- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
snake1977
őstag
válasz
snake1977 #101272 üzenetére
Rájöttem mi volt a probléma oka, tanulságként leírom a megoldást:
Amikor a merevlemezek kikapcsolását "soha" állásba tettem, és újra csekkoltam, láttam hogy visszaugrott '0' percre, ez okozta a problémát, beállítva egy magas értéket, (én pl. 360 percre), már nem ugrik vissza nullára, és az a zavaró jelenség is megszünt, hogy néhány másodpercig nem tudok megnyitni semmit.
Egyébként ez a WD hdd felhasználóknak sem árt talán, kevésbé lesz magas a fejparkolás száma ha nem állitja le folyton a merevlemezt, de legalábbis nem növeli fölöslegesen. -
King Unique
titán
válasz
snake1977 #99543 üzenetére
Ez függ a szoftverkörnyezettől és a felhasználói szokásoktól is. Szóval lehet nálad épp így jött ki 7 vs.10 esetében, de ezt nem általánosítanám. De az igaz, hogy a W10-nél pl. az időszakos build upgrade-ek is nyilván jelentenek némi + írást. Egyébként meg a napi 12 GB teljesen átlagos, sőt van akiknél 20-30 GB, vagy akár még több szokott lenni az előbbiek függvényében és még az is bőven beleférhet. Valamint így is mire elérné az SSD a TBW limitet, rendszerint évek kellenének hozzá és vsz a garanciaidőn is már túlfutna. Amúgy meg a feladatkezelőben is meg lehet nézni az I/O írt bájtok száma oszlopot hozzáadva, hogy mi és mennyit írt az SSD-re.
-
Cs1csó
titán
válasz
snake1977 #99543 üzenetére
Kezdésnek azt kellene megtudni melyik alkalmazás írja tele az SSD-t. Feladatkezelő - Erőforrás figyelő - lemez
és itt meglesni mi az ami folyton dolgozik.
Nem szoktam figyelni de lassan mindegy, 240GB-os SSD 9k, 120GB-os 6k, 480GB-os 17k, 960GB 33k
Jelenleg a 480GB-os van a legjobb árban. Inkább arra figyelj 3-5 év gari legyen és mire behal cserélheted nagyobbra, lehet ingyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 6 14IRH8 - 14" WUXGA OLED - i5-13500H - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- RTX-es GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest