- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hasaggymeg
Topikgazda
Nem tudom,én (pár perces/km-es köröket leszámítva) nem próbáltam őket,de mivel nálam pl. befigyel(het) évente egy-egy aszfaltos Balaton kör is, a több 1000km egyéb aszfalt mellett melyek között gyakori a 100-120km-es napi menet,ráadásul csakis bepelenkázva mernék olyan iramban lejtőzni mint egyik-másik kolléga akár innen is,nekem nem pálya a chopperszerű hintaló.
Nem mondom,hogy egy ilyen,vagy ilyen nem lenne kényelmesebb,biztonságosabb és akár hatékonyabb is lefele és felfele is,de ennyi előny nem ér nekem annyit amennyivel többe kerül,több a macera a sok mozgó résszel,plusz taggal stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI Mini 3 pro drón szett - telefonos távirányítóval +extrák
- DJI Air 2s drón szett - 5,4k video, 1" SONY CMOS + extrák (2S4) kettő darab akkumulátorral
- Professzionális szimulátor Rig Váz Cockpit
- DJI MINI 4K Fly More Combo 1 órát repült teljesen új és hibátlan DJI CARE CSEREGARANCIA!
- Renpho Reach masszírozó készülék
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest