- sziku69: Szólánc.
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
szőröscica
addikt
-
szőröscica
addikt
válasz
Dorian #189349 üzenetére
Nekem a tegnapi grillezett csirkecomb maradeka volt, illetve grillezett kukorica es krumpli, plusz paradicsom-paprika.
Most vegzek a mell-tricepsz edzessel, hazamegyek es bedurrantom a grillt. Pork steak lesz, tarjabol, 2-2.5 ora alatt omlosra sutom. Hummusz es kigyouborka lesz a koret hozza.
-
szőröscica
addikt
válasz
Louro #187139 üzenetére
En is probalkozom vele, a mai mell tricepszem igy nezett ki:
Fekvenyomas - 12 - 10 - 6 - 5 utolso ket kor azonos sullyal ment
Ulo nyomogep - 12 -10 - 8 - 5
Tarogatas gepen - 12 - 10 - 8 - 4
Dontott pados Hoist nyomo - 12 - 10 - 8 - 6
Csigas tricepsz forditott v ruddal - 12 - 10 - 8
Csigas tricepsz egyenes ruddal - 6 - 5
Nyak mogul nyomo Panatta gep - 8 - 5
Kivancsi leszek. Sokkal jobban elvezem igy, mert agyban nem faradok ugy el, mint mikor 4*12-oztem. Illetve ma pl. tricepsz csak 7 kor volt, regen abbol is 12-t nyomtam. Elkezdtem edzesnaplot is vezetni. -
szőröscica
addikt
Honnan rendeltetek ashwagandhat, ami hatasos volt? A Gym Beames sajnos semmit nem ert, es kiprobalnek valami mast, mig sikerul vegre talalnom egy pszichologust.
-
szőröscica
addikt
En most ket hete kb. visszavettem a volumenbol, ahogy javasoltatok. Eddig ugye a 4*12-re mentem ra folyton, de most csak az elso sorozatba megy 12, utana ugy emelem a sulyt, hogy a negyedik sorozatban mar csak 5-8 ismetles menjen. Hatso vall gyakorlatokbol is visszavettem, es bic/tricre se csinalok 12 sorozatot mar hat/mell utan, csak 8-9-et.
Nem tudom, hogy eredmenyes lesz-e, de fejben sokkal kevesbe faradok el igy a vegere es emiatt jobban elvezem az edzest. -
szőröscica
addikt
válasz
Szevam #186851 üzenetére
En is podcastra alszom el. Szerencsere asszonyt nem zavarja, igy nem kell fulhallgatozni. Hubermant hallgatom, 10-15 perc alatt elalszom. Nelkule masfel orakat forgolodok siman, meg ha hullafaradt is vagyok. Sajnos ideggyenge vagyok, szorongok, porog az agyam.
A heten elkezdtem az itt tanacsoltak szerint valtoztatni az edzesprogramon, mindenhol elkezdtem ugy emelni a sulyt, hogy a negyedik korre mar csak 6-7 ismetles menjen. Illetve kisebb izomra a sorozatok szamat is visszavettem, igy siman lenyomtam ma munka utan a mell-tricepszet. 12 kor helyett csak 9 kor ment tricepszre.
-
szőröscica
addikt
válasz
Vitee #186712 üzenetére
Mell-tricepsz:
- egykezes fekvenyomás (backupnak kétkezes)
- döntött pados nyomás Smith keretben
- ülő mellgép
- tárogatás gépen
- csigán letolás kötéllel
- csigán letolás egyenes rúddal vagy a fordított V alakú rúddal
- nyak mögül nyomás gépen / letoló gépHát-bicepsz:
- mellhez húzás csigán
- evezés csigán szűk fogással
- lehúzás (gépen fel-előre kell fogni és mellhez húzni)
- hátgép (széles evezés)
- hiperhajlítás
- bicepsz csigán egyenes rúddal
- Scott pad
- kalapácsMikor diétáztam és aerob fókusz volt, akkor külön kar napot tartottam és érzésre sokkal jobban meg tudtam edzeni a karomat. De most már vége a diétának, visszaálltam a normál programra, illetve el is költöztünk, heti háromszor tudok járni terembe, így a négy napos programot rotálom (láb van még külön).
-
szőröscica
addikt
Hogy lehetne kicsit optimalizalni a vall edzesem?
Most ezeket csinalom:
hatso vall tarogatogepen
hatso vall csigas gepen keresztben
oldalemeles csigas gepen
vallbol nyomas geppel
elore emelesIgazabol arra gondoltam, hogy a hatso vall gyakorlatokat kivennem, es inkabb leedzenem a tricepszet a vall utan.
4 edzesnapom van, de a mell-tric es a hat-bic sem az igazi, miutan a nagy izmokat leedzettem, a karom mar eleg faradt. Szoval lenne a fenti 3 vall gyakorlat + tric, mell-bic es hat onmagaban. Mit gondoltok? -
szőröscica
addikt
Szerintetek mit birnak a Panatta gepekben, hogy egyre tobb termet ezekkel pakolnak tele? Nekem a legtobb nem ergonomikus, tulzottan gumirozott, tul sok csigat tartalmazo, nem kozvetlen erzetu gep. Igaz, en a minden iranyba mozgo Hoistoktol is hanyok. A legjobbnak a klasszik Precor es LifeFitness gepeket tartom. Vagy Nautilus.
-
szőröscica
addikt
válasz
Sterilzona #186356 üzenetére
Szivas.
-
szőröscica
addikt
Ma láttam egy izmos csávót a teremben. Fitrade Amino 7500-at ivott edzés közben. Egy pillanatra azt hittem, hogy ez lehet az izmosság titka, de rájöttem, hogy pár napja egy pokémon itta ugyanezt és ő elég girhes volt.
Szóval még mindig nincs meg a szent grál.
-
szőröscica
addikt
válasz
Woodslave #185433 üzenetére
Akkor én nem jól csinálom, valahogy a klasszikus iskolát követem. Legutóbbi mell edzésem így nézett ki:
Egykezes nyomás vízszintesen: 20kg bemelegítés 12, 12*25, 12*27.5, 10*27.5, 9*27.5
Döntött pados nyomás rúddal Smith keretben: 12*45, 12*50, 10*50, 10*50
Ülő mellgép: 12*70, 12*75, 12*80, 10*80 + bukásig 65-tel (6 ismétlés talán)
Tárogatógép: 12*35, 12*40, 10*45, és egy vetkőző sorozat 8*45+4*40+6*35+6*30Mondjuk a kalóriadeficit ellenére fejlődök, de lehet nem optimális a dolog. November eleje óta bő 5 kiló lejött, miközben kicsit tudtam emelni a súlyokon. Még kb. 3 kilót akarok levakarni, és jöhet egy óvatos kalóriatöbbletes étrend. Rájöttem, hogy tavaly tavasszal mit rontottam el, zsírból növeltem a bevitelem CH helyett. Most nagyon fogok ügyelni rá, hogy a zsírt továbbra is alacsonyan tartsam és csak a CH-n emeljek.
-
szőröscica
addikt
válasz
Hangfalképű #185289 üzenetére
Nem vegan, de tejmentes a Biotech marha feherjeje. Na az tenyleg szar, kepzelj el egy edes, csokis, marhahust. Meg a szaga is olyan. Szoval azt nem ajanlom.
-
szőröscica
addikt
válasz
benfolds #185016 üzenetére
Sok mindentol lehet, nalam elsodlegesen stressz + lustasag okozta. A masik dolog, ha a kaloriadusabb eteleket szereted es gyorsan eszel, akkor mire ugy erzed, hogy jollaktal, a valos energiaszuksegletednel sokkal tobbet viszel be. Es ahogy hizol, rosszabbul birod, szorit a ruha, elkeseredsz, de ez nem valtoztatasra sarkall, hanem inkabb egy kis stresszeveshez. Ha megindulsz a leejton, nagyon nehez megallni.
En a mai napig csak nagyon tudatos odafigyelessel tudok nem visszahizni, ami azzal jar, hogy igazan sosem lakok jol. Valojaban ket 32-es pizzat vagy 3 dupla royalt es nagy krumplit, 3-4 sorrel barmikor le tudnek nyomni es az telitene el kellemesen. Helyette szamolom a tapanyagokat, a kaloriat, es akkor hagyom abba, amikor tudom, hogy ez eleg volt - de ez kozel sincs a jollakashoz. Sajnos ez mar igy marad.
-
szőröscica
addikt
válasz
Fred23 #184915 üzenetére
En legrosszabb pillanatomban 110 kilo voltam 191 centihez, nulla izomzattal. Utana elso korben lefogytam 84 kilora, majd egy masodikban 69-re. Sajnos nagyon log a borom, kulonosen a hasamon es a mellemen. Ha nem lenne akkora szivas egy mutet, siman plasztikaztatnam, mert hiaba gyurok, ezen nem segit.
En csutortokon fogom lemerni az unnepek eredmenyet, 85.9kg voltam mult csutortokon. Ma mar voltam hat+aerob edzesen, es sutit se ettem, de a nagy barati/csaladi beszelgetesek melle a mar emlegetett sos ragcsi + sor nagyon fogyott.
Januar vegere szeretnek 81-82kg-ra erni, es onnan ovatosan emelni a szenhidraton.
-
szőröscica
addikt
válasz
Oppenheimer #184880 üzenetére
En nem bejgliben, hanem sorben es sos ragcsiban merem.
-
szőröscica
addikt
válasz
Apollyon #184871 üzenetére
Pusztan azert csinalom igy, mert egy aerobert nem lenne kedvem elmenni a terembe, ellenben egy komplett mell-tric vagy hat-bic utan mar nincs erom felallni a futopadra. Semmi egyeb oka nincsen.
Ha nem zsirvesztest celoznek, 4 napos tervet kovetnek, mell-tric, hat-bic, vall+has, lab alapon. Ez eddig bevalt, jol hozta az erot, de tavasszal elmertem a kajat es felszaladt egy 6-7 kilo zsir novemberre, ami mar zavaro lett, ezert lottem be jo adag aerobot es vagtam vissza a zsirbevitelt. Eddig tokeletesen mukodik, masfel honap alatt -4kg, eroszint megmaradt. Januar vegeig kovetem ezt a tervet, utana visszaallok a 4 naposra, kicsit megemelt ch-val. -
szőröscica
addikt
válasz
aelod #184869 üzenetére
En kicsit bajban vagyok, hogy a karacsony elotti utolso edzesem mi legyen. Dietazok, ezert aerob hangsulyos volt az utobbi masfel honapom, az elmult het pedig igy nezett ki:
-szombat: hat + aerob
-vasarnap: bicepsz + aerob
-hetfo: mell + aerob
-kedd: tricepsz + aerob
-szerda:lab
-pentek: vall + aerobHolnapra lehetne hat, de egy eros vall utan az sosem megy jol, vagy egy altalanos felsotest+kar atmozgato 2-2 gyakorlattal, esetleg csak aerob. Utana szerdaig off.
-
szőröscica
addikt
-
szőröscica
addikt
válasz
bigmasterg #184809 üzenetére
Szerintem igaz lehet. Aki nem izmos, az zsírdisznó, vagy gebe mint a ló. Semmiképp sem ember. Esetleg nem is élőlény, hanem telefosott búvárruha. Én az utóbbiak táborát erősítem.
-
szőröscica
addikt
Koszi mindkettotoknek. Olcsobb verzioban mondjuk egy rizsprotein nem megfelelo? Nem testepito versenyre keszul a holgy, eszik hust is, csak kis kiegeszito jo lenne edzes utanra, hogy biztos meglegyen a napi adag.
-
szőröscica
addikt
Sziasztok!
Paromnal gluten- es laktozerzekenyseget diagnosztizaltak. Tudtok ajanlani feherjeport, amit fogyaszthat es turheto izu?
-
szőröscica
addikt
Na, a huzodzkodast kicsereltem erre a fajta “evezesre”. Fentrol inditva, szeles fogassal. Egesz jol ereztem a hatam kozben es nem nyirja a vallamat. [kép]
-
szőröscica
addikt
válasz
aelod #184115 üzenetére
Nekem pont 5. Holnap végre megyek keményebben. Tegnap volt egy lightos tricepsz - has - kardió nap, jól esett egy hét betegség miatti kihagyás után.
Holnapi hát:
-mellhez húzás
-csigás evezés szűk fogással
-húzódzkodás
-hát gépben evezés széles fogással
-hiperhajlítás
-sajnos semmi villamoson csimpaszkodás nem fér bele, autóval járok a terembeBicepsz is lesz, klasszik csigás egyenes rúddal, scott pad és kalapács.
-
szőröscica
addikt
válasz
BÁ Nutrition #183882 üzenetére
Hello! Reg lattalak. Gyursz meg?
-
szőröscica
addikt
válasz
aelod #183648 üzenetére
En igy tolom:
1) mell-tric
2) hat-bic
3) vall-has
4) labHeti 3 edzes fer bele, igy egy izom kb 8-10 naponta van megedzve. Jobban fejlodok, mint korabban, mert ki tudom pihenni magam. Nyilvan nem idealis, de a munkam es egyeb tevekenysegeim miatt nem tudom kipihenni magam heti 4 edzes mellett.
Nekem ez egesz jol mukodik, csak sajna szedtem fel zsirt is. Mikor husvet elott ujrakezdtem komolyabban teremben, elrontottam a kajat, zabaltam mint egy diszno, igy hiztam 5 kilot 6 honap alatt (foleg az elso 3 honapban). Erosodtem sokat, de nott a has is, szukebb a nadrag.
Nem tudom, vissza tudok-e csinalni valamennyit ebbol, vagy mar inkabb folytassam siman tiszta kajaval, de alapvetoen tovabbra is tomegelos fokusszal, aztan jovo tavasszal egy laza honapos dietat toljak majd. -
szőröscica
addikt
Mennyi szerintetek a realis ara egy Decathlonos Domyos dontheto fekvenyomo padnak, hozza a kovetkezo sulyokkal? Egyenes rud, ket db egykezes rud, 2*10kg, 4*5kg, 12*2kg, 4*1kg tarcsakkal?
Koltozes miatt szeretnek ettol megvalni, covid alatt bohockodtam vele otthon, az uj otthonunkba nem vinnem el. Nem nyereszkednek, inkabb csak vigye el valaki. -
szőröscica
addikt
Vacsora utan menni labazni nem jo otlet. Nagyon vissza akar koszonni a tonhal.
Raadasul a teremben lecsereltek a jo kis klasszik labtolot, aminek semmi baja nem volt, valami uj Panatta cuccra. Eleg kaksi. Kisse azokra a Hoist gepekre emlekeztet, amik mozognak alattad gyakorlat kozben. Azokat se igazan kedvelem. -
szőröscica
addikt
válasz
LeadZeppelin #183105 üzenetére
Huberman nagyon tolja oket, szamomra o egy hiteles figura, de szerintem is nagyon draga.
-
szőröscica
addikt
válasz
Oppenheimer #183073 üzenetére
Mellben, karban, lábban és hasban mindig van. Hát szinte sosem, a vállam meg szerintem inkább simán fáj, nem izomlázas.
-
szőröscica
addikt
válasz
360xbox360 #182805 üzenetére
A builderes szvsz jobban megeri.
-
szőröscica
addikt
-
-
szőröscica
addikt
Ez Magyarországon sosem volt még ennyire aktuális:
-
szőröscica
addikt
Egy 80 kilos embernek mondjuk kell 120g feherje. Az fel kilo csirkemell es egy turmix edzes utan. Ez kaloriaban meg kis zsirral egyutt is max 600. Mennyi ch-t toljon be emelle tomegeleshez es mibol? 40 deka rizs brutal mennyiseg, csak kell valamennyi extra zsir, hogy legyen kaloria is, nem?
-
szőröscica
addikt
Mi most a tudomanyosan elfogadott makro/testsulykg ertek tomegeleshez? A sarga kapszula tarthato vagy vannak friss kutatasok, amik alapjan mas az optimalis?
Nekem a kreatin koksz es a zabalas hozza most az erot, de mar kezdek felni a zsirosodastol, sajnos ezt a reflexem 12 evvel a 40 kilos fogyasom utan sem tudom levetkozni, szabalyosan rettegek a hizastol.
-
szőröscica
addikt
Ma megjott egy rendelesem, volt benne Builder protein. Magamnak sutikremeset kertem, este kostoltam, teljesen finom, jol oldodik, meg a kreatint melle keverve se ropogott. 6500 kiloja, de ha 4 kilot rendeltek, akkor csak 6k.
Holnap kiprobalom a csodaturmix verzioban is, banannal, mogyorovajjal feldobva. -
szőröscica
addikt
Ma megittam eletem elso kreatin gogszat. Remelem holnap mar izmos leszek.
-
szőröscica
addikt
-
szőröscica
addikt
Tudtok valami jo etelrendelos oldalt, ahonnan lehetne rendelni napi menut, ami jo minosegu es megfelelo tomegnoveleshez?
Asszonnyal nem birjuk mar egyszeruen a fozest, tul sokat dolgozunk, hetvegen se tudjuk utolerni magunkat, szeretnenk legalabb az etelen idot sporolni, ha lehet. Fitfoodway jott szembe velem, de szerintem annyi penzbol, egyszerubb etelekbol tobb mindent ki lehetne hozni. -
szőröscica
addikt
válasz
Rivaul #180407 üzenetére
L-theanint probalj meg melle tolni.
Alvashoz nem tudom, mi segithet. Triptofan nekem nem jott be, es sajnos a GABA sem. Vagyis utobbibol nagyon regen, bo 10 eve lehetett meg kapni Peak markajut, az adta, bevettem azbadagot, fel ora mulva bealudtam es kipihenten ebredtem. Sajna mar nem kapni, es mas gyartoke nem valt be. Pedig en is szornyen alszom, folyamatosan hulyesegeket almodok es nem ebredek soha kipihenten. -
szőröscica
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Nintendo Switch 2
- Fujifilm X
- iPhone topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Futás, futópályák
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- sziku69: Szólánc.
- Óra topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Egyedi ékszerdobozka
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!