- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
illjo
senior tag
Most olvasom csak, mert épp.nekem is problémám van vele. A playstore os magyar csomag kuka, nem lehet vele előhozni a 4 soros, azaz ékezetes verziót. Ellenben az alternatív áruházból telepített verzióval lehet. Én talán uptodown ból szedtem le. Vagy apkpure, apkmirror stb. Az beépülő, nem fog külön appként látszani. Csak.azért jöttem ide, mert utána akartam nézni, a playstore os változat miért nem működik. Mivel a céges telefonra rendszergazda engedély kellene ami.nem playstore os telepítés és megőrülök, hosszú évek.óta a 4 soros verziót használom.
-
YCbCr
csendes tag
válasz
Winner_hun #46 üzenetére
Még egy up a témának, hátha
Amit keresel, úgy hívnák hogy magyar 4 soros kiosztás/téma. Én is keresem, de hiába.
Ami még érdekesebb hogy egy régebbi telefonon fent van és használható, de az általa hivatkozott Play store oldal 404-et dob, azt meg hogy honnan és mikor lett leszedve?!...
Meg lehet őrülni az ékezetes sor nélkül, segítsetek! -
Winner_hun
félisten
Ékezetes betűket nem tudom fixen megjeleníttetni? A billentyűzetek között nincs ott
-
törölt tag
Van egy gondom ezzel az appal. Talán túl gyorsan gépelek, de tény, hogy mindenféle értelmetlenséget csinál. Kettős betű, kilép, értelmetlen írésjelek, stb. Tudtok segíteni?
-
Meister
csendes tag
Ugyan halott a topik, de az AnySoftkeyboard magyarításból kiadtak egy úk verziót, amibe az én új billentyűzet-kiosztásaim is belekerültek.
Használjátok egészséggel.
(Az ékezezes karakterek is alapból látszódnak, és van kivág-beilleszt is. 😃) -
G@ben
addikt
Jó régen írtak ide, de azért megkérdezem. Qwertz-s telefonnal használom a programot, de mióta felment az Android 4.0.4, azóta a z és az y felcserélődik, de csak akkor, ha magánhangzó után írom közvetlenül a fizikai billentyűzetről. Ez miért lehet?
Ha a magánhangzó után várok egy picit, akkor már jól írja. Próbáltam régi és új verzióval is, de ugyanazt csinálja. -
FATÁNYÉR
újonc
Telepítve van a program de nem jelenik meg a nyelv és billentyűzet beállítási között az AnySoft Keyboard mint választási lehetőség.
-
AnySoftKeyboard volt az is, de az éjszaka megtaláltam a megoldást
A beállítások között van olyan, hogy "Billentyűzet témák". Ott kell állítani, mert van olyan téma, amelyik mutatja a másodlagos karaktert és van olyan téma, amelyik csak a fő karakterét mutatja az adott gombnak.
Az androidos programok is kezdenek úgy elbonyolódni, mint windowsra írtak, lasan pilótavizsga kell a használatukhoz
-
bkercso
nagyúr
válasz
Donki Hóte #39 üzenetére
Az a SwiftKey volt, nem?
-
Előző tab-omon úgy volt beállítva az AnySoftKeyboard, hogy a billentyűk képén kisebb méretben mutatta azt a karaktert, amit hosszú gombnyomásra fel fog dobni az a billentyű.
Most egy újabb tab-ra telepítettem ezt az apk-t, de ezt a fícsört sehol sem tudom beállítani. Árulja már el valaki, hogy hogyan tudom beállítani azt, hogy mutassa a másodlagos karaktereket a billentyűkön?
-
bkercso
nagyúr
Valaki segítene? Feltelepítettem mindent, beállítgattam, de továbbra is az alap androidos bill van és nem jelenik meg a beállítóablak a szövegmezőre való kattintással. az androidos bill mellől nem lehet kiszedni a pipát a bállításoknál. android 4.0.4
-
SilverToM
tag
Mióta androidos vagyok ezt használom...remek, csak pár napja frissült és azóta bent csücsül a gooogle voice ikonja....kiraknám a fenébe, csak nem találom, melyik beállítás a több ezerből...
-
BBéci
legenda
Valamikor áprilisban töltöttem le a Marketről, azóta használom, szeretem, de a szövegbevitelével nem vagyok elégedett, azon szeretnék változtatni.
Azt árulja el valaki, hogyan tudom a szótárát szerkeszteni, miként tudok belőle idióta szavakat törölni, amiket folyton felajánlgat??? -
Jaki2000
aktív tag
Ez nagyon jó! Nem kell tökölni az ékezetes betűkkel. És rengeteg plusz karakter, ikon.
-
csiver
újonc
Könnyen , egyszerüen letölthető.Nekem XPERIA ARC-on tökéletesen működik!
-
stefi68
addikt
Az Anysoftkeyboard projekt már régóta felfüggesztve, mivel a Market-en már vagy 6 verzióval ezelőtt bekerült a magyar nyelv és mindenki számára elérhető!
(Nem az én fordításom!) -
Winner_hun
félisten
Ezután még aktiválnunk kell a billentyűzetet.... Ehhez keressünk egy szövegmezőt (pl: SMS írás) -> Kattintsunk hosszan a beviteli mezőben -> A felugró ablakban 'Beviteli mód' kiválasztása -> AnysoftKeyboard kiválasztása
Ez kicsit túl van bonyolítva, ott van a billentyűzet tesztelése az oldal tetején, ott is meg lehet csinálni
Amúgy nagyon köszönöm ezt is és a többit is
-
moco22
aktív tag
-
moco22
aktív tag
Vajon skinek nincsenek hozzá? Amúgy állati jó kis billentyűzet progi. Most ez a kedvenc. Eddig a smart keyboard volt az, de ez lekörözi.
-
Kris87
aktív tag
-
Kris87
aktív tag
Nekem nem megy a magyar kiegészítő letöltése...
-
szki
őstag
Hűha! Nagy köszönet!
Nagy király ez a megoldás. Rengeteg mindent lehet állítgatni, testre/ujjraszabni!
Például a kurzor mozgatásával eddig mindig problémám, de hangerő gombokkal okés (ZTE Blade). 4 soros magyar verzió jött be nekem (persze alapértelmezett az angol, és -ABC- -re váltok)(Latest version: 20110515-looks-like-a-rock)
-
ak76
senior tag
Nagy királyság ez a blog,köszönjük a rengeteg munkát ami a fordításokkal jár!
-
androidmoon
csendes tag
Ez nálam hibátlan, de a képen szürke a billentyűzet, nálam pedig ronda kék SE X8-on...
-
-
Glatius
őstag
válasz
Victoryus #17 üzenetére
Bugot szeretnék jelenteni, bár nem tudom ez a fordítás óta van-e így, de ha bekapcsolom a hangerőszabályzós kurzormozgatást, akkor alapesetben a föl le gomb megszűnik működni ZTE Blade-en. Már majdnem visszaraktam a 2.1-et, hogy viszem vissza garanciális"javításra" de észrevettem, hogy recoveryben meg tökéletes...
-
Jó kis blog! Ez a bill. nagyon tetszik!
Tökéletesen megy ezen is: ZTE Blade 2.2 FLB R9_HUN -
madgie
titán
Köszönöm szépen, fel is tettem, tökéletesen működik ZTE Blade (2.2) alatt
-
stefi68
addikt
válasz
szenczymiki #13 üzenetére
Mivel, mivel, hááááááááát a kurzor mozgató nyilakkal: [<-],[->]
Amúgy kipróbáltam a hangerő gombokra is beállítani, működött is csak hát így nem tudtam aztán vele hangerőt állítani többé
-
szenczymiki
újonc
Zseniális!
Kösz!
Van mód a kurzor mozgatására?
Ha igen, hogyan? -
stefi68
addikt
A magyar billentyűzetkiosztást letöltötted? (fentebb:link)
Az Anysoft-ban beállítottad, mint használni kívánt kiosztást?
Továbbá több kiosztást is lehet beállítani a használni kívántak között és azok között lehet váltani. Lehet, hogy nálad be van állítva az angol is és az jelenik meg! Váltás a kiosztások között: ->ABC-> feliratú gombbal!Ha utoljára a magyar van beállítva, legközelebb már az jelenik meg (mindig az utoljára használt).
-
imito021
csendes tag
Hali!
Beállítottam alapértelmezett billentyűzetként,de nem magyar ékezetes.Ötletek? -
Előtte a "Beállítások->Nyelv és szöveg" menüben az AnySoftKeyboard mellett legyen pipa, különben ki sem lehet választani.
Nekem bejött. Írtam egy keveset, és nem volt félreütés. Lehet, hogy a bekapcsolt szótár miatt, de bejövős a 4 soros qwertz. Pedig a GT540 kijelzője csak 3".Egyébként leszedtem Market-ből. Bár a magyar nyelvi csomag az utolsó volt a listában...
-
stefi68
addikt
Most próbáltam megy a letöltés!
Beállítani pedig úgy lehet alapértelmezett billentyűzetnek, hogy egy szövegmezőben pl. SMS íráskor hosszan nyomsz a beviteli mezőre és megjelenik egy ablak amiben kiválaszthatod a billentyűzetet (legalsó menüpont: "Beviteli mód"-nál). Ezután azt fogja használni.
Természetesen a magyar kiosztásokat is telepíteni kell!
-
"A fájl nem található" című üzenettel szembesülök, mikor megpróbálom letölteni a linkelt (data.hu) oldalról...
-
mukika009
tag
Az istenért se működik 2.2-rd Bladen mit szúrtam el ?
-
JoeYi
őstag
kár hogy nem balra dőlő ékezetes (sms miatt)
-
veector
senior tag
Hamán magyar akkó ménem QWERTZ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Reklámblokkolók topikja
- OTP Bank topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Proxmox VE
- További aktív témák...
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged