Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ákkk
addikt
válasz ZolkoW #127198 üzenetére
Az jó dolog ha valaki a hobbira is költ de mellette minden másban rendben kell lenni sajnos sok olyan embert is ismerek akit amellett,hogy minden hobbijához szükséges dolgot vagy divat cuccot maga vesz de a normál élethez alapvető dolgokat mint kaja számlák stb. a csalládja fizet. Ebben az esetben márpedig van joguk beleszólni a közeli hozzátartozóknak mert ha nem lesznek bajba kerül...
Tehát 1 oldalrol nézni semmit nem szabad meg kinek mi a drága ez is változó.
Mert amúgy alapesetben minden hobbi ráfizetés de ezt mindenkinek magában kell eldönteni...A technika nem az agy helyettesítő terméke.
-
emiki6
veterán
válasz zoli03 #127189 üzenetére
"Amúgy meg ha veszel egy normális platformpedált+tekerésre terezett cipőt, legalább ugyanannyiba kerül, mint egy SPD cipő+SPD pedál."
Pedál + cipő nekem együtt volt 30k és ezt a cipőt bárhol tudom használni, bármire. Ezt egy stoplisról nem lehet elmondani.
Egy utcai cipő 10-20 k, ha ezt levonjuk a 30-ból marad 10-20k, amit pluszban elköltöttem. Annyiból nehezen kapsz spd pedált + hozzá cipőt. Tévedek?Deny330: beszélgess barátokkal a témáról és tapasztald ki hogyan lehet laikussal erről vitatkozni.
Eszembe jut a vicc:
"- Mondja, mivel foglalkozik, hogy ilyen sok pénze van?
- A saját dolgommal, ajánlom önnek is!"[ Szerkesztve ]
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
ZolkoW
őstag
válasz deny330 #127175 üzenetére
Aki egyáltalán nincs benne, az nincs képben az árakkal sem, és el sem tudja képzelni, hogy miért vesz valaki 30 ezerért valami alkatrészt, mikor ő 40-ből két komplett bringát vesz (megtörtént beszélgetés alapján..)
Szerintem kár ezzel foglalkozni, az ő szemükben mindig csak megszállott leszel, aki vagyonokat költ biciklire, ezt nem hiszem, hogy megváltoztatja, ha elmeséled neki, mi a különbség a műanyag V-fék, és a Saint között. Talán ha kipróbálja... Akkor megállapítja, hogy "Aha, ez tényleg ég és föld. Jó, de akkor is drága." Majd minden megy ugyanúgy ;-)Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786
-
Triathlete
senior tag
Sziasztok!
A cyclocross mennyire eszi a technikát? Erősen gondolkodom őszre egy ilyenben de teljesen bizonytalan vagyok. Milyen gyakran esedékes láncot, sort cserélni és egyéb kopó, forgó dolgokat?
Van olyan strapabíró mint egy MTB?Köszi előre is!
KovacsK85 / Kovács Krisztián
-
StLui
veterán
FB videó, sajnos csak itt láttam, de érdemes megnézni, kicsit off
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
Ákkk
addikt
válasz IMIIKE1998 #127187 üzenetére
Én montira is csak spd-t használok igaz van rá egy átalakítóm amit néha ha városon kell keresztül tekerni felpattintok.
Zoli03
Azért sajna meg kell hogy mondjam outira nagyon rosszak az itthoni utak néhol még a carbon hardtail mtb-n is meglepődöm olyan lyukak vannak városi és mellék utakon de mondjuk nyugatabbra sem minden út jó.
Ennek ellenére mindenki azt vesz amit akar de a meglátásom szerint az outi használata itthon korlátokkal jár.
Nemrég volt azért szerencsém tekerni egy felső kat. merida cx bringával hát monti trekking után iszonyat kényelmetlen volt hiába bírja a bringa az extrém terepviszonyokat outi bringához képest.
De kinek mi én maradok az xc montinál és az spd-nél.[ Szerkesztve ]
A technika nem az agy helyettesítő terméke.
-
jjeahh
nagyúr
válasz zoli03 #127189 üzenetére
Ha belegondolok outin hülyén is nézne ki egy saint pedál és five ten cipő
"ha veszel egy normális platformpedált+tekerésre terezett cipőt, legalább ugyanannyiba kerül, mint egy SPD cipő+SPD pedál"
Igen, csak hát az spd cipő mellé muszáj utcai cipőt is venned ha néha le is szállsz a bringáról, egy flat pedal cipő viszont jó eséllyel jó lesz gyalogolni és tekerni is. Mindkettőnek vannak előnyei és hátrányai is, én nem is értem amikor az spd vagy platformpedál fanok szemet hunynak az összes kompromisszum fölött és kizárólag csak a pozitívumokat látják, szokás szerint ebből lesznek a cicaharcok . De ugyanez van ios vs android, gravel vs xc meg ezernyi más témában is. Mindenki használ amit akar és amivel úgy érzi kevesebb a szívás oszt csók
Más: megrendeltem az Endura nadrágot, pont olyan mint a Runneré, remélem jó lesz mert ha nem öngyi hajlamaim lesznek, túl drága volt
[ Szerkesztve ]
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
bringasisti
őstag
Patent pedál esetén jobb az erő átvitel, és nem kell kanyarokban a lábat készenlétbe tartani.
BENEFON DELTA--------N8
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz Because #127190 üzenetére
Izzadva,hogy mikor ér hozzád egy idegen?! [link]
zoli03...van ennek egy kevésbé prózai oka is,éspedig az a tény,hogy míg aszfalton jó esetben becsatolsz otthon és kicsatolsz ugyanott miután hazaértél,néhány esetleges tervezhető kicsatolással a kettő között,komolyabb terepen nehezebb megszokni a gyakori hirtelen vis major kicsatolást.
[ Szerkesztve ]
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
Because
őstag
nem járok étterembe vagy rendelek kaját mert el is készíthetem és még élvezem is. nem megyek moziba, mert kis idővel otthon kényelmesen meg tudom nézni, nem azon izzadva mikor ér hozzám a szomszéd idegen. nem megyek nyaralni mert fárasztó és utána ki kell pihenni magam. nincs autóm mert egyszerűen nem fogadom el annak fenntartási költségeit. szóval aki másképpen csinálja azzal baj van
-
zoli03
őstag
Mert a legtöbb nem hozzáértő ember montit vesz, attól függetlenül, hogy évi 2x viszi földútra, meg nyáron havi 2x teker vele, máskor meg sosem. Na ilyenekből nagyon sok van.
Országútit meg leginkább az vesz, aki komolyan gondolja, így ott meg alap a patentpedál. Ha mégis vesz egy országútit a nem hozzáértő, szerintem hamar abbahagyja, ezért nem is látni őket. Aki meg komolyan tolja montival (kisebb rugóutassal), azok nagyon nagy része amúgy is patentpedál használ.Amúgy meg ha veszel egy normális platformpedált+tekerésre terezett cipőt, legalább ugyanannyiba kerül, mint egy SPD cipő+SPD pedál.
-
Zsohi
őstag
válasz Runner_fxr #127135 üzenetére
Nagy darab vagyok, ~92 kiló menetfelszerelésben. A pluszos kerekékkel a legfőbb problémám, hogy képtelen voltam belőni a megfelelő keréknyomást, a nálam normálnak számító 24/28 psi nyomás mellett veszedelmesen pattogott, miután lentebb vettem a nyomásból a kanyarokban az oldalfal összeesett, érzésre a felnin fordultam és most itt pár psi-ről beszélek. Az egyensúly az amit képtelen voltam megtalálni, kanyarokban és sima terepen nagyon is jó volt magasabb nyomáson, de durvább terepen meg pattogott és fordítva. A Cushcore viszont ezen problémákat megoldotta egycsapásra, az oldalfalnak van tartása és mivel a belsőtér legalább 2/5-ét kitölti a bélés, így mint a token-ek a levegős villákban jobban "tart" és még a felütések ellen is megvéd az extrém helyzetektől eltekintve. A probléma az, hogy a már eleve nehéz kerékhez még 290 grammot hozzáad a kerék peremén, így az amit hozzáad azt máshol elveszi(normál keréknél ez nem probléma, mert megveszed a kapható legkönnyebb verziót és még könnyebbre is jössz ki). Szóval nekem annyira nem jön be eddig a pluszos kerék, viszont fully-ban még nem volt szerencsém hozzájuk.
A te esetedben én bátran merem ajánlani a Cushcore-t, mert valóban nagyon jó cucc, csak úgy kell rágondolni, mint egy biztosításra és akkor könnyebben beveszi a gyomrod az árát.
https://ca.pcpartpicker.com/user/Zsohi/builds/
-
IMIIKE1998
őstag
Szerintetek amúgy miért van az, hogy montis körökben a hobbistáknál is gyakori a taposó pedál használata, de outi/fitnessz körökben meg szinte mindenki patentpedállal nyomja.
(Nem szeretnék kommentháborút indítani a kettő között, csak feltűnt az évek során, illetve a fórumokon is. )[ Szerkesztve ]
-
Hasaggymeg
Topikgazda
Én olyankor azt szoktam mondani,hogy ne haragudjatok tényleg túl sokat költöttem,igazatok van,többet nem fog megtörténni.
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
StLui
veterán
válasz trialboj #127184 üzenetére
Hát amikor elkezdtem futni én is azt hittem az filléres sport, de még a dekában is egy 100-ast hagytam téli cuccra, cipő nélkül Cipő 1-2000km-enként csere, többet futottam egy évben mint bringáztam 2018-ban
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
trialboj
őstag
Ilyesmiket azok az emberek mondanak, akiknek igazán nincs hobbijuk. Mert ha van valami amit nagyon szeretsz csinálni, és az mondjuk nem pont a futás, ami pont filléres sport (hacsak nem vagy Szőnyi Ferenc leszármazottja, és tolod extrém szinten), akkor ott komoly pénzek lesznek átcsoportosítva, ahogy egyre jobban beszippant.
Kevés ÉRDEKES hobbit lehet felsorolni, amit kis pénzből lehet komolyabban is finanszírozni. Azért elég kevesen vannak, akik a gombfociban lelik örömüket, de ha azt nézed hogy a gyerek (azaz a felnőtt apja) szeret legózni, akkor is el lehet szállni, és több 100 euróért Bugattit meg Porschet vagy akár egy mezei markolót venni neki. A drónozás is úgy indul hogy veszel, egy 60 dolcsis kis játékot, és 3 hónappal később egy 700$ műanyag roncsot próbálsz meg lekaparni egy fa tetejéről hátha valami túlélte és lehet még használni persze ezt csak hallottam ismerős ismerősétől(#127180) 6030D Lehet hogy ez nem hiteles mérés, de ha megfordítom, akkor inkább ez a reális, mert mikor használod akkor kulacs és km óra is van rajta (amelyek a mérésnél amúgy nem voltak felpattintva, csak 1 pumpa) illetve ha jól csinálod, még sár is lesz rajta menet közben, mert attól monti a monti... miután lemostam 240g-al nehezebb lett ami sokat elárul a mosási technikámról, vagy errefelé még a csapból is nehézvíz folyik.
"Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //
-
deny330
aktív tag
válasz 6030D #127180 üzenetére
Erről papoltam már én is nekik, hiszen pont az ellenkezőjét érem el a bringázással, mint a piával és drogokkal, vagy a cigivel. Nekem is van egy ismerősöm, aki rengeteget költ a fényképezőgépére. Bár ha jól tudom ő vállal munkákat is, amiből valamennyi visszajön neki, de nem sok. Múltkor azt hiszem ő is említett 2 objektívet, amit a 3 havi nyári spórolt fizujából vett. Ez közel annyi volt, mint az én bringám ára.
Szerintem az ilyesfajta pénzköltés a hobbink iránt már-már kicsit túlzott fanatikusság. Én mondjuk inkább hanyagolnám a bringát +1 hónapig, mintsem a villanyszámlát, vagy akármit. -
Napfénysüti
nagyúr
válasz 6030D #127180 üzenetére
Egyetértek veled hogy már most késő kissé keresgélni de ő tudja.
A bringák árán azért rugóztunk mert amiket linkelt az mind eléggé túl volt árazva. Próbáltunk segíteni hogy annyiért inkább ne. Felőlem vehet nyugodtan drágát én is egy vagyont költöttem a saját gépemre de ahogy írta ő nem ért a kerékpárokhoz ezért kért tanácsokat.Més que un club!
-
6030D
őstag
Aki lehurrog, vagy lenéz, azt el kell küldeni a k***a a****ba.
A családtagoknak nyugodtan lehet mondani, hogy mennyivel jobb, mintha piára meg drogra költenéd ezt a pénzt.
Egyébként meg mindenki más, más a hobbija, érdeklődési köre, másra költi a pénzét. Példának ott vagyok én meg haverom: ő annyiért vett két obit a fényképezőjéhez, amennyiért én a 29" karbon bringát (+a sallangok). Egyikőnk sem ebből él, mindenki a hobbijára költi. Melyikőnk a hülye? Nyilván nekem furák azok az árak, neki meg furák ezek az árak. De ide lehet keverni a mobilokat, számítógépeket, karórákat, ruhákat (!). Esetleg az autókat, motorokat, bár az egy szinttel feljebb van.
Egy a lényeg, nem szabad túlzásba esni, ami nálam azt jelenti (magammal szemben, és másokra nézve is), hogy amíg nem az alap dolgoktól veszi el az ember a lóvét a hobbira, addig nincs gond. A gond ott kezdődik, amikor veszel velemit, akár hitelre is, a gázt meg kikapcsolják, mert nincs befizetve a csekk...Napfénysüti: én nem akartam beleszólni, mert mindenkinek a saját dolga (lásd feljebbi sorok), illetve nincs levezetve, hogy hol tart a felkészülésben és miért kell pontosan most egy ilyen bringa (S.J. esetleg leírhatnád, mert érdekel, már csak a felkészülés része miatt is, hogy hogyan megy ez egy ironman-re). De ha most vesz bringát edzeni egy májusi versenyre, az már rég rossz. A bringa árán meg szerintem felesleges rugóznotok, mert a versenyre a nevezés 255-315 EUR, 10-12 óra alatt megkajálsz még kb 5-10 ezer Ft-ot, szállás+utazás. Illetve a svájci hirdetőoldalak miatt valószínűleg nem a magyar minimálbérből kell ezt megfinanszírozni. Ettől függetlenül én is inkább bemennék egy outletbe, és elhoznék egy bringát raktárról (1-2 éves új modellt).
trialboj: üres kulacsokkal kell mérni, meg nem úgy, hogy vastagon áll a kerekeken a sár! Ezt nem mondtuk?
Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla
-
Napfénysüti
nagyúr
-
bump3r111
tag
Sziasztok! Valaki tudna segíteni, mik most a jobb vételek a merev villás trekking kerépkárok közt a kb 200.000 Ft-os kategóriában? Ha egyáltalán van ilyen? Ismertebb márkák trekking modelljei között csak teleszkóposakat látok. Biciklit keresek beton utakra, túrákra, városba, esetleg enyhébb földút tehát laza túrázásra, de a teleszkóphoz nem ragaszkodnék.
[ Szerkesztve ]
-
deny330
aktív tag
Nah jól van, szeretnék egy kis lélekfrissítő véleményeket hallani tőletek.
Maradjunk annyiban, hogy ismét belekötöttek abba, hogy hogyan tudok kiadni ennyi pénzt bringára. Kellett egy sor és lánc cserét intéznem a fullymon, és akkor már rendeltem hozzá egy 32T első tányért is, mert a 28T végáttételben annyira nem jött be. Más vette át a csomagot helyettem, mert nem voltam otthon amikor hozták, így kapásból szóba került az alkatrészek ára, és bumm..
Szóval szeretném megkérdezni tőletek:
Ha esetleg szóba kerül egy nagyobb szerviz költség vagy fejlesztés a bringáitokkal kapcsolatban, és mások erre reagálva lehurrognak, lenéznek, és szó szerint hülyének titulálnak, ti mit szoktatok reagálni? Ma legyintettem a dolgokra szokás szerint, de addig addig fokozta egyik ismerősöm és pár családtag, hogy inkább elhagytam a helységet.[ Szerkesztve ]
-
trialboj
őstag
(#127157) ZolkoW
Én azt a műanyag részt nem tudtam kipattintani, de egy kis lyukat sikerült összehozni Holnap lemérem, remélem nem kell hozzá megint lebontani a hajtást.
--
Lehet hogy a nagy többségnek alap, és így teker már évek óta, de nekem a tegnapi volt az első, hogy 1 hártya vékony McKINLEY réteggel, és egy szintél elég vékony softshell kabáttal mentem tekerni kb 5 fokban, úgy hogy nem fáztam sem az elején sem mászásnál, sem akkor mikor 2 percig 40 el leejtőztem, és hazaérve is jól éreztem magam.
Nem mentem nagyon nagy tempót, hazaérve az aláöltöztet nedves volt, de én szinte száraz voltam végig, nem volt diszkomfort érzet.
Pff, az eddigi öltözékem nevetséges már csak ehhez a két ruhadarabhoz képest is.--
A következő kép a nyugalom megzavarására alkalmas, csak saját felelősségre.
!!Csak erős idegzetűeknek!!"Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz Napfénysüti #127172 üzenetére
Az más.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz Hasaggymeg #127169 üzenetére
Ha jól értelmeztem akkor felkészülésre kell neki a bringa egy triatlon versenyre, és magára az eseményre bérelne mert az külföldön lesz.
Més que un club!
-
ro_bert17
őstag
válasz Hasaggymeg #127165 üzenetére
-
jjeahh
nagyúr
válasz nismoka #127167 üzenetére
Köszi! Bár ez kicsit megkavarta a dolgot, a Fox jobban szellőzik, de modelleken valahogy aránytalannak és szűknek tűnik az én ízlésemhez . Valszeg így az Endura marad és reménykedek, hogy azért abban sem fövök meg.
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz Napfénysüti #127168 üzenetére
Ha annyira csak egyetlen alkalomra kell,lehet kölcsönözni volna a legcélszerűbb.Nem tudom lehet-e azt valahol.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz parkr #127163 üzenetére
Bukna rajta de amiket linkelt azok meg alapból durván túlárazottak.
A helyében keresnék egy normális használtat és azt utána alig kevesebbért el tudná passzolni.Előbb-utóbb valamit néznie kell mert az fura hogy triatlonra készül de nincs bringája. Oda azért nem árt ha van.
[ Szerkesztve ]
Més que un club!
-
nismoka
addikt
válasz jjeahh #127166 üzenetére
Ugyan az a méret van mindből. Az endura kicsit bővebb szabású, de a ranger anyaga szellősebb, nem annyira nejlonos mint az endura. Viszont az endura biztos strapabíróbb de ált nem seggen csúszkálok benne. Minőségre mindkettő jó, nem tudnák különbséget mondani, az öve nem tetszik annyira mint a foxnak.
[ Szerkesztve ]
-
jjeahh
nagyúr
válasz nismoka #127164 üzenetére
Jáááj, már majdnem megvettem az Endurát . Pont ezt a kettőt nézegettem amúgy, szal most megörvendtem, hogy van, akinek van mindkettőből . Endurából a szürke/fekete nagyon tetszik, a fekete kevésbé, erre csak az utóbbi van rendesen leárazva . Kérdezhetek párat a Fox-ról? Pl. érdekelne, hogy minőségben és szellőzésben milyen az endurához képest, jobb/rosszabb? A másik, ami még jobban érdekelne, hogy netes képeken modelleken az endura bővebb szabásúnak tűnik, a Fox szűkebbnek. Neked mindkettőből azonos derékméretű van? A valóságban is bővebb az Endura, vagy egyformák?
-
Hasaggymeg
Topikgazda
-
parkr
őstag
válasz Napfénysüti #127161 üzenetére
mondjuk azt pont nem lenne könnyű eladni
-
kacsyx
aktív tag
válasz Napfénysüti #127161 üzenetére
Így van. Ami az írásából lejött (bringával még nem is edz), aszerint egyelőre még nem a bringán múlik a szereplése, hanem az erején, kitartásán. Ezen meg egyelőre nem sokat dobna egy csúcs bringa sem.
-
kacsyx
aktív tag
Az ismerőseim akik triatlonoznak, nem öltek bele 300-600 ezer Ft-ot az első bringájukba, mégis tudtak jól szerepelni. Ha neked csak a felkészülésig kell a bringa, a versenyen másikkal tekersz, akkor nem értem, miért nem veszel egy jó állapotú Sorás, vagy Tiagrás országútit, max. 150 ezer körül. Dobsz rá egy könyöklőt és felkészüléshez bőven megfelel.
-
ro_bert17
őstag
válasz Hasaggymeg #127146 üzenetére
Kauciót látok, viszont a kölcsönzési díjakat nem találom.
[ Szerkesztve ]
-
jjeahh
nagyúr
Evanscycles-el jók a tapasztalatok? Mivel küldik a csomagot? Ha jól értem UK raktáron van mindenük.
-
ZolkoW
őstag
válasz trialboj #127156 üzenetére
szerintem a pudingos mondás nem azt jelenti, hanem hogy addig nem derül ki, milyen lett, amíg meg nem kóstolja valaki ;-)
a nyíllal jelölt rész csak műanyag hézagoló a tengely és a csapágy közé, ha azt kiszeded, alatta a csapágy lesz, de szerintem annak még kellene lennie egy tömítőgyűrűjének. ha tényleg van, akkor azt nem hiszem, hogy ki tudod szedni roncsolás nélkül. de alánézhetsz a fekete gyűrűnek, aztán kiderül, mi van.
A méreteket ellenőrizd, mert csapágyház belső átmérőben is van legalább 2 féle, és szélességben is passzolnia kell.
Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786
-
trialboj
őstag
válasz Hasaggymeg #127114 üzenetére
Nem szeretem ezt a hasonlatot. Aki sosem evett pudingot az első nekifutásra szeretheti és utálhatja is, nincs mihez viszonyítsa és ezt általában azoknak mondják akik valamit elsőre csinálnának de nem tudják mire számítsanak.
Lecseréltem a láncot az első tányér nincs megkopva, a fogaknál egyáltalán, szóval ez a sor még ki kell bírjon 1 láncot.
A jó időre való tekintette megvolt az első hullámos tél okozta kárfelmérés : ))
Pár elrozsdázott csavarfejet leszámítva, az egyetlen említésre méltó, hogy a pressfites középcsapágy NEM hajtás felüli oldalán zörög az összes golyó, jól gondolom, hogy a jelölt részt, nem lehet csak úgy egyszerűen lepattintatni, megzsírozni kicsit, és használni még 4-5 évig?
Meglepő de a hajtókar jobban pörög mint mikor nyáron szétkaptam, viszont most érezhetően darál, és ha ez tekerésnél is megmarad akkor cserélném. Ez ugye minden bringán egyforma méret, pl ez okés?
Kösz
"Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz 6030D #127151 üzenetére
Így is benyomod,meg úgy is,tehát tisztes távolságot kell tartani,ami elég komoly önmegtartóztatást igényel.
MÁS...a lap tetején mi az a reklám,idén minden kedden fekete péntek lesz?! ..."Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
deny330
aktív tag
válasz jjeahh #127122 üzenetére
Én utcai cuccban tekerek legtöbbször. A cipőm szokott egyedül néha-néha munkás bakancs lenni, mert irtó jól tapad a talpa a pedálhoz. Nyáron lenge rövidnadrágot szoktam felvenni pólóval.
Ami nekem idén nyárra cél, az valami bringás mez / vagy csak szimplán egy Foxos póló, és valami ilyesmi gatyára gondoltam. Ne öljetek meg, de szeretem a rókás cuccokat. Valamilyen formában "márka hű" vagyok. Még esetleg egy Five-Ten cipő.
-
6030D
őstag
válasz arpi6k #127148 üzenetére
Szerintem meg pont a merőleges tudja benyomni a vizet például egy kónuszos agyhoz. Vagy integrált hajtókar csapágyához.
Messziről fújd meg vele, a mostani mosók (főleg a meleg vizes, szappanos) már olyan hatásosak, hogy ha nincs rajta két hónapos agyagos sár, akkor le fogja szedni. Én egy százas bedobásával lemosom úgy, hogy az idő feléig szappanos melegvíz, utána a kezelt vizes öblítés. Utána hazatekerek (1 km), addig a hajtásból kipörög a víz, majd otthon csak áttörlöm egy ronggyal meg teszek rá olajat.Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla
-
arpi6k
addikt
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék hogy kerékpár takarítást mennyire merjek magas nyomású mosóban végezni? Mire figyeljek? Rettenet koszos szegény és nem nagyon van más ötletem a takarításra...
Előre is köszönöm a válaszokat.
Intel & ATI
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz b4zsi- #127132 üzenetére
Valakinek volt vagy van Terrex cipője?...jelen!...de nekem ilyen van immár 2 éve,és szerintem sem ezt az általad linkeltet,sem Runner által linkeltet nem vennék,mert azok a nagy recék biztosan nem jók a taposóra.Van már direkt kerékpáros cipő ( a Five-tenek),azok a talpához hasonló talpút kell venni ahhoz,hogy az úgy is kapaszkodjon a taposón.
(#127133) ro_bert17...volt már esempéd? Mert ha nem,hát próbáld ki előtte,hisz meglehetősen megoszlanak a vélemények egyedi kialakításáról. K2-ben tudom,hogy lehet próbálni,hazavinni egy hétre.
[ Szerkesztve ]
-
jjeahh
nagyúr
Nézegettem ezt is, de sajnos nem győzött meg engem sem annyira, azért köszi!
Runner_fxr: Még átgondolom a dolgot, ha találnék akciósan még jobb lenne, ez a Fox is nagyon tetszik és most féláron £30 a fekete 32-es méretben, csak sajnos elfogyott és azt írja, hogy január 10-én lesz újra, én meg ha valamire rábuzulok, képtelen vagyok várni
6030D: Lóvé lenne rá, de most nem érzem nélkülözhetetlen dolognak annyira és van egyéb is amire költeni
-
6030D
őstag
válasz trialboj #127136 üzenetére
Azért valamennyire összefügg a hegy a hegyi maratonnal, nem? Nyíregyháza - Debrecen környékén vannak ezek a Tirpák cross futamok, amolyan CX-XCO stílusban, esetleg nézd meg azt. 1 óra nyélen, van benne szint is, el fogsz fáradni.
De nem hiszem, hogy nincsenek bringások (egyesület) a környéken, akivel össze lehetne állni, és osztozni az útiköltségen. Aradról tuti vannak, az egyik sráccal sprinteltem a Duna befutót, Straván néha írogatunk, ők jönni fognak idén versenyekre. De ha más nem, tud mondani a környéken versenyt, mert járnak ott is. Stravámban megtalálod a követők között.jjeahh: én nem gondolnám túl a cipő kérdésed. Ha van rá lóvé, vegyél egy spd+cipőt nyárra, és használd, amíg kényelmes. Aztán ha már hideg, akkor felrakod a mostani taposód meg az eddigi cipőidet. Te sokat gyalogolsz szerintem a hóban, sárban, köveken, arra a kamásli használhatatlan is lenne.
-
Runner_fxr
Ármester
Ha neked ez megfelelő, akkor azzal nyilván nem lehet vitatkozni.
Nekem nagyon nem tetszett, én túl vékonynak találtam ezt az anyagot, se tapintásra, se fazonra, se kényelemre, sehogy nem nyerte el a tetszésem. 10 ezer ft-ot mindenképpen soknak tartok érte, talán a decathlon legolcsóbb ársávjában tudnám elképzelni.
Azt nem állítom, hogy mindig a márkásabb, drágább ruha a jobb, de ehhez képest az Endura Hummvee, ég és föld, bőven megéri a kétszeres árat, mert ha az Endura 20K, akkor ez a decás gatya max 5K. Véleményem szerint.[ Szerkesztve ]
-
Ákkk
addikt
válasz Runner_fxr #127140 üzenetére
Volt endura is meg még drágább verseny szériás ruházatom nekem bringára ez is megfelelő az anyaga erős kényelmes gyorsan szárad és olcsó ár érték kategóriában ...
(Töbnyire elég sok speciális technikai ruházatot használok a munkám során sok terméket csak külön nekünk gyártanak ezért van összehasonlítási alapom.)A technika nem az agy helyettesítő terméke.
-
Runner_fxr
Ármester
Én is néztem ezt a gatyát, persze ízlések és pofonok, szerintem vicc kategória volt az alap Endura gatyához képest, mind anyagra, mind szabásra, kényelemre.
jjeahh: Pont annyira vastag amennyire kell, masszív anyag, de nem zavaróan vastag, már meghemperegtem benne egyszer kétszer a hegyen, de még egyben van. A Fox ruhákat nem annyira ismerem, egy kesztyűm volt tőlük, az végül is nem volt rossz.
[ Szerkesztve ]
-
jjeahh
nagyúr
válasz Runner_fxr #127135 üzenetére
Kösz, nem tűnik rossznak és sok a vélemény is róla. Mennyire vastagok ezek, nyáron nem meleg? A Foxokat is nézegetem még, nagyon tetszik a szabásuk és szinte az összes modell agyon van dicsérve.
-
trialboj
őstag
válasz 6030D #127130 üzenetére
Na ez nem semmi lista, így elhiszem hogy szinte hetente van mire nevezni. Kicsit hosszú hogy teljesen átnyálazzam az egészet, az érdekelne, hogy kelet Mo-on nincs egy db MTB verseny sem? Amit találtam az BÜKK HEGYIKERÉKPÁR MARATON, / Felsőtárkány - Egeres-völgy/
Ahol nincsenek dombok, ott már cyclocross v országúti stílusban versenyeznek?"Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //
-
Runner_fxr
Ármester
válasz Zsohi #127034 üzenetére
Mekkora a testsúlyod? És milyen nyomáson mentél a plus-os gumikkal?
Nekem viszonylag jól működnek, brutális a tapadás, kiszámítható, defekt, felni felütés sem volt.
Persze az sem mindegy milyen külsőből veszel plus méretet. Azért egy Maxxis Minion DHF/DHR jóval komolyabb, erősebb külső mint egy Schwalbe Nobby Nic. Negatívumot nem nagyon tapasztaltam.
Ettől függetlenül biztos nem rossz ez a cushcore, lehet nekem sem ártana, pláne a bringa nagyobb súlya miatt. Majd lehet rászánom magam, és kipróbálom. Biztos, hogy van előnye, mert mégiscsak egy plusz merevítés, védelem a kerékbe. Még a nem plus-os Bergamont Trailster-en ütöttem meg a felnit egyszer, mert egy 50-es tempónál, egy ugratást követően kiszakadt a hátsó külső és a tubless azonnal eleresztette a levegőt. Azon a bicón pl pont egy Nobby Nic volt hátul, 2,35-ös méretben.jjeahh: Szerintem vegyél egy Endura gatyát. Ennél jobbat ár/értékben nehéz lesz találni. Nekem egy ilyen van: [kép], [kép].
Nagyjából 20 ezer forint: [link]
A párnázott belső nadrág kiszedhető belőle ha zavar, engem is zavart, azonnal ki is szedtem.
Feszülős cuccot inkább alulra szoktam felvenni, nem rosszak azok, de ha felveszem a hosszú feszülős téli gatyát, akkor legalább egy rövid nadrág van felette, vagy a hosszú vízálló Endura esőnadrág.
Pólóból nekem a Nike futópólók váltak be a legjobban, de most rendeltem a szezonra ebből 2 db-ot.b4zsi-: Sokkal jobb egy bringás gatya, bringás póló mint az utcai, de ezek nélkül még meg lehet azért lenni, viszont a bringás cipő, mondjuk egy Five Ten, platformpedálhoz, szerintem elengedhetetlen, ez mindaddig nem érdekel, nem hiányzik amíg ki nem próbálod. Nem csak, hogy sokkal jobban tapad a talpa és nem is szedi szét a szegecs olyan hamar, hanem maga a cipő is masszívabb, előtte a sportcipőben állandóan megfájdul a lábam, mert nekicsapódott egy kő, vagy egy bot amit felkapott a kerék, esetleg belerúgtam valamibe. A Five Ten impact-ba meg sem érzem ezeket és a pedál cipő kapcsolat sokkal stabilabb, a merevebb talpa miatt jobb érzés tekerni is.
Az adidas terrex nekem is tetszett, én ezt néztem ki anno: [link], de nem mertem berendelni látatlanba a méret miatt. Aztán lett végül Five Ten, amit tudtam itthon próbálni, a talpa ugyan úgy stealth rubber mint az adidas-nak.
[ Szerkesztve ]
-
ro_bert17
őstag
Sziasztok! Egy SMP hybrid nyereg beszerzését tervezem.
Itthon kb. 70 euro, de pl. az olaszoknál akcióban kb. 50 euroért is lehet már kapni.Nem tud valaki olcsó beszerzési forrást esetleg? Vagy szokták itthon hasonló áron akciózni esetleg?
[ Szerkesztve ]
-
b4zsi-
őstag
válasz jjeahh #127131 üzenetére
De kinézetben ahhoz állnak közel, mivel a póló is utcai viseletre alkalmas. Nem nézed meg a címkéjét rá se jön az ember, hogy van benne valami extra.
Te általad említett cipőt én is nézegetem régóta, mert eddig deszkás cipőkben vagy Tisza cipőben tekertem, mert azoknak valamennyivel keményebb volt a talpa és nem is koptak olyan gyorsan. Viszont ezenkívül munkahelyen is 8 órában ezekben mászkálok így 1 év alatt 0-ra reszelem talpukat.
Viszont van még egy fajta cipő, ami képek alapján tetszik, de nem találok róla véleményt. Valakinek volt vagy van Terrex cipője? [link]
-
jjeahh
nagyúr
Én nem érzem szenvedésnek a taposót sem és a topik legalább fele szintén azt használ . Eszemben sem volt egy újabb spd vs taposó háborút kirobbantani, le is írtam, hogy nem határolom el magam attól sem. Kamásli meg egy nyári spd cipőn soha nem fog segíteni -5 fok alatt, én inkább azt nevezném szenvedésnek amikor lilára fagynak a lábujjkáid
A kiegészítőket meg egy komolyabb mtb-hez is ugyanúgy meg kéne venni. Még valami amit rosszul csinálok?b4zsi-: Na igen, ezek azért nem átlagos utcai ruhák
[ Szerkesztve ]
-
6030D
őstag
válasz ZolkoW #127120 üzenetére
Versenynaptár
Tudsz szűrni szakágakra. Egy-kettő még hiányzik belőle, de a nagy része fent van. Rákatt, utána szervezőre katt és jön az oldal.
Sok versenyre az ODiN-on keresztül lehet nevezni, ott is van lista, kell majd hozzá egy reg.Ákkk: Ez olyan máriuszos volt: A kerékpársport jobban teljesít! Ha mutatsz Magyarországon egy olyan mtb maratont, ahol a verseny napján nem tudsz nevezni, meghívlak egy sörre/kólára/izóra. Örülnek, ha nem csökken a létszám évről évre, nem hogy nevezést ne fogadjanak be, mert telt ház van.
-
b4zsi-
őstag
válasz jjeahh #127127 üzenetére
Amikor a Balaton kört csináltam akkor felvettem egy Columbia technikai rövidnadrágot, amit kb 5-6 éve vettem és mai napig bírja. Önmagába becsomagolható (kis helyen is elférjen), vízlepergető, nem szívta ki a nap a színét (pedig fekete) és jó vékony is az anyaga. Jól emlékszem akkor túranadrágok között szerepelt, de már nem találom sehol, pedig vennék belőle 3-4 darabot.
A pólóból pedig van egy Columbia, ami Omni Freeze technológiával van ellátva. [link]A hosszú túrákat ezekbe szoktam lenyomni, de amikor csak elmegyek 30-50 km-ert tekerni majdnem mindegy mi van rajtam.
-
Ákkk
addikt
válasz jjeahh #127127 üzenetére
Mondjuk cipőböl 1 is elég minek akarsz minden évszakra télre csak kamásli kell ha az kevés akkor ott az spd cipő már nem alkalmas nekem pld a shimano cipőkkel is jó tapasztalataim vannak.
Tekerés szempontjából meg sokkal jobb mint taposópedálon szenvedni főként ha mászol csak meg kell szokni az spd-t..
Ahogy itt olvasom,annyi kiegészítőt veszel aminek az árából már egy komolyabb mtb-od is lehetne[ Szerkesztve ]
A technika nem az agy helyettesítő terméke.
-
jjeahh
nagyúr
válasz b4zsi- #127126 üzenetére
Akkor te nálam is makacsabb vagy . Cipőt lehet, hogy ki fogok próbálni valami Five Ten-t vagy hasonlót, csak nem találok olyant ami elég vékony és jól szellőző fajta. Utcai rövidnadrággal az a bajom, hogy nem mindegyik elég vékony ahhoz, hogy jól szellőzzön és a nyúlós sztreccs nadrág még ritkább. Utcai pólót meg én is hordtam egészen tavaly tavaszig, de akkor rájöttem, hogy a jobb minőségű sport vagy montis pólók sokkal-de sokkal jobbak erre a célra, mert pillanatok alatt elpárolog róla az izzadtság, nincs a hátamon meg a hónaljamon kellemetlen folt és nem is büdösödök bele... + egy kis menetszélben már úgy érzem magam mintha ezernyi apró ventillátor venne körül. A párnázott alsóval amúgy én is így voltam, de kb. 2-3 nap tekerés után megszoktam, sajnos (?) túlságosan is, mert elkényesedett a hátsóm és nélküle már feltöri a nyereg . A cicanadrág viszont olyan dolog, amit hiába vettem meg és próbáltam ki többször is, sehogysem tetszik és valahogy úgy vagyok vele, hogy minek erőltessem, ha egy jól kitalált vékony (montis) rövidnadrágban sem főnek le a golyóim, sőt!. Csak annyi a probléma vele, hogy amíg cicanaciból hatalmas a kínálat, addig vékony sztreccs frankó rövidnadrágból nagyon kevés van, szal nehéz találni.
szerk: ja, spd-t is fontolgattam már és nem határolom el tőle magam, de nem tetszik, hogy nem csak a pedált kell megvennem, hanem legalább 2-3 pár cipőt is (tavasz-nyár-tél), szal a taposónak a többszörösébe kerül, meg brutálisan le is szűkíti a cipőválasztékot, téli spd cipőből pl. fogalmam sem lenne mit vegyek, amikor a drága goretexes Lowa hótaposóban is le tud fagyni néha a lábujjkám...[ Szerkesztve ]
-
b4zsi-
őstag
válasz jjeahh #127122 üzenetére
Nekem a beöltözés azt jelenti, hogy sportcipő-utcai rövidnadrág-utcai póló.
Ráadásul taposó pedált használok nem is patentosat. Tesóm mai napig "basztat", hogy próbáljam már ki. Egyszerűen se a cipők, se a biciklis ruhák (mez+nadrág nem tetszenek). Biciklis nadrágot párnázottat egyszer próbáltam és úgy éreztem mintha telecsináltam volna magam indulás előtt. -
trialboj
őstag
Jobb reggelt
---
Aki sokat rendel kínából, annak lehet hasznos lesz ez az oldal, talán még össze is lehet hasonlítani a különböző postai szolgáltatásokat, de email értesítés is van a csomag állapotáról.
[ Szerkesztve ]
-
jjeahh
nagyúr
válasz Zsohi #127118 üzenetére
Végre valaki, köszi! Már azt hittem mindenki cicanacis a topikban. Bár Runner kétlem, a pedelec endurón már képtelen vagyok elképzelni szűk hacukában. El is mentettem kívánságlistára ezt a nadrágot, sajnos egyelőre nem találok 32-es méretben.
-
ZolkoW
őstag
válasz 6030D #127098 üzenetére
Elkezdtem keresgélni a régen használt oldalakon, hogy hátha össze vannak szedve a kisebb maratonok MTB szakágban.. a VELO.hu-n találtam ilyesmit, bár ott meg szét van tagolva vagy 5 féle kategóriába az MTB, mindet végig kell lapoznom, vagy csak én vagyok béna, hogy nem látszik egyben.. A topmaraton.hu az megvan, de ott ugye csak a nagyok vannak fent. A Bikemagon sem látok már ilyet.. hol kell nézni, hogy képben legyek? (a velo.hu végülis működik, csak kényelmetlen)
Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786
-
ZolkoW
őstag
apró módosítások még mindig a bicajommal kapcsolatban:
-az UNO stucni 88g
-a 195 grammos nyereg nem 3, hanem 5 ezres + postáért vettem. Erősen kopott volt akkor is, de a keskenysége ellenére most egészen kényelmesnek tűnt rövidtávon (WTB Silverado). Egyelőre nincs másik nyergem, szóval marad, tesztelődik.Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786
-
Zsohi
őstag
válasz TESCO-Zsömle #127102 üzenetére
Ha zúztál már le váltót akkor tudod miért ne, ha még nem, akkor majd megtudod. Ha elektromos váltót szeretnél vedd meg, ha csak fejleszteni szeretnél inkább XT váltó XTR karral és valami minőségi huzalozással na meg XTR fogaskoszorúval ha belefér , vagy Sram X01 felett bármi azonban ilyenkor lehet szükséged lesz egy új kerékre, de minimum egy XD kompatibilis freehub-ra.
----
Nem elég, hogy lassú és drága a szállítás másokhoz képest, de úgy látszik német barátaink becsomagolni se képesek az árút rendesen...
(#127101) jjeahh: Nekem egy ilyen van. Korábban mindig utcai cuccban tekertem, de még ez többiekhez mérten olcsó nadrág is hatalmas megváltás. Értem úgy, hogy nem kell aggódni, hogy villantasz és mivel elég rugalmas egyáltalán nem korlátoz a mozgásban, miközben mivel nem olyan bő, mint az utcai cuccok nem akad be semmibe, de még se cicanaci. A zsebei egészen máshol vannak elhelyezve ezáltal a kulcs, teló, stb... nem fogja nyomni a lábad tekerés közben és van "integrált" öve, gumis csuszasásgátló bevonattal. A bringás nadrág olyan, mint a szerelőállvány, amíg nem volt addig nem hiányzik, utána már elképzelni se tudnád nélküle.
[ Szerkesztve ]
https://ca.pcpartpicker.com/user/Zsohi/builds/
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz IMIIKE1998 #127115 üzenetére
A második fölösleges gönc,nem?!
-
IMIIKE1998
őstag
válasz Hasaggymeg #127111 üzenetére
De akkor ott van a rövid futólycra, arra ráveszem a bő rövidgatyát és kész.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz trialboj #127112 üzenetére
A puding próbája az evés,ergo az új lánc hamar eldönti kell-e új sor is...ezért se dobd el soha levétel után a régit,az új sor érkezéséig meglehet vissza kell tenned.(Nekem már sikerült,bár most nem éppen az a bringás idő van,nyáron számíthat pár nap kimaradás a posta miatt. )
ZolkoW...talán az az egyik dolog melynek gyártási pontossága miatt nem spórolnék...bár egy ezer forintos cuccnál nem is igazán lehet spórlásról szó.Mindegy,név nélkülit nem vennék.
[ Szerkesztve ]
-
ZolkoW
őstag
válasz trialboj #127112 üzenetére
Kéne egy kamu-reg nekem, és arról linkelném a kínai vackokat naponta, amiket találok, mert még azt hiszitek, beépített ember vagyok. De akkor is megosztom
láncmérő
Ebben tetszik, hogy nem csak igen-nem, hanem elég mutatós.
Persze ha ez együtt jár egy vacak gyártási pontossággal, akkor cseszhetjük, de ennyiért akár még jó is lehet. Pár apróságom van ettől a gyártótól, eddig pozitív a kép.
Pl. ilyen Pressfit középcsapágy, amiről 10km után még nem nyilatkoznék, de megmondom év végén, hogy nyöszörgött-e, vagy sem. Menetesen húzza össze magát, tehát kicsit meghekkeli a PF szabványt.Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786
-
trialboj
őstag
Hej, de hamar elment ez a lánc, most csekkoltam csak kíváncsiságból és már lazán beesik a 0.75be, hüledeztem hogy alig mentem vele egy keveset, de utána nézve kiderült hogy 2300km került bele szeptember óta, nem tudom hogy ennél többet kellett volna-e bírjon, de utolsó 2-300km havas trutymóban jött össze, az biztos nem volt túl jó neki.
Tehát ez a 2. lánc volt. A hátsó soron már látszanak kis elnyalások de nem olyan randa, első tányérokat nem látom (mert kva dzsuvás jelenleg). Erre még felmegy egy új lánc, és köv 2000 után cserés a hátsó sorral együtt?
Eddig minden szezon végén eladtam az aktuális bringámat, és márciusban új vassal kezdtem, szóval ez a láncos mit mikor mivel együtt és miért dolog szerencsémre kimaradt. Az idei az első alkalom 2014 óta hogy elégedett vagyok a bergával, és lehet hogy idén 1 drótszamarat sem veszek de hát még csak január van, szóval ilyesmit nem szabad kijelenteni, főleg annak tudatában hogy aki 13kg fölötti géppel jár xc-zni az azt sem tudja mit csinál
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz IMIIKE1998 #127108 üzenetére
Ha bő alsót,bő rövidnadrággal felveszel terepre szinte biztos,hogy előbb-utóbb tojásra ülsz.
-
jjeahh
nagyúr
válasz IMIIKE1998 #127108 üzenetére
Rajtam mindíg van betétes, csak nem nadrág, hanem boxer . Általában a nem cicanaci montis nadrágokban benne van az is, vagy bele lehet gombolni.
[ Szerkesztve ]
-
IMIIKE1998
őstag
válasz jjeahh #127107 üzenetére
Nekem is az Adidas bemelegítő a legkényelmesebb gatyám.
Most vettem egy 500-as decás betétest, majd leteszteljük, de a mostani nyergemen még a seggem sem fáj, nem a semmiért 15k. A betétes szerintem akkor előnyös még, ha rázós úton mész, mert ha sima gatyában nem állnál ki olyankor, hamar felverődnének a tojások.[ Szerkesztve ]
-
jjeahh
nagyúr
válasz Hasaggymeg #127105 üzenetére
Felhúztam én már többször is, mert van itthon belőle és nem áll rosszul, de ki nem állhatom ahogy rámtapad, sz*rul érzem magam benne. Életemben nem hordtam semmilyen feszülős ruhát, még enyhén szűket sem, egyszerűen nem szeretem őket, nem bírom elviselni
pc360: Mindíg akkor bukkansz elő, ha valamit jól meg kell kritizálni
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz jjeahh #127101 üzenetére
Egyszer felhúzod a cicanacit,rájössz,hogy nemcsak jól áll,hanem még le is sz@rja kábé mindenki,hogy te éppen miben tekersz,és egyből nagy a választék,mint a tenger.Probléma megoldva.
TESCO-Zsömle...nekem vannak...ha azt a fél órát annak lehet nevezni,amikor a tesztnapon sem én,sem a szerelők nem tudtak rájönni miért vált a hármas után folyton visszafele az egyes irányába,bármerre is próbálom váltani.
[ Szerkesztve ]
-
jjeahh
nagyúr
-
TESCO-Zsömle
félisten
Hola.
Nyárra kinéz egy komplett hajtáslánccsere a vason.
Deore XT Di2-vel vannak tapasztalatok?
Előre is köszönöm.
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
jjeahh
nagyúr
Srácok, lányok (?), tudnátok ajánlani valami bővebb montis rövidnadrágot, vagy bármilyen hasonló fazonú rövidnadrágot, amit max 40-45 euróból megúszok és nem túl vastag? A szemem kifolyt már a billentyűzetre és még mindíg nem találok olyant, ami nem cicanaci és nem írják tesztekben rá, hogy túl vastag/meleg mászáshoz . Ezek: [link] [link] pl. tök jól néznek ki, sőt, jóval egyszerűbbel is beérném, de a gyártók ahogy elnézem úgy gondolják, hogy csak két véglet van, DH-sok akiken tökmindegy milyen vastag a nadrág, mert csak lejtőznek és XC versenyzők cicanacival . Én nem akarok hiperszuper izzadtság elvezető cicanacit, csak egy normális rövidnadrágot, amiben azért nem fő meg a virsli... . Tavaly vettem egy Carhartt nadrágot, de mivel csak az van és nincs amivel váltogassam, kezdtem tönkretenni... sajnos ugyanolyant annyiért már nem találok.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest