Hirdetés
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Ventoy- univerzális multiboot máshogyan
- leslieke farmerzsebe
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Online jogosítvány megújítás kishazánkban,és user error :)
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolosanyi
veterán
válasz aelod #116044 üzenetére
Egyébként van már valami komoly eredményük? Mert annyira azért nem kiemelkedő az a fizikum. Pontosan olyan, ahogy edzenek. Tömeget pakolt magára a srác sok alapgyakorlattal meg a nagy súlyos edzéssel, de aránytalan. Azért ha ekkora arccal támadunk neki mindenkinek, akkor nem árt valamivel alátámasztani is.
-
dybo
tag
válasz kolosanyi #116043 üzenetére
Edzésben nem is hagyatkozom. Amikor újrakezdem az edzést mindig HST-vel indítok. Szóval jeleneleg 15-20 ismétlés megy, nem túl nagy súlyokkal. 1 hónapig így edzek, aztán majd változik. Bár a teljes bontott edzés sose szerettem, már a heti 1 izom/hét bontásra gondolok. Utóbbi időben A-B bontás ment, talán még Illés Norbinál olvastam valaha.
-
kolosanyi
veterán
-
dybo
tag
válasz kolosanyi #116041 üzenetére
Igen, az kicsit faszság, de az elvek tetszenek. Az pont hogy nem hárdkór, hanem "fenntartható" edzés, elfelejtve a 2-3 óránkénti zabát, meg a csirke-rizs-brokkoli szentháromságot. Bár én sose voltam hárdkór, 2-3 hónap kihagyás után kezdem el megint az edzést, úgy negyedjére.
-
kolosanyi
veterán
válasz aelod #116037 üzenetére
Valamikor októberben Pécelen leszek 4 napot. Összehozhatunk egy topikedzést.
(#116040) dybo
Igen. Írnak jókat, de ez az erőltetett hárdkórkodás nem jön be. Bár én is csináltam, de elég volt, hogy megint kijöjjön a gerincsérvem és rájöjjek, hogy lehet keménykedni, de senki se golyóálló.[ Szerkesztve ]
-
dybo
tag
Követi valaki?
-
kolosanyi
veterán
válasz rwin5 #116032 üzenetére
Wood látott tegnap, ha annyira ki lennék pattintva, mint egy koxos, szerintem beírta volna.
(#116033) Ijk
Jaj, már megint ez a negatív hozzáállás. A kifejezetten rossz genetikai adottságokkal rendelkezők is lehetnek brutál izmosak, csak pénz és bevállalósság kérdése.[ Szerkesztve ]
-
GoTReX
őstag
válasz kolosanyi #116028 üzenetére
Inkább 4x. 8-10 helyett több gyakorlatnál más napoknál most kezdek ráálni a 6ism.-re , hogy nagyobb súlyokkal tudjak dolgozni. Ezt korábban beszéltük is.
Láb nap végeztével beiktattam a "pinatárogató" gép mindkettő változatát. Most úgy sétálok,mint aki lehajolt a szappanért....
[ Szerkesztve ]
XBOX ID: GoTReX #4839
-
kolosanyi
veterán
-
GoTReX
őstag
Váll nap volt, nem adta annyira. Bennem volt még a láb napos fáradság,de lement becsülettel. Amúgy nyert a papírforma....
XBOX ID: GoTReX #4839
-
kolosanyi
veterán
http://nattyornot.com/training-ideas-made-up-by-fake-natural-bodybuilders-that-keep-you-in-the-loop/
One of the biggest lies ever told is that most people fail to build muscle because of poor training. The gurus love their programs and do everything to protect their little babies. Whenever a method fails, the individual is to blame instead of the routine. It’s never the fault of the program. It’s always the person doing it that takes the blame for the lack of results.
Of course, sometimes people are really lazy and don’t do the work because it’s easier to stay at home and swipe that iFone, but there are many, many lifters who train sufficiently to earn their fair share of growth. Some even train much harder than the Hodge Twins and the Jeff Seids of this world.
I can be accused of many things, but not trying hard isn’t one of them. I am no stranger to brutality in the gym. I know how it feels to be mentally destroyed just by the thought of working out. I know how it feels to have aching bones, joints and muscles in the morning every day. I’ve pushed through the pain a few too many times. And yet, here I am – no muscle mass beyond the basic fibers I was born with.
That’s why every time I hear someone accuse natties of being inadequate in the iron dungeon, I want to slap that person.
The reality is that fake natties don’t train that hard. Just look at the popular YouTubers. What’s so special about their training? What are they doing that the natties aren’t?
The programs are the same: Starting Strength, 5/3/1, StrongLifts, MadCow, SanCow, Bill Starr 5×5, Reg Park 5×5, Gironda 8×8, PowerToThePeople, 4×4 Training, Smolov, Smolov Junior, Sheiko…etc.
The food is the same: protein this, protein that.
What’s the difference? There’s no difference.
Natties train just like the fake natties and still don’t look like the guys with millions of subscribers.
What’s the secret behind this contrast?
Simple. Drugs. Drugs. Drugs.
-
-
aelod
veterán
Jenő indul a Praga Pro-n. De nem látom az indulók között Leshukovot. Mi lett azzal?
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz kolosanyi #116019 üzenetére
Egykezesekkel gondoltam (állva is azzal csinálom). Ha fárad a bicepsz, inkább előre hátra mozog a vállam. Persze próbálom minimalizálni. Mi a jobb, ha kicsit "besegítek" csalással, vagy csökkenteni a súlyt?
"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
pocokxx
Közösségépítő
Bicepsz gyakorlatoknál (koncentrált, vagy állva) milyen a váll helyzete? (1) Le kell "ejteni" vagy inkább (2) felhúzva legyen, vagy mindegy, csak (3) ne mozogjon, vagy mindegy, akár (4)követheti a mozgást is?
"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
Woodslave
félisten
válasz kolosanyi #116010 üzenetére
Lehet. Vagy a súlyból kell visszavennem hogy jobban tudjak koncentrálni. Mondjuk mindegy mert amugy nem csinálok semmit első delta izomra.
Ez akkor van főleg amikor fekvenyomás után nyomok túl sokkal
[ Szerkesztve ]
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
aelod
veterán
válasz kolosanyi #116010 üzenetére
Éndzsöl kommentjére reagáltam.
Ehh látszik kevés a ch...nem vagyok a toppon(#116008) Alpachino
Mellső delta
Ha nagyon a vállad dolgozik akkor azt jelenti, hogy szarúl nyomsz - ahogy Wood is mondta. Legtöbb terembe járónál ha mögé állsz a döntött pados nyomásoknál és ha a gyakorlat koncentrikus szakaszában ellenőrzöd a mellizmok munkáját érzed, hogy rohadtul nem arra koncentrál hanem arra, hogy legyőzze a súlyt. Ellenben a válla és a tricepsze dolgozik ezerrel.
[ Szerkesztve ]
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
Alpachino
veterán
válasz Angel2014 #115996 üzenetére
A ferde pados 45fokos nyomásoktól ( a 30 fokos nyomások mellett) minden edzés után bődületes izomlázam van a mellső deltámban.....azután már nem érzem szükségét, még 2 nappal utána a váll edzésemen a mellső deltát külön edzeni
"Hagyjuk a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának!" ( Virág elvtárs)
-
-
Woodslave
félisten
Na érzem a hátam eléggé különösen a lapocka körül. Az a 30 cm és 35 kiló különbség ideális edzőparterekké tesz ha nem figyeltem vagy a fogantyút nem értem el vagy legalábbis azt vettem észre hogy alacsonyan ülök. Azért próbáltam kemény lenni hogy az edzés nagy része ne a súlyok lepakolásával teljen.
Faxa nagyon a terem várom a pécsit"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- TCL LCD és LED TV-k
- Parfüm topik
- Tea
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple asztali gépek
- Path of Exile 2
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest