Hirdetés
-
LOGOUT.hu
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
alba-regia
aktív tag
Ma elővettem az iPad Mini 7-et, 9%-on volt az akku. Kb. két napja töltöttem fel 80%-ig.
Néhány napja ugyanez a jelenség volt iPad Pro M4-en is, kb. egy-két nap alatt szinte teljesen lemerült magától.
18.1.1 iPad OS van mindkettőn. Akkura ránéztem: Lokátor akkuhasználat 100% mindkét esetben. Nem hiszem, hogy kalibrálna, mert a frissítés óta már töltöttem többször mindkettőt. Természetesen most újraindítottam.
Valaki járt már így? Mi lehet a probléma?
-
Newbie9
csendes újonc
Sziasztok!
Művészeti egyetemen, kreatív munkára, órákra jegyzetelni, photoshopot, illustrator, procreate, Adobe család, sketchbook, a képernyőn rajzolni stbre ipad-et gondoltam venni.
Nem értek hozzá, Bionic/M1, air/pro stb.
Melyiket lenne érdemes megvenni ? (250E-ig kb, használt is szóba jöhet akár)
Ti milyet/ melyiket vennétek meg, mit ajánlotok?
Köszönöm szépen! -
Newbie9
csendes újonc
Köszönöm a segítséget Relax420 és atees.
Miben jobb a pro ?
aates, mit gondolsz a 2021, esetleg 2020-as ipad pro-król?
Fontos hogy viszonylag újabb, 2022-es legyen?
(Hajlanék inkább M-es chip felé, minthogy Bionic)
Köszi! -
soundsonic
aktív tag
Sziasztok! Mióta volt új ipados nagyon hamar lemerül az ipad 9-em. Nálatok is van ilyen probléma? Illetve az aksit lehet e cserélni ,van e értelme? köszi
-
nagyúr
válasz soundsonic #47762 üzenetére
3uTools programmal PC-re dugva ellenőrizd hány ciklus van benne és milyen a Battery Health
-
l.skywalker
félisten
válasz alba-regia #47752 üzenetére
Szintén ugyanez a gondom. Két iPad van a családban és 18.1.1 óta irgalmatlan gyorsan merülnek. Gyanítom fog jönni rá valami fix idővel
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
zaskar
senior tag
válasz l.skywalker #47764 üzenetére
Hogy tovább bonyolítsam a dolgot: két iPad Pro van itthon, amiket csak én használok, nagyjából azonos mértékben (emeletes házban lakunk, és nem szeretem le-fel hurcolâszni őket, ezért van belőlük kettő). Az egyik egy 2020-as, a másik egy 2024-es. Egyikben sincs 100 ciklusnál több, az akkuk állapota 100%-os. Mindkettőn 18.1.1 van. A 2020-as észrevehetően jobban bírja szuflával, a 2024-es viszont gyorsabban merül. Számokkal ugyan nem tudom alátámasztani, de feltűnt, hogy az M4-nél gyorsabban megy lefelé a töltöttség. Persze rá lehet fogni az M4-re, meg az OLED kijelzőre a nagyobb fogyasztást, de az akkuja is nagyobb vagy 5-600 mAh-val a 2024-nek.
-
l.skywalker
félisten
válasz zaskar #47765 üzenetére
Nálunk abszolút a 18.1.1-hez köthető. A feleségemet idegesíti, hogy frissen akarom tartani a szoftvert az övén, ezért mindig később sor kerül az övére. Az enyém már produkálta ezt a hirtelen merülést, mikor az övét frissítettem és az övé is azonnal elkezdte.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
HdRew
őstag
válasz l.skywalker #47766 üzenetére
Én pedig mióta megvettem az m2-es iPad Airt, kb. hasonlónak érzem az akksit, mint az Air 3-asnál. Leginkább streaming/youtube/böngészés van csak rajta, meg egy kis jegyzetelés. Most gyorsan ránéztem a capacityre, így már azért nem csodálkozom annyira. Ugye az m2 9,7 helyett már 11, az akku pedig 7606 mAh, ellenben az Air3 8134 mAh.
Sebességben teljesen kielégítő az m2, de azért az akku lehetne picit jobb..
-
krisi047
senior tag
Sziasztok! Kreatív tevékenységekhez, pl. rajzoláshoz, kerttervezéshez az M2 Air is megfelelő egy Pencil Pro-val? Ha jól értem már ennek is laminált kijelzője van, de a 120hz-nek ebből a szempontból nem látom értelmét, és a többi Pro funkciónak sem.
-
weinmaker
őstag
válasz l.skywalker #47764 üzenetére
Sziasztok! Nagyon rég jártam erre, mert semmi gondom nem volt manapság. A mostani pedig ahogy gyorsan elolvastam az elő pár hozzászólást beigazolódott, hogy nem nálam van a baj. A z utolsó frissítés óta valami ésszerűtlenül merül az ipad. Teljes töltés után, úgy, hogy egyáltalán nem használtam lement 71%-ra nagjából 1 nap alatt. Máskor meg használattal olvasás, böngészés egy hetet is lazán kibírt. Szóval valami bitang árulás lehet almáséknál.
Www. Kavekorzo.hu - Gyanús vagy nekem, mint a krematórium büféjében a hamubasült pogácsa!
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok! Egyik ismerősöm szerintem "bonyolítani" akarja az életét.
Van egy Samsung Galaxy S24 telója. Most vett mellé egy AIM kártyás iPad10-et, iOS18 van rajta.Azt szeretné...Mikor a Samsungon hívják, csörögjön az iPad is. Illetve, ha kikapcsolja a telefont, az iPad csörögjön neki.
Tudtok ebbe tanácsot adni?Tigris, tigris, csóvafény...
-
félisten
-
atees
őstag
válasz szabonagyur #47773 üzenetére
Nem megy, úgy sem, multisim csak adatot ad, csak iphone és ipad között működik a hivás megjelenítés.
Meg ugye alapból nem lehet ipaddel telefonálni.Aláírás (nem kötelező megadni) :)
-
MODERÁTOR
válasz szabonagyur #47773 üzenetére
Ahogy a többiek írják, nem csörög ki hang hívás ipaden. Csak akkor ha handoffban a telefonra érkezik a hívás, az pedig csak iPhone-iPad relációban fog menni, ehhez viszont nem kell sim az iPad-be. Amit a kérdező kérdez az nem fog menni.
-
félisten
-
weinmaker
őstag
válasz alba-regia #47781 üzenetére
Igen, úgy látom, hogy az újraindítás után nem merül annyira. Azért remélem javítják..
Www. Kavekorzo.hu - Gyanús vagy nekem, mint a krematórium büféjében a hamubasült pogácsa!
-
félisten
Olyat tudok, hogy az iPadet egy AppleID-val használom, de a Store-ban egy másikkal töltök le?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest