Hirdetés

2024. május 21., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#119729) zetor2000 válasza npera (#119724) üzenetére


zetor2000
senior tag

Seagate-nak van olyanja, hogy Exos E / X sorozat. Nem tudom, mennyire hozzáférhető ott, de ez ilyen nagyvállalati szintű izé, elvileg bírja ez is a 24/7et. WDnek meg van olyanja, hogy "gold", az meg elvben mindent is kéne, hogy tudjon.
Árban nem tudom, hogy melyik az olcsó / drága. Én azt gondolom, hogyha most kéne otthonra valami nagyobb kapacitású tároló, akkor szó nélkül vennék egy QNAP / Synology NAS-t. Mert nem kell makettkodni semmivel. Kicsomagolod, benyomkodod a meghajtókat, és működik. Kicsit kell konfigurálni, de tuti megbízható. Inteles modellt vennék (vagy olyat, amiben x86-os architektúra van), mert erre van sok hobbi projekt, amik működnek.
Ezekhez van mindenféle okostelefonra írt alkalmazás, ami pl. a fotóidat tölti fel automatikusan. Vagy zenét játszik le. Vagy filmet...
Ha sok pénzem lenne, olyat vennék, ami virtualizálni is tud, és akkor megoldott a teljeskörű távfelügyelete is... a lakásnak is.

Nyilván jók azok a megoldások is, hogy összeépíted, mert akkor olyan, amilyennek szeretnéd, meg lehet, olcsóbb is, és jobb benne a hw, csak ha nem megy valami, akkor nincs más, körbe kell nézni a neten, és vagy lesz megoldás, vagy nem. Tanulni tökéletes.

Merevlemeznek meg olyat vennék, ami belefér a költségvetésbe, és minél nagyobb kapacitásút.

Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.