Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
- sziku69: Szólánc.
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rap, Hip-hop 90'
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Őskoczka
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
válasz
aelod #112048 üzenetére
na ez már jobb..
Továbbra is tartom, hogy vannak gyakik, meg módszerek ahol a súly mozgatása számít. Meg vannak ahol nem. Személy szerint elismerem a nagy súlyos felhúzást, teljes guggolást, fekvenyomást, OHP-t még akkor is ha a súly A-B-be történő mozgatása történik. Viszont qrvára lexarom ki mennyivel húz le csigán, meg tricepszezik meg kalapácsozik
-
Dicker
őstag
válasz
Angel2014 #112032 üzenetére
Ezt ki mondta neked? Jól átvertek.
Cukorbetegek a fehér rizst kifejezetten kerülik. Kimérve fogyasztható csak. Még az egészségeseknek sem ajánlott mindennap, mert növeli a betegség esélyét, bár ez utóbbi csak állítólag. A mexikói zöldség szintén a legrosszabb, a sárgarépa, kukorica, zöldborsó mind magas szénhidrát tartalmú.
Ez a Hulk gép meg jó. A kétcsigás gépen, kb. 150-től kezdődik érződni a súly. Egy csigáson, meg már a fele éri el ugyanezt a hatást.
-
kolosanyi
veterán
válasz
Angel2014 #112022 üzenetére
100 kiló Hulknak számít? Mondjuk attól függ minden, bicepszezésnél valóban az, de lehúzásnál nem gondolom. 70-80 kilós emberkék csinálnak lehúzást ennyivel és ez nem a koxos elit.
Ja, amúgy bringás túra volt asszonnyal, atta. Gondolkodom, hogy lemenjek-e hátazni, de holnap korán kelek és megyek Pestre.
-
Alpachino
veterán
Láb vót atta
Guggolás 80kg x15...100kg x12...120kg x10 és a végén 130kg-ba 7-et sikerült
Merev lábas felhúzás 5 x 80-90kg és 4 sorozat fordított hack guggolás 15 ismétlésekkel.
-
Bibby
addikt
válasz
Woodslave #111928 üzenetére
Nyilván hosszú távon az a cél, hogy ne nyírjam ki (bár egyébként semmi újat nem csináltam és semmi extra súllyal). De most rövid távon mihez kezdjek? Azon gondolkodom, hogy elmegyek orvoshoz, de nagyon nem akaródzik...
Shadowbull válasza nem nyugtatott meg a fél év rehabbal. -
Gainka
őstag
Vótmá?
-
Angel2014
addikt
válasz
aelod #112031 üzenetére
Mi szerinted? A leghasznosabb ch ami létezik..a cukor betegek is inkább ezt eszik épp ezért. Nem egyszerre szívódik fel mint a krumli pl. vagy a tésztáról ne is beszéljünk ..megeszem fél óra és olyan már nincs is bennem.
De higgyetek nekem azért nem szabad tejjel inni csak vizzel és enni közben amikor megiszod a fehérjét ,mert a szervezet a táplálék elégetésére törekszik és félrerakja a fehérje felszívódását. Ezért szoktak várni fél órát kb..és csak utána esznek.
-
Angel2014
addikt
válasz
Alpachino #112029 üzenetére
Fehérjével együtt a zabliszt...add meg a lehetőséget neki tudjon dolgozni és felszívódni a fehérje...várj félórát a fehérje ivás után és utánna nyomd az ennivalót és a minimális ch-t. A mi a legideálisabb a mexikói rizs lenne. Mert a rizs hosszan felszívódó ch mellette van zöldség is ..és a kukorica borsó stb a megfelelő ch-t adja.
-
Ijk
nagyúr
válasz
God Vazzeg #112021 üzenetére
Mi a fene van, mindenki izmos szálkás lett a topikban?
-
Woodslave
félisten
válasz
God Vazzeg #112021 üzenetére
Az évek meg a rutin. Meg genetika. 20kg többlettel is faxább a középrészed... Mobilról nem hajolgatok
-
Woodslave
félisten
válasz
HussarF #112014 üzenetére
Ja bár 20-25kg-val több izom van rajta.
Amugy van egy elfogult ismerősöm aki szerint izmos vagyok de látta múltkor Illést és azt mondta izmosabb mint én. Mondjuk már láttam qrvára behizva a strandon úgy nem nézett jól ki.
Láb atta. 0ch-n annyi kedvem is volt de igyekeztem.
Guggolás f+102,5kg (118) 5-4-4-4-5 r+82.5 10x r+62,5kg 15x. Merevlabas r+82,5 15-12-12 split 10kg 12-15. Lábtoló 2x50 labnyujto-combhajlító 3 sorozat. Meghaltam -
kk831228
addikt
Jó ez a az "énproteinem" oldal??
Kellene 1kg monohydrate...
-
Alpachino
veterán
válasz
qantum #112016 üzenetére
van.....edzés után a tejsavó protein javallott. pl. ez tökéletes edzés utáni protein és árban is most jó
-
qantum
senior tag
Sziasztok! Fehérje és fehérje között van különbség, úgy értem gyártó és tojás,marha, rizs stb. ?
-
Shingen
addikt
Mérgezés után nagyjából helyre jöttem , feltöltöttem a glikogénraktárakat, ma lemásztam a terembe.
Csináltam egy lightos átmozgató edzést Mell-Bic volt, egy kis hátsó delta meg csuklya.
Holnap folyt.köv. -
Shingen
addikt
-
sutyesz96
őstag
Azt nem tudjátok mitől lehet hogy ilyen aránytalanul fejlődik a csuklyám a többi nagyobb izomcsoporthoz képest ami körülveszi? Soha, egy darab gyakorlatot nem csináltam rá külön, gyakorlatilag csak a húzódzkodásra, esetleg evezésre tudok gondolni ahol használom mint másodlagos izomcsoport, de próbálok nyilván minden gyakorlatnál az adott izomcsoportra koncentrálni.
-
Woodslave
félisten
válasz
aelod #112004 üzenetére
ha lenne rá kedvem meg lehetőségem (azaz egyedülálló lennék, vagy még ennél is antiszociálisabb) akkor egy szolíd tömegeléssel megpróbálkoznék, de annak nincs sok értelme erre már rájöttem most a "diéta" alatt, hogy faxán belövöm a napi 3 kajámat, aztán otthon meg egy vacsora van amit nem tudok belőni, a többi dologról nem is beszélve.
de most inkább a nyaraláson igyekszem odafigyelni, aztán addig csinálom amíg tényleg ripped nem leszek, lexarom, majd megbékélek a kinézettel, de már szeretném egyszer hogy húbazmeg legyen, akkor is ha 67 kilós fonnyadék leszek
-
aelod
veterán
válasz
Woodslave #112000 üzenetére
Jó az a forma ne rinyálj. Egy súlyban vagyunk amúgy kb. Mondjuk én tegnap 77.5-el mérlegeltem alsógatyában otthon.
Nem nagyzolás meg semmi ilyesmi de a teremben folyton kérdezik miért nem megyek versenyre vagy, hogy készülök éppen? Ahhoz szerintem kéne még rám egy tíz kiló és onnan beszáradni a -80kg-ba. És akkor talán. De nekem ez a tömegelés nem megy...
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest