Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
_stick_
őstag
Sziasztok!
Nehezen hízó, ektomorf testalkatú vagyok, heti 3x 1.5 órát kondizok.
Edzés után a biotech-féle tömegnövelőt szedem, viszont a vásárlásánál nem figyeltem, hogy glutén mentes legyen, de ha már elkezdtem, akkor elfogyasztom. Hamarosan elfogy, tudok ajánlani ár/érték arányban jó (jobb) tömegnövelőt? Hirtelenjében ezt találtam. -
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Kettlebell beszerzésére van valami jó forrásotok, ahol legalább acél és nem aranyárban van kilója?
Egy 20kg-s vásárlásán gondolkodom.
-
Én meg bemegyek a Tüncikéhez a bioboltba és veszek Scitec/Biotech-et, ami épp van, és egészségpénztári kártyával fizetek. EP-re megkapom évente a maximális adóvisszatérítést, az kb fedezi is az éves tápkieg szükségletem
-
Qtya123
őstag
válasz
basaharc502 #170038 üzenetére
Dettó. Eddig éveken át a builderről rendeltem. Pont tegnap tört meg a jég és adtam le egy nagyobb rendelést a Gymbeam oldalán. Egyszerűen jobb árban van a gymbeam.
-
basaharc502
aktív tag
válasz
mastodon #170028 üzenetére
A shopbuilder szépen lassan lekerül(t) a radaromról. Sem árakban sem pedig akciókban nem tudják felvenni a versenyt másokkal. Gymbeam és Pure Gold megy most nagyot, szerintem a forgalmuk az utóbbi időben sokszorosára növekedett. Szinte minenkinél ezeket a termékeket, kulacsokat, pólókat stb. látom.
Nálunk van Scitec és Biotech bolt is, amik konganak az ürességtől....a scitec-es srác már csak akkor nyitja ki az üzletet, ha a kiragasztott telefonszámon felhívod -
t256
őstag
válasz
CHIPman #170034 üzenetére
Szia,
Ezt próbáld meg: ProteinBuilder.hu
Vagy Netpincéren a Biotech shop. -
CHIPman
nagyúr
Sziasztok!
Van olyan webshop, ahol SZÉP kártyával lehet Biotech cuccokat venni?Lenne hivatalos üzlet, ahol elfogadják, de a környéken sajnos nincs.
-
bear_
aktív tag
-
A shopbuilder-en ma már alig van akció, kedvezmény, még több tízezres vásárláskor is. Máshol is ilyen? Hol lehet olcsón tejsavófejérje, glutamin, BCAA termékeket venni? (Scitec, Biotech, Olymp, Optimum)
-
Angel2014
addikt
válasz
rwin5 #170022 üzenetére
A C-vitamin felfedezéséért Nobel-díjjal kitüntetett Szent-Györgyi Albert élete során napi 1000 milligrammot szedett a vitaminból, idősebb korában (93 évesen hunyt el) és betegség idején az adagot 8-9000 milligrammra növelte. A molekuláris biológiával foglalkozó, szintén Nobel-díjas Linus Pauling kémikusról pedig ismert, hogy napi 10 000 -18 000 milligrammot szedett élete során a vitaminból. A tudós 91 évesen hunyt el.
-
aleister
veterán
válasz
basaharc502 #170013 üzenetére
Napi 100mg, mint nagy dózis c-vitaminból?
-
BÁ Nutrition
addikt
faxbukon volt egy video h egy kigyo bemaszik egy kislany melle egy szobaba egy nyitott ajton keresztul.
kommentek:
Kai Greene
I would never leave my kid alone and that too with the doors and windows open. That's terribly scary 😨
· Válasz · 1 ó.
Jan Hůlek
Kai Greene I would never rape grapefruit
· Válasz · 1 ó.
Mateo Romo
Kai Greene I wouldn’t leave my child with a grapefruit -
Qtya123
őstag
válasz
bear_ #170015 üzenetére
Próbáld ki!
De tényleg. Teljesen emberfüggő. Én ehetek dinnyére, barackra joghurtot, tejet, fehérjét, meg úgy bármire bármit. Sosem kell futnom a wc-re.
Feleségem meg megeszik egy tejszínes-gombás tésztát, aztán véletlenül pár óra múlva ráiszik egy cappuccinot és már meg is van a baj.
-
bear_
aktív tag
Sziasztok!
Van egy hülye kérdésem: dinnyére lehet fehérjeshaket inni? Vagy prickolás lesz belôle? -
aelod
veterán
válasz
basaharc502 #170013 üzenetére
Forrás? Az első rész egy feltételezés amiből levonja a következtetést. LoL
Megfelelő folyadékbevitel és normál mennyiségű (ezer felett nem sok haszna van) C vitamin esetén nem kell ilyeneken agyalni.
-
basaharc502
aktív tag
válasz
aelod #170012 üzenetére
Azért a nettó f@szság kicsit erős. A túlzott és egyébként teljesen felesleges c-vitamin bevitel hosszú távon fogalmazzunk úgy növeli a vesekő kialakulásának esélyeit:
A magas oxalát tartalmú ételek (pl. spenót, sóska, rebarbara, eper, vörösbor, csokoládé, stb.) kerülése ajánlott azoknál, akiknek magas az oxalát kiválasztásuk. A C-vitamin elő anyaga az oxalátnak, így valószínűleg szerepet játszik kalcium- oxalát kövek kialakításában, bár ez utóbbi feltételezés még bizonyításra vár. A nagyon nagy dózisú (napi 100mg feletti), tartós C-vitamin bevitel egyértelmű összefüggést mutat a húgyúti kövek gyakoribb kialakulásával.
-
Tegnapelőtt voltam teljes hasi ultrahangon, semmi nyoma se epekőnek a ketotól, se vesekőnek a "sok" c-vitamintól.
Pedig szerintem lassan 15 éve, hogy grammos mennyiségben eszem a c-vitamint.A keto is lassan 10 évhez közeledik, de azt csak ciklikusan tolom, ha szeretném megmagyarázni, akkor rá lehet fogni, hogy csak azért nem haltam még meg tőle.
-
benfolds
őstag
válasz
Madwe #169987 üzenetére
a hüvelyeseket hol szoktad megvenni? én diszkontáruházakban, aldiban főleg, de szerintem nem túl jó (a zacskón egyébként az van, hogy etiópiában termesztették. a lencse meg általában kanadai, a földimogyoró meg argentin). régen otthon nagy szemű tarkababból volt a babgulyás meg a főzelék, nem tudom hol lehet ilyet kapni most. gondolom piacon, de oda sosem jutok el.
tegnap nagyon bedurvultam. gondoltam, kirúgok a hámból, vettem egy üveg mogyorókrémet, hogy majd megeszem a 400 g-ot öt részletben, edzésnapokon, úgyis tele van a tököm, hogy nem hízok semmit. régóta csak nagyon ritkán eszem édességet, de elég volt két kanál, aztán már relapse-ben is voltam. betoltam fél üveggel egyszerre. 1120 kcal, 100 g cukor. ja meg 9,4 g fehérje.
amúgy utána szerintem felment a vérnyomásom vagy nem tudom, de hevesebben vert a szívem. azért túléltem.
minden tiszteletem azoké, akik ebből meg tudnak enni csak két kanállal. nagyon durva cucc.
-
Angel2014
addikt
Mindig tisztességesen edzettünk és ettünk, soha nem figyeltük a makrókat,
Több minőségi izmot hoztunk, akár 30-40 kilós fogyásnál sem tűnt el.
Nem vagyok és voltunk versenyzők, egy évben 1x volt diéta stradfazonra amit februárban kezdtünk el.
-
aelod
veterán
válasz
Angel2014 #169997 üzenetére
Na most megint más képét teszed be? Te tartasz még mindig itt.
És tudod mit mondok, amit te csinálsz, azt mondom nagyon kevés köze van a táplálkozáshoz, és edzéshez főleg neked Előd , én azt mondom egy jó, jóbb genetikával rendelkezel esetleg, főleg ekkora súllyal ami neked van. Amit én csinálok edzést evvel a korral , te kidőlnél mellettem még most is.
Tudom mit mondasz, továbbra sincs lövésed erről a sportról
-
natë
nagyúr
Sziasztok, tápióka gyöngy milyen ch forrás? Barna rizs helyett, mellett mehet diétánál?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Suzuki topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One mobilszolgáltatások
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Xbox tulajok OFF topicja
- PlayStation 5
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest