesz, nincs nagy csinnadratta, de én szeretem a valós eseményeken alapuló sorozatokat, filmeket egyszerűen, minden felhajtás nélkül bemutatva. Ez pont ilyen. Az Åremorden mesénél szerintem jobb, érdekesebb. -
k-adi
nagyúr
Fehér hó
Snowfall (season 6 finale)Bepótoltam ezt is, ha már 5 évadot megnéztem, kíváncsi voltam a lezárásra. Nekem nem jött be az évad, szerintem lehetett volna sokkal pörgősebb és jobban megoldott is. Bár mindegyik karakter kapott lezárást, mégha meghökkentőt is, így ilyen téren nincs panasz, a sorozat a 6 évaddal egy teljes kört ír le.
-
válasz
Tyler Durden #80750 üzenetére
"Kis" Dexter először idegesített, de a 3. részre megszerettem. Ahogy mondod Deb idegesítő nagyon, egyedül ő nem tükrözi számomra a fősorozatos Debrát.
Valahol volt egy cikk, hogy simán nézhető a fősori nélkül de én biztos nem ajánlom a fősorozat nélkül. Sok mindent nem értenék. (Pl.
)konténeres utalásokat [ Szerkesztve ]
-
volandy
senior tag
válasz
Pro Koryak #80776 üzenetére
Amiket felsoroltál azokat én már láttam! Nagyon jók!
Hát szegény ember vízzel főz! Ez van!
Nekem ez is tetszett! -
Pro Koryak
addikt
válasz
volandy #80771 üzenetére
"most született meg a gyereke"
Ja, éppen emiatt már csesztetik egymást...
Tényleg nem tudom ebben a sorozatban mit láttok, amitől jóHa skandináv, akkor inkább a Deadwind, Chestnut Man, ez még fent van NF-en, és nem 3 rész alatt csapják össze + tényleg nem tudod ki a tettes és miért.
[ Szerkesztve ]
-
Thinkpad P16 eladó: 16(24) mag(szál), 96 GB RAM! | Make Asia Great Again!
-
volandy
senior tag
Departure. 3. évad.
Az első két évad remek lett szerintem.
Nem tudom. Nekem ez az évad nem jött be. -
markknight
veterán
Az Invincible harmadik évadának első három részét megnéztem és már kezd zavaró lenni, hogy 5 másodperc credits után mindig van egy extra jelenet a végén. Amire figyelmes lettem, hogy valahogy más a grafika. Eve és Duplikate kb felismerhetetlen lett, elvesztették a nőies formájukat, gondolom tudatos, ez a része nem tetszett. Egyébként szépen indított, meglátjuk miként folytatódik.
-
volandy
senior tag
válasz
Pro Koryak #80759 üzenetére
ÁáááÁÁÁááá!
Nem jöhetnek össze!
Pasinak van felesége és most született meg a gyereke!
Arról nem is beszélve, hogy szabályellenes!
És a szabály az szabály! -
Beni2360
félisten
válasz
volandy #80766 üzenetére
Lehuztam köszi.
Miért írta valaki a virágbolt vendég könyvébe, hogy az 5. részt ne nézzétek meg.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
volandy
senior tag
The Are murders.
Jó kis mini sorozat!
Népszerű svéd író két különálló könyvéből készült egy rövid és hatásos sorozat. Mint a svájci órák pontossága, ez a produkció is megbízhatóan hozza a skandináv krimik lebilincselő, izgalmas perceit. Öt rövid epizód Åre kisvárosában, ahol mindenhol rejtélyek várnak, mindenki valami szörnyűséget és döbbeneteset rejteget.
Az adaptáció remek lett, az események hangulata pörgős – nincs idő megállni. A sötét fordulatok jól követik egymást, rejtélyes átkötésekkel szegezik figyelmünket a képernyőre. Bűnügyi utazás a svéd hegyek világába, lenyűgöző felvételekkel, ami a végsőkig feszültségben tart.
A két történet simán elment volna két évadban is!
Szerintem! -
Pitterix
őstag
Ez a Golden Kamuy 5. epizód valami borzasztó rossz volt.
Remélem, innen már csak feljebb van....."Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
Pro Koryak
addikt
Miért kellett volna jobb csaj?
Igaz, én pl. nem kedvelem, ha egy ismert színésszel próbálnak eladni valamit, lásd Trúúú Detektívv, k.gyenge+k.gáz!
Szerintem így volt jó, egy kevésbé ismert színész játszotta, ráadásul tökéletesen a trágár, fiatal pitsát, a kezdő rendőrt + nyomozót, a lezülledt alkeszt/drogost/, a szerelmes álhugicát. Nem csak 2 arckifejezése volt, mint a többieknek. Olyan érzelmi magasságokat és mélységeket játszott el k.jól, amit senki a sorozatban!
Nem véletlenül kapott érte elismerést.[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Semmi gond, mondj, ajánlj jobbat…
En azt mondom (úgy hogy továbbra sem néztem meg a következő 2 részt) hogy egy teljesen nézhető krimi.
Semmi kiszámíthatóság, semmi sablon nincs benne, ami nekem már eleve előny.
Raadasul a felhozatalhoz képest igenis megállja a helyét… nálam." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Dottorei
tag
Az Asunta-ügy: a megtörtént események sokkal minőségibb megfilmesítést érdemeltek volna. [link]
-
Pitterix
őstag
válasz
No, az első 3 rész jó volt. A 4., 5. epizód már gyengébb, de még a simán nézhető kategória.
A látvány sokat dob rajt, az biztos."Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
Pro Koryak
addikt
válasz
HUTCHDB #80757 üzenetére
Szerintem pont a 12 egy tucat, semmi kiemelkedő, izgalmas, érdekfeszítő, az események és a reakciók kiszámíthatóak. Az "arab ősviking" meg a csajszi persze összejönnek majd...
4. résztől , de ez is elmegy az unalmas irányba.darabolós
A helyszín pazar, kb. ennyi a pozitívuma.[ Szerkesztve ]
-
-
HUTCHDB
nagyúr
Gyilkosságok Åre vidékén (Åremorden)
Netflixen elérhető Svéd minisorozat 5 epizód.
Én 3-at néztem meg, ami lezárt etapot tartalmaz, nem tudom mi lesz a hátralévő kettőben…A három rész nekem tetszett, klasszikusnak mondató krimi, itt-ott izgalmas, teljesen “élet szagú”.
Bőven nézhető kategória, így aki teheti vágjon bele.
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Janaboy
Topikgazda
Severance 2x04
Uh nagyon zakkanttul indult ez a rész, de a vége.. Uh..Janaboy
-
Pro Koryak
addikt
válasz
Tyler Durden #80750 üzenetére
Pedig Jennifer Carpenter alakított benne a legnagyobbat!
-
Pitterix
őstag
Golden Kamuy: Hokkaido Shisei Shujin Soudatsuhen
Elkezdtem a sorozatot, s az első epizód a film nyomába sem érhet. Látvány megvan, de a többi, valahogy olyan semmilyen.
Há aszittem má sosenem lesz vége. Így ez az epizód csalódás.
Persze folytatni fogom, hátha....."Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
válasz
mephi666 #80745 üzenetére
Nekem is nagyon bejött, Dexter színésze telitalálat, viszont Debra engem vérbe idegesít, ott el lett b@szva kicsit a casting..
Grave_444: Az eredeti sorozat mennyire ajánlott? Szemezgetek vele egy ideje.
Jól eltalált sorozat, szerintem 1-2 gyengébb évad van, de nyílván ez szubjekítv. Mindenképp adj neki egy esélyt, szerintem nem fogod megbánni.. /nekem az első 2 évad a kedvencem (:/"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
Lajmund
őstag
válasz
mephi666 #80747 üzenetére
Na még jó hogy írtad ezt a new blood-ot már el is felejtettem. Most látom van már szinkron is. Csak ugy szoktam keresni hogy 2160p ez meg csak full hd-ba van igy nem jött fel de legalább bluray minőség.
Amúgy mindenképp ajánlott annak aki nem látta a dextert. Nekem többen ajánlották mire elkezdtem nézni. Valahogy mindig taszitott az a beteg elfajzott nézés és gyilkolászos sztori de kellemes meglepetés volt.
Lapierre Pulsium SAT 5 /Asus tuf rtx 3080/ lg 65" c2/ Samsung Z fold 5 / galaxy watch c6 47mm/ Adam audio 8"/ Fyne audio F3 12"/smsl do 100/ seeaudio bravery/ fio lc bt2/
-
Pitterix
őstag
Egy igazi mocskos, durva, véres western sorozat. Szerintem pont olyan, amilyennek lennie kell.
Bár szeretem, hogy mindig van egy jófiú, aki mindenkinél gyorsabb, jobban pofoz, ebben nem éreztem hiányát az ilyen karakternek. Sőt jól állt neki, hogy bárkit elérhet a vég.
Nem tudom, hogy a táj valódi, vagy CGI, de csodásan nézett ki. Azok a havas fenyők, a félhomály, stb...
Ami kicsit bökte a csőröm, hogyegy lövésből, törésből, harapásból seckupecku felépültek.
Számomra hiánypótló alkotás."Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
mephi666
nagyúr
válasz
Grave_444 #80746 üzenetére
...az első 7 évad szerintem zseniális, a 8. évad mocskosul el lett rontva a végével... a new blood ezt próbálta jóvá tenni, viszont azt még jobban elcseszték a legvégén
...ez az original sin hozza a jobb régi évadok szintjét
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
mephi666
nagyúr
3 rész alapján ez rohadt jó
félve kezdtem bele, de minden elvárást 100 soron felülmúlt... nem is rémlik ehhez hasonló sorozat, ahol ilyen mélyen merítettek volna az alapból... minden karakterre megtalálták a 20-30 évvel fiatalabb verzióhoz tökéletesen illő színészt
...egyedül talán Debra lóg ki a sorból, de nekem tetszik, hogy itt nem olyan irritáló p*csa mint a régiekben
a zenék, az intro újravett jelenetei (az új szereplőgárdával), a karakterek gesztusai: totális nosztalgiavonat
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
k-adi
nagyúr
-
válasz
Komplikato #80740 üzenetére
Igen, láttam azt is, de igazából nem vagyok nagyon motivált ezekre az adaptációkra. Maga a könyv sem tetszett annyira, erre a Netflixesre csak valami gyenge pillanatban kattintottam rá, aztán annyira debil volt, hogy végignéztem
-
válasz
Janaboy #80738 üzenetére
Mondjuk várható volt, mikor
bement Sinatrahoz és elkezdte befenyegetni. Én le is lőttem a poént asszonypajtásnak, számomra egyértelmű volt, hogy mivel kemény a faszi a csajával tetetik el láb alól. Amivel viszont nem számoltak, hogy Sinatrát említette Xaviernek, akinek innen egyértelmű lesz, hogy ki ölte meg Billy-t /hiába trükköznek itt a gyógyszerrel/.
Várom a folytatást nem kicsit, ellenben nagyon[ Szerkesztve ]
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
k-adi
nagyúr
Ipar
Industry (2020-2024)
season 1-2-3 finaleA szegény ember
Billions
-a, vagy mondhatjuk úgy is, hogy egy gyenge másolat próbálkozás. A cast nem lenne rossz, van köztük egész jól teljesítő is, de egyszerűen érződik a képernyőn az erőlködés verejtéke minden epizódban. Túl sok a szex jelenet is, néha totál irreleváns a témához és csak időhúzásra van használva, emiatt nincs súlya már a sokadik után. Ahogy a kólázásnak se, amit napi szinten tolnak eleinte a WC-ben majd lassan már mindenhol és aki nem kér az lúzer...Egy dolgot jól ábrázoltak, az a rengeteg árulás, szinte mindenki eladja az anyját a másiknak és ott szúrják hátha egymást ahol csak tudják ha azzal behúznak egy sales targetet. Maga a tőzsdézés és hedge fund témát sokkal jobban és sokkal érthetőbben adta át a
Billions
, bár eleinte ott is, de itt azért jobban kellett figyelni mivan, még úgy is, hogy én sok évadni Billions-on edződtem... szóval aki nulla a témában, annak káoszos lesz az első évad, mégis mi miért történik az "iparban".A sorozat első évadja még csak-csak értékelhető, az újdonság ereje erős. Viszont a második évad gagyi, a harmadik pedig a végére magára talál félig-meddig és vannak a végén már igazán jó drámai jelenetek a felsővezetés szemszögéből is már. Ha jól olvastam lesz negyedik évad - bár nem tudom minek, mert a sorozat bénácska, és a story is lezárásra került úgymond, innentől már megint vergődés és rétestészta lesz szerintem, de ne legyen igazam, az első pár epizódnak talán adok esélyt majd..
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Tyler Durden #80702 üzenetére
Disney + on érhető el, egy tartalmát illetően részben elképzelt világban játszódó, de egyébként egy "elnöki" gyilkossághoz (is) kötödő krimi/dráma sorozat.
Eddig nagyon teszik, 4. rész érhető el, a sok hulladék sorozat után meglehetősen elnyerte a szimpátiámat.Ajánlom!
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
gyuromoj
veterán
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
KisZozó
junior tag
A Sherwood-nak csak az első pár epizódja elérhető.
Vajon mi lehet a többivel.
Ráadásul ez két évados,ha jól tudom.
Köszi a segítséget."Küzdeni mindíg,feladni soha" Denon AVR-X1400H - Zidoo Z9X 8K - LG 77"G2 - PS5 Pro
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Jaja szerintem is jó sorozat, már kint van 4 rész belőle.
⭐ Stella
-
pècsimunkás
addikt
válasz
S e t h #80722 üzenetére
Nem jutott eszembe a címe tegnap, guglizni meg nem volt hozzá kedvem, annyira borzasztó volt számomra is a True detective!
Mindenki dicsérte, gondoltam megnézem èn is.
20-25 perc után kikapcsoltam.
Aztán újrakezdtem- gondoltam adok mèg egy esèlyt, bele is pörgettem, mondom hátha...
De:.
Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
volandy
senior tag
Departure 2. évad. (végre)
Szerintem simán hozza az első évad szintjét!
Öngyilkosjelölt kamionsofőr, mozdonyvezető, aki talán hibázott, forgalomirányító, aki rossz infót adott, politikus, aki a haláleseteket (60halott) használja arra, hogy választást nyerjen. Óriás vállalat élén egy tulajdonos, két-három talán négy tulajdonos. Rejtélyes idegen a vonat wcjében. Kartell pénzmosója, akit bilincsben visznek a tárgyalásra, de nem baj ha nem ér oda. Csendes kisfiú aki a rokonát keresi. Talán a FBI rendezte a balesetet. Mindegyik egy külön szál a sorozatban. És persze Archie Panjabi a főszerepben. Feltünik még David Hewlett.
R.I.P. Christopher Plummer. Akinek ez volt az utolsó szerepe!
Első évad a levegőben, második évad a földfelszínen. Vajon a harmadik évadban hol történik valami szerencsétlenség? -
grizlisandor
veterán
Dűne: Prófécia(Dune: Prophecy)
Nagyon jó volt,
de Ragnar nem tud átlépni ezeken a szerepeken, A farkas gyermekei(Raised by Wolves) Marcus szerepe Ctrl+C, Ctrl+V. -
grizlisandor
veterán
Star Wars - Skeleton Crew
Kicsit idősebb főszereplőkkel egy jó sorozat is lehetett volna, de így meh. -
grizlisandor
veterán
S.E.R.E.G.
Röviden rossz egy sorozat, nem képes a propagandagépezet minőségre.
Történet nem lenne rossz, de ez a megvalósítás rossz, meg a színészek, megláttam a képernyőn Györgybíró(Csórics Balázs) és Horváth(Kamarás Iván) elkapott a röhögés, előbbi zero színészi játék, utóbbi meg túljátszotta magát. De jött a sírva röhögés az Alfát(Márfi Márk) látva.De a kedvencem, hogy
nem vonulok a parancsnoksága alatt csatába, mert elvesztett valakit már egy bevetésen. Ez most komoly?! Katonaság az egyik karrier, ahol fokozottan ki vagy téve annak a veszélynek, hogy nem térsz haza, főleg egy kiküldetésen. -
grizlisandor
veterán
Castlevania Nocturne S02
Tetszett, de merültek fel bennem kételyek, hogy a Night Creatures .emberi tudata megmarad, de legyen, mert ez ilyen démoni befolyás hatalmán épült. De, hogy a halott vámpírból egy még erősebb, tudatánál lévő lényt kreál az a hihetetlen Remélem lesz folytatás, mert maradt kibontásra váró story.
-
S e t h
nagyúr
válasz
pècsimunkás #80711 üzenetére
True detective nálam ugyanez, azt hittem ez a legdurvább, sorozatokkal összefüggő hoax.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Frod
addikt
under the banner of heaven (2022)
nem egészen erre vártam, amit kaptam, de simán elment volna egy true detective szezonnak. előzetesen egy sima krimi drámára számítottam, de nem annyira "nyomozós", inkább karakterdráma, meg nem az ügy körül forog minden, hanem az egyre nagyobb dominókkal amit az eset elindít. 7 rész, lezárt történet, parádés gárda: Andrew Garfield, Wyatt Russel, Sam Worthington, Daisy Edgar-Jones
Disney+ -on nézhető.Do you see the white shadow?
-
válasz
Nordic #80716 üzenetére
Breaking Bad-t a legyet kergetünk a laborban résznél kaszáltam. Nálam volt mikor totál ráfüggtem, mert olyan érdekfeszítő volt a történés, utána meg leült az egész és csak szenvedtem. Mai napig nem fejeztem be.
Janaboy: most lehet várni amíg kijön a köv rész, tűkön ülök
[ Szerkesztve ]
-
Janaboy
Topikgazda
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
Sopranos: nem èrtem sem az IMDb számot, sem a Port.hu- s sem. 1-2 ève neki álltam, de egy kínszenvedès volt számomra is.
Én ugyanígy vagyok a Breaking Bad-el. Végignéztem, de nem nagyon jött át, hogy mitől annyira Top. A nagy részében unatkoztam. Mondjuk régen volt, akkor még nem úgy álltam hozzá a sorozatokhoz, hogy ami untat azt kaszálom. Akkor még becsületesen végig mentem mindenen, amibe belekezdtem. -
Dirk Gently's holistic detective agency (2016)
Douglas Adams-t nem egyszerű feldolgozni - ezért a 2016 Dirk Gently széria alkotói valószínűleg úgy döntöttek, hogy meg sem próbálkoznak vele. Fogták Adams egyik népszerű könyvének címét és címadó karakterét, meg néhány alaphülyeségetigazságot a regényből, és írtak hozzá valami teljesen más sztorit - bár próbálván hűek lenni a forrásanyaghoz, valami teljesen háborodottat. A sztori folyását bomlott karaktereken keresztül, helyenként székről leesős beszólásokkal és döbbenet unalmas eseményekkel próbálták előmozdítani, valamint egy két pártra szakadt színészgárdával - a cast egyik része börleszkbe hajlóan idétlen (de mondjuk nem csinálják rosszul), a másik fele meg olyan átéléssel és odaadással formálja meg a (semmivel sem normálisabb) karakterét, mintha a Globe színházban játszana valami fajsúlyosabb drámát.
Szóval ez a széria valami hihetetlen káosz. Az első négy rész a fenti mederben csordogál végig, aztán az ötödiktől kezdve beindulnak az események, és valami szédült galoppban jutunk el a végkifejletig, ami a 8. epizód közepe - utána már és egy igencsak irritáló cliffhanger vár ránk. Van második évad, de annak is cliffhangeres vége van, harmadik évad meg nincs. Szóval ez megint az a kategória, hogy nem árt átgondolni, belekezd-e egyáltalán az ember.csak néhány nyálas karakter-closure
Az biztos, hogy a Dirk Gently nem való mindenkinek - nekem tetszettek a hibbant karakterek és az elmeroggyant sztori, amit a végére meglepően kevés lyukkal sikerült kikerekíteni.
Verdikt: 7/10.#értékelés
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
"Lost utolsó 2 rèszèt nèzem az első èvadnak. Eddig tetszett.
Nemrèg írták, hogy kèsőbb gyengèbb lesz."Kíváncsi vagyok utolsó jelenet után el akarod-e kezdeni egyből az új évadot
Live-Die-Respawn
-
pècsimunkás
addikt
válasz
dellfanboy #80701 üzenetére
Lost utolsó 2 rèszèt nèzem az első èvadnak. Eddig tetszett.
Nemrèg írták, hogy kèsőbb gyengèbb lesz.
Meglátjuk... Eddig tetszik.Sopranos: nem èrtem sem az IMDb számot, sem a Port.hu- s sem. 1-2 ève neki álltam, de egy kínszenvedès volt számomra is.
Règi sorozat, nemrèg láttam, ès tetszett is: Smallville.
Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
Bad Pritt
félisten
Elmúlt héten lepörgettem a Justified: Citiy Primevalt, vegyes érzéseim vannak. Az eredeti sorozatban top ötben van nálam, ezért is vettem rá nehezen magam erre a folytatás-spinoffra, az egy kerek egész volt, amit nem kellett volna szerintem megbolygatni. Rögtön egy jó nagy negatívummal indítottak, az az anakronizmus, hogy Raylan lánya 14-15 éves itt, mikor kb. 10 éve született az eredeti sorozatban iszonyat viccessé teszi az egészet, ráadásul az ő karaktere eléggé kilóg negatív értelemben az egészből és Olyphant lánya is egy miscast volt a szerepre. Szerencsére a többiek kompenzálnak, elég erős szereplőgárdát sikerült összeverbuválni, de azért az eredeti sorozattól nagyon távol vannak, Art, Tim, Arlo, Dewey Crowe, Wynn Duffy csuklóból felpofozzák az itteni bagázst, a Boyd-Clement összehasonlítás sem lenne fair, hiába volt Boyd Holbrook szerintem remek ebben a szerepben, jóval egyszerűbb karaktert kapott, mint Walton Goggins az eredetiben.
Maga az évad amúgy teljesen beleillik a Justified formulába, szimultán követjük az egymásba fonódó vagy egymásra kiható sztoriszálakat, amik a végén egybefonódnak, közben viccesen abszurd helyzetek és sziporkázó egysorosok tarkítják a játékidőt ( szöveg olyan hirtelen jött a semmiből, hogy sírva nevettem vagy egy percig). A végére kicsit talán sok volt a véletlen, meg a karakterek is kezdtek elbutulni, de aztán gyorsan lezárták a sztorit. A vége meg... hát meglátjuk, én személy szerint nem örülnék a folytatásnak, de lehet összekapják magukat és kapunk valami epicaz albanian tooth extractor , de kétlem, hogy ez lenne az irány.Raylan vs. Boyd leszámolást Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
-
Đusty
addikt
-
-FreaK-
veterán
válasz
Nekem is egy reklám volt FB-n, de nem néztem meg,azóta nem jött elő.
Erről a Hulu sorozatról van szó? [link]
-
Janaboy
Topikgazda
The Recruit s02
Egész jó, tök pörgős, még kicsit vicces is
Janaboy
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Nekem kb. minden második reklámom ez.
Én is belekezdek sztem, asszem pont úgy lesz vége a D+ előfizumnak ahogy a sorozat is véget ér.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Tegnap kezdtük el a Paradise c. sorozatot a Disney-n. Nem nagyon láttam eddig sehol, hogy hype-olták volna, teljesen véletlen futottunk bele asszonnyal. Első pilot rész után azt tudom mondani, hogy engem meglepett, kíváncsi leszek hova fut ki a sztori. Az első rész elég odab@szósra sikeredett.
-
dellfanboy
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- SCYROX V8 gamer egér
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen egeret válasszak?
- Projektor topic
- 3D nyomtatás
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- BestBuy topik
- Filmvilág
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest