- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
GoTReX
őstag
Sziasztok!
Cream of Rice esetén sima összetört rizsből készült kását értünk?
Köszönöm
-
GoTReX
őstag
válasz
aelod #145479 üzenetére
Hmmm csak kicsit rágom már magam , mert 4-5 napja annyit eszem mint máskor egy étkezésre, nem edzettem és szarul aludtam.
Mostmár kicsit alakulok ,de még kezelés lesz és szeretnék már visszaesni a hétköznapjaimba ahol funkcionálok és nem egy nyomorult zombie vagyok
Kíváncsi voltam azért a véleményetekre
-
GoTReX
őstag
válasz
tibcsi0407 #145478 üzenetére
Rendben ez így oké. Amúgy sajnos volt már olyan hogy úgy pattantam meg. Testépítésnél gyakran feljön a genetika kérdése, azthiszem azért nagyban ide sorolható ez is, de persze nem kenhető minden arra.
-
GoTReX
őstag
Szerintetek fogászati kezelés után másnap már mehet az edzés? Itt most nem fogkő eltávolításról beszélek, hanem kicsit komolyabb hozzányúlásokról (húzás, és egyéb kezelések). Elvileg nehéz fizikai tevékenység kerülendő mert belüktet, felhasadhad stb... Remélem nem voltam "gusztustalan" ezzel a témával , de gondolom van ,aki már jár ebben a cipőben.
-
-
GoTReX
őstag
Nagyobb termekben az alap, hogy a koxot meg a koxolást "külsősként" kifigurázzák hogy azok bezzeg, miközben látod hogy ők maguk is tele vannak mint a szar?
-
GoTReX
őstag
válasz
marked one94 #144656 üzenetére
Nem veszíti el az izom a "teltségét", és így mégrosszabbul mutat?
Naturálról beszélünk persze, nem kémiai hátországgal.
-
GoTReX
őstag
Úriésten hova jöttem, mik ezek a Kiskegyed praktikák?
-
GoTReX
őstag
Na bakker ma is bemutatkozott a magyar egészségügy!
Nem mindig a körülmények, sokkal inkább a hozzáállás egy köpedelem .
-
GoTReX
őstag
Telón mazsolázva előkerült egy régebbi felvétel.
Természetesen tele hibával mert nem ettem eleget , meg ekkor már erősen gondolkoztam olyan termen ahol fűtés is van rendesen,meg nem csak szabadsúlyok....Kis natty sz*r
Ja és mielőtt megkérdeznétek nem én játszattam vissza, szerintem meghasalt már a párom telója is
Azért érzéssel csepegjen a sav
-
GoTReX
őstag
válasz
AsakuraDave #144463 üzenetére
Hát ez azért nem dobja fel az egyszeri naturál lelki világát.
-
GoTReX
őstag
válasz
AsakuraDave #144190 üzenetére
Nagyon kedvelem Platzot, mikor elkezdtem és ismerkedtem a guggolással meg a gépekkel mindig a "lábember" járt a fejemben.
Érdemes lenne ezeket újra felidézni
-
GoTReX
őstag
válasz
Woodslave #144168 üzenetére
Jó formába hozta magát a Bartha Zsolt mióta nem nézem a Barátok Köztöt -tet-tat
Komolyra forditva a szót itt beszélhetünk natty nattyről, vagy szintén néha nem kategoria? Amúgy többi képen nem egy nagyon száraz, pocak is van a karhoz tehát akár hihető is.Én nem annyira követem a naturalokat.
-
GoTReX
őstag
Mindig csak a seggek vannak központban, holott a szemek legalább olyan fontosak egy nőnél 😇 Szerencsére nincs itt már nő tudtommal, akinek ezt el kelljen tűrnie egyfolytában.
-
GoTReX
őstag
Sziasztok
Ti milyen fülhallgatót ajánlanátok vagy használtok?Kicsit szürjön kivülről de nem szempont. Most egy Ipod shufflet használok gyári fülessel .Hangja gyenge, mélye nincs, jó ez az alma...
-
GoTReX
őstag
válasz
Shingen #144093 üzenetére
Nálam is hasonló volt múltkor. Ketten nyomták a tárogatót és ez a vontatott mozgás , telózás ment. Ott álltam mint egy vendég akit nem hívtak meg a bulira. 10-12 perc után már meguntam mert elment a lendület meg hűltem ki, és rákérdeztem mennyi van vissza. (mindannyian tudjuk ez mit jelent kondis nyelven
) Mévaeggy!
Megköszönöm mosolyogva mert anyám így nevelt és pislogok mint hal a szatyorba. Erre a susogós melegítőből előkerül a teló hogy naesztnémeg . Na ott már kiült a fejemre hogy " Te most kóstolgatsz vagy mi van?" Még lement az utolsó addig üveges tekintettel azon merengtem miközben néztem azt a tárogatást ahol a kettő kézfej közé egy harmincas vonalzó sem férne be , hogy miért? Miért kell ezt mindenkinek csinálni? Látom rajtuk hogy nem szeretik, valljuk be legtöbben kocsmázni járnak le. Megbeszélni hogy hallottad-e hogy a Jóska mekkorát borult vasárnap a kocsijával, vagy hogy kell-e használt alufelni 3-as BMW-re ,basznék de nincs kivel és társai...Most biztos önelégültnek tűnök hogy magamban ilyen vélemény formálódik meg néha ,de vállalom. Népszerű a sport és kb minden unatkozó xyxyx ott köt ki ideig-óráig. -
GoTReX
őstag
Mindenesetre ha nem vagytok "leszálasodva", de muszáj strandra menni itt van néhány tipp hogy előnyös legyen a kasztni.
-
GoTReX
őstag
válasz
FIREBLADE78 #144078 üzenetére
Palik Laci féle Kiskegyed PopCorn diéta.Miért mire gondoltál?
-
GoTReX
őstag
Szerintetek tömegelès alatt van helye heti 1-2 alkalom 40perces Aerobnak? Inkább kardió edzésről cikkeznek szalkasitas alatt.Aerob mindig jó nem?Tisztábbá teszi a tomegelèsi időt is talán,nem?
-
GoTReX
őstag
válasz
gyuri860213 #144040 üzenetére
Addig jó még nem érzi a termet.Valamelyik nap olyan penetrás seggszag volt lent teremben, hogy elkezdett hullani a hajam.
-
GoTReX
őstag
Uhh de jó edzésem volt. Szuper!
Viszont én nagyon kedves tudok lenni az emberekhez, meg zömében kedvelnek és meg is becsülnek , de így nagy általánosságban az átlag embertől baszki kivagyok....Amúgy az hogy van hogy az van hanyat esve magától akinek semmi oka nem lenne rá ,és aki megtehetné az pedig rendben van?
A flegmacsicskaság a teljesítménnyel fordítottan arányos?
-
GoTReX
őstag
A tömegelés jól megy, viszont baromira zavaró hogy szarabbnak látom a vállam így hogy gondolom azért csípőre is szedtem fel.
Úgy látszik egy szint felett már én sem ehetek meg minden szart
-
GoTReX
őstag
Én Beef proteinre próbálnék rá, csak miértne alapon. Gondolom semmi extra amúgy. Anno méregdrága volt.
-
GoTReX
őstag
A szalagfékes szobabicikli nagyon ótvar kategoria?Keresek egy aerob gépet otthonra, csak emiatt nem akarok autozgatni terembe, ezt otthon is el tudom végezni.
-
GoTReX
őstag
válasz
Woodslave #143941 üzenetére
Nem pont ilyen de van rizsfozom , amit most nem használok mert így is alig férünk el a kis konyha pulton.Hát semmi extra, azt hittem valami szuper különbségek lesznek, de nem.Elonye hogy nem kell olaj, idozithető tehát befejezi egyedül, könnyen tisztítható a teflon edény, és más párolására is alkalmas Pl zöldség.Bakker elő is veszem
-
GoTReX
őstag
válasz
Zola007 #143892 üzenetére
De mi van ha az idő nem egymás után történő események összessége, csak mi érzékeljük így.Ezesetben minden egyszerre történik meg egymással párhuzamosan, és te már lemelleztél Előd meg jelenleg is lábazik, Angelt meg egyszerre vágnak ki valahonnan és vesznek fel egy másik terembe.
-
GoTReX
őstag
válasz
HussarF #143842 üzenetére
Hát ez ilyen spontán valami volt. Néha szoktam csinálni/tatni pár képet hogy mégis milyen ez kívülről vagy milyen a póz de szinte csak magamnak. Majd valamikor csinálok olyat, de mondom én még mindig a súly gyarapodáson dolgozom, nincs olyan éles formám mint egyeseknek
-
GoTReX
őstag
Indulok a Taktaharkányi művelődési központban megrendezett BeachBoys for Pussies versenyen! Ja nem, sajnos későn kvalifikáltam
Grillezés előtt lövettem 2 képet. Pózolás rutin 0, szárazság nulla, de legalább a hátam sem tudtam kihúzni. A tudatos BCAA fogyasztásnak köszönhetően a második képen jól látható, hogy sikerült felszednem egy zoknit.
Tudom itt mindenki már szálkás, epic formában van stb, nálam ilyen nem játszik még.
-
GoTReX
őstag
Több főzőműsorban láttam , hogy a jó rizs úgy készül hogy előtte átmossuk vízzel. Ilyenkor távozhat keményítő... Szerintetek mennyire szúrja el a tápértékeket?
-
GoTReX
őstag
Nem vagyok otthon a témában, mert sohasem kellett fogynom de lehet a mérésben a hiba.Pl egyik mérés este full betöltve kajával, vízzel a másik mérés meg reggel kullantás után. úgy már megszépül a statisztika.
-
GoTReX
őstag
Hát nap után kicsit kiégtem, a kocsikulcsot akartam leadni a recepción.
-
GoTReX
őstag
válasz
véjprotejin #143663 üzenetére
Kicsit más típus mint a magyar átlag ápolónő alapanyag
Fent a Bioban a fecskendő most nem vágom mire is vonatkozik
-
GoTReX
őstag
válasz
tibcsi0407 #143585 üzenetére
Azt tudom hogy mindkettőben megmérettette magát, de fogalmam sincs milyen eredménnyel.
-
GoTReX
őstag
válasz
tibcsi0407 #143583 üzenetére
"Ct Fletcher: overtraining is a myth". Videók alapján tipikusan az a fék nélkül ,ész nélkül mindent szart.Hangosan mondjuk igazunk lesz típus lehet.
Jobbulást neki. -
GoTReX
őstag
válasz
gyuri860213 #143568 üzenetére
-
GoTReX
őstag
Duliee ,David75 : Köszönöm a válaszokat. Igen olvastam pár dolgot ami logikus. Nyilván a fények (TV, Tablet, Telo) és ingerek nagyban befolyásolják, és nem adják meg az ívét a dolognak, amit elvileg már a szürkület is kiváltana hogy lassan lelassul az ember.
-
GoTReX
őstag
válasz
Woodslave #143559 üzenetére
Jahh lehet félreérthető volt .
Semmi extra csak hogy azt csináljam amihez tényleg kedvem lenne és/vagy fejleszt ha már addig javarészt kötelezőkkel telt: Pl akkordokat gyakorolni, olvasni vagy fene tudja. De addigra már nem vagyok 100%-os , kicsit bezombulok.
Mire gondoltál?
Kimegyek a szemétégetőhöz és learatom a naponérett Roszalindát 12h 28fokos toporgás után?
-
GoTReX
őstag
Kicsit off kérdés: Mitől lehet az hogy napi dolgok elintézése+edzés+munka hazaérek és mégis elég ramaty minőségben alszok. Tudom hogy az ember nem úgy működik hogy a napi pörgés utána csak úgy lekapcsolható aztán már alszik is de nagyban érintheti az edzés eredményét és az egészséget is gondoltam megfér a kérdés itt a többi között. A munkám miatt heti váltásban változik ez. Klasszik estig dolgozás van minden második héten.Kicsit ráfekszem a témára és utána olvasok ,de szerintem ez civilizációs betegség, ti is küzdöttetek már ezzel?Lelki frusztrációm nincs, fizikailag aktív vagyok, eszem/iszom rendesen stb.... Max annyi ami tud kicsit zavarni ,az az hogy mire a teendők végére érek már el is ment a nap ,holott jó lenne learatni a babért de már be vagyok tompulva , de ez mindenkinek a saját dolga hogy folyamatosan javítsa az élete minőségét/egzisztenciáját , tehát ezt nem ide sorolom.
-
GoTReX
őstag
válasz
Apollyon #143471 üzenetére
Ezt sem jellemzem ,mert sokan megsértődnének....
Vörös Zolival amúgy mi van? Mikor elkezdtem nagyon sok videót néztem róla stb, aztán szépen elkopott a köztudatból. Volt talán Red Rock Reality néven is valami vlogja.Hát itt már azért más (ezt találtam róla most)
:
Más: Volt anno egy video ahol Tóth Dani mindennapjai voltak . Gyerekfürdetés, főzés, feleség stb. Anyósáéknál volt egy csajszi, gondolom a felesége huga és épp persze diétázott... Ő nem valamelyik Sciteces csaj? Vagy csak a sablon fej miatt ismerős?
-
GoTReX
őstag
válasz
Apollyon #143465 üzenetére
Hát hmmm nem hazudott....A stílus és hanglejtés, lassított beszéd stb mintha a gyrosos elől szűrődne ki. A "Hammer" azthittem kint van USA-ban.Nem minősítek senkit , én egyiket sem ismerem személyesen néhányotokkal ellentétben ,de halkan megjegyzem hogy azért örülök hogy van egy Molnár Péter stb ,akinek azért látok némi fényt is a szemében.
-
GoTReX
őstag
Én teljesen bemotiválódtam. Jókedvel sütöm a húst, lassan megyek edzeni és onnan munka . Köszönöm!
-
GoTReX
őstag
Látom itt minden meg van már fogalmazva , én már hozzá sem szólok.
1,5 percet bírtam beletekergetésekkel.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Star Trek
- További aktív témák...
- Gombászkönyvek egyben
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra