Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-05-31 14:25:16

LOGOUT.hu

Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#51852) [CS]Blade2 válasza Popes (#51821) üzenetére


[CS]Blade2
addikt

Rájöttem a megoldásra:

Az volt a gond, hogy amikor létrehoztam a feladatot: "a feladat futtatására használandó felhasználói fiók: BLADE2/Blade2" volt
Na most amikor rányomtam az okra, akkor utána kivette előle a gép nevét, és simán Blade2 lett, és kiírta az argumentumos hibát.

Ha minden egyes ok gomb nyomás előtt rámegyek, hogy felhasználó vagy csoport módosítása... majd Speciális..., majd Keresés most, és kettőt kattintok a BLADE2/Blade2-ra, és ok, akkor elfogadja a tulajdonságok lapon is az ok-ot.

Ha utána még módosítok valamit, kiveszek egy pipát, akkor azonnal kiesik a gép neve ezen a részen, és újra és újra be kell tenni.

Nem tudom, hogy miért van ez az egész, de fura, mert friss telepítés a win.

Amit el tudok képzelni, hogy én helyi fiókkal használom a gépet, nincs megadva MS-os e-mail. Lehet, hogy a helyi fiókosoknál van egy ilyen bug a win 10-ben?

Mellékesen kipróbáltam más programmal is, és annak nem volt hozzá köze, tehát normálisan semmilyen programmal nem megy, viszont a fenti módszerrel mindet hozzá lehet adni.

Másik érdekes dolog, hogy pl. utorrent-et is használok, és az minden barkácsolás nélkül indul. Az nvidia cucca is.
Még van valami pximouse a feladatkezelőben, ami indulna, de lekapcsoltam. Ezt viszont nem tudom, hogy mi a retek. System32-ben van TiltWheelMouse.exe. Korábbi rendszerben nem rémlik, hogy volt ilyenen. Lehet, hogy frissítés hozta fel? Vagy valami program mellé idepofátlankodott?

Szerk.: Még egy dolog, amit nem mindenki használ. Én használom a fiókhoz a control userpasswords2-t az automatikus jelszó beírásra. Nem tudom, hogy nem-e az után állítottam be, miután a utorrent és az nvidia driver fent volt, de a hd sentinel még nem, de ez lehet, hogy hülyeség, elvileg az a parancs csak beírja helyettem a jelszót és leokézza.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.