Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zola007
veterán
válasz Woodslave #93198 üzenetére
Alap!
Háború van, nemsúlyb+, Kökény!
Kemények vagyunk mint a vídia!Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Apollyon
Korrektor
válasz Zola007 #93200 üzenetére
Nekem ha nincs kedvem menni, akkor is megyek, mert ha nem, akkor szarul érzem magam utána Másrészt meg a legjobb érzés hazamenni kifáradva a teremből és ez is hiányozna.
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Zola007
veterán
válasz Apollyon #93203 üzenetére
azért vannak fokozati a "nincs kedvemnek"
- nem aludtam eleget
- sz.r kedvem van
- nem ettem eleget
- simán lusta vagyok
- felb.szták az agyamat
- itt-fáj-ott-fájNémelyiknél győz az egó és csak lemegyek én is, de azért 3 év után már meg tudom viszonylag racionálisan ítélni, mikor nem érdemes kihúzni a 20-ból a 21-et
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
aleister
veterán
Nem értek egyet. A kreatin nem transzport rendszer. Külön transzport rendszerek vannak a kreatinhoz. Pont a múltkor írtam erről, hogy régebben ugyebár cukrot használtak erre. A vázizomzatban található a szervezet kreatin készletének nagy része (valahol 95% körül). Ebből többek között energiát nyernek az izmok oly módon, hogy leadja a foszfát csoportját, és segít újraszintetizálni az eddig tárolt, majd felhasznált adenozin-trifoszfátot (ATP). Ez segít a gyorsabb visszatöltésben is.
Mint írtam ez tény.
S hogy miért felesleges az elején szedni ennek a hatásának a tükrében? Azért, mert előbb-utóbb eljut arra a pontra, amikor stagnálás áll be a fejlődésében. Ilyenkor vagy edzésmódszert változat, ami vagy segít, vagy nem; vagy doppingol, amivel mi nem foglalkozunk ugye; vagy elkezdi szedni a kreatint, ami pont annyi erőtöbbletet ad, amennyi elég átlendülni ezen a stagnáláson.A másik hatása a sejttérfogat növelés, ami szintén tény. A kreatin hidralizált környezetet teremt az izomsejtekben, miáltal a méretük megnő 25-30%-kal.
No most szerinted mikor hasznosabb szedni?A, 100 egységnyi izom esetén, amikor lesz belőle 130? (30 egység növekedés)
B, 50 egységnyi izom esetén, amikor lesz belőle 75? (15 egység növekedés)"Miért ne szedhetne egy fehérzokni szandálos kocka kreatint amikor elkezdi az edzést?"
Sehol sem írtam, hogy ne szedjen. Azt írtam, hogy nem sok értelme van. Tegye inkább félre azt a pénzt! Fél év múlva sokkal több haszna lesz.
(#93199) 30z.Samu
Esetleg a testkompozíció megváltoztatásról olvastál már? Én is tömegeltem, de amióta ljk ajánlotta áttértem arra.(#93194) Cassidey:
Mit is szokás ilyenkor mondani? Ja igen. Viszlát![ Szerkesztve ]
Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
Zola007
veterán
válasz Woodslave #93205 üzenetére
magamról írtam, nem rólad
De ha már így nyíltan elismerted, akkor ne is firtassuk tovább...[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
aleister
veterán
válasz 30z.Samu #93210 üzenetére
Én is csak a tömegelés-diétázás párost ismertem sokáig.
Tömegeléskor ugye elkerülhetetéen a zsírosodás, amit később kénytelen leszel lediétázni. Tuképpen kétszer melózol. A testkompozíció megváltoztatásakor lassabban haladsz ugyan a gyarapodásban, de minőségibb lesz a végeredmény. Nagyon precízen kell kiszámolni a kajádat. A biztonság kedvéért legyél minimális kalóriatöbbletben!
A lényeget itt elolvashatod.[ Szerkesztve ]
Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
S e t h
nagyúr
válasz Zola007 #93204 üzenetére
Én mindig edzem.
Betegen, lázasan, ha 48 órája talpon vagyok, műtét után.
Nem mondom hogy jól érzem utána magam fizikálisan, de mentálisan biztosan.
Ez még a régi iskola lehet, nálam nem játszik a kifogás opció , persze én és a túledzettség jó haverok vagyunk és nem is mondanám egy kezdőnek, hogy így csinálja.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
-
30z.Samu
félisten
válasz aleister #93214 üzenetére
Jelenleg úgy néz ki a dolog, hogy heti 5 alkalommal megyek edzeni, ebből minimum 3 alkalommal kardiózom is, lehetőség szerint beiktatok egy negyediket is. Érzésem szerint akár maradhat is így, csak kicsit az étrendet kell átalakítani.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
-
Woodslave
félisten
Vótam atta
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
FIREBLADE78
addikt
Ki mit szokott edzés után inni ch visszatöltésre? Ezek a protein csokik szar megoldások? Vagy inkább hagyjam a gecibe és menjek el sakkozni?
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
Zola007
veterán
válasz Woodslave #93218 üzenetére
Kérésed meghallgatásra lelt. Akkor a felsorolás kiegészítve:
- nem aludtam eleget
- sz.r kedvem van
- nem ettem eleget
- simán lusta vagyok
- felb.szták az agyamat
- itt-fáj-ott-fáj
- Wood b*ziBár ez utóbbi szokta a legkevésbé befolyásolni az edzéseimet.
[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
válasz Zola007 #93223 üzenetére
Voltam. Nem atta.
Jó kedvvel mentem pedig.
Váll-bicepsz volt.Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
FIREBLADE78
addikt
Látom senki nem esz ch-t edzés után,akk viszlát
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
Woodslave
félisten
válasz FIREBLADE78 #93226 üzenetére
Corn flakes tejjel. Ma epres cinimini amúgy lidl-s
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
marked one94
őstag
Én edzés után egy fehérje turmix meg egy banánt tolok és kész. Utána 1 óra múlva úgy is jön a rendes kaja.
[ Szerkesztve ]
You'll Never Walk Alone
-
Zola007
veterán
dehogynem
most ment le két jó nagy körte (a gyümölcs, nem az izzó), meg mindjárt egy tál zabpehelyMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
nagyúr
válasz marked one94 #93228 üzenetére
Én dettó ezt csinálom...
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
kolosanyi
veterán
Futottam. Utána megettem 3 kicsi kakaós csigát, megittam fél liter Mizo kakaót, majd elszívtam egy cigit is. Van még kérdés?
-
marked one94
őstag
válasz FollowTheORI #93230 üzenetére
Te mennyi banánt eszel meg egy nap? Én van hogy 3at mondjuk nem egyszerre de valaki szerint az sok meg felesleges.
You'll Never Walk Alone
-
nagyúr
válasz marked one94 #93232 üzenetére
Max 1db per nap általában.
Van mikor ez a reggeli turmixal (nem edzésnapon pl), vagy a vacsora.
Vagy edzés után.
Ritkán eszek többször, vagy külön csak banánt.
Igyekszem inkább valódi kajákat enni... ami hús zöldség és/vagy rizs körül forog főleg.[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
syl5
őstag
Én nem szoktam, edzés után közvetlenül egy tejsavó+glutamin+kreatin hármas (mostanában BCAA is szokott belekerülni), aztán 1 órán belül hazaérek és bulgur/rizs/kuszkusz + csirke.
Elbaszom?
Kéne bele valami CH? Viszont nem akarok geci zsíros lenni megint, félek a cukortól. Ha meg zabot teszek bele az belassítja a tejsavó felszívódását.
Ááá faszomtudja. Mondjuk érdekes, hogy edzés után kötelező a gyors ch, máskor meg óvva intenek tőle. Meg mi a különbség a búzaliszt, meg a vitargo között? Gyors ch, gyors ch, szemét, szemét. Ilyen alapon lisztet is ihatnék edzés után.
Az én szemem előtt még mindig az lebeg, amit Rich barátunk mondott, hogy a testépítők nem a poroktól lettek nagyok, meg régen nem voltak ilyen-olyan porok. -
aelod
veterán
Nem olvastam el a sok rizsát amit du. óta firkáltatok.
Láb volt. Atta. Kéttével.Tudom mindenki lefossa nagy ívben de holnap scitec megateszt 2. forduló...
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
Cassidey
senior tag
Én gumicukrot szoktam vagy kakaós csigát.
Nekem alsótest volt, nem atta. Barátnőmnek sem, nyűglődünk. Tuti az időjárás.
[ Szerkesztve ]
-
szőröscica
addikt
Hát-bicepsz volt, atta, de már várom a tömegelést.
-
Cassidey
senior tag
válasz FIREBLADE78 #93240 üzenetére
Nem, én tényleg. Beleszámolom meg minden. Néha edzés előtti mellé is eszegetek ha nem ettem addig elég ch-t. Néha furán néznek az öltözőben de a legkevésbé sem érdekel. A méltóságom elhagytam valahol a harmadik konditeremben ahova jártam, már szívbaj nélkül csinálom a legfurább gyakorlatokat is.
(Múltkor egy csaj kézzel ette a túrót a dobozból, elég hardcore?! )
Más. Tegnap már két gyaki volt hátra, franciarúd kellett de az soha nincs a helyén, mert kettő van az egész teremben. Na, én megláttam egyet az egyik bicepszezős állványon, megörültem, és elkezdtem leszedni róla a tárcsát az egyik oldalról. Felnéztem, és meredten bámult rám három pasi. És akkor esett le, hogy ennél jobban nem is jelölhette volna a területét, törölköző, shaker, öltözőkulcs.. Esküszöm nem láttam annyira fókuszáltam arra a hülye franciarúdra. Megkérdeztem, hogy van még itt valaki? (Micsoda mentés.) Ugye te? Szerencsétlen, ott hagyja a rudat fél percre és egy hülye szőke elkezdi leszedni a tárcsákat.
[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
válasz Cassidey #93241 üzenetére
Mi gimiben rendszeresen vonalzóval ettük a krémtúrót
Múltkor otthon maradt a shakerem és kértem a recepcióról egy A4-es lapot.
Abból hajtottam egy tölcsért és azzal engedtem bele a zacskóból a 30g-ot a 1,5-es ásványvizes üvegbe. Hát nem gyengén nézett a mellettem lévő srác az öltözőben, hogy épp mit kotyvasztokOlyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!!!
[ Szerkesztve ]
-
-
szőröscica
addikt
válasz FIREBLADE78 #93245 üzenetére
Hogyan készíted el?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest