Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
teptep
őstag
válasz
Badboys
üzenetére
Ctrl-H-val megnyitod az előzményeket, és bal oldalt "Böngészési adatok törlése". Az alapértelmezett "Az elmúlt órából" helyett választod a "Mindenkorit".
Ha nem szeretnéd az összes webhely beállítást törölni, akkor a google sikertelen megnyitásakor a címsorban, bal szélen van egy webhelybeállítások gomb. "Cookie-k és webhelyadatok", "Eszközön tárolt...", és a megjelenő kis ablakban ráklikkelsz az összes kukára. Ekkor csak a google webhely tárolt adatai törlődnek. -
Geth
veterán
válasz
Badboys
üzenetére
Ez volt a tippem.
Szerintem be van állítva egy automatikus bejelentkezés (csak hibásan), ezért jelenik meg két bejegyzés a bejelentkező képernyőn.
A futtatásnál (Win + R) most ezt futtasd:
control userpasswords2
Itt elvileg ki tudod kapcsolni az automatikus bejelentkezést.
Ha ezután újraindítod a rendszert, egy felhasználót fogsz látni, jelszóval (és ha van beállítva a fiókhoz PIN, akkor azzal is) be tudsz lépni.
Ha kell az automatikus bejelentkezés, akkor azt ugyanott tudod újra beállítani. -
törölt tag
válasz
Badboys
üzenetére
Más kész témát Chrome áruházból rendben betölti? Csak a sajáttal van gond? Esetleg Chrome reinstall. Ellenőrizd a lépéseket [link] vagy próbáld a Chrome natív megoldásával újra elkészíteni a tied a kísérleti flags alatt [link] vagy keress az áruházban egy hasonlót. A Chrome topikban kérdezd még, aki használja talán más is belefutott ebbe.
-
TRob1
veterán
válasz
Badboys
üzenetére
Melyik oldal?
Mert a linken lévő az működik.
De akkor itt az egyik megoldás:Enable or Disable Acrylic Blur Effect on Sign-in Screen Background:
Regeditben:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Windows\System
DisableAcrylicBackgroundOnLogon DWORD
1 = Disable
(delete) = Enableui: "meg próbálom a link alapján": "Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld!"

-
Redneck
nagyúr
válasz
Badboys
üzenetére
1903-ban homályos, 1809-ben nem. Nekem sem tetszett, de lehet másnak igen. Nem tudom hogy testreszabható-e.
TRob1:
Bocs, nem vettem észre, hogy már válaszolt valaki.ussseal kommentje érdekes, ha valaki tudja milyen irányba érdemes indulni, ne tartsa magában. Véletlenszerű kurzor megállással én is találkoztam, de csak 10 alatt.
-
TRob1
veterán
válasz
Badboys
üzenetére
Nem hiba, hanem feature.

Megoldások. -
netpeti98
addikt
válasz
Badboys
üzenetére
"A rendszer minden egyes bejelentkezéskor jelszót kér, hogyan tudom ezt kikapcsolni?
Nyisd meg a futtatást és írd be, hogy "netplwiz", a megjelenő ablakban vedd ki a pipát a "A számítógép használatához jelszót és felhasználónevet kell megadni" jelölőnégyzetből majd kattints az OK gombra és add meg a bejelentkezéshez használt felhasználónevet/e-mail címet és jelszót."
-
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Milyen légkondit a lakásba?
- Óra topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Projektor topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Steam topic
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4051, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi