Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-05-31 14:25:16

LOGOUT.hu

Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#121525) King Unique válasza Sly189 (#121523) üzenetére


King Unique
titán

Akkor ott a gépházban a gép alaphelyzetbe állítása, ahol választható a személyes fájlok megtartása és a minden elem eltávolítása lehetőség is. + Ha Windows 10-zel előtelepített laptop és megvan még a gyári recovery partíció, akkor ott a restore factory settings lehetőség is a gyári állapotba történő visszaállításhoz.
Vagy másik lehetőség a klasszikus újratelepítés a 0-ról pendrive-ról bootolva az alábbi hozzászlásban + bejegyzésben leírtak alapján.

"Ebben van gépben van egy particio ami a Recoveryt tartalmazza? A masodik opcióval azt is letörli, vagy annál annak a segítségével telepíti újra."

Alapesetben csak a C meghajtót törli a minden elem törlése opció, de ha bejelölöd a többit is, akkor azokat is, + adatmegsemmisítési opció is választható. A gyári recovery partíció meg az előbb említett restore factory settings lehetőséghez, vagyis is a gyári alapállapotba állításhoz szükséges. Eldöntöd kell-e neked, vagy sem. + Előtte szükség esetén akár le is menteni egy képfájlba a gyári Windows10-telepítést és annak partícióit, aztán akkor nem téma.

"Mindenképpen ezt a Windowst géppel kapot rendszert akarnám használni, nem akarnék külön fizetni ezért."

Ha gyárilag Windows 10-zel előtelepített a laptop, akkor nem is kell, mivel UEFI BIOS OEM Key van a Home kiadáshoz, ami fix, nem befolyásolja az újratelepítés. Meg egyéb esetben sem veszti érvényes iugyanazon gépen ugyanazon kiadás újratelepítésénél a licenc, nemkell újratelepítés után újból megadni a termékkulsot sem, amit a telepítő is világosan leír az aktiválásnál.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.