Hirdetés
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.

Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pitterix
őstag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Igen, olyan fura volt. Akadtak jó pillanatai, de valahogy üres volt, az utolsó rész meg....
-
markknight
nagyúr
Mivel az Invincible-t mindig a stáblista elejéig nézem, ezért
teljesen kimaradt az a jelenet, hogy mutatták, hogy Eve terhes.. Csak kamilláztam az összefoglalóba, hogy wtf, nem is volt a sorozatban. Taps nekik! Rick and Mortyba is rühellem ezeket meg minden más sorozatba, teljesen elfelejtettem, hogy itt is ezt a szarságot játsszák. -
Jó ez a Teherán S03, nézhetem meg az előző két évadot, hogy tudjam mi a franc van.
-
myckey
veterán
Egyre jobb ez a One Piece S2
Latszik hogy tobbet tudtak raforditani a latvanyra es a helyszinekre. Grandiozusabb, ha mar ugye Grand Line
Raadasul tok jol tartjak magukat az eredeti animehez/mangahoz ! Respect
Meglehet, hogy aki semmit nem ismer Eiichiro Oda munkassagabol, az leegyszerusiti a dolgokat a latottakkal vagy a hallottakkal kapcsolatban, De nekem mind a karakterek, mind az egesznek az adaptalasa, hangulata, feelingje... joval tobbet ad ! ***** AAA
Persze azert a sztori " kurtasaga ", zanzasitasa... itt- ott furcsa is, a fentiekbol eredoen. Viszont akad ahol tetszik a belenyulas, kiegeszites.
Meg ugye minden egyes pillanatra en sem emlekszem mar, jah. Ezer eve megy a manga & anime.
Raadasul, tobbszori nezesre is, szorakoztato ! Ez a legfontosabb, szubjektiv mercevel merve.
-
[HUN]NIMROD
senior tag
Bocs ha már volt: ma indult a For All Mankind 5. évada.
-
dellfanboy
őstag
one piece s2- szeretem a kalózos témákat, végigpörgettem, és bár a látvány gyerekes elment egynek. a végén meg megjött a cuki karakter lsd grogu sw-ből
marshalls s1- hát ez rém gyenge, vergődik ez a kayce gyerek...
paradise- idáig frankó, bár nem tetszett, hogy supergirlt csináltak -ből nah meg kiv vagyok ki/mi lesz ez az alexjane -
gyuromoj
veterán
-
gyuromoj
veterán
-
Detective Hole másfél rész után:
Tobias Santelmann az atyaúristen! :')
-
ripla
addikt
Megnéztem a Something very bad is going to happen első részét. A Stranger Things készítői is részt vettek benne producerként. Hát akinek gyengék az idegei, ne kezdjen neki, első rész alapján egy nagyon kemény pszichológiai horror lesz belőle. Alig történt benne valami, de olyan nyomasztó atmoszférája van, hogy az ember bőre alá kúszik. Mindenképp folytatni fogom.
-
válasz
dokee78
üzenetére
Öröm ezt olvasni, én majd csak késő estére tudom benyomni az első 2 részt..esetleg a harmadikat, de annak holnap böjtje lesz akkor.
Ahogy gbors is írta a könyv sorozat legjobbjai pont a Boszorkányszöggel kezdődnek, szóval ha a kicsit laposabb előzményeket kiakarod hagyni és a sorozat tartalmát nem akarod könyvben újraolvasni, akkor a Megváltót vedd meg. Amúgy itt ha letekersz láthatod a sorrendet: [link]
Szerk.: Ja és laza 2 éves kommentemre reagáltál. Nice.
-
-
-
S e t h
nagyúr
Végem van.
-
Cs1csó
titán
válasz
grizlisandor
üzenetére
A Stranger Thingsszel vagyok hasonlónhasonlónan. Qvára nem érdekel egy rajzfilm belőle.
Teljes estés film, vagy sorozat érdekel.
A film lehetett volna akár a klasszikus szereplőgárdával, a sorozat meg akár időugrással korábbi, későbbi de akár a párhuzamos sztorikkal sincs gondomA Gyűrűk Ura esetén sem érdekelt az a "Rohan"-os rajzfilm. Abból is élőszereplős film, vagy sorozat érdekel (tudom furcsa, de az Amazon sorozatát nem láttam még)
-
-
homerhamm
veterán
AK47
-
-
.LnB
titán
-
Steve Carell féle Rooster egész jó, tudom ajánlani.
-
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Az első könyv elég rövid (nyomdatechnikailag felpumpálva is alig 300 oldal), ráadásul Rowling nem is ír nagyon nagy információ-töménységgel - szóval ott a 2.5 órás filmbe nagy vonalakban belefért minden. A sorozat 8x55-60 perc lesz, még ha a sok körítést levesszük, akkor is lesz benne cca. 400 perc nettó játékidő - ahhoz nagyon kevés a HP és a Bölcsek Köve tartalma, nem csoda, hogy fel kellett dúsítani egy kicsit.
Amúgy a sorozatról nekem sem egy falat kenyér jut eszembe, meg hát a Maggie Smith + Alan Rickman páros kb. pótolhatatlan - de a későbbi könyveknél lehet, hogy lesz értelme, az utolsó két könyv több, mint dupla olyan hosszú, mint az első.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Juhaszatti
üzenetére
Trailer alapján még többet is raktak ebbe a sorozatba, mint ami a könyvben van.
-
Cs1csó
titán
válasz
grizlisandor
üzenetére
Ha úgy érted, hogy minek kb. ugyanazt elmesélni egyetértek. Ugorjanak előre vagy akár hátra az időben, és legyen valami új, és igen, nem gond, ha vannak utalások akár nagyon régi személyekre pl. Mardekar Malazár stb.
-
A Hét Királyság lovagja
(A Knight of the Seven Kingdoms)Nekem tetszett, hozta a GOT első évadának hangulatának egy vidámabb formában.
Bántó, hogy nem foglalkoztak eleget a karakterekkel és csak 6x30 perces részek vannak, pedigannyi kibontásra váró dolog lett volna még ebben a storyban, jobban meg kellett volna ismerni Ser Arlan-t, hogy milyen szituációkból tanulta meg Ser Dunc a lovaglétet, amit próbál alkalmazni. Harcolni mit és hogyan tanította, egy jó harcos, de nem intézhető el azzal, hogy nagy és ezért jó. -
-
negyven2
nagyúr
-
-FreaK-
veterán
A sógun második évadának szereplőgárdája öt új névvel bővült.
Mostanában nézem a sorozatot, és valamiért azt hittem csak egy évad van/lesz belőle.
-
-
stoon
addikt
Daredevil 2/1
szerintem jó lessz
-
negyven2
nagyúr
Május 29 | Apple TV
-
[HUN]NIMROD
senior tag
-
mephi666
nagyúr
-
Janaboy
Topikgazda
Srácok engedjük el pls az Alan Richtson témát!
-
-
válasz
myckey
üzenetére
Ne felejtsd el hogy az a vadnyugat és ott megszokott hogy road rage esetén akár lövöldöznek is.
Ritchson megosztotta a saját bodycam felvételét is, instagramon csak a legelejét láttam, a szomszéd bástya szépen kifutott elé és ennek következtében a földre is borult, szóval felbaszták az agyat már a konfliktus elején, felbaszott aggyal az emberek jellemzően nem gondolkodnak. -
sherlock82
senior tag
Ijfú Sherlock végére értem, izgalmas és fordulatos volt végig ez a sorozat.
Remélem lesz egy évad még belőle, bár nem sok esélyt látok.
Lezárás sem a hagyományos módon történt, de amúgy nem rossz.
Ajánlom.
-
szarnyasdino
tag
Ezekről esetleg tud valaki valamit mikor lesznek a haza tv csatornákon??
Murdoch Mysteries 19 évad
Brokenwood Mysteries 11 évad
Éles elmék 6 évad - Ez számomra kifejezetten érdekes mert torrenten sem találom pedig már vége is az évadnak -
-FreaK-
veterán
-
válasz
Janaboy
üzenetére
Valahol azt írták hogy a szomszéd mondta hogy többször meg lökte / neki ment és még kiabálta is neki hogy üsse meg.
Hát nem tudom, ha valamit szeretnék egy 191 magas 110 kilós kox géptől akkor azt biztos szépen kérném és nem úgy hogy felbaszom az agyát, neki megyek meg kiabálom neki hogy "üss meg".
Letartóztatás nem volt, jelenleg vizsgálják az esetet.
A TMZ abból a szemszögből közelítette meg az esetet hogy Ritchson a rosszfiú és ahogy láttam az itthoni sajtó is ezt vette át. Szerintem meg mindkettő hibázott, majd az igazságszolgáltatás eldönti hogy ki a hibás. -
.LnB
titán
Furcsállom, hogy a Paradise-ról ennyire nincs szó ebben a topikban. Pedig visszahozza a régi Lost-os érzéseket, amikor lehetett kattogni, találgatni a sorozaton. Csak ketten nézzük innen vagy mi?
-
-
myckey
veterán
Off , igaz ( legalabb figyelik )

Azert, egyik es masik nap is zugatni a nagy kobcentist...plane vasarnap, adott idoben es helyen.
DE, nem voltam ott, csak elkaptam ezt a bulvar fostot
( gyerekek elott meredek )Janaboy
Jo kerdes
-
myckey
veterán
Nem tudom beszeltetek e mar...
Alan Ritchson allitolag leverte a szomszedot, mert az meg bemutatott neki, mivel hangosan motorozott kedvenc akciohosunk, szineszunk.
Hetvegen tortent az eset, eloszor szombaton ismerkedtek, majd vasarnap folytatodott a dolog es a sajt gyerekei szeme lattara bantalmazta a szomszedot.
Mivel vasarnap mar a gyermekei is vele motoroztak vagy voltak vagy valami ilyesmi.Az ugy komoly. A sertett mar feljelentest is tett.
Mondjuk en is orulnek neki, ha hetvegen, csendespiheno korul, valaki a lako es piheno ovezetben zugatna a nagymotorjat.
-
-
The Night Agent S03
Basszus, ez egy jó évad volt, majdnem első évados magasságokban járt, vagy csak az emlékek teszik magas polcra azt az évadot. Aki csalódott volt a második évad után, az adjon egy esélyt a harmadik évadnak.Nekem
a vége kicsit összecsapott volt, ugye bukott az elnök, erre egy mondattal elintézték, azért az évad egyik fő csapásirányát ennyivel lezárni, meh. Várom a folytatást és remélem is, hogy lesz.
-
Nordic
Közösségépítő
-
negyven2
nagyúr
Április 9 | HBO Max
-
-
Tasunkó
őstag
A Wheel Of Time az olyan jellegű mint a Dark, hogy nagyon alaposan van minden részlet egybepasszintva, vagy inkább olyan könnyed műfaj mint a Hegylakó?
-
mephi666
nagyúr
na, most jutottunk el a 3. évadig... érdekes, mert elsőre baromira nem tetszett, de nagyon gyorsan fejlődik
érthető, mert nem egy hétköznapi karaktert kell eljátszania, amit Gáspár Kata baromi jól hozott... az ő játékának is volt egy íve, mert neki is bele kellett rázódni... belegondolva: nem tudják leforgatni próbából az egész évadot, hogy a színész tökéletesen megtalálja a karakter lényegét, hogy ezek után újra felvegyenek minden jelenetet (ezzel megoldva, hogy már az első részben is perfekt legyen a játéka)...azt fogjuk csak bánni, hogy most lemegy a 3. évad és utána 1-1 évet kell várni a következőkre? (lehet beiktatjuk ezután az eredetit, ami elvileg komplett)
-
AD4MINATOR
nagyúr
-
NeoPampalini
senior tag
-
Bad Pritt
félisten
Ez a Peaky Blinders film valami tök önálló sztori, nem a sorozat folytatás/lezárása? Azt hittem az utolsó évadot fogják folytatni, de IMDb-n ott sincs a szereplőgárdában az a színész, akit én várnék antagonistaként...
-
arcitec
addikt
Young Sherlock Csak ajánlani lehet, egyedi, nem kiszámítható, folytonos a cselekmény nincs időhúzó klisével teli, folytonosan fenntartja a figyelemet, érdeklődést, izgalmat..
Korábban írták ebből többet is ki lehetett volna hozni csak, hogy akkor nem ezen film lenne látható, hanem valami más. Ez ilyen volt és így is volt jó. Várható a 2. évad .....
De akkor már igaz más téma, de ez is érdekes és szórakoztató, izgalmas elemekkel is szintén: 1-2 évad : Midnight at the Pera Palace
-
Tasunkó
őstag
válasz
grizlisandor
üzenetére
Az Utódlás az kiváló, csak arra rá kell érezni. Eleinte halandzsának tűnik, de sokat segítenek a színészek, nagyon érdekessé teszi mennyire hihető karaktereket hoznak. Lényegében az összes főszereplő kultikussá vált benne. Igencsak súlyos látlelet, de ezt egy könnyed köntösben mutatja, amiben nem biztos hogy mindenki olyan jól eligazodik mint mondjuk a House of Cards-ban. Mestermunka, sokat kell várni még hogy hasonló szintet hozzanak.
-
Pitterix
őstag
Megnéztem a 2. évadot, mert láttam az elsőt, s kíváncsi voltam, jobb lett e.
Nos, talán egy hajszálnyival. De, vagy a szinkron, vagy maga Lyna mocskos idegesítő, néha.
Aztán vannak benn orbitális baromságok, mit az első évadban.
A vérprofi szervezet, ami mindent tud, bárkit elintéz, akkora hibákat vét, mintha, kb én mennék vízipisztollyal Fehér házat elfoglalni.
De, lesz 3. évad. -
HoTaZo
addikt
válasz
grizlisandor
üzenetére
Ugye? Én is bánom, hogy nem volt folytatás.
Durva pszichológiai jelenet volt a Boss - építkezési kivitelező - wc - a polgi irodájában.Ezt az Utódlás-t párom már nézte, de nem fajsúlyos, véleménye szerint.
Mi még csak most fejeztük be a Kingston polgi 2. évadát.
Lazítunk egy kis 1992-vel. Gyerkőc nagyon ajánlotta. -
-
Cs1csó
titán
válasz
grizlisandor
üzenetére
A night agent-től tartok, az első évad tetszett, bár nem volt túl erős, a második jóval gyengébb volt így ettől a harmadiktól már nem sokat várok.
-
válasz
grizlisandor
üzenetére
Az öreg "Frasier" játszik benn?! Letöltöm. Kösz a tippet.
-
Zseni egy sorozat! Kár, hogy 2 évad után vége, kellett volna még egy 3. évad.
House of Cardsot leértékeli ez a sorozat.
Az IA még az Utódlás (Succession) ajánlja, hogy nézzem meg.
De a The Night Agent S03-ba kezdtem.
-
ripla
addikt
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Pedig mondott valami olyat is, hogy nem olyasmiről van szó, hogy maga az utazás meg az élmények. -
gyuromoj
veterán
-
ripla
addikt
válasz
myckey
üzenetére
Egyszer biztos vége lesz, mert Oda már tudja mi lesz a vége és mi az a One Piece. Pár hete olvastam, hogy leírta egy papírra mi a One Piece és mi a sorozat vége, majd egy vízálló kapszulába tette, és elsüllyesztették a Japán tengerben... valahol. Stílusosan, ha érdekel, akkor keresd meg a Grand Li... izé, a Japán tengerben.

-
válasz
paatrick
üzenetére
Fantasyst annyira nincs értelme adaptálni, mert ha szeretnék visszaadni a látványt élőszereplősben akkor a büdzsé ki lő az egekbe. A neverending adaptálását pedig a mennyisége is megnehezíti. Most a One Piece-szel belenyúlt a netflix a lecsóba. A másik probléma hogy a színészek elég sokat fognak öregedni a 12 évad alatt, szemben az anime/manga akarakterekkel ahol csak pár év telik el.
-
gyuromoj
veterán
-
myckey
veterán
válasz
paatrick
üzenetére
OOOOooo
A Bleach az kutyafaxa ehhez kepest
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ennek a sorozatnak boven van ertelme, most hogy hova fog kifutni a sztori vagy hova nem...az majd kiderul.
De ez egy eleg jo dolog, es üdvözlendo, hogy megkaptuk. Johet belole barmennyi.
Nem mondok nagyot azzal, hogy a manga vagy anime ismerete nelkul is boven le lehet ulni ele.Sot ! Lehet jobb is, ha nincs ismerete vagy elvarasa az embernek, mivel en nehezen tudok par dologtol elvonatkoztatni. Egyszerubb annak, aki most ismerkedik ezzel a vilaggal.
Klassz ez, csak hat ki tudja, mi lesz vele...Mindenesetre ha ezt hozzak, akkor felolem johet belole barmennyi, alapanyag adott !

Oda is aldasat adja ra, es felugyeli .
-
paatrick
őstag
válasz
KISDUCK
üzenetére
Ezért nincs értelme neverending shounent adaptálni. Bleachet is felhozzák mindig hogy jó lenne de az is full összevissza meg később hozzáíródott ezer szál, aztán emlékezzél hogy az első részben meghalt szörny az a 300. részben feltűnik egy visszaemlékezésben stb.
Ebből a műfajból én nem is tudnék mondani hogy melyiket kéne, vagy inkább minek. A többi műfajhoz meg valamiért nem akarnak hozzányúlni.
-
myckey
veterán
Jah,
Oda elegge megkavarta amugy a szalakat, sokszor vakartam mar a fejemet, mert elvesztettem a fonalat.
Pedig tobbszorosen megneztem mar, egyik vagy masik epizodot, es olvasgatok is.12 Evadba... hat ehhez rendesen meg kell majd formalni, hogy ez valami koherens legyen.
Egyebkent ott van a One PACE is, ami szepen kivagja a fillereket, esetleg kevesbe lenyeges dolgokat. Anime tekinteteben. Eleg hires munka...
-
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Ennyire sajnos nem egyszerű, egy-egy fejezet, nagyon el tud nyúlni és kb. az utolsó zug árus szemszögéből is bemutatja a helyzetet és a gonosztevők életéről motivációjáról és a karakterterek közti kapcsolatról is bemutat mindent. Minél tovább halad a story annál hosszabb egy fejezet és annál részletesebb. A Dressrosa történetszál pl.: 118 rész volt az animébe ami rengeteg, nyilván van benne egy kis időhúzás is, egy kicsit lehetett volna tömörebb. Az egyik legnépszerűbb anime a Fullmetal Alchemist: Brotherhood 64 részből áll, ami egy rendkívül jól kibontott cselekménnyel rendelkezik és a Dressrosa arc ennek majdnem a duplája és van még hosszabb fejezet is. Ha a live actiont 12 évadba akarják sűríteni, akkor a forgatókönyvíróknak kokainon kell élniük, hogy ezt összehozzák. Sok fejezet sem ott kezdődik ahol ki van írva, mert a hozzá kapcsolodó események már több fejezettel előtte elkezdődnek és szorosan összekapcsolódnak. Ránézésre a One Piece csak egy fogyatékos, szeleburdi hajókázós püfölde, de valójában Oda valami ilyesmit hozott össze a háttérben:
-
myckey
veterán
válasz
Pitterix
üzenetére
Oooooo, lesz itt meglepodes.... ! Lesz majd elborult vilag, meg sok sok karakter
Tony Tony Tanuki ( Luffy ezzel szivatja Choppert ) a legkevesebb .Lesz ez meg szines es valtozatos, meg fura
AD4MINATOR
Eleg sok dolog ki fog sztm maradni, persze ! Egyertelmu egy ekkora volumenu sorozat tekinteteben.
Meg akad azert anime filler toltelek epizod is, jaja. -
gyuromoj
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- HIGH-END GAMER PC Ryzen 7 9850X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 850W 80+PLAT / 1TB NVMe - Beszámítás
- Lenovo ThinkPad E495,14" FHD,AMD Ryzen 5 PRO 3500U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- ELADÓ Nvidia Geforce 9800 GX2 /dupla GPU .. nv SLi/ !!!
- Club 3D Radeon 9600XT 128MB 128 bit, AGP grafikus kártya
- Nvidia Geforce 6800 Ultra AGP Eladó !!!
- 276 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (multitouch)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS DUAL MINI RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HP EliteDesk 800 G3 (USDT), i5-6500T, 8GB DDR4,128GB SSD,WIN11
- Prémium! Bambulab bontatlan filamentek (PLA - PETG- ABS) ÁFÁS- számlával eladóak készletről!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Latszik hogy tobbet tudtak raforditani a latvanyra es a helyszinekre. Grandiozusabb, ha mar ugye 

komoly.