Hirdetés
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Ventoy- univerzális multiboot máshogyan
- leslieke farmerzsebe
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Online jogosítvány megújítás kishazánkban,és user error :)
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arcképgyáros
Király meg a csatlósa.
[ Szerkesztve ]
-
kexksz
addikt
Valami jóféle, nem hónapalattszétmenős' súlyemelő kesztyűt tudnátok mondani?
-
rwin5
őstag
válasz Predator2 #47030 üzenetére
Szia, szerintem "haragszanak" a topicban az ilyen jellegű kérdésekért A topic leírásban megtalálsz minden alap infót amit tudnod kell.
Folytatva: Én is ilyen voltam, és csomó pénzt beleöltem a tápkiegekbe, de a kezdetekkor a ráfordított pénz nem hozta azt az eredményt amit elvártam. Utána a minőségibb kajára átfordítottam az egészet és sokkal eredményesebben jön a tömeg egy rendszerezett étrenddel - nagyon sok kalóriát is viszek be. Üzleti kapcsolat révén tojást - sertéshúst majdhogy ingyen kapom így ebből a kettőből viszem be a legtöbbet. Hízáshoz egyébként mindenki a Jumbo-t szokta sztárolni anno nekem nem jött be csak feljött rám a zsír. Próbáld meg azt a tápkieget, de ami nekem igazán bevált az a Volumass 35, illetve Pro változata, ennek borsosabb is az ára asszem. Én mindenképp azt mondanám neked, hogy próbáld meg a kaját rendszerezni valahogy és ne a poroktól várd a csodát nálam az az extra a kajálásra. Nyomj egy 6 utáni étkezést (én este 8-9 fele szoktam) illetve próbáld előre elkészíteni a másnapi kaját és vidd be magaddal a melóhelyre, ha ez nagyon cinkes akkor tényleg marad a tápkieg. Ott inkább volumass akkor (szerintem )
(#47031) S e t h: vótmá párszor.. -
Unsign
tag
Van valami ajánlott kortizol blokkoló? Korábban a Retainnel jó tapasztalataim voltak.
-
S e t h
nagyúr
Szóval így szálkásít a magyar Arnold.Példaértékű a hozzáállás, komolyan mondom.
ogreThis signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Predator2
addikt
Sziasztok!
Ismét egy kéréssel/kérdéssel fordulok hozzátok.
"A táplálékkiegészítők igen hasznosak az evési nehézségekkel küzdő lassan hízók számára!"
"Ha hagyományos szilárd ételekből nem tudsz elegendő mennyiségű tápanyagot bevinni a hízás megindításához és fenntartásához (vagy nem praktikus, nincs kedved, stb.), akkor válassz egy úgynevezett tömegnövelő turmix port, mellyel megfejeled a rendes kaja beviteledet."Az étvágyammal nincs probléma. Viszont rendszertelenül étkezem (munkámból adódóan is) 25 éves vagyok és vasággyal együtt 63kg.
Katasztrofális géneket örököltem. Tudom, hogy: "Ne gondold azonban azt, hogy ezek a turmixok csodaszerek"Érdekelne, hogy szerintetek milyen tömegnövelőt kéne szednem? Ami nem csillagászai árú de mégis hasznos. Megpróbálkoznék vele 1-2 hónapig megnézném használ e. Árat nem írok megvárom szerintetek mi az ami jó, aztán megírom mit szól hozzá a pénztárcám.
Lehetőleg ne komolytalankodjátok el
THX
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
rwin5
őstag
válasz norbi2010 #47026 üzenetére
Ha a systole értéke ~150-160-at éri el nyugalmi állapotban általában akkor szoktak orvoshoz fordulni, ez a 140- még nem vészes kategória, hajlamos lehetsz rá ha felmenőktől örökölted. Szerintem semmi okod nincs így aggódni, párszor azért mérd meg a vérnyomásodat és írd fel érdekességképp a kapott értékeket. Majd írd le mit tapasztaltál a kreától, jön-e a tömeg
Szerk: Nekem is 140-50 körül szokott lenni, de én annyira nem csípem ezeket, hogyha elkezdik mérni attól felmegy a vérnyomás.. Ezt elnézve szerintem 130 körül lehet.
[ Szerkesztve ]
-
Tyer
őstag
SPEKTRUM!!!!
Tyer - Honor 10 - @8.1.0.120
-
Dexar007
veterán
válasz Shadowbull #47011 üzenetére
Nalunk csak szar volt a fizika tanar. En erre fogom.
Give me your cum,bull!
-
rwin5
őstag
válasz Shadowbull #47011 üzenetére
10 centit? vágd le bokáig
-
Shadowbull
addikt
annyira nem lesz komoly, 193 centi vagyok. Igazsag szerint meg egy tizest le kene dobni. Meglatjuk.
" az egyhelyben futás növeli a kortizon szintet a testben"
Miert novelne jobban mintha sik uton futnal? Mindenki hianyzott altalanos iskolaban, amikor fizikabol a vonatkoztatasi rendszereket tanultak?
Egyedul a hianyzo legellenallas ami konnyiti a futast, az meg minimalis.
[ Szerkesztve ]
https://marharepaszerint.blogspot.com
-
Unsign
tag
válasz SchumiBácsi #47008 üzenetére
Nem is, mert leesik a(z) izom.
-
őstag
-
rwin5
őstag
válasz norbi2010 #47001 üzenetére
Magas vérnyomásra lehet szedni a kreatint?
Nem, magas vérnyomás esetén nem javasoljuk a kreatin fogyasztását, mivel kis mértékben bár, de okozhat vérnyomás növekedést.
Káros a kreatin, vannak mellélhatásai?
Eddig még - minden ellenkező híresztelés ellenére - NEM végeztek olyan kutatást, ami bebizonyította volna, hogy egészséges emberekre bármiféle káros hatása lenne a kreatinnak, különösen az ajánlott adagolás betartása mellett. Akinek problémái voltak/vannak a veséjével, azok számára nem javasoljuk, bár tény, hogy eddig vesebetegekre gyakorolt káros hatását SEM bizonyították be. Azonban ez esetben jobb az óvatosság. Magas vérnyomás esetén ugyancsak nem javasoljuk, mivel kis mértékben növelheti a vérnyomást.
-
Unsign
tag
válasz SchumiBácsi #47002 üzenetére
Azért mert futópad a neve, nem jelenti azt, hogy rendszeresen futok is rajta. Hetente egy alkalom 20 perces Hit, a többi séta.
-
őstag
válasz Woodslave #46982 üzenetére
Nem mondanám paródiának.
A futópadon le kell követni a szalagot.
Terepen ha van akkor hegyre fel/le változatosan és a levegőnek is van egy bizonyos ellenállása.Persze jó a futópad, ha kint éppen katasztrófa sújtotta a helyzet
IDEAZON Zboard MERC gaming billentyűzetet keresek.
-
őstag
-
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- TCL LCD és LED TV-k
- Parfüm topik
- Tea
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple asztali gépek
- Path of Exile 2
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- DJI Mavic 2 Pro Fly More Combo FMC drón - 1" Hasselblad kamerával (2 akkuval)
- Mast A1 vezetéknélküli tetoválógép újszerű 6hó jótállással!
- Braun Silk 9 Flex epilátor 6hó jótállással!
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, Care Refresh, FPV Controller, ND Filter szett
- Corength dönthető pad + 20kg-os súlyzókészlet + 2x5kg tárcsa + francia rúd
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest