Hirdetés

2024. május 12., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-22 13:48:44

LOGOUT.hu

Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#27858) Vandit. válasza axioma (#27856) üzenetére


Vandit.
addikt

Tokegyszeru: mivel a sportfogadas osszerteke negativ (a rendszer mukodtetesenek koltsege lejon belole), nem letezhet nyero algoritmus, mert annak akkor is nyeronek kene lennie, ha mindenki ugyanugy jatszik, az pedig ertelemszeruen ellentmondas.

Ez így jól hangzik és matematikailag még igaz is lehet, de a focihoz vagy a fogadáshoz amúgy értesz?

A legtöbb ember a fogadást alkalmi dologként értelmezi, mivel nem ért hozzá.

Ha csak egyszeri fogadásra koncentrálunk, akkor valóban lutri és szerencsejáték, de ha valóban profitot akarunk ebből, akkor ez hibás felfogás, mivel egységnyi fogadás valóban vagy nyer vagy nem, tehát 50-50 az esélyünk. Azonban, ha több fogadásra számolunk és nem akarunk mindenáron és minél előbb nyerni, akkor fogunk valójában nyerni hosszú távon is, mivel megadjuk az esélyt a nyerésre, mivel pl 10-ből 1-szer könnyebb nyerni, mint 1-ből 1-szer. Persze az odds is befolyásolja, hogy mennyi tétet bír el a bukó széria, de nem mennék ebbe most jobban bele.
A sikeresség nem abban rejlik, hogy mindig nyerjünk - és itt rontja el sok ember - hanem abban, hogy amikor nyerünk, akkor pluszban legyünk, tehát a belerakott pénzünk kevesebb legyen, mint a megnyert. Erre is megvan a módszer, hogyan lehet ezt megvalósítani.

Gyakorlatilag minden vállakozás így működik. Bele kell rakni a tőkét a jövőbeni megtérülés reményében. Kevesebb legyen a ráfordítás, mint amennyi bevételt termeltünk és abból lesz a profitunk. Egyszerű matek ez. Ráadásul itt a minél nagyobb tőke hatványozottan számít, mert annál könnyebb többet nyerni is.
A hosszú távon sikeres sportfogadók egyik ismérve, hogy van elegendő tőkéjük és azt megfelelően menedzselik. Nem mindegy, hogy 1 millióra csinálunk évi 100%-ot vagy 10 millióra. :)
Erre van egy rendszer (igazából több is), amivel ez kivitelezhető és hosszú távon biztos profitot termel csak tőke kell hozzá.
A fogadás nagyon sok lehetőség rejlik csak el kell mélyedni benne, ahogy ez igaz bármi másra is.
Én nem értek a tőzsdéhez, de ismerek embereket, akik megélnek vagy pénzt csinálnak belőle, tehát attól hogy én nem értek hozzá még működik nagyon sok embernek. Nyitottnak kell lenni mindenre és adott esetben megfelelő mértékű kockázatot is be kell vállalni, mert ez a sikeresség egyik alapja szerintem, valamint a kitartás.

De, van kozom hozza, vedd ezt fogyasztovedelmi kuldetesnek. Most hogy egy durva hasonlatot irjak, az szerinted erintett engem, hogy hanyan vettek fel anno epitkezesre devizahitelt, es probaltuk lebeszelni oket? Most mi fizetjuk az o buktajukat. Tehat jobb lett volna idoben minel tobb embert figyelmeztetni.

A saját megítélésed szerint lehet, hogy van közöd, de jogi értelemben nincs.

Egyebkent ha mar visszavalaszoltal: a 10e Ft-odbol, ami mar akkor is megvolt, mekkora toket sikerult eddig kovacsolnod?

Írtam, hogy nem ez tette ki a mindennapjaimat, ezáltal nem is foglalkoztam vele.

Pokerbol is kivancsi lennek, hogy hany % el meg. Mert van az hogy lehuzod a szorakozasert penzt fizetni hajlando kulfoldieket (eddig semmi gond, win-win), de az csak alacsony teteken megy, amibol max. egy min.ber alatti fiz.kiegeszites tud kijonni...

Az meg, hogy hány % él meg belőle az lényegtelen, sokan megélnek és ez a lényeg. Az, hogy mondjuk 100%-ból 95 % bukik az nem igazolja azt, hogy a pókerből nem lehet megélni, mivel ott van az 5% aki nyer.
Fogadásnál is kb max 8-10% él meg belőle a többi bukik és a nyerők csúnyán szólva belőlük élnek.
A bebukott hitelekkel lakásukat elvesztő embereken is valakik jól jártak az áron aluli lakásvásárlással és utána annak eladásával. Leginkább azok, akiknek volt pénze és adott esetben kapcsolata is.

[ Szerkesztve ]

A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.