Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-05-31 14:25:16

LOGOUT.hu

Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#101251) kisapa


kisapa
senior tag

Sziasztok! Frissítés után nem működött a hang.Felraktam a legfrissebb drivert az alaplap oldaláról de a gép elején lévő csatlakozók most sem működnek. Sajnos a hátsóhoz meg rövid a fejhallgatóm vezetéke. Mit tudok tenni? Az alaplap egyébként egy Gigabyte GA-78LMT-USB3 .

[ Szerkesztve ]

(#101252) Chaser


Chaser
titán

legutóbb felvetett problémámra, miszerint nem aktiválta magát a 10-es - digitális 8.1 pro licensz van a gépen -, a megoldás az lett, h a régi buildet amivel jött a gép, talán 1503 v 9, frissítgettem, de nem engedte egyből az akutálisra, 5-10 restart és 5-10 óra után eljutottunk a 1803-as buildig, és azzal már aktiválta magát:) előtte hiába akartam manuálisan is, nem ment neki
- csak azért vackoltam vele ennyit, h kiderüljön mi a bibi -

_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus

(#101253) donmackó válasza #86564352 (#101237) üzenetére


donmackó
őstag

Ok, kipróbálom. :R

Release the cable hounds!

(#101254) liszi70


liszi70
nagyúr

Szépen gyűlik a hibalista:

1. Frissítések sikertelenek, sfc /scannow parancs megoldotta
2. PowerShell nem indul, mscoree.dll hiánya miatt. A letöltött dll-t a kívánt helyre másolva sem javult meg.
3. PowerShell ISE nem indul, NET Framework újratelepítést kér, viszont a letöltött keretrendszert nem lehet telepíteni, mert azt írja, már telepítve van. Inaktiválni nem lehet, mert
4. a "Windows szolgáltatások be- és kikapcsolása" nálam jelenleg így néz ki.
5. A portable O&O AppBuster progi már nem indul el

Egyelőre ennyi. :D

Pedig nem buheráltam semmit, néhány app törlését leszámítva. Progik is alig. Új rendszer, 1903

[ Szerkesztve ]

(#101255) TRob1 válasza liszi70 (#101254) üzenetére


TRob1
veterán

"néhány app törlését leszámítva." Mit? Mivel? És legfőképp, miért?

Nekem 4 év alatt nem volt ennyi hibám win10-zel egy gépen sem...
Gyors rendszerindítást kapcsold ki (ha még nem tetted), és restart. Elég fura a rendszered. :)

ui: Pl. asztalimon soha nem volt újratelepítve/visszaállítva/tisztatelepítve! De amin volt, ott sem volt problem. (Van progim ami 2015-ben telepítve :D)

[ Szerkesztve ]

¤ R'n'R ¤

(#101256) Cs1csó válasza liszi70 (#101254) üzenetére


Cs1csó
félisten

Nálam - tisztán telepített 1903 -
- a powershell indul - rendszergazdaként
- az O&O AppBuster-ből csak egyfajta van - portable - nálam hiba nélkül lefutott még a friss telepítés után nem sokkal futtattam le és töröltem mindent amit lehetett vele.
- a Windows szolgáltatások ki-be kapcsolásánál is jártam még a telepítés után közvetlenül - bekapcsoltam a 3.5 keretrendszert mert kell egy programomhoz.
- és természetesen lefrissült a rendszer: 18362.145-ön vagyok (gondolom ez a legfrissebb stabil a 1903-on)

Gondolom ebből a hozzászólásból és a közvetlenül megelőzőből is leszűrted, hogy NÁLAD van a hiba.

még valami : "Pedig nem buheráltam semmit, néhány app törlését leszámítva."

HA nem működik az AppBuster nálad akkor mivel törölted az app-okat? Ez az AppBuster indításí próbálkozása előtt vagy után történt hogy valamivel törölted az app-okat?

Korábban powershell-es parancsokkal töröltem az app-okat de az appbooster jobb.

[ Szerkesztve ]

(#101257) liszi70 válasza TRob1 (#101255) üzenetére


liszi70
nagyúr

Mondjuk, ahogy így összeszedtem, nem is "néhány". :D
Solitaire Collection
Office
OneNote
Print 3D
Tippek
3D Viewer
Diktafon
Kamera
Telefon
Pay
XBox
Kapcsolatok
Mobiladat
Segítségkérés
Üzenetek
Visszajelzés
Ezekre semmi szükségem, soha nem használtam és nem is fogom használni őket, és mindre van eltávolító ps parancs.

(#101258) liszi70 válasza Cs1csó (#101256) üzenetére


liszi70
nagyúr

"HA nem működik az AppBuster nálad akkor mivel törölted az app-okat?"

Akkor még működött, azért írtam azt, hogy MÁR nem működik. :)

"NÁLAD van a hiba"

:) Ez nyilvánvaló. A kérdés, az, hogy MI, amikor tényleg nem csináltam olyat, ami ilyen szinten belenyúlhat a rendszerbe. Az előző, kísérletezésre szánt, agyonbuherált, össze-vissza telepített és törölt rendszeren nem volt ennyi hiba, mint ezen. :D

[ Szerkesztve ]

(#101259) Cs1csó válasza liszi70 (#101257) üzenetére


Cs1csó
félisten

Máskor tiszta telepítés után nem sok idővel futtasd az app buster-t, szerintem az a legjobb megoldás, sőt én a ccleaner-rel a STORE-t is töröltem - az appbuster nem engedi - lehet ez már kockázatos de idáig bevált nincs anomália.

Tettél fel pl. driver-eket manuálisan? (VGA, AUDIO driver kivételével) inkább azokat sem zargatnám ha működik a rendszer a Windows által telepítettekkel akkor kár bezavarni.

[ Szerkesztve ]

(#101260) liszi70 válasza Cs1csó (#101259) üzenetére


liszi70
nagyúr

Én a Store-t nem bántottam, az kell, bár azt is vissza lehet hozni.

Nem tettem manuálisan drivereket, mindent a win10 intézett.

(#101255) TRob1 "Gyors rendszerindítást kapcsold ki"

Elsők között lőttem ki a hibernálással egy füst alatt.

[ Szerkesztve ]

(#101261) King Unique válasza liszi70 (#101258) üzenetére


King Unique
titán

Dehogynem csináltál, lásd ez az AppBuster... :DDD

Itt az lett volna az érdekes, hogy a frissen telepített, buherálásmentes rendszer hogyan viselkedik, annál előjönnek-e a felsorolt hibák. Meg ha már a beépített UWP appok eltávolítása, akkor elsődlegesen a gépházban javasolt eltávolítani, amelyiket lehet, vagy Powershell segítségével. Ellenben amikor egyik-másik külső programmal történik, akkor ki tudja mit csinál az valójában, esetleg nem-e állít el, tilt le mást is a rendszerben... Nem biztos, hogy itt is ez történt, de ha a nagytakarítás előtt még normálisan működött minden, akkor azért elképzelhető.

[ Szerkesztve ]

(#101262) TRob1 válasza liszi70 (#101260) üzenetére


TRob1
veterán

Javaslom hogy legközelebbi tiszta telepítés után SEMMIT ne piszkíts a rendszerbe legalább pár napig, hogy kiderüljenek a TÉNYLEGES hibák. Aztán ha minden OK, akkor szép lassan "buherálhatsz". De akkor se őrült módjára, mindent egyszerre. :)

¤ R'n'R ¤

(#101263) liszi70 válasza King Unique (#101261) üzenetére


liszi70
nagyúr

"ha már a beépített UWP appok eltávolítása, akkor elsődlegesen a gépházban eltávolítani, amelyiket lehet, vagy Powershell segítségével."

Amit lehetett, a gépházban távolítottam el. Amit ott nem lehetett, azt AppBusterrel. Tehettem volna PS-el is, mindre van parancs. Szerintem az app buster sem csinál mást, helyetted lefuttatja a ps parancsokat. :)

(#101264) liszi70 válasza TRob1 (#101262) üzenetére


liszi70
nagyúr

"akkor se őrült módjára, mindent egyszerre."

Oké, minden nap törlök egy appot, és azonnal kipróbálom, működik-e a frissítés és a PowerShell. :D Úgy biztosan kiderül, melyik a ludas. :)
De most komolyan, milyen összefüggés lehet pl. az Xbox vagy a Diktafon törlése, és az általam tapasztalt anomáliák között? Persze, tudom, azt fogjátok írni, hogy lehet, hogy van, ez egy rendszer, ami ki tudja milyen összefonódásokat tartalmaz, de én valahogy nem hiszem, hogy ezzel van kapcsolatban. Buherálásnak én nem ezeket az app-törléseket tartom, amik elszigetelt szolgáltatások.

Arról nem is beszélve, hogy az előző, tényleg agyonbuherált 1903 rendszeren is törölve volt minden fölös app, mégis működött a PS és a frissítés, és egy pillanatra sem láttam olyat, hogy a windows szolgáltatások ki-bekapcsolása ablak tök üres. :D

[ Szerkesztve ]

(#101265) Heroes fan válasza King Unique (#101245) üzenetére


Heroes fan
őstag

Most egy próbaverziós w7 van a pro.

(#101266) King Unique válasza liszi70 (#101263) üzenetére


King Unique
titán

Ha már a PowerShell-t használom, akkor ott legalább az történik, amit kiadok a parancsnál. Ellenben hogy egyik-másik külső (buheráló) program pontosan mit csinál, az nem feltétlen tiszta minden esetben. Van amelyik oké és megfelelően teszi a dolgát, de ez nem feltétlen mondható el mindegyikről. Ha a használata után rejtélyes hibák jönnek elő, akkor elég esélyes, hogy belepiszkálhatott olyanba is, amibe nem kellett volna. De ha már valaki ilyeneket használ a rendszerbeállítások módosításához, beépített alkalmazások kigyomlálásához, akkor előtte azért nem ártana legalább egy rendszer-visszaállítási pontot létrehozni, vagy akár egy komplett mentést készíteni.

Az meg a másik, hogy ha valaki nem akarja használni az egyes gyárilag telepített UWP appokat, akkor nem használja, meg beállít helyette alapértelmezettként másik programot, letiltja a gépházban a háttérben futását, aztán kész. De attól még nem feltétlen kell nekiállni erővel kiszórni mindent...

[ Szerkesztve ]

(#101267) liszi70 válasza King Unique (#101266) üzenetére


liszi70
nagyúr

Oké, az újbóli telepítés után (amire minden bizonnyal hamarosan szükség lesz :D) majd ps-el törlöm az appokat. De az app bustert sokan használják, eddig nem hallottam problémáról vele kapcsolatban. Az előző rendszeren is használtam. Szóval nem hiszem, hogy ez az oka a problémáknak, már csak az a kérdés, hogy mi. :)

[ Szerkesztve ]

(#101268) King Unique válasza Heroes fan (#101265) üzenetére


King Unique
titán

A történet hivatalosan úgy szol, hogy a jogtiszta, aktivált Windows 7, 8.1 rendszerekről lehetett 1 évig ingyen frissíteni Windows 10-re, valamint a 7, 8.1 kulcsokat elfogadta a Windows 10 telepítője aktiválásnál. A kiegészítés annyi, hogy ez nem hivatalosan akár továbbra is működhet és általában működni is szokott az egyes beszámolók és tapasztalatok alapján.

Ha nálad a W7 csak próbaverziós, azaz nem aktivált és nincsen hozzá érvényes termékkulcs, akkor úgy viszont értelemszerűen nem fog menni... Vagy ki tudja. :D De ennyi erővel némi korlátozással akár a Windows 10-et is lehet aktiválatlanul használni, még cikk is van erről. Viszont ettől függetlenül a normál állapot nyilván az, ha megfelelően aktiválva van és licencelt.

[ Szerkesztve ]

(#101269) Chaser válasza King Unique (#101268) üzenetére


Chaser
titán

én úgy láttam aktiválatlan 10-et is gond nélkül lehet használni, max az a kérdés, pár hét után nem stoppol-e valamit, voltak funkciók amiket nem engedett használni a 15xx builddel, de aztán frissített újabb buildre és már azokat is engedte, mostani 1803-as buildnél annyi "extrát" vettem észre, h már aktiválva van

_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus

(#101270) TRob1 válasza liszi70 (#101264) üzenetére


TRob1
veterán

Nem az írtam mindet, hanem hogy mindent!
Ami azt jelenti hogy pl. eltávolítod azokat az appokat amiket alapból el lehet, jobb klikk eltávolításra. Aztán élvezed a rendszered. Ha ráuntál, eltávolítasz olyanokat is amiket alapból nem lehet (gondolom ennek oka van). Aztán ha még minden ok, akkor x nap múlva tiltogatsz ezt-azt. Ha még mindig ok, akkor jöhetnek a buheráló programjaid is. Ha netán még mindig oké minden, élvezed a rendszert és nem panaszkodsz. Kb ennyi.

(biztos nagyon érdekes h soha semmi gondom egyetlen! gépen sem senkinél... igaz, ezek közül soha senki nem használ ilyen szedett vedett eltávolítókat, nem tiltogat ész nélkül mindent, és nem akar mindent jobban tudni MS-nél <=== Ezek most nem konkrétan rád értendők, sokan vannak/vagytok így. :DDD )

ui: Nézted már hogy csak neked hány hozzászólásod van itt kb. csak törlés/tiltás/buherálás ügyben mondjuk 2 hónapon belül? Nem beszélve a csak hozzád kapcsolódó plusz hsz-ekről? És még csodálkoznak páran hogy mennyi hsz születik ebben a topikban. Miközben ha felraktad volna és használnád a rendszert, lehet hogy egyet sem kellett volna írni. :U

[ Szerkesztve ]

¤ R'n'R ¤

(#101271) Heroes fan válasza King Unique (#101268) üzenetére


Heroes fan
őstag

Ja értem. És ezzel az 1903-as frissítéssel mik a tapasztalatok?

(#101272) snake1977


snake1977
őstag

Üdvözletem!
Segítsetek erre megoldást találni, win10 alatt be van állitva nálam hogy kikapcsoljon a monitor 15perc tétlenség után, azonban ha megmozgatom az egeret és visszajön a kép, kb. 5-6mp-ig nem reagál az egérre egyik tálcaikon sem, a böngésző sem, még a bezárásra sem, letelik ez a pár mp, utána megy minden flottul, idegesítő mert az egér megy, de más nem, a hibrid alvás, merevlemez kikapcsolás, és egyéb huncutságok direkt nincsenek engedélyezve tehát megy az ssd, és nem alszik a gép el hibrid módba.
Az előző rendszerem egy öreg bejáratott win7 volt, még intel alól jött át az új konfigba, ott ilyen agymenések nem voltak, de a ryzen miatt ideje volt váltani win10-re mert semmilyen frissités nem volt támogatott.
Valakinek valami ötlet erre?

A konfig: B450 Tomahawk lap, 2600 ryzen, G.Skill aegis 3ghz memóriák, samsung ssd, vga 1060.
Driverek feltelepítve ahogy kell a gyártói oldalról, egy edül a ryzen energiatakarékossági profilon belül állitottam át a processzor energiagazdálkodásában a minimális processzorteljesítményt 95%-ról 5%-ra, amit nem értettem miért ilyen magas, intelnél illetve az előző rendszernél 5% volt.

...BRSZK...9...2024.06.28-29... / www.brszk.hu / www.www.tiktok.com/@brszk_official / https://www.youtube.com/@BRSZK-Official

(#101273) Tuomas


Tuomas
addikt

Sziasztok!

Bocsi ha amatőr a kérdés, de ma jött új gépem, és a C meghajtó ikonja más, mint amikkel eddig találkoztam.

Mit jelent az a nyitott lakat? Vagy miért ilyen? :F

[ Szerkesztve ]

We were here

(#101274) qqzs válasza #86564352 (#101247) üzenetére


qqzs
őstag

Del precision laptop. Mint irtam meg a 1703 utolso napjan kezdte es 1903ra frissites utan is folytatja. Semmilyen beallitas nem valtozott. De azon beallitasoknak nincs olyan lehetosege hogy gepeles kozben elalszik. Meg skype beszelgetes kozben. Egyebkent erdejes higy skype beszelgetes folytatodik felebredes utan is

Eladó: GTS450

(#101275) Cs1csó válasza Tuomas (#101273) üzenetére


Cs1csó
félisten

Be van kapcsolva gondolom a Bitlocker a meghajtótitkosítás. Olvasd el.

snake1977

Amit elállítottál az állítsd vissza alapra. (ha nem oldódik meg és nem kapsz itt érdemi tanácsot én lehet kipróbálnám friss telepítéssel a Windows-ra hagyva a driver-ek telepítését, egy-két kivétel pl.: VGA driver abból mehet manuálisan a legfrissebb)

[ Szerkesztve ]

(#101276) Tuomas válasza Cs1csó (#101275) üzenetére


Tuomas
addikt

Windows 10 home, arra nem érhető el. A sima eszköztitkosítást megnézem majd.

We were here

(#101277) liszi70 válasza TRob1 (#101270) üzenetére


liszi70
nagyúr

Továbbra is azt mondom, NEM történt buherálás, és az appok törlése nem lehet az oka azoknak az anomáliáknak, amik előjöttek! (Divatos itt mindig erre fogni minden problémát, és buherálónak hívni még a megbízható programokat is, ha az nem MS) Megismétlem, az előző rendszeren is le volt tiltva az, ami most, és ott NEM voltak ilyen jellegű gondok. Ráadásul ugyanúgy a "buheráló"-nak hívott app buster progival. :)

A fokozatosságra vonatkozó tanácsodat valószínűleg megfogadom. :)

[ Szerkesztve ]

(#101278) Cs1csó válasza Tuomas (#101276) üzenetére


Cs1csó
félisten

De ha korábban egy PRO verzió alatt létre lett hozva akkor működik Home alatt is.

(#101279) Tuomas válasza Cs1csó (#101278) üzenetére


Tuomas
addikt

Nem volt pro, új notebook, előre telepített win 10 home verzióval.

We were here

(#101280) snake1977 válasza Cs1csó (#101275) üzenetére


snake1977
őstag

Köszönöm megpróbálom vissza állítani, ha nem megy akkor újratelepítem, bár már belaktam, így jobban örülnék ha megoldódna vele. :R

...BRSZK...9...2024.06.28-29... / www.brszk.hu / www.www.tiktok.com/@brszk_official / https://www.youtube.com/@BRSZK-Official

(#101281) Cs1csó válasza Tuomas (#101279) üzenetére


Cs1csó
félisten

Előtelepített? Na akkor ilyenkor az első lépés, hogy tiszta telepítés, minden partíció gyalulás majd tiszta telepítés.

(#101282) #86564352 válasza qqzs (#101274) üzenetére


#86564352
törölt tag

Vezérlőpultban próbáltad a hány perc inaktivitás után aludjon a gép résznél beállítani "soha"?
Van valamilyen mágneses okosórád? Mert bezavarhat a laptop szenzornak és elküldi aludni.

liszi70: csinálj javító telepítést pendrive-ról, hamarabb megvan a buhera utáni nyomozásnál

[ Szerkesztve ]

(#101283) King Unique válasza Heroes fan (#101271) üzenetére


King Unique
titán

Ha visszaolvasol, akkor láthatod, hogy akad pró és kontra egyaránt. Aztán mivel viszonylag új verzió, ezért még nem olyan kiforrott, mint a korábbiak, amik több összesítő frissítést kaptak. De az hardver- és szoftverkörnyezet függvénye is lehet, hogy kinél mennyire oké. Nekem különösebb gondom nincs vele, meg van aki már hónapokkal a hivatalos megjelenés előtt felrakta és azóta is gond nélkül használja. Amúgy meg feltelepíted, aztán megtapasztalod, az lesz az igazán mérvadó számodra. :)

(#101284) King Unique válasza Tuomas (#101273) üzenetére


King Unique
titán

Ha titkosítva van C meghajtó BitLocker által, általában akkor szokott ilyen lenni a meghajtóikon feloldott állapotban. Ha Home kiadás van telepítve, akkor annál viszont nincsen BitLocker létrehozási képesség, de az eszköztitkosítás elérhető lehet, ha támogatja a hardver. Ha annyira zavar, akkor meg van lehetőség a kikapcsolásra.

[ Szerkesztve ]

(#101285) karldergroße válasza Jenne (#101175) üzenetére


karldergroße
senior tag

Nálam 11 (tizenegy) óráig tartott, esküszöm.

(#101286) Cs1csó válasza karldergroße (#101285) üzenetére


Cs1csó
félisten

Egy P4-es régi gépen - igaz nincs agyon zsúfolva - kb. 4 óra kellett.

Rengeteg függ mennyire van belakva az adott rendszer, mennyire régi a hardver , és milyen a net sebesség.

(#101287) #31372032


#31372032
törölt tag

Tudja valaki pontosan, mi a májusi frissítés hardverigénye? Egy Dell Latitude 7490-esre azt írja, a hardver nem megfelelő. Gyárilag is az van rajta, a 1809--es verzió.

(#101288) Chaser válasza #31372032 (#101287) üzenetére


Chaser
titán

azon mennie kell, 6. genes core i notebookra simán felment, 4. genesen is van már itthon, kicsit gondja van pár dologgal, később biztos engedi

_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus

(#101289) cooi11 válasza #31372032 (#101287) üzenetére


cooi11
senior tag

Szia!
Nálam is ez volt és próbáltam erőltetni el is kezdte majd ki írta nem megfelelő a rendszerem vagy valami hasonló.
De igaza volt King Unique szakinak, és jött is később automatikusan,
ami sikeresen frissítette 1903-ra.

(#101290) #31372032 válasza cooi11 (#101289) üzenetére


#31372032
törölt tag

Köszönöm mindkettőtöknek, én is azt mondtam a gazdájának, hogy várjon, a magaméra meg sose engedek a windowsnak ilyen nagyobb frissítést, mert félek hogy elqrja, arra inkább feltettem magam gyalulással a friss gyári iso-t, ugyanazzal a hardverrel, egy számmal kisebb, 7390 2in1-es.

(#101291) Doky586 válasza Tuomas (#101279) üzenetére


Doky586
nagyúr
LOGOUT blog

Home-al nem kikapcsolható.
De egy usbhddre telepített pro wintogo val igen.
(ha ismered a jelszót vagy tpm van benne)

[ Szerkesztve ]

(#101292) Tuomas válasza Cs1csó (#101281) üzenetére


Tuomas
addikt

Köszi mindenkinek!
Miért javasolt a tiszta telepítés?

We were here

(#101293) Tuomas válasza King Unique (#101284) üzenetére


Tuomas
addikt

Á, meg is van, gépház > Frissítés és biztonság alatt tényleg be van kapcsolva az eszköztitkosítás. Köszi!
De amúgy ez hogy-hogy egy gyári gépen alapból be van kapcsolva?

[ Szerkesztve ]

We were here

(#101294) Badboys


Badboys
őstag

Sziasztok!
Volt egy Lenovo G50-70 es gépem Win-10 1903 as verzióval annyi volt a gond,hogy ami után fölment gépre a zárolási kép homályos lett. Előző verzióknál sosem tapasztalta ilyent.Csütörtökön eladtam a gépet ahogy volt. Vetten egy Dell Inspire gépet ami zsír új. 1903 al telepítve és ott is ezt a jelenség tapasztalom. Jó nem sokáig nézi az ember a záróképet,de zavar. Ez valami új vagy valami hiba?

(#101295) TRob1 válasza Badboys (#101294) üzenetére


TRob1
veterán

Nem hiba, hanem feature. :)
Megoldások.

¤ R'n'R ¤

(#101296) Redneck válasza Badboys (#101294) üzenetére


Redneck
veterán

1903-ban homályos, 1809-ben nem. Nekem sem tetszett, de lehet másnak igen. Nem tudom hogy testreszabható-e.

TRob1:
Bocs, nem vettem észre, hogy már válaszolt valaki.

ussseal kommentje érdekes, ha valaki tudja milyen irányba érdemes indulni, ne tartsa magában. Véletlenszerű kurzor megállással én is találkoztam, de csak 10 alatt.

[ Szerkesztve ]

Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.

(#101297) Badboys


Badboys
őstag

Köszönöm mindkettőtöknek a választ akkor meg próbálom a link alapján majd,ha működik az oldal. Végül is nem ordító gond.

(#101298) TRob1 válasza Badboys (#101297) üzenetére


TRob1
veterán

Melyik oldal?
Mert a linken lévő az működik.
De akkor itt az egyik megoldás:

Enable or Disable Acrylic Blur Effect on Sign-in Screen Background:

Regeditben:

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Windows\System
DisableAcrylicBackgroundOnLogon DWORD
1 = Disable
(delete) = Enable

Másik

Még egy link.

ui: "meg próbálom a link alapján": "Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld!" :DDD

[ Szerkesztve ]

¤ R'n'R ¤

(#101299) mezis válasza Tuomas (#101292) üzenetére


mezis
nagyúr

Mert csak így lehetsz biztos abban, hogy nincs semmi"piszok" a Windowsodban.

mezis

(#101300) Cs1csó válasza Tuomas (#101292) üzenetére


Cs1csó
félisten

+1 mezis ( :R )

+ elég gyakran teljesen életszerűtlenül, rosszul van particionálva egy előretelepített rendszer, nem hinném, hogy ez másképp lenne.

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.