Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Tóth Olivér: Kedvenc processzorok:
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
-
LOGOUT
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.

Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Ez a His & Hers (2026) sori nekem is "felüdülés" volt a mai mezőnyben.
Hogy volt egy koncepció az elejétől a végéig és így végig tudták vinni és egész jól... szuper.

Csak ajánlani tudom énis... megérdemelten van a topba most.
-
HoTaZo
addikt
Zone blanche/ Black spot - pipa.
Kár, hogy elkaszálták a 3. évadot,mert rengeteg kérdés maradt válasz nélkül.
A misztikus részek tudnák feszessé tenni a történetet, ami legalábbegy pár részes lezárás után kiáltanak. -
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Felírva, köszi!
A trailer nekem sziszegős volt, de hátha kellemeset csalódok majd. -
AD4MINATOR
nagyúr
Minden történetnek két oldala van
His & Hers (2026)Na le is nyomtam, 6 rész csak. Kisvárosos, nyomozós, egymásra mutogatós. Mondanom se kell, Jon Bernthal megint hozta a formáját, nem lehet csalódni benne. A történet érdekes és jól narrált, kevés flashback van de azok legalább lényegesek, szerencsére nem húzzák az időt feleslegesen, végre egy sorozat ahol tudták a készítők mennyi van a storyban és pont annyi részből áll. Kitalálni nem könnyű előre, így van benne kis izgalom is annak akik profik az ilyen zsánerben.
-
Dottorei
tag
Minden történetnek két oldala van | Hivatalos előzetes | Netflix [link]
-
Soulfly842
addikt
Az outsourced (Számkiszervezett) sorozat meg van meg valakinek?
Ma feleségemnek köszönhetően eszembe jutott, a már újranézőben vagyunk 
-
dokee78
félisten
One Piece Netflix sorozatot szeretném elkezdeni!
Kell hozzá valami elő ismeret? -
negyven2
nagyúr
-
Black Rabbit
Kellemes meglepetés volt a sorozat, Jason Bateman alakítása szerintem zseni volt, nekem anno már az Ozarkban is bejött, itt is szerintem ő viszi a pálmát. A sztori rendben van, a lezárás is teljesen okés, remélem nem rontják el azzal, hogy csinálnak egy season 2-t.. -
stellaz
veterán
válasz
dellfanboy
üzenetére
"számomra ez vmi filozofikus elmélkedes..."
Nem teljesen értem, hogy mit szeretnél. A történet eddig adott, van amire van válasz, sőt, elég hamar kiderül szinte minden, van cél, a történések logikusak, koherensek, fel van építve. Sok választ, vagy történést a képek, jelenetek mutatnak meg, mesélnek el. Nincs benne kamu párbeszéd, ahol igazából kifelé mesélik el, hogy jaj, most mit is kellene gondolnunk, meg tudnunk.
Ha ezt tényleg 4 éveadra tervezte az író, akkor szerintem még elég korai arról beszélni, hogy pontosan mire kaptunk választ, meg ilyesmi.
-
cattus
addikt
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Nem lesz több évad.
-
Cs1csó
titán
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Nem tudok róla, de a 2. évad utolsó része és a Zsivány egyes története között csak napok-hetek vannak. Tehát ez így kerek.
Előrébb menni az időben sincs értelme. Lehet ennyi volt. -
Sziasztok, Andorból van tervben még valami, vagy beérte az idővonalat és off?
Köszi!
-
Harlan Coben, mi más?!
A szokásos keverés, kavarás, csűrés, csavarás, csattanó csattanó hátán.
És, igen, meg lehetett volna oldani 6 epizódban is.
Nem rossz, de nem is szipiszuper. -
stellaz
veterán
válasz
Grave_444
üzenetére
Hát... érdemes, mert ha bejön, akkor nagyon. Szerintem tényleg zseniális sorozat, legalábbis eddig mindenképpen. A színészek nagyon jók, a fényképezés, történetvezetés, stb. mind több, mint rendben van. A lassú tempót én soha, egyetlen pillanatig sem éreztem unalmasnak vagy feleslegesnek.
-
pekoka
tag
válasz
gyuromoj
üzenetére
Elkezdtem en is nezni, mert nagyon raerek.
Az elso par resz nagyon megfogott. Aztan kezdett laposodni, de vegul 3-5 nap alatt ledaraltam a 3 evadot.
Viszont, az azert kicsit zavar, hogy par kerdesre 3 evad alatt sem kaptam/kaptunk valaszt.
De az nagyon tetszik, ahogy mosolyognak. 
-
HoTaZo
addikt
Zone blanche/ Black spot, első évad - pipa.
Alapjában véve rendben van. Az eredeti hanggal, párbeszédek érthetőségével van gondom, ha már értek egy sorozatot/filmet eredeti nyelven, akkor szeretném nem olvasni a feliratot. De itt, annyit suttognak, motyognak, hogy sok az érthetetlen rész, s a hangmérnök sem volt a topon. Pedig a történet igencsak érdekes, fordulatos (még, ha lassú is helyenként), misztikus.
Belekezdtünk a 2. évadba is, jól kezdődik az is. -
Tasunkó
őstag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
A 2x-es sebesség amúgy sem ment meg semmit, csak áramot. Rhea Seehorn annyira rossz volt hogy Oscart kapott a Pluribusért, szóval kommersz siker is. Úgy néz ki jó fejőstehénnek látják Gilligant, így a következő évadba is öntik a pénzt.
-
Janaboy
Topikgazda
Szerintem ez innen parttalan vita.
Tiszta hogy nem mindenkinek tetszik, valakinek meg nagyon.
Jól van ez így. -
stellaz
veterán
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Nyugodt vagyok, a Pluribus eddig zseniális sorozat és még a fanyalgók se tudják elrontani

-
stellaz
veterán
válasz
grizlisandor
üzenetére
Ez olyan két szék között a pad alá esetnek tűnik.
-
gyuromoj
veterán
Nem tudom hivatalos-e, de örülnék neki
-
-
Tasunkó
őstag
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Nagyobb baj, hogy megint bekapta a daráló, most a Task-ot, pedig napokig elláthatott volna. Az első rész volt olyan bevezetős, de utána végig ha nem is konstans izgalmas, de minden rész túl feszült volt ahhoz, hogy képes legyek beosztani. Ez olyan kézben tartott Glock-os sztori, házkutatás, szűk helyek. Meglehetősen autentikus életútja van a szereplőknek, néhol túl nyomasztónak tűnt, de végülis jól összerakták. Valami kis szikra hiányzik belőle csak hogy megadjam neki a 9-et amivel a Valhallába belép, de a 8,5 alá nem tud menni, nagyon jó volt, kösz a tippet.
-
-
válasz
stellaz
üzenetére
Szerintem vicc. Annál a sorozatnál bőven elég megnézni a legelső és a legutolsó részt, és még így is több időt kap, mint amennyit megérdemelne.
Eközben végeztem a The Pitt-el, borzasztóan erős volt az első évad, az utolsó néhány rész az esemény miatt szó szerint húsbavágó, és a második évad kezdése is tartja a minőséget. Meglátjuk mi lesz belőle.
-
stellaz
veterán
válasz
grizlisandor
üzenetére
2x sebességgel nézni ugye csak egy vicc? Vagy tényleg csinál ilyet valaki?
-
Pluribus
Izgalmasan indul, majd 2x sebességgel nézhető, de ha a trailer nem ütötte meg az ingerküszöböt, nyugodtan hagyd ki a sorozatot.pontosan oda fut ki, amire számítottál. 
-
Tasunkó
őstag
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Egyrészt tökmindegy, mert 1 cégben elég gyakori hogy valaki 6 éves szintjén viselkedik, az is rendre előfordul hogy a földhöz veri magát, az meg olyan 3-4 évesekre jellemző. Másrészt is tökmindegy, mert a külső énjének a magánéleti problémáit viszont tárgyalja a sorozat, így az hogy mennyire pontosan találtam el a konkrétumokat, újfent sem lényeges.
-
Tasunkó
őstag
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Severance: Aha, akkor csak én kapcsoltam össze, már látom, mert volt egy ilyen jelenet
Seth Milchick came to Jim's home to talk to his father. While they went into a closet to do that, Milchick ordered Jim to count to 1000 and stay out of the closet. When Jim came into the closet anyway, Milchick pulled him off Dylan and reminded him of their deal. Then he told someone on a radio to end it, restoring Dylan to his outie self, and released Jim, who ran into his father's arms.[1] Jim's mother prepared to leave for the night and told his father that it was their turn to make cookies for Jim's class, so he had to cut them and put them in the oven.[2] Erre emlékeztem, de azt a részt akkor lehet csak én gondoltam hozzá
Mivelhogy Dylan és Milchick a valóságban ismerik egymást, méghozzá valami egyeszség vagy kapcsolat van köztük. Ráadásul Jim, a gyereke is ismeri, mert úgy fejezte ki magát Milchick hogy megmondtuk hogy számolj 1000-ig, kommunikált a gyerekkel. Ebből hogy Dylannak csak ez a gyereke afro, és a jelentből következtettem erre, de tényleg később ez nem volt megtámogatva. -
Tasunkó
őstag
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Úgy emlékeztem az 1. sorozatban
amikor hazament Dylan, akkor rajtakapta Milchiket, vagy nem ment haza, de bevillanása volt ilyen emlékről amikor rajtakapta. És volt 1 kifejezetten afro gyereke is, márpedig a felesége svédnek is elment, Dylan meg kifejezetten latinó volt. -
Tasunkó
őstag
válasz
Pro Koryak
üzenetére
A valóságban ezt a vállalati környezet hozza magával, a vállalat céljaiból fakad. Mást ne mondjak az ember és gép közötti különbségek minimalizálására törekvés. Általában ha az ember úgy reagál mint egy gép, az nem fura, ellenben ha emberi reakciói vannak, az a vállalatoknál szélsőséges. Ez alapján ha normálisak lennének és nem agymosottak, az irreális, mesebeli lenne. Túlnyomó többségben persze a filmekben mesebeli munkahelyi közegek vannak.
A dagi amilyen helyzetben volt, tehát a feleségét a Milchick dugta, és gyereke is volt tőle, de szerette a gyerekeit, ezért kompromisszumból az asszonnyal maradt, és ebben a kényszerpályában egy reális reakció volt hogy a személyisége gyerekessé regresszált. Volt némi különbség azért, otthon gyerekesebb volt, a céggel meg szembeszállt. -
Pro Koryak
addikt
-
AD4MINATOR
nagyúr
Vágyak/Valóság
Sex/Life (2023)
season 1-2 finaleJujj de felbosszantott ez a sorozat
Elképesztő, hogy megpróbálják eladni 8 részen keresztül ugyanazt, majd a következő évadban még hatszor. Zseniális, komolyan. Az egészben az a poén, hogy a színészek nagyon jók, ezért karakterükből adódóan nagyon hamar idegesítők lesznek, mert olyan retardáltra van megírva az összes karakter, amit túl jól el is játszanak.A sorozat megtestesít mindent, ami a mai modern cukormázos világkép ígérete, szép környezet, sok pénz, siker, sármos férfiak, modell nők, és végtelen szex - de valakinek a sorozatban ez mégse elég és elkezdi kavarni a szart és megint és megint és megint. Amikor már sokadik epizódban mondják neki, hogy nem kéne már és már a legjobb barátja is ellenefordul, még akkor se kap észbe, mert csak.
Szóval jó nagy adag türelem kell a sorozathoz, mert irtó idegesítő a főszereplő nő cselekvései és szarkavarásai, önszabotálása. Emiatt azt lehet mondani, hogy a sorozat első évadja mellé sok felest kell inni, de második évadra mintha magához tért volna és végre olyan karakterek is fókuszt kapnak, akiknek már rég az első évadban is kellett volna - persze ők is egymás után halmozzák az idiótábbnál idiótább cselekvéseket - és több csavar is történik amelyek által kicsit változatosabbnak érződik.
Rengeteg szex jelenet van benne, meztelenkedés, stb. néha már túlságosan is. Az is negatívum, hogy sokszor indokolatlan pálfordulások vannak bizonyos karaktereknél, néha többször is, emiatt egyszerűen értelmezhetetlenné válnak a motivációik, ezt megtetézve még persze több plothole is van az évadok során.
A finálé meg... ott már saját maga paródiájába fordult a sorozat a végére, spoiler nélkül nehéz róla írni.
-
Egy újabb Harlan Coben adaptáció. Nem rossz, de nem is jó, ippenpont nézhető.
-
Rigormortiis
veterán
A White Lotus harmadik évada is lepörgött. Mit mondhatnék? Klasszikusan magas színvonalú szerzői HBO sorozat. Tényleg semmit nem vártam tőle, de baromira meglepett. Számomra a második season az etalon, a cast és a helyszín telitalálat. Ha csak a szinopszist olvassa az ember, abban nincs semmi eget rengető, igazából majdhogynem csipp-csupp emberi drámák zajlanak egy luxushotel egy hetében. Ugyanakkor annyira mesterien vannak az összetevők adagolva!
A harmadik évad fénypontja egyértelműen Walter Goggins. Ez az évad egy kicsit komolyabban is veszi magát, és nekem ez annyira nem tetszett. A végén meg majdnem azt éreztem, mint a TWD Negan-es évadzáróján, de aztán...nem spoilerezem el.
Tényleg bárki adhat neki egy esélyt, úgy vagyok vele, mint az Eufóriával: leírás alapján baromira nem érdekelt, aztán elkezdtem és nem bírtam lejönni róla.
Ajánlott nagy és jó minőségű megjelenítőn, 4k-ban nézni. Megb.ssza az ember szemét
-
Tasunkó
őstag
válasz
stellaz
üzenetére
A Severance első sorozat az nagyon jó. A munkahelyi közeg kár hogy elég hamar kulminálódik, azt a feszkót ami az eljén ment 2 évadig bírtam volna nézni. Az a jó benne hogy pont olyan agyhalottak mint melóban, de nem kell köztük lennem, így élvezetes a kínlódás. Olyan mint a Monty Phyton vagy az Office kínos jelenetei, vagy bekapcsolni a nótatévét amikor elkapcsolhatok, üdítő hogy nem kell azt hallgatnom és izgalmas egyszerre hogy mennyien ilyet hallgatnak és még mindig nincs apokalipszis. Ezek a fehér folyosók az agyhalott életidegen vállalati kultúrát jelentik, eszembe sem jutott hogy ez sci-fi. Amúgy csak annyira sci-fi, mint Philip K. Dick, csak egy ötletet használ ki a ma bemutatására. A karakterekkel nagyon megfogták ezt az élethosszig tartó munkaviszonyok okozta civilizációs kiégést, a reakcióikban, a gondolkodásukban, a tempóban, minden olyan örökkévalóságos.
-
stellaz
veterán
válasz
Kergeboci
üzenetére
Ezt értem, de szerintem pont ezért felszínes, sablonos és túlegyszerűsített. Ráadásul nem is feltétlenül jó sablonokat használ, hiszen elég arra gondolni, hogy az elidegenedés a szűk, zsúfolt városok jellemzője inkább, mintsem a valóban nagyobb tereket biztosító vidéki környezeté.
Pedig egy sorozatban még idő is lenne az ilyesmi szofisztikált megjelenítésére.
-
válasz
stellaz
üzenetére
A fehér folyosók, üres terekben kis asztalok, a teljes elidegenítést, a világtól és egymástól is elszigetelést erősíti, nem azt, hogy scifit nézzel.
Az idióta párbeszédek (és kameraszögek) jó része is ehhez, másrészt a történet(mesélés) tónusához illeszkedik (értsd direkt weird). Ezért kell.
Persze szeretni ettől még kell szeretni. -
AD4MINATOR
nagyúr
[HIS & HERS | Official Trailer | Netflix] Tessa Thompson, Jon Bernthal
-
stellaz
veterán
A Pluribus kapcsán megint olvastam a Severeance-t dícsérő kritikákat, ezért megint nekifutottam, de 15 percnél tovább egyszerűen képtelen vagyok nézni azt a sorozatot.
Két dolog zavar benne igazán:
Egyrészt a szabadidőmben eléggé nem jó ilyen munkahelyi dolgokat nézni.
Másrészt annyira gagyi, amikor azt hiszik, hogy egy scifi attól scifi, hogy tele tömik látványos scifi klisékkel. Fehér folyosók, idióta párbeszédek, fura szokások, nagy, de üres terekben kis asztalok, stb, Miért kell ez?Az meg csak hab a tortán, hogy a legelején valahogy annyira látszik, hogy a színész éppen színészkedik, hogy kicsit már ott elmegy tőle a kedvem.
-
bagyulajuve
addikt
válasz
Rigormortiis
üzenetére
nem volt rossz felvezetésnek, kíváncsi vagyok mit tartogat július 4.
-
Cs1csó
titán
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Ezt a klímaaggódást el kell engedni: az emberiség nem tud összefogni és kész, ennyi.
("Ha mégis" " mi lenne ha" "talán" stb. el kell engedni, mert nem)
Sőt ha holnaptól NULLA kibocsájtás lenne akkor is borulni fog a klíma, és az hogy újra "normalizálódjon kellene (nulla kibocsájtás mellett" vagy EZER ÉV.
van egy regény, amiben idéznek egy a klímával kapcsolatos beszédet, na az durva.
Érdemes elolvasni.
"Ha minden véget is ér" c. regényEgyetlen esélyünk, ha a TUDOMÁNY megment minket pl. a sok sci-fiben felvetett "terraformálás" megoldást a földön vetnék be és nagy képtékben lehetne kivonni pl. a szén-dioxidot a légkörből és megkötni (hangsúly a NAGY léptéken, és ez alacsony energiafelhasználással)
-
-FreaK-
veterán
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Köszi hogy a hsz-re válaszoltál, mert utána ezt teljesen el is felejtettem
érdekes, hogy a sztárok ellenére sem jött szembe azóta se. Így viszont megnézem. -
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
-FreaK-
üzenetére
Extrapolációk
Extrapolations (2023)Meglepő, hogy senki nem írt róla, pedig elég érdekes témát dolgoz fel: klímakatasztrófa és annak hatásai majdnem 2071-ig.
A történet 2030 után indul nem sokkal, és minden epizód ugrik 5-10 éveket így különálló epizódok de mégis összefüggenek valamilyen szinten. Meglepően sok híresebb színész is feltűnik a sorozatban, pl., Matthew Rhys, Kit Harington, Edward Norton, Meryl Streep, David Schwimmer, Tobey Maguire, Forest WhitakerAz első 2 epizóddal jól indít a sorozat, a 3. és 5. katasztrofális, (de közte a 4. izgalmas) de utána a 6. résztől megint magára talál a sorozat egy érdekes történet fordulattal, a 7. epizódban pedig egy nagyon erős vacsora-drámát láthatunk (mondjuk ez nem meglepő, ebben az epizódban van Tobey Maguire, és Forest Whitaker) és végül egy érdekes dilemmával, tárgyalással zárul a 8. rész, körbeérve a történettel a sorozat.
Alapvetően depressziós a téma, és lehet már a fülünkön jön ki a klímaválság okozta gondok, de egy újféle szemszögből közelítették meg a készítők így adtam neki egy esélyt és egész jó volt. Nem lehet egyben darálni a sorozatot, mert úgy teljesen más élmény lesz, túl sok, túl tömör, itt minden epizódnak ülnie kell pár napot szerintem, hogy igazán hatása legyen, mert minden epizódnak megvan a saját kis mini-története és morális kérdései amin lehet gondolkozni... de a nap végén úgyis ugyanarra fog jutni mindenki: előbb-utóbb elfogy a levegőnk, felforr a föld és mégha tudjuk, akkor se teszünk ellene annyit amennyit kéne.
-
Rigormortiis
veterán
Hát néztem volna tovább a Pitt 2. évadát. Jó ismét ezt a csapatot látni!
-
bobalazs
nagyúr
Netflixnél Black Mirror 8. évad berendelve.
-
Nem tudja véletlenül valaki, hogy A Gomorrah - The Origins mikortól érhető el Magyarországon?
Köszönöm
-
arcitec
addikt
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Mert
szerinted KONKRÉTAN ki spilerezte el?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
szarnyasdino
üzenetére
ez Silo spoiler amúgy!
-
Rigormortiis
veterán
Nemsokára végére érek a Fehér Lótusz harmadik évadának. Álmomban nem gondoltam volna, hogy ennyire beránt. Ugazából semmi extra, számomra ez egy chill sorozat, amit csak simán jó nézni. Valami elképesztően jól néz ki és a színek! Plusz pár jó színész, kellemes, egyedi zene és többségében csipcsup, emberi drámák.
Nem gondoltam volna, de működik!
A második évad tetszett a legjobban.
-
válasz
[HUN]NIMROD
üzenetére
Nem láttam az újat, de amit írsz az megszokott. ER, House mindegyikben voltak elfogult, 1dimenziós keresztények. Na kiváncsi vagyok milyen lesz.
-
válasz
[HUN]NIMROD
üzenetére
Persze hogy nem, akkor a büdös életben nem néztem volna végig.
-
[HUN]NIMROD
senior tag
válasz
VágniValó
üzenetére
+ lemmy9: nekem ezt az agyam jótékonyan kitörölte, de ja, mintha rémlene valami most hogy így leírtad
Jó hát egy ilyen szinte "kötelező kör" már-már kikerülhetetlen, de csak annyit akarok mondani hogy globálisan a sorozatra nem volt jellemző úgy, mint sok másiknál amikor a főszereplőkkel tolják a pofánkba. -
lemmy9
őstag
válasz
[HUN]NIMROD
üzenetére
Volt ott minden a-zs-ig.
Az összes náció, az összes devianciával, de még gyermekmolesztáló apa is. -
válasz
[HUN]NIMROD
üzenetére
Nálam a
szülés közben epizód verte ki a biztosítékot, a többit kibírta a gyomrom.béranyás-melegpár-mindenkifogjaegymáskezét -
[HUN]NIMROD
senior tag
válasz
lemmy9
üzenetére
Az első évadban nem annyira rémlik hogy a devianciákat nagyon nyomatták volna, ez inkább mintha a mindenféle mentális és szociális visszamaradottságokat és torzulásokat vonultatná fel. Na meg persze ott van a
doki is. Szóval a rokkant-rehabot tolják, nem a rózsaszín/kék stb hajúakat.féllábú
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- iPhone 15 128GB Pink. 148.990 Ft. HIBÁTLAN!
- Wendougee Data S profilozható kávéfőző, Fiorenzato AllGround kávéőrlő
- HA BIZTOSRA MENNÉL, DE AZ ÁR IS SZÁMÍT! ÚJ, bontatlan iPhone 17 AIR 256GB AZONNAL! - Space Black
- Acer Predator Gamer PC! i7-14700F / RTX 4070 Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe!
- SteelSeries Apex 3 TKL Bolti ár:20k INGYEN FOXPOST
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- iKing.hu Apple iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium használt, karcmentes 92% akku 6 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

.
Janaboy