Hirdetés
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Ventoy- univerzális multiboot máshogyan
- leslieke farmerzsebe
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Online jogosítvány megújítás kishazánkban,és user error :)
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zola007
veterán
válasz vendingo #149049 üzenetére
akkor bizony nem a fehérje felszívódási sebességében lesz itt a kutya elásva
"Everybody wanna be a bodybuilder but nobody wants to eat adult sized meals"
[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
-
vendingo
veterán
Nem opció, pedig tudom, hogy jobb lenne. Nagyon gyors az anyagcserém, sokszor kell ennem, és napi 5-6 alkalommal nem tudom megoldani a kajabevitelt, ezért fehérje+zabpehelyliszt kombinációval szoktam kiváltani 1-2 kajálást, amit néha megfejelek túróval, túrókrémmel, müzliszelettel és hasonlókkal.
aelod: mi a gond velük?
Bioteches beef proteinre gondoltam, de lehet tényleg valami egyéb összetevőt nem bírok benne, ezért fosat meg. Mondjuk az iso whey zero is fosatott.
Erre a carnivorra ránézek.Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
aelod
veterán
válasz vendingo #149039 üzenetére
Amúgy se tejérzékenységem, se laktózérzékenységem nincsen, szóval nem értem a dolgot
Édesítő szerre nem gondoltál mint fosást kiváltó tényező?
Az itthon kapható beef fehérjék a legnagyobb pénzkidobások közé tartoznak. Carnivor esetleg jó lehet.
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
vendingo
veterán
Sziasztok.
Olvastam, hogy túróval lehet lassítani a fehérjék felszívódását. Mekkora mennyiségű túró kell ilyenkor? Elég ha eszek egy túrórudit, vagy egy krémtúrót, vagy ennél komolyabb mennyiség kell a hatásos lassításhoz?Illetve a jelenlegi fehérjémtől (protein fusion 85) eléggé megy a hasam néha. Korábban más készítményekkel (meal replacement, hyper/ muscle mass) nem volt gond, de ez feladja a leckét. Ha állati fehérjét vennék, akkor elvileg azzal nem lenne gond? Amúgy se tejérzékenységem, se laktózérzékenységem nincsen, szóval nem értem a dolgot.
Nekem közepes/lassú felszívódású fehérjére lenne szükségem, de ezek után a tiszta caseint nem merem kockáztatni, ezért gondoltam pl beef protein+túró kombinációra.
Végső esetben visszaállok a meal replecementre, de az nem gazdaságos, meg utálom hogy sok víz kell hozzá, kettészedni meg nem akarom.
Előre is köszi.Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
headhunter
addikt
"...A nők egyéni versenyén való részvételt pedig 100 ezernél is többen kísérelték meg kivívni, akik közül aztán csak 40-en lehettek ott Amerikában, köztük Horváth Laura.
Teljesítményét látva a szakértők a crossfit következő nagy egyéniségének nevezték Horváthot, aki igazán komolyan csak 5 éve foglalkozik a sportággal, előtte 16 éves koráig falmászó volt.
A vb 12. versenyszámának megnyerésekor pedig azt mondták róla a CBS kommentátorai, hogy a jövő embere megérkezett, és itt is marad..." [link], [link], [link], [link],
-
Zola007
veterán
válasz aelod #149031 üzenetére
nincs hosszú lába, cserébe a karja az
pont ideális antropometria felhúzáshozMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
válasz aelod #149029 üzenetére
Erőemelésben versenyzik a srác. Egyébként nagy tömege van, meg elég vastag is, csak így képen nem biztos, hogy átjön, mert elég magas, sztem van vagy 195. Én elfáradok, mire felnézek odáig.
Nagyon jó példa arra, hogy az erőemelők nem feltétlenül dagadtak. Ő az a tipikus ekto srác volt, aki elkezdett edzeni mint az állat, de különösebb diéta nélkül is egy elég száraz fizikuma lett iszonyat erősen is. -
aelod
veterán
válasz HussarF #149028 üzenetére
Egyébként a 3. képen a sziklákkal a farkasember, az Borbíró Zoli haverom, 21 éves srác és 345-öt húz fel. Nem szarral gurít
Pont ezért nem jó viszonyítás egy fotó. A srác erősen men's phisique alkat azon a fotón. És most ezt nem pejoratív értelemben írtam, hanem ha fogalmazhatok így "szakmai" szemmel véve.
Az meg megint a másik, hogy nincs rád írva, hogy mennyivel guggolsz, húzol fel, nyomsz. Hacsak magadra nem tetoválod de az is véleményes.
[ Szerkesztve ]
-
válasz Zola007 #149026 üzenetére
Amikor végig sétáltunk a parton, akkor megkérdezte egy csaj, hogy "Ti vagytok a színes Hulk-ok?" Jól esett, bár tény, hogy méreteim alapján max a rage első fokozata lehetnék, mikor csak elkezdi az átalakulást
(#149027) kk831228
Max az unokája lehetne
Ennek a haveromnak az idei Efott arról maradt emlékezetes, hogy csütörtökön megbaszott egy jó kis formás Milfet, majd pénteken hármasban nyomta két cirka 17 éves csajjal, akik együtt nem voltak annyi idősek, mnit az előző napi milf
Hiába na, nála fordítva működött a péntek 13Egyébként a 3. képen a sziklákkal a farkasember, az Borbíró Zoli haverom, 21 éves srác és 345-öt húz fel. Nem szarral gurít
[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
válasz HussarF #149018 üzenetére
te vagy az Color-festes képen a jobboldali homokos, akarom homokkal borított
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
aelod
veterán
válasz HussarF #149022 üzenetére
Sosem kerestem még rá instan a körrire. Én még Sb-n fotózkodtam vele, jó forma a csávó látszott rajta, hogy a f*sza kivan még el sem kezdődött a hepöning máris egy hülyegyerek fotót kér. De mosolygott megköszönte stb.
Jó is, hogy nem kellett a Sb alatt kivárni a sort amikor lement a színpad elé és mindenki odatódult.Gondolom sokan voltak Muscle Beachen...
-
Hivatalosan is fesztivál top10 lettem
-
aelod
veterán
válasz Angel2014 #148996 üzenetére
...és itt a lényeg, hogy szerinted.
Minden hobbi kokszos azt gondolja, hogy na most én leszek a következő Mr. O. Ne vicceljünk már. A havered is ehet oxat (amitől amúgy sem lesz izmosabb de ebbe ne is menjünk bele) bármit sosem lesz ott a Mandala Bay auálájában.[ Szerkesztve ]
-
Angel2014
addikt
válasz tibcsi0407 #149005 üzenetére
nem kapom fel a vizet ...soha nm kapom fel legalábbis itt...isten ments!
igazad van!
Mennék már Kormány misi után elhiheted!
Az összes nő egy nőimitátor!!!!
[ Szerkesztve ]
Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
tibcsi0407
félisten
válasz Angel2014 #149003 üzenetére
Ejnye, nem kellene ennyire felkapni a vizet. Azért célzok rá Neked, mert ez alapvetően azért egy egészségről szóló topik a sok pia pedig pont nem abba az irányba viszi az embert.
Arról nem is beszélve, hogy megnézted mennyi kalória van egy 4-es vodkában?utdetailing.hu
-
Angel2014
addikt
válasz tibcsi0407 #149002 üzenetére
Van bizony ha nem vetted èszre azèrt őszintén leirok mindent...nem is gönczièknek hanem júmennéknek fogok szólni vegyenek a kezük alà. Na majd ott koppattinthatod magadat.
[ Szerkesztve ]
-
Angel2014
addikt
válasz tibcsi0407 #149000 üzenetére
Na jó ezt hagyjuk csak a mai edzèsemen összerogynàl hàt vàll has kardió 35 perc 20 perc szauna...megittam a fehèrjèt..ettem egy pàr falatot kimentem a standra 10 sör 10 vodka..lèè dièta.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- TCL LCD és LED TV-k
- Parfüm topik
- Tea
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple asztali gépek
- Path of Exile 2
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest