Hirdetés

2024. május 8., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-05-31 14:25:16

LOGOUT.hu

Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#69215) vadkörte


vadkörte
addikt

Üdv urak és hölgyek!

Windows 10 nem frissítés "friss" (~1 hetes) telepítés 1709-es verzió.
A konfiguráció:
Intel Core i5 6600
16GB RAM
Intel B150M Gigabyte mATX alaplap
IDE-s LG DVD író IDE/SATA konverterrel
SATA-s LG DVD író
OCZ Vertex SSD
WD Red 1TB HDD
Seagate 2TB HDD

Eleinte a .NET 2.0-val volt nyűgje, de az megoldódott. A napokban érkezett hozzám pár régebbi IDE és SATA HDD tesztelésre. 2 SATA-sal nem is volt problémája, felismerte és kezelte - az mellékes, hogy az egyik döglött) aztán az utolsónak próbált SATA-snál megállt a tudomány. A BIOS látta, de a gép már nem indult el vele.
Lehúzva ment, de eléggé akadozósan, egy restart során a leállás a "A Task Host Window" nem áll le hibával megállt. Némi noszongatásra leállt, ujraindítás után semmi baja nem volt. Az említett HDD-t és a maradék IDE-seket külső USB-s eszközön keresztül felismerte és kezelte. Az egyik közben elfüstölt. (szó szerint, eléggé ordenáré szaga van a füstölő kondenzátornak ;] ) Tegnap este ugyanebből a forrásból jött egy rakat CD-RW és DVD-RW, de a 90%-át fel sem ismerte. Ekkor beletettem egy SATA-s DVD írót, azzal ment minden rendben, viszont onnantól kezdve nem működött a Start menü és a leállításra ismét előjött a "A Task Host Window" nem áll le hiba.
Lehúztam az "új" DVD-t, utána helyrejött, működött. De aztán megint jött a hiba és azóta csinálhatok amit akarok, minden leállás így megy. Valamint üzemképtelen lett a Start menü, a Gépházba be sem tudok lépni. A gép viszont stabilan működik, nem melegszik, nem pörgeti semmi.

Az ajánlott javítási módokkal nem jutok semmire. Rakhatom újra a frissen belakott rendszert?? (image sajnos nincs róla, most készült volna a napokban)

[ Szerkesztve ]

Üdv. V. Körte

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.