Hirdetés

2019. július 19., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2019-07-06 11:37:55

LOGOUT.hu

Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#69951) Downsampling válasza Marci112233 (#69940) üzenetére


Downsampling
(senior tag)

Huhh, szerintem elbeszélünk egymás mellett... :)
Egyrészt nem érdekel, hogy a telefoncsatlakozást jelzi-e vagy sem (jobb ha nem, mert felesleges, tehát a mostani állapot). És ez nem is volt kérdés.
Azt kérdeztem, hogy a pirossal jelölt notebook-om miért jelent meg a Médiaeszközök között egyik napról a másikra (a saját notebook-omon látom)? Eddig nem volt ott, most viszont odakerült. De ez nem is érdekelne, ha az Oppo médiajátszóm megosztási listájában nem szerepelne, de amióta itt megjelent ott is benne van, és egy kis zavart okoz. Semmit sem állítottam, változtattam a gépemen az elmúlt kb. két hétben (s ha jól tudom, komolyabb frissítés sem érkezett mostanában, a 1709 már jó ideje fent van). A hálózati megosztások között rendben van, hogy ott szerepel a notebook-om, a másik ami látszik, a NAS-om. Ez így oké is! Ez volt az elmúlt 2 évben, amióta Win10 van a gépemen. De most berakta a Médieszközökhöz is a notebook-om, ráadásul a Microsoftos user nevemmel az elején. Tehát így: username@hotmail-XXXX-book. Ezt miért?
Ellenben a Netgear routerem, ami szintén 2 éve ott volt az ikonjával a hálózatban, már nincs ott, és nem is tudom megjeleníteni.
Ezt kérdeztem, ez miért lehet?

Köszi! :R

(#69952) Exodius


Exodius
(őstag)

Kedves mindenki!

Egy olyan problémám van, hogy valamilyen ismeretlen okból mindig összeomlik a fájlkezelő. Példának okáért. Megy a háttérben a Chrome meg mondjuk egy zenelejátszó és közbe nyitva van pár mappa. Itt teszek-veszek, törölgetek, áthelyezek és egyszer csak bezárja az egészet a Windows de csak úgy random, hirtelen. Minden ok nélkül. A programok ugyanúgy futnak tovább, de a fájlkezelő egyszerűen bezáródik.

Ha épp másolok egyik meghajtóról a másikra vagy pendrive-ra, az is szintén megszakítva lesz.

Mi a fene baja lehet? :O

(#69953) Crisp Rat válasza Rasiel (#69909) üzenetére


Crisp Rat
(PH! nagyúr)

Nem kapcsoltam ki a védelmi szoftvereket, viszont ezen felbuzdulva a böngészőben letiltottam az addonokat és úgy indítottam el, úgy is felugrott a proci használat elég nagyra, de nem akadt semmi.
Csináltam róla mentést, mert közben észrevettem, hogy fut az explorer, pedig nem indítottam el, benne hagytam a tálcát, hogy lássátok.
Utána engedélyeztem az addonokat ismét, megnyitottam a böngészőt + fb és nyomtam egy task managert, ekkor megint behalt a gép, egy percig szinte használhatatlan volt, néha bevillant a kihasználtság, de mire mentést tudtam csinálni az explorer igénye ismét lejjebb ugrott, itt is benne hagytam a tálcát, hogy lássátok nem indítottam el.

Nem tudom ez mennyire hasznos / fura infó. Végeztem víruskeresést, de nem talált semmit sem Webroot sem a HitmanPro.

I dream about magic. And dragons. Do better today than did yesterday. Some people are so empty they can't even fill a soul gem. https://www.mixcloud.com/S_t_e_v_e_S/

(#69954) Syl válasza Becksman (#69950) üzenetére


Syl
(PH! nagyúr)

Mit jelent az "egyszeraktiválható"? :F

Words cannot express how much i don't care

(#69955) Marci112233 válasza Downsampling (#69951) üzenetére


Marci112233
(senior tag)

Nekem is ugyan ez a felület van a hálózatnál, de azóta hogy az 1709 verzió fut a gépen. Előtte nekem is más volt. Biztos, hogy nem azóta van hogy felment a 1709-es verzió csak nem lett figyelve?
Egyébként miben zavar a médialejátszóban? Nem visz le valamit azóta?

Gigabyte GA-Z170-D3H, IntelCorei5 6600/CoolerMaster 212EVO,Kingston HyperXFury 2x4GB DDR4 2133 MHz,MSI GTX 1060 GamingX6GB,Samsung 840EVO 120GB, 2x500GB WD HDD,CoolerMaster CM690III,FSP Hydro G 650W

(#69956) Weareus


Weareus
(őstag)

Üdv. Urak!
Kérdésem lenne: Galaxy S8 telómat a gyári usb-kábelével csatlakoztatva mostanában többször előfordul, hogy nem ismeri fel az eszközt az asztali pc-m. (tölteni elkezdi amúgy):

(Részletes konfig az adatlapomon.)
A vga mostanában került be a rendszerbe és azóta volt néhányszor problémám a win10-zel.
Nem indult, Win10-helyreállítást kellett csinálnom (telepített játékok, egyebek törlődtek), míg végül rendesen bootolt, indult, stb. Ezt kétszer is meg kellett csinálnom, most napok óta jó, legalább is az indulás, bootolás és win 10 működés része.
Azonban a teló csatlakoztatását többször meg kell ismételnem, mire a win10-ben a meghajtók között megjelenik.
A kábel gyári, vadi zsír, nem koszos, nem piszkost, etc. A telefon szilikon tokban van (és nagy becsben), leejtve, kölcsönadva, áztatva, stb. nem volt.
A Galaxy S8 topikban is feltettem a kérdést, az ott javasolt megoldási lehetőségeket leellenőriztem, azok rendben vannak.

[link]
[link]

Minden kis segítségért is roppant hálás volnék. :R

[ Szerkesztve ]

(#69957) twofatcat válasza Crisp Rat (#69953) üzenetére


twofatcat
(őstag)

Sok program fut nálad, akármelyik kérheti az internetexplorer.exe-t lehet pl. a Citrix?
Adguard, Webroot, Hitman is egyszerre futnak, az is okozhat megakadást a Facebook önmagában is egy nehéz oldal. FF helyett másik böngészővel is nézted? Lépj ki az extra programokból, tiltsd le az addonokat és úgy teszteld.

(#69958) Exodius


Exodius
(őstag)

Kedves mindenki!

Egy olyan problémám van, hogy valamilyen ismeretlen okból mindig összeomlik a fájlkezelő. Példának okáért. Megy a háttérben a Chrome meg mondjuk egy zenelejátszó és közbe nyitva van pár mappa. Itt teszek-veszek, törölgetek, áthelyezek és egyszer csak bezárja az egészet a Windows de csak úgy random, hirtelen. Minden ok nélkül. A programok ugyanúgy futnak tovább, de a fájlkezelő egyszerűen bezáródik.

Ha épp másolok egyik meghajtóról a másikra vagy pendrive-ra, az is szintén megszakítva lesz.

Mi a fene baja lehet? :O

(#69959) Marci112233 válasza Exodius (#69958) üzenetére


Marci112233
(senior tag)

Attól hogy még egyszer kiírtad a kérdést nem biztos hogy kapsz rá választ ami megoldás is lesz. Elég egyszer kiírni ugyanazt, és ha napokig nem jön rá válasz akkor elég egy link formában újra rákérdezni és nem ugyan azt a szöveget bemásolni.

Amúgy egy tipp. Nem terheled túl és azért? Nálam ugyan be ne zárta a másolást vagy valamit, de percekre megállította ha több menet ment egyszerre. (Nem a mostani gépemen hanem az elődön ami gyengébb volt.)

Gigabyte GA-Z170-D3H, IntelCorei5 6600/CoolerMaster 212EVO,Kingston HyperXFury 2x4GB DDR4 2133 MHz,MSI GTX 1060 GamingX6GB,Samsung 840EVO 120GB, 2x500GB WD HDD,CoolerMaster CM690III,FSP Hydro G 650W

(#69960) Aby_2014 válasza krealon (#69919) üzenetére


Aby_2014
(kvázi-tag)

Úgy tűnik megoldódott, ma frissítette magát a win és azóta nem jött elő a probléma...

Soha ne vitatkozz idiótákkal ! Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal.

(#69961) nicu71


nicu71
(PH! addikt)

a mai update végre megoldotta a legnagyobb Edge problémát többek számára:Működik a cimsorból való keresés és a korábbi webhelyek legördülő menü!!! :C

"-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"

(#69962) Attila2003 válasza #94834752 (#69912) üzenetére


Attila2003
(tag)

Nekem egy Asus laptopon csinálta SSD vel. Ez segített, hátha jó!
https://support.microsoft.com/en-us/help/3083595/task-manager-might-show-100-disk-utilization-on-windows-10-devices-wit

(#69963) Downsampling válasza Marci112233 (#69955) üzenetére


Downsampling
(senior tag)

Biztos hogy nem. A 1709 valamikor szeptemberben ment fe a gépre (ha jól emlékszem, de legkésőbb októberben - Insiderként kaptam meg), a gond meg most jött elő a múlt héten.
Az Oppo médiajátszó kezd megzavarodni, mert a NAS-sal új megosztásokat próbáltunk ki, és ezek közül meg is kapott újakat. Ez az ominózus megosztás meg állandóan az első helyre törekszik (a My Network menün belül megnövekedett számú megosztások közt), s ha nem figyelek oda és erre kattintok, akkor az Oppo belefagy.
De a routerem ikonja is eltűnt, és az is valamikor a múlt héten. Miért?

(#69964) Boha


Boha
(fanatikus tag)

Találkozott már valaki olyan hibával hogy, bizonyos időközönként az óra melletti ikonok lefagynak.
Steam, utorrent, nvidia panel, egyebek. Duplán rákattintva valamelyikre az indításhoz, egyből elsötétedik az egész tálca vagy eltűnik egy pár másodpercere de utána indítja az adott programot, persze mintha akkor indítottuk volna el és eddig nem futott volna háttéreben.
Esetleg valami megoldás ? Tipp vagy mehet az újratelepítés ?

OBORZIL

(#69965) Downsampling válasza Marci112233 (#69955) üzenetére


Downsampling
(senior tag)

A hálózati beállításoknál a speciális beállítások menüben ki kellett kapcsolnom a médiafolyam engedélyezését.
Így már oké. De a routerem még mindig nem látom. (mondjuk azt sejtettem, hogy nincs köze egymáshoz a két problémának...

(#69966) Zoz válasza qqzs (#69948) üzenetére


Zoz
(őstag)

Az igazság az, hogy az ingyenes frissítés 2016. július 29-ig élt hivatalosan, elvileg csak az accessibility-s kiskapu maradt.
Nem hivatalosan: a határidő letelte után is pont ugyanúgy lehet frissíteni, még most is, mint előtte. Az accessibility-s vacakolás se kell hozzá. (Ahogy ez már kb 100x le lett írva itt :) )
a) macerás lett volna megkülönböztetni az aktiváló szervereken a sima és accessibility-s frissítési próbálkozásokat, és ezért inkább engedték mindet
b) nem is foglalkoznak a későn jövő potyázókkal, inkább örülnek annak, hogy szaporodnak a Win 10 felhasználók

Szóval csinálsz egy MCT-s telepítőt, és mehet a frissítés, vagy ha tiszta telepítést akarsz, akkor egyből telepíted a Win7 kulcsával.

Mindenesetre igyekezz vele, nem tudni mi lesz december 31 után, amikor megszünteti a accessibility-s kiskaput a Microsoft. Ha az előbbi a) pont volt az igaz, akkor most egyszerűen kizárhatják a 7/8 kulcsokat. Ha pedig a b), akkor lehet, hogy szép csendben továbbra is működni fog a dolog.

(#69967) SutPet


SutPet
(fanatikus tag)

Sziasztok,

Érdekes jelenséggel találkoztam a frissen telepített Win10Pro-n.
Első bejelentkezés után nem jön be a start menü, nem lehet a tálcán jobbklikkelni egyik ikonon se. ctrl-alt-del kijelentkezés majd újra be után tökéletesen működik.(i5 4590, h87mpro, hd7850)
Valaki találkozott már ilyennel? Mi lehet a probléma?
Driverek naprakészek, winupdate lefutott nem talált semmit. Mivel belaktam közel teljesen nem szeretném megint újra rakni de ez így elég zavaró :S

God must love stupid people, he made so many of them.

(#69968) akos_ur válasza SutPet (#69967) üzenetére


akos_ur
(fanatikus tag)

Szokasos lefagyo talca, nekem is csinalja... majd egyszer csak javitjak :)

(#69969) FLATRONW


FLATRONW
(őstag)

Sziasztok!

Egy notebookban a kártyaolvasóban levő SD kártyát titkosítottam a BitLocker segítségével.
A kérdésem az lenne, hogy lehetséges e a kártya kiadása (leválasztása) nélkül újra lezárni azt?
Mert a kiadás után ha újra megakarom nyitni, akkor először ki kell azt venni majd visszatenni a kártyaolvasóba.

(#69970) twofatcat válasza SutPet (#69967) üzenetére


twofatcat
(őstag)

Felesleges újra rakni, csak idő kérdése lenne mikor bolondul meg újra. A probléma annyi, hogy a start menü, a tálca, az értesítési központ már UWP alapú. Az meg nem egy stabil cucc két év tapasztalata és sok olvasott panasz alapján. Egyszer patch kedden jöhetne olyan frissítés amiben a change log a szokásos átlag usert alig érintő bugfixek mellett így nézne ki a leírás: Kijavítottuk a feladatkezelő hosszú másodpercek alatt nyílt csak meg. Kijavítottuk a start menü minden esetben működik. Kijavítottuk a profil mappa nem lesz korrupt. Kijavítottuk a driver frissítés elpiszkált hardvereket. Kijavítottuk kéretlenül már nem indulnak el automatikusan programok. Opciót biztosítunk a sallangok eltávolítására. Kijavítottuk a kikapcsolás valóban kikapcsolást jelent. Kijavítottuk a szinkronizálási hibákat. Visszatettünk tíz éve létező nemrég elvett funkciókat.

(#69971) Exodius válasza Marci112233 (#69959) üzenetére


Exodius
(őstag)

Azért másoltam be újra mert féltem, hogy betemetődik. :)

Túlterhelni? Nem tudom....kipróbálok valamit aztán meglátom újra állna a probléma. Egy i3-as proci pörög benne, szóval nem tudom a túlterhelés mit jelent. A memória (8GB) 50 %-os kihasználtságon van maximum. A proci használva van mert kutatás megy, de az sem pörög 100 %-on.

(#69972) fulton


fulton
(őstag)

Sziasztok

Az utóbbi napokban érdekes dologra figyeltem fel. Két felhasználó fiók van készítve a Win 10 oprendszerben. Ha egy bizonyos idő múlva, le akarom állítani a gépet, akkor kiírja hogy "Jelenleg más is használja a számítógépet, ha kijelentkezem akkor az adatok el fognak veszni"
De ez hogy lehet, hisz ma is pl csak az egyik fiók (sajátom) volt használva, a másikba be sem léptem.
Ez valami virus lenne , vagy mi ez? betörtek a gépembe?
köszönöm.

(#69973) SutPet


SutPet
(fanatikus tag)

Dejó... :D Kezdettől fogva Win10-et használok soha semmi hülyesége nem jött elő, erre összerakom az "új" vasat azt rögtön egy ilyen frusztráló sz@rba ütközöm :D
@twofatcat: tényleg jó lenne... én azt sem értem amit a skype-al művelnek... akkora egy használhatatlan labilis f*st nagyon rég nem láttam

God must love stupid people, he made so many of them.

(#69974) pc360


pc360
(PH! addikt)

Az új CCleaner-t (5.38.6357) hanyagoljátok! Nálam a Comodo egyből malware-t jelez a telepítőre, és a builds page-ről a portable verzió pedig hiányzik. Valami ismét nem kóser... Amíg nem tiszta a terep és nem olvastam utána, addig nem frissítem a CCleaner-t. A legutolsó jó verzió (5.37.6309) innen elérhető.

[ Szerkesztve ]

Válogatott, rendszeresen frissített programok ► neszetools.hu

(#69975) pc360 válasza pc360 (#69974) üzenetére


pc360
(PH! addikt)

A link kimaradt.

Válogatott, rendszeresen frissített programok ► neszetools.hu

(#69976) FLATRONW válasza pc360 (#69975) üzenetére


FLATRONW
(őstag)

Valószínűleg nincs vele semmi baj.
Lehet a Comodo mostani verziója a GoogleToolbart ismerte fel malwernek.
Az ESET ezt a korábbi verziókban is veszélyes alkalmazásnak jelölte.
Ez a legújabb verzió VirusTotal elemzése.
Ez pedig az általad linkelt korábbi verzió elemzése.

A korábbi esetnél, amikor valóban fertőzött volt, akkor az ESET heurisztikája megfogta a fertőzött telepítőt.
Most a GoogleTolbar-on kívül nem jelez semmit.

[ Szerkesztve ]

(#69977) pc360 válasza FLATRONW (#69976) üzenetére


pc360
(PH! addikt)

Több ízben csatlakozni is próbált a netre egyből. Ez nem volt ilyen agresszív máskor, amikor telepítőből kellett kinyernem a fájlokat, hogy portable pakkot csináljak belőle, mert csesztek feltölteni az oldalukra.

Válogatott, rendszeresen frissített programok ► neszetools.hu

(#69978) pc360 válasza pc360 (#69977) üzenetére


pc360
(PH! addikt)

Vagy csak rosszul emlékszem...

Válogatott, rendszeresen frissített programok ► neszetools.hu

(#69979) Syl válasza twofatcat (#69970) üzenetére


Syl
(PH! nagyúr)

Bilibe lóg a kezed :B

Words cannot express how much i don't care

(#69980) Crisp Rat válasza pc360 (#69975) üzenetére


Crisp Rat
(PH! nagyúr)

Miért nem a saját oldaláról töltöd le?

I dream about magic. And dragons. Do better today than did yesterday. Some people are so empty they can't even fill a soul gem. https://www.mixcloud.com/S_t_e_v_e_S/

(#69981) Marci112233 válasza Exodius (#69971) üzenetére


Marci112233
(senior tag)

Sima merevlemezen van a rendszer vagy van SSD is a gépben? Ha sima merevlemez akkor azt is le lehet terhelni másolással és lépegetéssel úgy hogy megfagyjon az egész rendszer.

Gigabyte GA-Z170-D3H, IntelCorei5 6600/CoolerMaster 212EVO,Kingston HyperXFury 2x4GB DDR4 2133 MHz,MSI GTX 1060 GamingX6GB,Samsung 840EVO 120GB, 2x500GB WD HDD,CoolerMaster CM690III,FSP Hydro G 650W

(#69982) Marci112233 válasza Exodius (#69971) üzenetére


Marci112233
(senior tag)

Sima merevlemezen van a rendszer vagy van SSD is a gépben? Ha sima merevlemez akkor azt is le lehet terhelni másolással és lépegetéssel úgy hogy megfagyjon az egész rendszer.

Pontos részletes gép adatokat írnál? Akkor könnyebb lenne a válaszolni is szerintem.

Gigabyte GA-Z170-D3H, IntelCorei5 6600/CoolerMaster 212EVO,Kingston HyperXFury 2x4GB DDR4 2133 MHz,MSI GTX 1060 GamingX6GB,Samsung 840EVO 120GB, 2x500GB WD HDD,CoolerMaster CM690III,FSP Hydro G 650W

(#69983) #94834752 válasza pc360 (#69974) üzenetére


#94834752
(törölt tag)

A hivatalos oldaláról töltsd le, az nem vírusos, Bitdefender nem jelzett.

(#69984) FLATRONW válasza #94834752 (#69983) üzenetére


FLATRONW
(őstag)

A hivatalos oldaláról töltöttem le és a VirusTotal szerint tényleg ismeretlen malwernek jelezte a Comodo.
Azóta frissült a Comodo is és már nem jelzi annak, kb. a Google Toolbar-ra jelezhetett be tévesen.

(#69985) twofatcat válasza SutPet (#69973) üzenetére


twofatcat
(őstag)

Skype? Szerencsére csak egy-két kósza ismerős keres azon, így már mindegy. :)
Edge-ben olyan volt FCU elrontotta a címsort, mivel ugye kereső=Cortana és angol régióval jó is, de magyar régióval nincs igazi Cortana, ezért kellett két hónap mire Redmondban észrevették. A tegnapi frissítés oldotta meg. Azért jobban tesztelhetnék a kiadásokat, kijött a 1709 aztán a gamer fórumok tele voltak sírással elcseszte a drivereket, nagy FPS esés... én nem vagyok meggyőzve az insider program és feedback hub hatékonyságáról. Látványos hibák fordulnak elő. Amikor be akarnak vezetni egy új feature-t (folytasd ahol abbhagytad) akkor legalább szóljanak frissítéskor mostantól elindulnak a programok, szóljanak visszakapcsolták a fast startup-ot, szóljanak milyen más beállítást tettek vissza alapértelmezettre. Nem vicces évente kétszer harcolni kell a rendszerrel.

(#69986) Malibutomi


Malibutomi
(PH! nagyúr)

Van valami modja hogy ezt a fostenger creators updatet rollbackeljem, ha mar nincsenek meg az elozo verzio elmentett filejai? Vagy csak reinstall segit?

(#69987) Zoz válasza Malibutomi (#69986) üzenetére


Zoz
(őstag)

Ha nincs már meg a windows.old, akkor már csak az újratelepítés marad.

(#69988) Malibutomi válasza Zoz (#69987) üzenetére


Malibutomi
(PH! nagyúr)

Hat ez van, semmikepp nem marad ez a hulladek

(#69989) Malibutomi


Malibutomi
(PH! nagyúr)

Illetve ha,megvan as elozo verzio iso file, azt vajon ra tudom telepiteni az ujabbra?

[ Szerkesztve ]

(#69990) Exodius válasza Marci112233 (#69982) üzenetére


Exodius
(őstag)

SSD-n van a Windows meg a programok. Emellett van egy 1 terrás, amin csak adatok vannak, meg egy 500-as amire a torrent meg a letöltések mennek.

(#69991) Marci112233 válasza Exodius (#69990) üzenetére


Marci112233
(senior tag)

Akkor passz. Sima HDD-nél már találkoztam ilyennel és hasonlóval, de SSD-n lévő rendszer esetén még nem.

Gigabyte GA-Z170-D3H, IntelCorei5 6600/CoolerMaster 212EVO,Kingston HyperXFury 2x4GB DDR4 2133 MHz,MSI GTX 1060 GamingX6GB,Samsung 840EVO 120GB, 2x500GB WD HDD,CoolerMaster CM690III,FSP Hydro G 650W

(#69992) King Unique válasza Malibutomi (#69986) üzenetére


King Unique
(PH! félisten)

A sima Creators Update = 1703, a Fall Creators Update = 1709. Tehát még az sem derült ki a leírtakból, hogy pontosan melyikről van szó.

Egyébként meg, ha nem lehet a gépházban az előző buildre visszaállni, illetve nincsen meg a Windows.old mappa a C gyökerében, akkor marad a reinstall. Továbbá, ha (jellemzően...) rendszermentés sem volt készítve a korábbi verzióról, akkor szintén. Viszont a funkciófrissítéseket nem lehet a végtelenségig halogatni, szóval előbb-utóbbi úgyis frissíteni kell az újabb verzióra.

[ Szerkesztve ]

(#69993) V60


V60
(fanatikus tag)

Sziasztok!

Adott ez a lap: Gigabyte F2A88XM-DS2. Tegnap lett kicserélve egy előtte FM1-es alaplapos gépbe amin Win10 van. Induláskor simán feláll a rendszer minden működik stb.. csakhogy a cpu hűtő fullon megy folyamatosan és a bios-ba hiába álligatom silent vagy auto vagy bármire ugyanúgy pörög.
Nem ártana újratelepíteni az egész redszert? vagy egyéb ötlet?

Bármi segítséget megköszönnék. :R

Üdv Zola

A bugyi nem a legjobb dolog a világon de közel áll hozzá!!!

(#69994) tylerddd


tylerddd
(PH! addikt)

Hello! Egy Core2Duo T5270-es (1.40GHz), 1 GB rammal szerelt gépre ugye ne akarjak Win10-et tenni?! Azért fordult meg a fejemben egyébként, mert egy 2GB-os hasonlóan gyenge gépre feltettem és jobb lett 10-zel, mint 7-tel volt. Mit gondoltok? Mindenképp kell egy új install, maradjon a 7?! Köszi!

Csak egészség legyen, meg térerő!

(#69995) quailstorm válasza tylerddd (#69994) üzenetére


quailstorm
(PH! félisten)

Grafika integrált? Az nem hiszem hogy menne W10-zel. Amúgy én nem tennék rá 10-et semmiképp, 1GB RAM bármilyen ma használt Windowsnak kevés.

[ Szerkesztve ]

(#69996) pc360 válasza Crisp Rat (#69980) üzenetére


pc360
(PH! addikt)

+ MrBean

Annyira bírom write only usereket. Belepofáznak valamibe, amiről szó sincs...

Ha elolvastátok volna a hozzászólásomból legalább a kulcsszavakat, tudhatnátok, hogy nyilván a hivatalos oldalról próbáltam letölteni, arról beszéltem... A link pedig az az előző verzióról szólt, és az meg a saját oldalam. Két külön dolog. A NeszeTools természetesen nem vírusos. A hivatalos oldalról tölti úgy le a CCleaner-t, hogy azt vírusosnak jelzi, valószínűleg a Google Toolbar miatt.

[ Szerkesztve ]

Válogatott, rendszeresen frissített programok ► neszetools.hu

(#69997) abdulka1


abdulka1
(senior tag)

Sziasztok!

Egy új, külföldön vásárolt Lenovo Ideapad 110-15LBR került a kezembe. Az előtelepített win10 x64 home rendszer nem tudott semmiféle frissítést letölteni, így a Magyar nyelv is hiányzott. A gyári rendszer újra telepítése sem hozott változást, ezért telepítettem egy integrált rendszert.
Telepítés, és frissítés közben sem volt semmi hiba, de miután egy időre kikapcsoltam, majd vissza, azt tapasztaltam, hogy sem a Start gomb, sem a tálcán lévő ikonok nem reagálnak a kattintásra.
Az asztalon levő ikonok rendesen működnek.

Az eddigi kutatásom eredménye képen, kipróbáltam néhány vírusirtót(friss rendszerrel), a powershell hibajavítást, a FixWin10-et. A telepítés közbeni újraindítások után jól működik de kikapcsolás után mindig jelentkezik a hiba.
Még megpróbálom az MS-től letöltött képfájlból a telepítést, de ha esetleg lenne valami ötletetek azért nagyon hálás lennék.

Nem az számít, hogy veszítesz vagy győzöl, az számít hogy ÉN veszítek-e vagy győzök.

(#69998) Marci112233 válasza abdulka1 (#69997) üzenetére


Marci112233
(senior tag)

A tálca fagyása az 1709-es verzió megjelenése óta random előfordul szinte minden Windows 10-nél. Nekem is előfordul néha, és van hogy egy leállítás és bekapcs utána helyreáll vagy többször teszem azt vagy resetre jön helyre. Ez mindig változó. Amúgy van hogy napokig nem jelentkezik, de van hogy naponta kétszer is.

Gigabyte GA-Z170-D3H, IntelCorei5 6600/CoolerMaster 212EVO,Kingston HyperXFury 2x4GB DDR4 2133 MHz,MSI GTX 1060 GamingX6GB,Samsung 840EVO 120GB, 2x500GB WD HDD,CoolerMaster CM690III,FSP Hydro G 650W

(#69999) abdulka1 válasza Marci112233 (#69998) üzenetére


abdulka1
(senior tag)

A saját asztali gépemen ugyanez a rendszer (csak a pro verzió), soha nem produkálta ezt. Ezen a gépen már 3. napja kínlódok vele, mert ha jelentkezik, utána már folyamatosan megvan a hiba.
Én meg tudok oldani mindent így is, de egy 8 éves kislányné a gép, és neki gondot okoz.

[ Szerkesztve ]

Nem az számít, hogy veszítesz vagy győzöl, az számít hogy ÉN veszítek-e vagy győzök.

(#70000) azka79 válasza abdulka1 (#69999) üzenetére


azka79
(fanatikus tag)

Sajnos ez random előjön. Én azóta Alt+F4-el indítom újra, vagy leállítom.

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.