Hirdetés
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Ventoy- univerzális multiboot máshogyan
- leslieke farmerzsebe
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Online jogosítvány megújítás kishazánkban,és user error :)
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
deniro2
senior tag
vegyétek csak a gasparit, az összes netes privát bevizsgáláson a legrosszabbak között volt, de nektek jó lesz, úgyis csak az íze számít...
-
Woodslave
félisten
[link] egy őszinte before-after. De azért mi maradjunk naturalok
egy videóban elmondja a stack-et (ott a linkje, akit érdekel)
[ Szerkesztve ]
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
MODERÁTOR
válasz wertigo1984 #29043 üzenetére
Köszi & Bandusnak is
Sztem a Gaspari lesz, eddig Peaket toltam, most meglátjuk ez milyen.Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
bandus
veterán
-
MODERÁTOR
Ezek közül, tapasztalat alapján melyiket lenne érdemes? Árban kb ugyanaz.
[ Szerkesztve ]
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz korcsillio #29039 üzenetére
az a gáz hogy neki ez vmilyen szinten szakmai kérdés és ennyire ért hozzá..
ráadásul más egészségért felelyoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
korcsillio
addikt
válasz kennystyle #29028 üzenetére
Ezek a tanult emberek...akkor melyenek a tanulatlanok?
-
GyurosAki
tag
Én ezért nem járok hozzá. A nevét se tudom Mindig furán néznek rám ha megtudják, hogy soha nem voltam még nála.
-
wertigo1984
őstag
válasz Dani82 #29023 üzenetére
En ugy csinaltam tegnap este, hogy etcsokit reszeltem langyos turora, fel citromot rafacsartam es 2 adag por ment ra es osszekavar. Kicsi vizzel felontottem es valami isteni volt.
(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."
-
baluka26
nagyúr
Azért azt hozzátenném, hogy amikor először találkoztam belgyógyásszal a tüneteimmel, az volt az első kérdése, hogy ugye nem szedek ilyesmit, mert ezek rengeteg problémát okoznak. Ezt egy hematológus főorvos mondta.
kukinyo: Ha diéta sem segít, akkor lehet genetika a magas koleszterin. De ha belegondolsz, a tápkieg sem feltétlenül kizárható.
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
kukinyo
addikt
Ha "normálisan" táplálkozol (csirke, rizs, zöccség, stb), akkor mitől magas a koleszterined?
-
kennystyle
aktív tag
válasz Morris #29030 üzenetére
ja azóta nyomom rendesen, meg viszonylag kevés zőccséget ettem, úgyhogy arra is ráálltam úgyhogy rendben lesz az
MMA87: úgy 55 körüli ránézésre, nő, amikor a forrást kérdeztem, valahogy mindig csak annyit tudott mondani, hogy hát ő nem tudja, nem ért annyira ezekhez a porokhoz de így hallotta...
[ Szerkesztve ]
-
shteer
titán
jó tudni. nem is kell teszto-fokozó a májprotkó mellé
szerintem jónak tűnik..
-
Morris
veterán
Tessék nyomni az omega3-at magas koleszterinre! Nekem nagyon bevált!
-
_NCT
addikt
Hány éves volt? 60-65 körül?
-
kennystyle
aktív tag
Tegnap a következőket tudtam meg a háziorvosomtól:
- a fehérjékbe tesztoszteront raknak
- a kreatintól tönkremegy a vesém
- szerinte az edzéstől és a sok tápkiegtől magas a koleszterinemtanulságos beszélgetés volt
-
deniro2
senior tag
Ez király...
20 éves zene, 1 perc 20 után rettenetes nagy klasszikus... -
Dani82
senior tag
válasz Radnix #29009 üzenetére
kizárt hogy 181 legyél, magasabb voltal mint én, amikor taliztunk több az.
Állat a forma meg az erezettség, ugyhogy rohadjmeg
leadtam a rendelést jaKöszi csajok jól esik, hogy élőben jobbnak látjátok
Ijk: én ár felvállalom a fürdőszoba cuccokat, enyém minden a hajlakktól kezdve a waxig
Wertigo: Holnap tolom a topsecret port, kicsit izgulok mi lesz ez, de csak a felét nyomom be edzés előtt , viszont ma toltam 150g zabot melegen túróval és a maradek carnivorral. kurva jó volt! -
BÁ Nutrition
addikt
válasz tamacsinator #29019 üzenetére
itt nincs ilyen, csak naturálok vannak
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
tamacsinator
csendes tag
Itt nincs is olyan aki koxol, de nem versenyzik vagy húzzam ki a kezem a biliből?
-
deniro2
senior tag
válasz kisbrekes100 #29010 üzenetére
Öö, ott kezdődik, hogy a danabol=metha és, ha valami, akkor az felbassza a vérnyomásodat... Hogy a szurik meg általában pörgetnének, nem tudom honnan jött... Egyébként meg egy szteroidot összehasonlítani egy durrantóval..., mint a lóf@sz meg a zsoké...
-
deniro2
senior tag
válasz Coccolino_O #29008 üzenetére
Nájtmérkedtek picit a lányok a túledzéssel... Hánynak meg szédülnek szegények...
-
Ijk
nagyúr
válasz Dani82 #28996 üzenetére
Jó ez, és nem csak a következő rendelés miatt mondom.
Bazz én nem merek fürdőszobás képet csinálni. Nálam csak egy fogkefe-fogkrém, borotva-borotvahab van a tükör alatt.
Ma késődélután kimentem egyet wakeboardozni, adta a tegnapi lábazás után.
[ Szerkesztve ]
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
kisbrekes100
tag
Hidd el, hogy keményebb... De lehet neked meg a kox volna a keményebb, ez szervezet függő... A szemesek (danabol,metha stb..) azok inkább vizesítenek meg sok erőt ad ezek nem pörgetnek annyira. De a szuri (deka stb) ezek már pörgetnek is... De a Pow3rd még ezen is tultett
-
Coccolino_O
őstag
Mi volt a téma?
-
Radnix
senior tag
Eljutottam oda, hogy már nem igazán szálkásodom, viszont nagyon lefogytam, többen meg is jegyezték már, szóval valamit variálok. Megpróbálok még több szénhidrátot enni edzés után, illetve a 2 pihinapon is eszem szénhidrátot. Lehet hogy mostantól a turmixba megy 100 szőlőcukor 50 helyett. Szóval nem adom fel a CBL-t de elmegyek a tömegelős verzió felé... próba cseresznye...
Erőben stagnálok Alig vagyok 82 kilow. Művészkép: [link]Stimulánsokhoz: Én kb 300g koffeint bírok, még a 350 elmegy a 400tól rosszul vagyok, pedig 10kg-onként 50mg-ot el kéne viselni
[ Szerkesztve ]
-
_NCT
addikt
válasz kisbrekes100 #29005 üzenetére
Ez még lóf@sz a kúrához képest. bár itt is ugye van aki rohadtul érzékeny a stimulánsokra valószínű a koxot se tolerálná a szervezetem, ezért nem is merek semmit sem tolni. Se Prohormon se semmit.... Ma kb 2g-al toltam többet Pow3rd!-ből és már ez a hatása. Még most is fáj a fejem, valószínű a vérnyomásom az egekben.
Mod: most mértem meg, 124/54 a vérnyomás, 84 a pulzus.
Radnix: meg a HTC reklám Te milyen magas is vagY?
[ Szerkesztve ]
-
_NCT
addikt
válasz wertigo1984 #29002 üzenetére
Engem csak pisiltet.
kisbrekes100: Amúgy ma is volt szédülés nekem is utána hányinger, lehet túlpörögtem magam, illetve túl nagy volt az adag.... Azt hittem velem van a baj, de akkor ezekszerint nem.
Mod: az a baj, hogy nem érzem, csak mikor már hányás közelében vagyok.... De addig meg kőkeményen tolom...
Reggel 33.8 voltam, edzés után 31.7. Azt hittem nőttek az izmaim, de csak a vizet dobtam le Jövő héttől lightosabbra veszem a CH fogyasztást és megnyomom a fehérjét, illetve valami óccó kreatin + teszto fokozó kúrát letolok. Hiába zabálok mint az állat, tolom a zabot banánt minden lófaszt, nem tudok hízni, megálltam...
[ Szerkesztve ]
-
kisbrekes100
tag
Nálam úgy szokott előjönni a "túledzés", hogy nagyon de nagyon elkezdek szédülni, olyankor leülök a földre (ez főleg akkor jön elő ha nagy súllyal guggolok) Utána 1-2 perc után rám jön a hányinger, azt sem tudom hol vagyok. Rám ilyen pánikszerűen jön... Az a baj, hogy mikor ilyen pörgető van bennem akkor még úgy érzem, hogy bírom, de a fejemben ott van az, ha nem lenne bennem semmi akkor nem bírnám, de én azért is csinálom még 5x keményebben, és ilyenkor torpanok meg.
Mostanában nem használok már ilyeneket
Edzés előtt koffein, meg van 3-4 szelet kenyér, és go edzeni.....
-
-
_NCT
addikt
válasz kisbrekes100 #28999 üzenetére
Az a baj, hogy nem tudom mikor edzem magam túl. Lehet ez volt ma is, rendesen toltam, de volt 1 pont, ahol megtorpantam és onnantól rosszabbul bírtam az edzést mint a többiek. Lehet a vérnyomásom ment fel, lehet nem ettem ma eleget, nem tudom.
Minden esetre nem először fordult már elő velem ez...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- TCL LCD és LED TV-k
- Parfüm topik
- Tea
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple asztali gépek
- Path of Exile 2
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest