- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- droidic: Telekom router – fapados NAS tároló
- gerner1
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
-
LOGOUT
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
válasz
arcitec #290494 üzenetére
#290408Fall-N, #290478Hasaggymeg, #290481Dark Archon, #290494arcitec, no, hát akkor ezek szerint nem csak én nem értem a cégpolitikát és az árazást...
Ahogyan mondtam, én tényleg drukkolok a hazai vállalkozásnak, de ez nem tűnik sajnos versenyképesnek!
Egyébként valóban kiszolgáltatott a hazai kerékpárgyártó piac, ezt a Neuzer képviselettel beszélve is megtudtam. Ha Kínából nem érkezik váz, alkatrész, akkor nem tudnak bringát építeni.
(Talán ez az oka, hogy tavaly nyár óta gyakorlatilag teljesen lefogyott a Gepida készlete, és azóta is csak néhány bringa van a kínálatukban..?)
Én örülnék a legjobban, ha kis hazánkban is készülnének kerékpárok a legapróbb csavartól az utolsó díszítő mintáig.
Mennyire jó lenne pl. ha nem a "ROSE Count Solo 1" bringát kellene ajánlgatni 200.000 forintos MTB kategóriában, hanem egy "best buy", teljesen magyar földön készült, minőségi terméket...!
A "Stringbike"-ot eddig nem ismertem egyébként... elgondolás szintjén jó, de a hozzászólásokat olvasva valóban nem csoda, hogy nem terjedt el.
(Ha jól sejtem, szíjhajtásos bringából is sokkal kevesebbet adnak el, mint hagyományos, lánchajtásos kerékpárokból, ugye?)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen videókártyát?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Gumi és felni topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Filmvilág
- World of Tanks - MMO
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest