Hirdetés

2024. május 25., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#3880) Frawly válasza Jahno (#3878) üzenetére


Frawly
veterán

Így van. Rufus meg a Windows USB/DVD Download Tool is tud pendrive-ra Win10 telepítő iso-t kiírni, maga a telepítő .iso a MS oldaláról ingyen letölthető, nem kell lewarezolni. Csak ki kell választani a nyelvet, és kombinált telepítőt lehet letölteni, amiben a 32 bites, 64 bites Home-Pro változat is benne van.

Mikor telepítéskor kéri a termékkulcsot, meg kell neki adni a Win7-est. Eleve azt a Win10 változatot kell választani telepítéskor, ami a Win7 kulcs kiadásához illeszkedő kiadás. Simán elfogadja a Win7-es termékkulcsot, és ez a lépés jogilag már nem minősül legálisnak, de technikailag semmi akadálya nincs, épp úgy megy zökkenőmentesen, mint az ingyenes frissítési időszakban. A MS-on kívül senki nem fogja tudni bizonyítani, hogy még az ingyenes frissítési időszakban frissített, vagy már utána. A MS-ot nem érdekli, még így is örül, hogy ha valaki Win7-ről vált és nem ragad be egy régi verzióba, amivel a verziók közötti fragmentálást növeli.

Esetleg Thinkpad topikba át kell fáradni, ott a szakik fognak tudni segíteni, hogy mire kell figyelni 20-as generációjú TP-nál Win10 esetén, ott már kitapasztalták mélyebben is, energiagazdálkodás, TP Vantage, dokkoló működése Win10 alatt, stb..

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.