Hirdetés
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Ventoy- univerzális multiboot máshogyan
- leslieke farmerzsebe
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Online jogosítvány megújítás kishazánkban,és user error :)
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
válasz -Ben- #126048 üzenetére
Mondjuk lemarni a zsírt. Én most egy kissé eltoltam a dolgot ami nem feltétlen baj, csak korán jött és mindenhonnan leszedtem fél-1centit a körméretekből egy komolyabb aerob ciklussal 1hónap alatt. Ezért +egy közel teljes étkezést hozok be a képbe hogy ismét növekedés legyen + aerob csökkentése a jelenlegi felére/korábbi szintre.
Egyébként arra voltam kíváncsi lehet e jókat zabálni és gyúrni úgy hogy ne hízzak majd állat módra el. Régen a csúcs 95kg körül adódott, és ott már szinte probléma volt hogy ne hízzak tovább, végül váratlan "segítség" érkezett. Most a "helyreállítás" szakaszában olyan ütembe híztam 4hónapig hogy ha így haladt volna év végére legkevesebb 94 legfeljebb 102kg lett volna a súlyom, de ez az átmenetileg fokozott aerob téma megoldotta a kérdést, így esetemben simán alkalmazható lesz majd legközelebb olyan 90kg körül, addig is el kell hagyni a 80kilót majd lassan.
Szóval ezek alapján arra gondoltam hogy ha jobban adnád a kaját ami az edzéshez való tovább izmosodhatnál, míg mellé több aerobbal moderálhatnád a zsírt
IDEAZON Zboard MERC gaming billentyűzetet keresek.
-
-Ben-
veterán
válasz SchumiBácsi #126047 üzenetére
De miért kellene pl. tömegelés alatt aerobozni? Akkor mi marad később, amikor pucolnám magam?
aelod: most nem működne a ketogén diéta... eléggé alacsony lehet a kortizolom.
-
őstag
-
S e t h
nagyúr
válasz aelod #126036 üzenetére
Nem friss kép, még akkor készült, amikor a mozgóképet feltalálták, azóta sincs egy kép sem rólam.
Csak ez a reggeli, amikor az ablakon beszűrődő reggeli napsugártól erekció támada ama faxomban.
[link]This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
-
Woodslave
félisten
do you even lift de azért mond pár elgondolkodtató dolgot... [link]
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
brownus
veterán
Optimum Nutrition, Performance Whey, Chocolate Shake - ezt rendeltem, meglássuk a gyomrom szeretni fogja e
-
Goldberg03
tag
Sziasztok!
Jól tudom, hogy idén a SCITEC Muscle Beach, augusztus 4-6-ig lesz?
-
Zola007
veterán
válasz aelod #126024 üzenetére
ja, hogy ez ugyanaz a nő?
"Képben vagyok" bulvárból[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
válasz Shingen #126022 üzenetére
legalább az "ass to the grass" squat megy neki: [link]
Abban a szakmában ezzel a mozdulattal sokra lehet vinni, csak a "grass"-t kell jól megválasztani.Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
celf
őstag
válasz Csak1valaki #125996 üzenetére
na ha jól emlékszem a fireblade volt a másik nagy medikál-doktor.
a grafikonokon a nyilak az edzés stimulust jelentik, a vonal felett pedig biológiailag a pozitív állapot, alatta negatív (szarul vagy - nem vagy szarul). de utóbbi rajta van az első jpg-n, előbbi pedig magától értetődő szerintem.
-
m3tr0
őstag
-
Zola007
veterán
válasz aelod #126017 üzenetére
huhuhúúú
builderről edzéstervet? Merész!
Az olyan, mint kínaitól Nike cipőt.
Szép, csak nem az igazi.Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
aelod
veterán
válasz Zola007 #126015 üzenetére
Nem tervezem többet végigcsinálni elhiheted. Első fázist csináltam végig. Soha nem edzettem ilyen metodika szerint. Edzőtárssal kipróbáltuk. Rábeszélt a húshegy Arra büszke vagyok, hogy 150-be eljutottam 5 ismétléssel guggolásban 78 kilósan.
[ Szerkesztve ]
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
Csak1valaki
csendes tag
Lehet inzulin rezisztenciában glikogenezis?
-
Zola007
veterán
válasz Csak1valaki #126011 üzenetére
teljesítmény ≠ izom
(#126014) aelod : Gondoltam. No offense, csak te az a típus vagy, aki tud edzeni, mint egy gőzgép és hajlamos vagy túlbecsülni a teljesítőképességed. Ezért nem árt ha valaki, aki ismer, ránéz legalább a tervre. Külföldisták az ilyen edzéstervre mondják, hogy "insane"
Tényleg kemény vagy, hogy ezt végigcsináltad , de ha egy baráti tanácsot elfogadsz: rakd el jól ezt az edzéstervet és többet elő ne vedd[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Radnix
senior tag
válasz bigmasterg #125977 üzenetére
Nagy grat a fejlődéshez, lábban azért "meg vagy áldva genetikailag" valszeg
-
Zola007
veterán
válasz aelod #125989 üzenetére
Ezt az edzéstervet olyantól kaptad, akinek papírja is van róla?
-
Zola007
veterán
válasz Csak1valaki #126008 üzenetére
nem
-
Zola007
veterán
válasz Csak1valaki #125985 üzenetére
Periódusok az egyes terhelési-pihenési szakaszok
A vízszintes tengely az eltelt idő (általában órákban megadva)
A függőleges tengely pedig a teljesítmény (általában 1RM intenzitás százalékában megadva). A vízszintes vonal a "base line", tehát a kiindulási állapot.másik kérdésedre:
Attól átlagos, hogy átlagosan ennyi.
Edzéstípustól és a korábban felsorolt tényezőktől (cél, volumen, intenzitás és regenerációs képesség kérdése)A teljes regenerációs szakasz terjedhet 6-8-órától (pl. úszás) egészen 2-3 hétig (strongman verseny)
Átlagos konditermi 5-8 sorozatos hipertrófia specifikus (1RM 60-75%) edzésből való regeneráció középhaladó sportolónál átlagosan 48-72 órát vesz igénybe.
De itt megkülönböztetjük a központi idegrendszer, az izmok, az inak, a glikogénraktárak és a mentális regenerációtHogy konyhanyelvre fordítsam, ezt a folyamatot nem úgy kell elképzelned, hogy ha Gazsi' edzett kedden este 8-ig, akkor csütörtökön 19:59 perckor még regenerálódik, de 20:01-kor már mehet edzeni.
[ Szerkesztve ]
-
madle
őstag
Én semmi komoly összefüggés sem keresgéltem soha, ami a megoldása lenne az izmosodásnak, erősödésnek....egy két jó tipp az edzéshez és ennyi. Pl.:Tolerancia vizsgálat, ilyen vizsgált olyan vizsgálat, ugyan már....kínlódás! Akinek tünete van, allergiás vagy ilyesmi menyjen vizsgálatra, aki a gyúrás miatt jár baszakodni ezzel, az már nagy kínlódás.... kurva egyszerű a képlet szerintem, edzeni kell, meg az egyéni preferenciák szerint kajálni, ki hogy érzi magán, azt kész. Szerintem!
-
Jim-X
őstag
válasz -Ben- #126000 üzenetére
De tudod ez olyan, mint amikor egy Forma1 pilotat kerdeznek pl arrol, hogyan lehet ilyen jo koridoket elerni? Vezess gyorsan, nyomd a gazt tovig, es szedj be mindent (igen ok is )
Szoval erted kerdeznek egy nem atlagos embert, hogy mi a fejlodes titka...
Nem mindenkinek valo ez sem, mint ahogy nem mindenki lesz uszobajnok se... De azert uszni meg lehet tanulni! Comprende?
A játék az nem játék!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Fehérbe csomagolva: Acer Nitro V 14 notebook
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- TCL LCD és LED TV-k
- Parfüm topik
- Tea
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple asztali gépek
- Path of Exile 2
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest