Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-22 13:48:44

LOGOUT.hu

Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#44045) joysefke válasza vzozo (#44038) üzenetére


joysefke
veterán
LOGOUT blog

Pár évenként másfajta influenza jön, azoknak a hatásaival sem vagyunk pontosan tisztában mégsem áll meg az élet amíg ilyen olyan sok hónapos vizsgálatok meg kísérletek le nem folynak és az illetékes orvosok meg sóhivatalok, megmondóemberek nem engedélyezik "az élet újraindítását".

Eddig amikor jött egy keményebb influenza akkor sem volt nagy problémázás azon, hogy mi lesz majd ha mutálódik és még veszélyesebb lesz, mi lesz ha esetleg nem értettük meg az összes járulékos hatását, mi lesz ha ugyanez a vírus jövőre kicsit módosultan visszatér, mi lesz ha piros hó esik, etc. Ment minden a régi kerékvágásban, meghalt 10M-ból 3-10E ember, leginkább olyanok akik nagy valószínűséggel másban is meghaltak volna. Senki sem él örökké, tehát a jelenlegi 10M emberből 10M meg fog halni előbb-utóbb.

Sőtt 10-20-30 éve amikor még fejletlenebb/lassabb volt a víruskutatás, valószínűleg akkor is jöttek ilyen járványok rendszeresen, csak le lettek tudva annyival, hogy "szezonális léguti megbetegedés" mivel nem volt lehetőség ezeket elkülöníteni, érdemben osztályozni, kutatni egy sem volt igazából látványos haszna, mert mire a laborban bármi megmozdul (évek) addig már 3-4 szezonnal és szezonális betegséggel arrébb vagyunk.

Most majd lesz kétévente egy ösznépi jajmeghalunk január-február-márciusban? ugyanmár. Ezt a covid19-et szerintem egyszer lehet eladni a népnek, utána amikor kiderül, hogy a király (Covid) meztelen, már a kutyát nem fogja érdekelni, komolyan venni.

De te legyél boldog a külföldre dolgozós IT melóddal.

Arra akartam utalni, hogy nem csak az autóipar a magyar export, ráadásul az irodai jellegű munkák semennyire nem mozognak együtt az autóiparral. Az autiparnak nagy politikai és médiasúly van szentelve (hiszen ezek a jól látható nagy munkáltatók, ráadásul aktuális sikersztorik) .

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.