Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-05-31 14:25:16

LOGOUT.hu

Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#129387) King Unique válasza kenand (#129375) üzenetére


King Unique
titán

A honnan, hogyan kell letölteni a Windows 10 ISO-fájlt, pendrive-ra írni, majd pendrive-ról telepíteni a Windows 10-et témáról már volt szó itt többször, lásd egy másik válaszban leírtakat, + nemrég egy másik topikban is részletezve lett, illetve a hogyan kell UEFI szerint telepíteni.
Ha a legújabb - 20H2 - verzió telepítésnél kifagy úgy, hogy biztosan nem az ISO, nem a pendrive, nem a RAM stb. hibás, akkor lehet próbálkozni régebbivel, ahol az előbb linkelt válaszban ott vannak az egyéb letöltési források és az MCT (amivel jelenleg 20H2-es készíthető) mellett más kiírási lehetőségek is.

A Windows 10 telepítője 1511-es verzió óta elfogadja (technikailag most is, amiről szintén volt szó itt) közvetlenül a Windows 7, 8.1 termékkulcsokat, meg azóta van digitális licenc. A telepítésnél pedig lehet választani a kiadások között, kivétel ha már akkor megtörténik a termékkulcs megadása - nem kötelező, lásd nincs termékkulcsom - mert akkor a megadott termékkulcsnak megfelelő kiadás lesz kiválasztva és telepítve. + Akkor, ha Windows 8.X/10 rendszerrel előtelepített a PC, mert akkor eleve BIOS, illetve UEFI OEM Key van, ahol alapesetben az annak megfelelő kiadás lesz automatikusan kiválasztva és telepítve, de szükség esetén másik telepítése is megoldható, amiről nem meglepő módon szintén volt már szó itt (példa).

Sokadjára látom megint ugyanaz a téma, hogyan kell Windows 10-et telepíteni, aktiválni, elfoadja-e még a 7,8.1 termékkulcsot stb., holott már kismilliószor volt szó ezekről a topikban (kereső)... :D :))

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.