- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yézi: 10 év
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar_
addikt
válasz
KISDUCK #82676 üzenetére
"Hawley said earlier this year that he decided to ignore Prometheus' world-building when creating the story for Alien: Earth because "the idea that, on some level, it was a bioweapon created half an hour ago, that's just inherently less useful to me."
Ez alapján nem lesz köze a Prometheushoz, persze azóta változhatott a dolog, majd kiderül. Mondjuk idővonalban az Alien Earth elvileg 2 évvel az Alien előtt játszódik, szóval elvileg lehet köze a Prometheushoz is.
Az a tudatátvitel tényleg új az Alien francshiseban. -
-
Ragnar_
addikt
Alien: Earth | Official Trailer | FX
Az oké hogy az Aliennek mindig is az volt az egyik lényege, hogy ha eljutnak a Földre akkor annyi, ezt még az AvP is tiszteletben tartotta, de ami biztató az a showrunner, mert a Fargo sorozat igen minőségi, és a trailer is meggyőző, szóval kíváncsian várom mit sikerült kitalálni. Mondjuk nekem a Prometheus idővonal mindenestől annyira nem hiányozna (mondjuk David azért valamennyire értékelhető volt), de a trailer alapján ez egy valamelyest alternatív Alien előzmény sztorinak tűnik, A Prometheus vonal nélkül, engem meggyőzött, jöhet. (Mondjuk bármi ami Alien/Predator/StarWars)
-
negyven2
veterán
válasz
dellfanboy #82670 üzenetére
Disney+-on lesz majd elérhető. Itthon augusztus 13-án, hajnali kettőkor lesz a premier, kettő résszel, és utána heti egy rész jön belőle (úgytudom, hogy 8 részes lesz).
-
-
cyberkind
félisten
Alien: Earth | Official Trailer | FX
Friss és ropogós.
-
wolf88
aktív tag
válasz
grizlisandor #82651 üzenetére
Szó van egy 1944 című sorozatról.....
-
Đusty
addikt
válasz
grizlisandor #82651 üzenetére
Én is most végeztem vele tényleg nagyon jó volt de, hogy ezek a nyomorultak Shakespeare-t megszégyenítően nyírnak ki mindenkit az felhúzott, persze ezért csinálták
-
grizlisandor
veterán
1923
Te jó i mi történt itt!
K Taylor Sheridan!
Sajnálom, hogy zárták a sorozatot, pedig még vagy két évadot el tudtam volna képzelni, egy évad alatt eljutunk a 2. vh-hoz, majd a másik évadban meg a vh alatt és utáni történésekkel foglalkoznánk. -
-
Adolescence
KamaszokEgy igazán izgalmas, rettentően aktuális gondolat ébresztő, figyelem felhívó mini sorozat az egymástól eltávolodó generációkról, a szakadék felett egyensúlyozó szülői feladatról, eszmecsere a felelős nevelésről, a nem törődöttségről, a közösségi bántalmazásról, kirekesztésről, meg-nem-értésről, és még oly sok mindenről.
Megtámogatva a mindig zseniális Stephen Graham zsigerien erőteljes jelenlétével, a szinte kivétel nélkül remekelő színésztársaival, és egy olyan egysnittes stílusú kamerakezeléssel, melyhez hasonlót tényleg nehéz találni. Technikailag egyszerűen kifogásolhatatlan. Statikus kamerából kézibe átváltás, onnan drónra abból vissza kézire, úgy hogy közben nagytotálból premier plánba (és vissza) mozog, erőlködés nélkül, döccenés mentesen, úgy hogy én direkt rejtett vágást keresvén is, alig ha talán 2-3-ra találtam rá a 4x40 perc alatt.. egyszerűen pofátlan.
Eszméletlenül komplex, nem hiba mentes, sőt, de annyira egyedien beszél a témájáról, hogy nagy vétek lenne kihagyni.
Az egész sorozat, 4 db jelenet, nem több, de melyekről nagyon nagyon nagyon sokat lehet még a sorozat után beszélni.
Figyelmeztetés: nem a krimi szál benne a lényeg. -
válasz
Pitterix #82602 üzenetére
Megnéztem a 4. évad első részét és azért nem is woke van itt hanem lusta írás és a mellékkarakterekkel látványosan nem tudtak mit kezdeni a 3. évad utolsó epizódjára. Ott vannak de teljesen feleslegesek.
Furcsa amúgy így aktuálpolitikát is érintő sorozatot évekkel később nézni. 2021 tavaszán adták le a 3. évad végét TV-ben tehát 2020-ban forgathatták, 2018-2019-ben készülhettek a scriptek, forgatókönyvek. Nem csodálom, hogy woke-nak éreztem, főleg az első évadhoz képest. Számomra a woke nem csak azt jelenti, hogy melegek vagy nem melegek a karakterek hanem amikor látványosan elkezdik egymás lelkét simogatni és amolyan kioktatóan próbálnak megmagyarázni dolgokat. Az első évad inkább humorosabb akart lenni aztán szerintem letekerték a humort így több lett a dráma.
Csak az olvassa el aki látta a 3. évad utolsó epizódját a Rookie-ból.
Tényleg azért távozott a Jackson West-et alakító fekete színész mert nem beszélhettek többet a BLM-ről a sorozatban? Remélem inkább az a pletyka igaz, hogy a zenei karrierjét választotta bár számomra azóta is ismeretlen a csávó. Gondolkodom még, hogy belekezdek a Castle-be is Fillion miatt.
-
válasz
dokee78 #82634 üzenetére
Tinidráma de nekem nagyon bejött, én a sorozat után néztem meg az első és 2. filmet de lehet az elsőt valamikor régen láttam. Mindenesetre nosztalgia is van benne de inkább azt mondanám, hogy a tinidráma mellett azért jók a harcok is, nálam Zabka-Macchio páros vitte a hátán a show-t, többiek is nagyon jók.
Valamiért engem a Dragon Ball-ra emlékeztet, mindig van erősebb és akkor mindig neki állnak edzeni, hogy aztán győzzenek miközben azért bőven vannak jó kis fordulatok, meglepetések és a karakterfejlődés nagyon komoly.
-
dokee78
félisten
Köszönöm a Cobra Kai hozzászólásokat.
Mivel maga a film sem jött be,szerintem ez sem jönne be! -
-
Rigormortiis
veterán
válasz
Juhaszatti #82639 üzenetére
+1 Olyan kis szerethető sorozat.
-
válasz
grizlisandor #82636 üzenetére
+1
A vén faxoknak egy kis nosztalgia. -
dokee78
félisten
A Cobra Kai mitől jó?
Halottam olvastam több helyen,hogy jó.
Viszont kíváncsi lennék az itteni emberek véleményére is.A nosztalgia faktor emeli a jobb sorozatok közé?
-
thomeef
őstag
-
The assets nézi valaki? [link]
-
Tasunkó
őstag
válasz
KISDUCK #82624 üzenetére
Most már tényleg kezdek kételkedni az AI-ban. Nem linkelem be a videót mert SPOILER es jelenetek, de a youtube-on is van hogy Metallica x Stranger Things: Joseph Quinn Meets Metallica. Amúgy meg persze, kinek mi égett be, aki még nem látta, lesz mit várnia.
-
-
Janaboy
Topikgazda
Olyan régen volt a Stranger Things utolsó etapja és annyira elhúzták a folytatást, hogy már elmúlt róla a hype.
De amúgy miért volt ilyen sok kihagyás? -
-
radi8tor
MODERÁTOR
MobLand nagyon jó volt.
Megágyaztak a folytatásnak is, szóval fingers crossed. -
Tasunkó
őstag
Marhaság, semmi Kate Bush. A Stranger Things 4. évadánál a Master of Puppets,
.és Eddie halála. Ha nem ölik meg Eddie-t, lemosta volna az összes szereplőt (még a király pösze srácot is), neki meg kellett halnia hogy folytatódhasson a sorozat, és ezt mindenki tudja -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Juhaszatti #82614 üzenetére
Mondjuk egy rewatch lehet kelleni fog nekem, mert már arra sem emlékszem hogy mi volt előző szezonban
-
gyuromoj
veterán
válasz
Juhaszatti #82614 üzenetére
Erről nem is tudtam.
Amúgy nem inkább 2x1.5 óra lesz az utolsó 2 rész, hogy ha hármasával jönnek?szerk.:
Most nézem hogy 2016-ban volt az első évad... -
paatrick
őstag
Hallom vége lastofusnak, az eheti negatív kvótámat még azért letudom:
-
negyven2
veterán
válasz
Atomgeszi #82610 üzenetére
Kétszer...
De amúgy a Netflix-es sorozat szinte mindegyike még most is egyben jön ki. A blockbuster sorozataik esetében viszont igen, ezt már egy ideje alkalmazzák azt, hogy csak amiatt fizetnél elő, és élőben szeretnéd követni (amikor kijön), akkor fizess legalább kétszer... vagy ha nem zavar, hogy spoiler-be futhatsz bele, akkor majd, ha kijött az egész. -
Juhaszatti
addikt
válasz
Apollyon #82596 üzenetére
"Black mirror eléggé hullámzó, de meg lehet nézni, vannak jó részek azért az első négy évadban is.
Az 5-6. évadot nem néztem meg, mert arról csak rosszat olvastam."A 6. évad első fele szerintem nem rossz. A Joan Is Awful, meg a Loch Henry szerintem teljesen rendben vannak.
Az évad második fele tényleg gyengébb. -
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Apollyon #82596 üzenetére
Jó, csak mikor 80 ezer értékelés van 8.0-ra. Akkor azért már valamit csak jelenthet.
Spoilerezni nem szoktam, még a trailereket sem nézem meg soha. Lesz, ami lesz, úgy szoktam elindítani filmet/sorozatot.
Igaz film, de pl az Egynyári barátság 6.3 és amúgy szerintem egy egész jó kis vígjáték volt. A második része 5.4. De szerintem ezzel teljesen fölé lőtték. 15 perc után ki lett kapcsolva. Mondjuk főként a főszereplő csaj állandó vinnyogása akasztott ki, meg a bugyuta párbeszédek.A black mirror white bear videós központ részben is ami eszeveszettül fájdalmas volt a főszereplő csaj állandó vonyítása vinnyogása ilyen nagyon béna sírással, ami az egész rész alatt végigkísérte.
Az adott helyzetekre történő logikátlan viselkedésén már ki sem akadtam.A fehér karácsonynak még adok egy esélyt, hátha.
imdb 9.1
-
grizlisandor
veterán
Kritikalandor fejtegeti ezeket a megkérdőjelezhető színészválasztásokat és mond valamit...
Miért műveli ezt Hollywood? 🤔(youtubealert)
-
grizlisandor
veterán
Az Eternauta (El Eternauta)
Közepes, az eleje jól indult, majd a végére elfogyott
.az ötlet és jöttek a szokásos ötlettelenségek Arra kíváncsi lennék, hogy mégis mivel szedték el a repülőgépeket, meg a becsapódás helye is vicces volt... persze, nem Hollywood produkció, de akkor is lehetett volna ezt kicsit igényesebben, pl.: hogy nem mutatják mikor repülnek a gépek, hanem csak, már a földön találkozunk velük. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- iPhone topik
- Kedvenc zene a mai napra
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kissé retrós hangulatú NVIDIA Blackwell kártya az MSI színeiben
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT HUN
- Dell Latitude 5400, 14," FULL HD IPS Touch, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás szá
- Eladó alaplapok
- Egyedi dizájnú magyar kiosztású billentyűszettek
- iPhone 13 128GB Midnight Blue 2026.04.29.-ig GARANCIA!
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB DeepCool Tesseract Chieftec500W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged