Hirdetés
- Hieronymus: Ezt is megéltük
- MasterDeeJay: NVIDIA DLSS 5 Neural Rendering
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Szörnyűség
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Ugrás a 3D gyorsítás világába 1998-1999 játékaival
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
85424 - 85301
85424 - 85301 85300 - 85201 85200 - 85101 85100 - 85001 85000 - 84901 84900 - 84801 84800 - 84701 84700 - 84601 84600 - 84501 84500 - 84401 84400 - 84301 84300 - 84201 84200 - 84101 84100 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
WildBoarTeam
senior tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani gázszerelőt, aki egy régi FÉG konvektort meg tudna nézni/javítani?
Faternál nem tartja az őrlángot (van, hogy pár perc után kikapcsol, van, hogy 2 nap után) és nem mennék így bele a télbe. -
mycso
veterán
Sziasztok!
Keresek Miskolc vagy környékén valakit, vagy céget, aki viszonylag hamar felszerelne nekem vonóhorgot.Na ezt követem, ha van infód, oszd meg kérlek.
-
Depression
veterán
Sziasztok!
Keresek Miskolc vagy környékén valakit, vagy céget, aki viszonylag hamar felszerelne nekem vonóhorgot. -
atyuska
tag
Sziasztok,
Nemrég meghalt két darab 4 terrás wd red vinyóm, van valakinek esetleg kölcsön 1-2 estére valami bika dokkolója amivel ránézhetnék, hogy életképesek-e még?
Üdv.
-
JamesFinn
senior tag
-
Zola007
veterán
Keresek ügyes és korrekt kőművest (falazás, aljzatbetonozás, vakolás)
Kérem olyan írjon akinek saját tapasztalata van a szakival első kézből tapasztalat.
Illetve motoros redőnyre most melyik cég ajánlott?
-
Z0C!
addikt
Az elmúlt 2 hónapban autót kerestem.
Az autókereskedéseket átnéztem, de sem árban, sem tudásban nem sikerült megfelelőt keresni.
Ezért jöttek a kocsi típus csoportok.
Végig pörgettem a csoportokat, keresőt használva adott motortípusra..
Kigyűjtöttem őket, lekérdeztem és szortíroztam.
Amit hagytam, azok felhasználóit felkerestem, kértem képeket.
Mivel 99% borsodon kívül volt, így mérlegeltem, illetve vártam még néhány napot.
Majd leutaztam, alkudtam és hazahoztam.
Nyilván 2 nappal később +1 óra úttal, ugyan azért az árért vehettem volna picivel jobbat
(nagy navi, napfénytető, PDC)...de már mindegy.
Összességében ha tudsz, menj le. Nézd meg, aztán mérlegelj.
Autószerelő szakit azért javaslok. Ha nem vagy biztos a dologban. Láttunk már karón varjút... -
freaghill
őstag
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni, hogy a Top/Centrum Kft.-ről mi a véleményetek.
Miskolc, Muhi utca 4.Itt néztem ki egy autót, de nem találtam róla véleményeket, amik egyértelműen hozzá lennének köthetőek.
Jöhet itt is, vagy privátban is, köszi!
-
JamesFinn
senior tag
Sziasztok.
Leszerelt kétszárnyú garázsajtó ingyen Kazincbarcikán elvihető. Képet tudok küldeni pm-ben, amennyiben érdekel. Sajnos a elszállításban nem tudok segíteni. -
derrik
őstag
Sziasztok!!
Ha esetleg Mohács-on járna valaki és egy erősítőt haza fafuvarozna megfelelő díjazás ellenében kérem jelezze!!
Köszönöm.... -
SOAD19
addikt
-
Teng
aktív tag
-
mezis
félisten
Üdv.!
Nincs valakinek egy DB9/DB25-ös kábele vagy adaptere?
Papa - papa fajtájú kellene.
-
SOAD19
addikt
Üdv!
Egy újabb kérdésem lenne. Van itt valakinek tapasztalata a Mályi Autóterasz kereskedéssel?
#85410 mycso
Itt is köszi a segítséget!
-
mycso
veterán
-
SOAD19
addikt
Üdv!
Van itt olyan, aki a Miskolci egyetemre jár levelezőn vagy esetleg ismerőse? Lenne egy-két kérdésem privátban.
-
WildBoarTeam
senior tag
-
szmolcsi
aktív tag
Hy emberek egy nvidia sli kábel nem porosodik valakinek a fiók mélyén , csak egy tesztre kéne vagy kettőre .... retrózgatok van 2db 9600gt-m illetve 2db gtx650-em is , thx.
-
icemad
nagyúr
Sziasztok!
Adódott egy kis problémám... Bringázás közben elhagytam a fully bringám egyik pivot csavarját a hátsó villából (ezen fordul a villa rugózás közben).
Mellékelek egy képet:
A csavar szerintem beszerezhető (bár sejtésem szerint nem helyben), egy sima M6 x 16mm rozsdamentes, de az a feketére festett alu támasztó gyűrű szerintem legyártásra szorul, hacsak nem lehet "pótolni" máshonnan...
A méretei nagyjából (sajnos nem találom a tolómérőmet):
- külső átmérő: 22mm
- furat: 6,2mm (az M6 adja)
- anyagvastagság a furatnál: 5mm
- anyagvastagság a szélén: 3mmTud valaki itt Miskolcon olyan szakit, aki ezt le tudja nekem esztergálni?
Köszi minden infót!
Decathlonban szerintem van a bicikliszerelő emberkénél, a Sajószög utcában.
-
WildBoarTeam
senior tag
Sziasztok!
Adódott egy kis problémám... Bringázás közben elhagytam a fully bringám egyik pivot csavarját a hátsó villából (ezen fordul a villa rugózás közben).
Mellékelek egy képet:
A csavar szerintem beszerezhető (bár sejtésem szerint nem helyben), egy sima M6 x 16mm rozsdamentes, de az a feketére festett alu támasztó gyűrű szerintem legyártásra szorul, hacsak nem lehet "pótolni" máshonnan...
A méretei nagyjából (sajnos nem találom a tolómérőmet):
- külső átmérő: 22mm
- furat: 6,2mm (az M6 adja)
- anyagvastagság a furatnál: 5mm
- anyagvastagság a szélén: 3mmTud valaki itt Miskolcon olyan szakit, aki ezt le tudja nekem esztergálni?
Köszi minden infót!
-
Atesz08
tag
Asszem 2 vagy 3 éves volt amikor megvettem, én 2 éve használom (futott kilométert nem tudok), eddig nem volt vele problémám. Akku sem fárad egyelőre, féknek, hajtásnak, váltónak sem volt eddig baja.
Annó énis azért választottam ezt, mert olcsó kínaiak közt ezt mondták elfogadható minőségűnek. Nekem bevált.köszönöm szépen a válaszod !
-
mycso
veterán
Asszem 2 vagy 3 éves volt amikor megvettem, én 2 éve használom (futott kilométert nem tudok), eddig nem volt vele problémám. Akku sem fárad egyelőre, féknek, hajtásnak, váltónak sem volt eddig baja.
Annó énis azért választottam ezt, mert olcsó kínaiak közt ezt mondták elfogadható minőségűnek. Nekem bevált. -
Atesz08
tag
Ahogy nézem hasonló méretű / kialakítású a két bicikli. De érdemben a ctycrosserről tudok írni, nekem (182cm) kényelmes a le-fel szállás az ülés és kormány pozíció is. Akitől vettem, kb. 10cm-el alacsonyabb és 20 évvel idősebb volt nálam. Ő egy női vázasat vett, pont a nehézkes le/felszállás miatt.
Ha van lehetőséged, akkor próbáld ki a kiszemelt bringát.igen, a kipróbálás miatt keresek itt helyben valakit, mielőtt megvenném. amúgy mennyire megbízható az eleglide ? sok javítást igényelt vagy attól, hogy nem egy nagy név rendben van a kerékpár ? az m2 -ről sok pozitív visszajelzést olvastam.
-
mycso
veterán
Ahogy nézem hasonló méretű / kialakítású a két bicikli. De érdemben a ctycrosserről tudok írni, nekem (182cm) kényelmes a le-fel szállás az ülés és kormány pozíció is. Akitől vettem, kb. 10cm-el alacsonyabb és 20 évvel idősebb volt nálam. Ő egy női vázasat vett, pont a nehézkes le/felszállás miatt.
Ha van lehetőséged, akkor próbáld ki a kiszemelt bringát. -
Atesz08
tag
-
mycso
veterán
-
cocka
veterán
hajnal 5-kor ez zavar?
A mivíz is megért egy misét.
Viszont az ÉRV számlázása teljesen érthető, ha elfogadod, hogy egy randomgenerátorral van dolgod. Nekem megjön a számla, átutalom, és a következő számlán megjelenik egy nem is kicsi hátralék. A vízórán szereplő fogyasztáshoz semmi köze az egésznek, és a szennyvíz is random. Erre bementem panaszt tenni, de épp nem működött a rendszer, meg átállás van, szóval menjek vissza egy hónap múlva. Akkor sem működött. Szóval hagytam az egészet a francba.Hát nem tudom, hogy miért érdekes az, hogy mikor írok erről, de mindegy.
-
Atesz08
tag
Sziasztok ! Van itt valakinek Eleglide M2 - 27,5” -os elektromos kerékpárja ?
-
WildBoarTeam
senior tag
hajnal 5-kor ez zavar?
Viszont az ÉRV számlázása teljesen érthető, ha elfogadod, hogy egy randomgenerátorral van dolgod. Nekem megjön a számla, átutalom, és a következő számlán megjelenik egy nem is kicsi hátralék. A vízórán szereplő fogyasztáshoz semmi köze az egésznek, és a szennyvíz is random. Erre bementem panaszt tenni, de épp nem működött a rendszer, meg átállás van, szóval menjek vissza egy hónap múlva. Akkor sem működött. Szóval hagytam az egészet a francba.Az időszakot nem néztem a legutóbbi számlán, de az mondjuk érdekes volt, hogy 2 külön csekken (de egy borítékban) jött a két vízórának a számlája.
-
Depression
veterán
Na nem tudom kinek tűnt fel, hogy az ÉRV Zrt. a számlázási időszakokat elég sajátosan értelmezi. A MIVÍZ-nek legalább sikerült elég jól a hóhatárokat eltalálni, na ezeknek nem. Meg ugye átlagban egy hónap 30 nap, 2 meg 60.
Ezek meg számláztak már 19 napot meg 45 napot is. Ha jól emlékszem január óta van ez a banda. 7 hónap alatt nagyjából egyszer sem sikerült eltalálni a hóhatárokat, de még a 30-60 napot megközelíteni se. És akkor persze, hogy nem ugyanannyi vagy közel ugyanannyi a számlák összege.hajnal 5-kor ez zavar?
Viszont az ÉRV számlázása teljesen érthető, ha elfogadod, hogy egy randomgenerátorral van dolgod. Nekem megjön a számla, átutalom, és a következő számlán megjelenik egy nem is kicsi hátralék. A vízórán szereplő fogyasztáshoz semmi köze az egésznek, és a szennyvíz is random. Erre bementem panaszt tenni, de épp nem működött a rendszer, meg átállás van, szóval menjek vissza egy hónap múlva. Akkor sem működött. Szóval hagytam az egészet a francba. -
cocka
veterán
Na nem tudom kinek tűnt fel, hogy az ÉRV Zrt. a számlázási időszakokat elég sajátosan értelmezi. A MIVÍZ-nek legalább sikerült elég jól a hóhatárokat eltalálni, na ezeknek nem. Meg ugye átlagban egy hónap 30 nap, 2 meg 60.
Ezek meg számláztak már 19 napot meg 45 napot is. Ha jól emlékszem január óta van ez a banda. 7 hónap alatt nagyjából egyszer sem sikerült eltalálni a hóhatárokat, de még a 30-60 napot megközelíteni se. És akkor persze, hogy nem ugyanannyi vagy közel ugyanannyi a számlák összege. -
cocka
veterán
Hát azért a kinti 40 fokban hazafelé a Balcsiról nekem jobban esett volna a klíma, mint a forró levegő, ami bejött
ráadásul amikor megáll a vonat légmozgás sincs, csak pácolódsz a konzervdobozban. Amikor menet közben kikönyököltem, sütött az áramló levegő, nem hűtött semmit (azt a hideg sör tette, amit vittem
). Hidd el, vannak olyan helyzetek, amikor jobb a klíma
Igaz. Az elmúlt 30 év nem volt elég épkézláb járművek beszerzésére.

-
Jarod1
veterán
-
jFox
addikt
"...hogy a túróba nem látta senki..." Átúszta Dunát. A vaddisznók jó úszók.
Bizonyára látták többen is. Nem szerepel az állampolgári kötelességek listáján az, hogy a városban kószáló vaddisznót be kell jelenteni. Szóval nem az ő dóga. Meg hát mivel? A teló elfoglalt az internetezéssel, játékkal,....Átúszta? A mostani vízállás mellett, lehet hogy csak simán átsétált...
-
Biqci
aktív tag
Ominózus IC+-os hulladékon a belső térelválasztó ajtók közül egy már meghibásodott, aztán előre ültem a mozgássérült részhez, hogy legyen némi hely a lábamnak és onnan simán rá lehetett látni a köríves budiajtóra, ami szintén nem működött. Kétemberes cirkusz volt az egész, az egyik bemegy, a másik meg tartja neki az ajtót, hogy ne nyíljon ki. Nevetséges. Azóta lehet, javították, de mindez nem sokkal azután történt, hogy átadták csodás IC+ első generációs szarjaikat.

A legeslegfontosabb szerintem az lenne, hogy egy minimum 2 órás úton kényelmes legyen az ülés és ne zsibbasztó. Minden egyéb baromság huszadrangú kérdés. Klíma is csak akkor lényeges nekem, ha nincs nyitható ablak.
Itt nem volt nyitható ablak, csak egy vékony csíkban fent buktatható, ami semmit sem segített. Szóval elég jó lett volna a hűvös levegő
-
WildBoarTeam
senior tag
Ominózus IC+-os hulladékon a belső térelválasztó ajtók közül egy már meghibásodott, aztán előre ültem a mozgássérült részhez, hogy legyen némi hely a lábamnak és onnan simán rá lehetett látni a köríves budiajtóra, ami szintén nem működött. Kétemberes cirkusz volt az egész, az egyik bemegy, a másik meg tartja neki az ajtót, hogy ne nyíljon ki. Nevetséges. Azóta lehet, javították, de mindez nem sokkal azután történt, hogy átadták csodás IC+ első generációs szarjaikat.

A legeslegfontosabb szerintem az lenne, hogy egy minimum 2 órás úton kényelmes legyen az ülés és ne zsibbasztó. Minden egyéb baromság huszadrangú kérdés. Klíma is csak akkor lényeges nekem, ha nincs nyitható ablak.
Hát azért a kinti 40 fokban hazafelé a Balcsiról nekem jobban esett volna a klíma, mint a forró levegő, ami bejött
ráadásul amikor megáll a vonat légmozgás sincs, csak pácolódsz a konzervdobozban. Amikor menet közben kikönyököltem, sütött az áramló levegő, nem hűtött semmit (azt a hideg sör tette, amit vittem
). Hidd el, vannak olyan helyzetek, amikor jobb a klíma
-
cocka
veterán

-
Biqci
aktív tag
Azért jó, hogy a vasúttal ilyen rémmesék vannak. Nézem a különböző tudományos csatornákon a világ különböző vasútjait és ilyesmi sem Nepálban, Chilében, de még Svájcban sem fordulnak elő. De tudom, ott màs a helyzet...
-
cocka
veterán
Ja meg olyan is volt, hogy bemegyek színültig áll a víz a kagylóban, nagyjából már a padlón is egy mini óceán van és akkor szólok az illetékesnek, hogy mizujs. Erre aszongya: jó, majd kiiszom. Jajj de vicces, de egy szájbakúrt vízvezeték-szerelőjük sincs soha?

-
cocka
veterán
Ja az máskor is volt már, hogy amikor kint kb. 50 fok van a tűző napon, akkor a víz felforrósodik. Ez akkor fantasztikus, amikor jól beszappanoztad magad és hát le kéne mosni, de csak kapkodva tudod lemosni, mert forró.

A nagy kedvencem még az, hogy annak ellenére, hogy utazó takarítók vannak mondjuk az esetek nagyjából 50%-ában előfordul, hogy van szappan, de víz nincs. Vagy van víz, de nincs szappan. Vagy épp nálad fogy el a víz és arra még épp elég, hogy be tudd szappanozni a kezed, de arra már nem, hogy lemosd. Nem az első eset volt, amikor szappanos kézzel kellett másik kocsiba átmenni, hogy le tudjam mosni.

-
cocka
veterán
Mi tavaly úgy mentünk nyaralni, hogy oszkárral fel pestre, onnan a 100E-vel a reptérre, majd haza ugyanígy.
A MÁV-ot hiába igyekeznek rendbe szedni, még évek kellenek hozzá, hogy az elmaradt fejlesztéseket "behozzák". Pl. lementem a balcsira a gyerekekkel pár napra, mivel innen van közvetlen vonat (Ezüstpart express) Fonyódig, így azzal mentünk... 5 órás út és semmi klíma..hazafelé még +1 órát késést összeszedettAzt pár éve egyszer használtam csak arra, hogy Pestig jussak, az IC+ kocsi is egy rakás szar volt. Ülésnél a lábadnak nincs hely, qrva kényelmetlen, nem tudod magad úgy forgatni, se gyömöszölni, hogy kényelmes legyen. Természetesen a fejtámla sem állítható. A 2.5 órás út végére már elég durván lezsibbadtam. Kelenföldön leszálltam és azt mondtam, köszi soha többet, akkor inkább maradok az IC-nél.
-
Biqci
aktív tag
Mi tavaly úgy mentünk nyaralni, hogy oszkárral fel pestre, onnan a 100E-vel a reptérre, majd haza ugyanígy.
A MÁV-ot hiába igyekeznek rendbe szedni, még évek kellenek hozzá, hogy az elmaradt fejlesztéseket "behozzák". Pl. lementem a balcsira a gyerekekkel pár napra, mivel innen van közvetlen vonat (Ezüstpart express) Fonyódig, így azzal mentünk... 5 órás út és semmi klíma..hazafelé még +1 órát késést összeszedettAz biztos, hogy kell még idő, csütörtökön délután a Hernád Ic-n nemhogy klíma nem volt, de meleget fújt. A Wc-ben pedig a csapból is meleg víz folyt. Mindezt a kánikula tetőzésekor...
-
WildBoarTeam
senior tag
Ütött el? Nem arról szólt a fáma, hogy felborított valami etetőszéket az egyik étterem teraszán meg hogy lerohant a Kossuth téri metróba a felfelé haladó mozgólépcsőn? LOL Meg valami olyasmit hallottam, hogy "bebújt" a vezetőfülke alá? LOL
Azt tuti odavitte valaki. Állítólag Budáról ment át, akkor hogy a túróba nem látta senki egyik hídon se, meg egyik hajón vagy kompon se? LOL
Biztos metróval ment
-
WildBoarTeam
senior tag
A MÁV-ot hiába igyekeznek rendbe szedni, még évek kellenek hozzá, hogy az elmaradt fejlesztéseket "behozzák". Pl. lementem a balcsira a gyerekekkel pár napra, mivel innen van közvetlen vonat (Ezüstpart express) Fonyódig, így azzal mentünk... 5 órás út és semmi klíma..hazafelé még +1 órát késést összeszedett -
cocka
veterán
Bizonyára látták többen is. Nem szerepel az állampolgári kötelességek listáján az, hogy a városban kószáló vaddisznót be kell jelenteni. Szóval nem az ő dóga. Meg hát mivel? A teló elfoglalt az internetezéssel, játékkal,....Hát igen... minden okostelefonos baromsággal fontosabb foglalkozni, mint megélni a valóságot KINT. LOL
A faszságok pörgetésére otthon is van idő nem?
-
mezis
félisten
Ütött el? Nem arról szólt a fáma, hogy felborított valami etetőszéket az egyik étterem teraszán meg hogy lerohant a Kossuth téri metróba a felfelé haladó mozgólépcsőn? LOL Meg valami olyasmit hallottam, hogy "bebújt" a vezetőfülke alá? LOL
Azt tuti odavitte valaki. Állítólag Budáról ment át, akkor hogy a túróba nem látta senki egyik hídon se, meg egyik hajón vagy kompon se? LOL
Bizonyára látták többen is. Nem szerepel az állampolgári kötelességek listáján az, hogy a városban kószáló vaddisznót be kell jelenteni. Szóval nem az ő dóga. Meg hát mivel? A teló elfoglalt az internetezéssel, játékkal,.... -
cocka
veterán
-
icemad
nagyúr
Nem mostanában ütött el egy vaddisznót a kettes metró? Annak is mekkora volt az esélye?
-
cocka
veterán
baleset egy vasúti átjáróba...
Hát amúgy ez leginkább Pest megyében valószínű.
1 óra késés ritkán szokott lenni ezen a vonalon, olyan viszont igen, hogy a Keletiből 1 órás csúszással indulnak.

-
Biqci
aktív tag
Igen, ez így van, de van még időm csütörtökig átgondolni, akkor lenne esedékes
Másik kérdés... Nem tudjátok, hogy a Tokajnál a zöldségessel szemben lévő kocsma, ahol a Gyertyános házi söreit árulják, nyitva van még? Valaki azt mondta, hogy már bezárt...
-
bnorci71
addikt
Azt tudom, drága, most hogy jöttem a 200E+metró kombót használtam, az egy ezres volt, de volt időm bőven. Most viszont 11.35-kor indul a gép, ami azt jelenti, hogy fél 10-re legkésőbb kint kell lenni Ferihegyen. Így, ha gyorsabb a közvetlen reptéri, inkább kifizetem. De a fő szempont, hogy be merjem vállalni a vonatot, vagy maradjon az Oszkár. Vonattal 7.45-re érek a Keletibe, elméletileg, az Oszkárral 8.30-ra. Szóval ezért megy a töprengés
elistvan
Ettől félek, bár 20 perc még beleférne
ezt senki nem fogja tudni helyetted eldönteni
baleset az autópályán...
baleset egy vasúti átjáróba...
na jó ez elég pesszimista forgatókönyv
vonatnak majd egy óra késést kellene ami azért nem gyakori, bár 3-4 éve nem vonatoztam -
Biqci
aktív tag
Szerintem nem a vonat gáz, hanem a fantasztikus 100E járatuk. Nagyon tré az a cirkusz, ami rendszeresen megy felszállás címén a Kálvin téren.
Valahányszor Pesten járok ominózus megállóban várom a többi menetrend szerinti járat egyikét, de mindig ezt a xar 100E-t kell kerülgetni (hátra kell mászni az érkezőkhöz, mert a 100E feszt prioritás és foglalja a helyet) és kb. 4-5 percenként megy, de minden járatra legalább 5 perc míg felengedik az embereket. És úgy láttam elég heringparti feeling.
A másik opció metró meg Kőbánya-Kispesttől vonat Ferihegyig. 500+400 az csak 900 Ft, bár az tuti nem visz el addig, ameddig a busz.
Az mindenesetre holtbiztos, hogy ez a két opció olcsóbb, mintha taxival mennél. Lehet van filléres reptéri transzfer is, azt nem tudom.Azt tudom, drága, most hogy jöttem a 200E+metró kombót használtam, az egy ezres volt, de volt időm bőven. Most viszont 11.35-kor indul a gép, ami azt jelenti, hogy fél 10-re legkésőbb kint kell lenni Ferihegyen. Így, ha gyorsabb a közvetlen reptéri, inkább kifizetem. De a fő szempont, hogy be merjem vállalni a vonatot, vagy maradjon az Oszkár. Vonattal 7.45-re érek a Keletibe, elméletileg, az Oszkárral 8.30-ra. Szóval ezért megy a töprengés
elistvan
Ettől félek, bár 20 perc még beleférne
-
Depression
veterán
-
cocka
veterán
-
elistvan
őstag
Sajna a vonat is gáz. Rendszeres a vágányzár és 20-30p késések pedig pár éve még nem így volt.
-
cocka
veterán
Szerintem nem a vonat gáz, hanem a fantasztikus 100E járatuk. Nagyon tré az a cirkusz, ami rendszeresen megy felszállás címén a Kálvin téren.
Valahányszor Pesten járok ominózus megállóban várom a többi menetrend szerinti járat egyikét, de mindig ezt a xar 100E-t kell kerülgetni (hátra kell mászni az érkezőkhöz, mert a 100E feszt prioritás és foglalja a helyet) és kb. 4-5 percenként megy, de minden járatra legalább 5 perc míg felengedik az embereket. És úgy láttam elég heringparti feeling.
A másik opció metró meg Kőbánya-Kispesttől vonat Ferihegyig. 500+400 az csak 900 Ft, bár az tuti nem visz el addig, ameddig a busz.
Az mindenesetre holtbiztos, hogy ez a két opció olcsóbb, mintha taxival mennél. Lehet van filléres reptéri transzfer is, azt nem tudom. -
Biqci
aktív tag
6:20-kor indul oszkár, és 8:20-ra a keletiben van.
Nekem ha sürgős, nem jutna eszembe vonat.Annyira gáz a vonat? Nem utazom vonattal, évente max egyszer, bár tényleg sok jót nem hallani a MÁV-ról. Akkor inkább az Oszkár? Mert 11.35-kor indul a repülőgépem és legkésőbb 9-re jó lenne kiérni Ferihegyre...
-
Depression
veterán
6:20-kor indul oszkár, és 8:20-ra a keletiben van.
Nekem ha sürgős, nem jutna eszembe vonat. -
Vangelis
félisten
Előbb ment el a Vologdán vagy 20 mentő+rendőr a belváros felé. Mi a pélosz van?
Ugyan mi a fene lehet ott...
-
Ereshkigal
őstag
Előbb ment el a Vologdán vagy 20 mentő+rendőr a belváros felé. Mi a pélosz van?
-
Biqci
aktív tag
Sziasztok!
Reggelente 5.20kor indul egy Interrégió vonat a Tiszairól Pestre. Van információtok, hogy mennyire megbízható, érdemes bevállalni, mert legkésőbb fél 9-re Pesten kellene lennem. -
elistvan
őstag
Valakinek van esetleg egy jó évszázad ajánlata telefonra olyan 50-70ezres kategóriában? A Huaweim akkuja kezdi megadni magát. Redmi Note 14 5G-re gondoltam.
-
jFox
addikt
-
gorje
senior tag
Köszi a válaszokat Mindenkinek!

Mezőnagymihály-ról jönnének be Miskolcra jövöhéten 2-3 alkalommal, ezért is próbáltam helyben találni. Átadadtam az infókat. -
nézzbe
aktív tag
Keresek használt 3,5es floppy lemezeket , kreativ esküvői meghivóhoz
szóval nem kell hogy jo legyen , ha lenne esetleg több darabb jelentkezz 
-
Caldera
senior tag
-
Depression
veterán
-
RudiLicenc
aktív tag
-
gorje
senior tag
Sziasztok!
Iphone-t Miskolcon hová érdemes vinni szervízeltetni? Rokon iPhone SE teloja, aljzat csere kéne + takarítás. Ja és talán a touch id sem megy?! -
Teng
aktív tag
-
elistvan
őstag
A Koobe nem saját akkumulátorokat gyártat, hanem standard ipari Li-Po (lítium-polimer) cellákat használ. Ezért nem a könyvesolvasó típusa, hanem a rajta lévő számsor (a méretkód) alapján fogod megtalálni a megfelelő cserealkatrészt az AliExpressen.
A számsor (356070) megfejtése
A típusjelzés a cella mm-ben megadott méretét jelenti:
* 35: 3,5 mm vastagság
* 60: 60 mm szélesség
* 70: 70 mm hosszúság
Keresőkifejezések AliExpresshez
Másold be a következők egyikét az Ali keresőjébe:
* 356070 3.7V battery
* 356070 3 wire lipo battery
* 356070 1600mAh
Mire figyelj a kiválasztásnál?
1. A 3 vezeték (3 wires)
A piros (+) és a fekete (-) mellett a harmadik vezeték (általában fehér vagy sárga) a hőmérséklet-érzékelő (NTC termisztor) jele.
* Kereséskor a termékképeken nézd meg, hogy 3 szálas-e a kivezetés.
* B-terv: Ha csak 2 vezetékes 356070 cellát találsz, a régi akku tetején lévő kis védőáramkört (BMS nyákot) át lehet forrasztani az új cellára. Így megmarad a gyári 3 vezetékes csatlakozás és a hővédelem is.
2. Alternatív méretek (ha a 356070 épp nem kapható)
Ha pontosan ez a méret nem elérhető, bármilyen kisebb cella fizikai gond nélkül befér a házba (legfeljebb picit kisebb lesz a kapacitása):
* 306070 (3,0 mm x 60 mm x 70 mm)
* 355570 (3,5 mm x 55 mm x 70 mm)
* 305070 (3,0 mm x 50 mm x 70 mm)
> Fontos biztonsági tanács:
> Az AliExpressről érkező akkuknál a csatlakozóban a piros és fekete vezeték felcserélődhet a gyárihoz képest. Mielőtt bedugod vagy beforrasztod az új akkut, multiméterrel mindenképp ellenőrizd a polaritást, nehogy tönkretegye az olvasó alaplapját!
>
A jelenlegi akku közvetlenül rá van forrasztva az olvasó alaplapjára, vagy egy pici műanyag csatlakozóval (JST) csatlakozik?Köszönöm. A méretezést tudtam a 3. szál fontos mert az a hőérzékelő. Megnézem a csatit. Nem tudtam, hogy a 2 pólusú is használható.
-
icemad
nagyúr
A Koobe nem saját akkumulátorokat gyártat, hanem standard ipari Li-Po (lítium-polimer) cellákat használ. Ezért nem a könyvesolvasó típusa, hanem a rajta lévő számsor (a méretkód) alapján fogod megtalálni a megfelelő cserealkatrészt az AliExpressen.
A számsor (356070) megfejtése
A típusjelzés a cella mm-ben megadott méretét jelenti:
* 35: 3,5 mm vastagság
* 60: 60 mm szélesség
* 70: 70 mm hosszúság
Keresőkifejezések AliExpresshez
Másold be a következők egyikét az Ali keresőjébe:
* 356070 3.7V battery
* 356070 3 wire lipo battery
* 356070 1600mAh
Mire figyelj a kiválasztásnál?
1. A 3 vezeték (3 wires)
A piros (+) és a fekete (-) mellett a harmadik vezeték (általában fehér vagy sárga) a hőmérséklet-érzékelő (NTC termisztor) jele.
* Kereséskor a termékképeken nézd meg, hogy 3 szálas-e a kivezetés.
* B-terv: Ha csak 2 vezetékes 356070 cellát találsz, a régi akku tetején lévő kis védőáramkört (BMS nyákot) át lehet forrasztani az új cellára. Így megmarad a gyári 3 vezetékes csatlakozás és a hővédelem is.
2. Alternatív méretek (ha a 356070 épp nem kapható)
Ha pontosan ez a méret nem elérhető, bármilyen kisebb cella fizikai gond nélkül befér a házba (legfeljebb picit kisebb lesz a kapacitása):
* 306070 (3,0 mm x 60 mm x 70 mm)
* 355570 (3,5 mm x 55 mm x 70 mm)
* 305070 (3,0 mm x 50 mm x 70 mm)
> Fontos biztonsági tanács:
> Az AliExpressről érkező akkuknál a csatlakozóban a piros és fekete vezeték felcserélődhet a gyárihoz képest. Mielőtt bedugod vagy beforrasztod az új akkut, multiméterrel mindenképp ellenőrizd a polaritást, nehogy tönkretegye az olvasó alaplapját!
>
A jelenlegi akku közvetlenül rá van forrasztva az olvasó alaplapjára, vagy egy pici műanyag csatlakozóval (JST) csatlakozik? -
elistvan
őstag
Bocs, dupla lett.
-
elistvan
őstag
Sziasztok! A Koobe Slightbook HD Shine olvasómban vacakol az akku. Levettem a hátlapot a matricám a felirat 356070 3, v li ion 1600mah 5.92wh 3 vezetékes mégse utálok hozzá való pótakkut Alin esetleg tudnátok segíteni?
-
szmolcsi
aktív tag
-
Jarod1
veterán
-
zetecR
addikt
Ha esetleg szükség lenne vadiúj, gigabites hálókártyá(k)ra:
-
Vangelis
félisten
Még mindig verdát keres ismerős 500-800e között .. lehetőleg ne rozsda halmaz és hibás legyen.. klima is jó lenne... thx
-
bnorci71
addikt
-
Jarod1
veterán
-
kory24
őstag
Sziasztok!
Tiszaival szembe ott a sarki ABC melletti földes parkoló (talán Sorompó utca, Foxpost automata is van ott), az ingyenes?
Ha nem akkor hogyan kell oda parkolást indítani?
Köszi
-
bnorci71
addikt
valakinek feleslegbe egy Flex-Atx tápja nem volna 200W is elég
-
cocka
veterán
-
mzso
veterán
Az asztali alkalmazásban (Google Earth Pro) fent, a keresőmező sávjában vannak ikonok. Középtájt (a napszak ikon mellett) van egy óra ikon visszafele forgós nyíllal.
Vagy alternatívaként a bal alsó sarokban is ott van ugyanez az ikon, mellette a legrégebbi elérhető évszámmal (jelen esetben 1985, de az teljes homály -> nagyon alacsony felbontású).
Most az 1985-östől tekintsünk el, mert teljesen hasztalan, de akkor is rosszul mondtam, 2007.07-es előtt még megbújt egy 2007.06-os is a csúszkán, így jól látható, hogy júniusban még nincsenek építési munkálatok a Lidl-nél, míg júliusban már megkezdődtek.Tök jó. Kár hogy nem találtam meg eddig.
(Mondjuk az utcaképnél ugyanezt továbbra sem találom. Ugyanez a gomb ott nem használatos másikat meg nem találok)
-
mzso
veterán
Mármint városon belül?
Mert amúgy bevett szokás, "ha már lehet vinni fát akkor visszük az összeset".
Had nőjön a dudva meg a bokor. -
icemad
nagyúr
Annyi értelme van, hogy kell az anyag a lombkoronasétányhoz.
-
cocka
veterán
Vagy a másik véglet, ami ugyan nem Google Maps probléma, hanem valóságos, hogy fognak egy-egy fás területet és tarra vágják az egészet. Hogy ennek mi a fasz értelme van... konteósok szerint így biztosítják, hogy jobban terjedjen az 5G.
-
szmolcsi
aktív tag
Teszek egy próbát és felcsapok szmolcsi nem hivatalos tolmácsának.

- 1,2 akart lenni, csak lemaradt a tizedesjel.
- magánzó meg olyan (telephelyet és céget fent nem tartó, így lényegesen alacsonyabb költséggel operáló) magánszemély, aki pl. itt hardveraprón is hirdetve összerak és egyben árul gépeket, elszippantva a boltok ügyfeleit....legalábbis az én olvasatomban.
- igen köszi a 12 milla - meg az éves bevétel amit egy Katás vállalkozó generálhat , így eleve nem keresheted magad agyon , ha áfa körös vagy az más tészta , de akkor jóval nagyobb a költséged , de akkor egy utolsó hipót is leírhatsz / ezzel is megőrjítve a könyvelőd/.
- egy a lényeg ha újra kezdhetném nem vágnék bele , mert több a mínuszos hónap meg a nullás mint amikor van egy kis pluszod. Annyi hogy nincs főnököm meg nem ugat senki , akkor jövök megyek mikor akarok ez jó ... de ugyanúgy egyik hónapról a másikra tengődök mintha sima melós lennék , sőt több pénzem volt mikor melóztam és úgy kufárkodtam a gépekkel mint "magánzó".
- egyéb tanácsokért pedig köves be vagy írj privit ...
-
HookR
addikt
Teszek egy próbát és felcsapok szmolcsi nem hivatalos tolmácsának.

- 1,2 akart lenni, csak lemaradt a tizedesjel.
- magánzó meg olyan (telephelyet és céget fent nem tartó, így lényegesen alacsonyabb költséggel operáló) magánszemély, aki pl. itt hardveraprón is hirdetve összerak és egyben árul gépeket, elszippantva a boltok ügyfeleit....legalábbis az én olvasatomban.
-
HookR
addikt
Az asztali alkalmazásban (Google Earth Pro) fent, a keresőmező sávjában vannak ikonok. Középtájt (a napszak ikon mellett) van egy óra ikon visszafele forgós nyíllal.
Vagy alternatívaként a bal alsó sarokban is ott van ugyanez az ikon, mellette a legrégebbi elérhető évszámmal (jelen esetben 1985, de az teljes homály -> nagyon alacsony felbontású).
Most az 1985-östől tekintsünk el, mert teljesen hasztalan, de akkor is rosszul mondtam, 2007.07-es előtt még megbújt egy 2007.06-os is a csúszkán, így jól látható, hogy júniusban még nincsenek építési munkálatok a Lidl-nél, míg júliusban már megkezdődtek. -
mzso
veterán
- Én legálisan működöm de nincs havi 1 millió-s bevétel-em , a 12-őt is egyszer értem el a 8-év alatt , talán egy hónap a december mikor átlépem az 1-milliót , amúgy sosem.
- Ez a szakma haldoklik ... mindent rendelnek és összedobják maguknak a gépeket + annyi a magánzó hogy nem is akarok ebbe bele menni. Ők nyírják ki a boltokat.
de nincs havi 1 millió-s bevétel-em , a 12-őt is egyszer értem el
12 mit akkor?Biztos hülye kérdés, de mi az a magánzó?
-
mzso
veterán
Régi műhold képeket hogy lehet nézni?
Mondjuk az Earth asztali alkalmazásban a még utcaképet sem tudok változtatni, a maps-en meg igen.
Szerk.: Most ránéztem a webesre (amiről nem is tudtam hogy létezik), de ott sem tudok műhöld képet változtatni. Csak 2013-as 3D-s van. -
mzso
veterán
Én azt hittem, hogy utcaképfotózás csak 2009 óta van.
Egyébként általában újabban mindig rossz évszakokban, főleg nyáron fotózgatnak, aminek azért nincs értelme, mert a fák és lombok miatt nem látsz be semmilyen telekre, nem látsz kb. semmilyen épületet. Télen kéne ezt csinálni fényes nappal, amikor úgy mond nem esik semmi és tök csupaszok a fák. De alig vannak téli képek.Hát bakker, amikor keresek egy épületet vagy szeretném megnézni hogy mi hogy néz ki, akkor nem a lombokra vagyok kíváncsi.
Ezzel teljesen egyet értek. A régebbi decemberi márciusi fotók jóval praktikusabbak. (Arról nem is beszélve hogy egyre inkább elhanyagoltak az ilyenek és tulburjánzik a gaz meg a bokor sok helyen)
-
mzso
veterán
hát azok hazudnak mint a vízfolyás.
Először ahogy kérdeztem azt írta hogy 2013-ban építették fel közösen.A másik talált hírt a Lidl nyitásáról, de az aldiról csak annyit hogy 2010 aug 30-án már működött.
-
Vangelis
félisten
- Én legálisan működöm de nincs havi 1 millió-s bevétel-em , a 12-őt is egyszer értem el a 8-év alatt , talán egy hónap a december mikor átlépem az 1-milliót , amúgy sosem.
- Ez a szakma haldoklik ... mindent rendelnek és összedobják maguknak a gépeket + annyi a magánzó hogy nem is akarok ebbe bele menni. Ők nyírják ki a boltokat.
2011 óta

-
vlevi
nagyúr
A boltot az nyírja ki, hogy fenn kell tartani egy üzlethelyiséget, annak van bérletidíja, rezsije. Kell bele legalább 1 alkalmazott, akinek teljes nyitvatartási időben ott kell lennie a boltban. Szóval az ő bére is. Ha nem saját magad vagy a boltban, akkor inkább 2 ilyen ember kell.
Raktárkészletet is kellene tartani, abban is áll egy valag pénz.A webshop esetén ezek közül egyik sincs. Ott ázik az áru a konténerben, ha van egy kis ráérő időd, akkor este kibogarászod, hogy mit kell postázni belőle, és kész.
Ez kissé túlzás, de, ha kicsi a webáruház forgalma, akkor közben tudsz más munkát is csinálni.Természetesen a vevő ezt nem látja, csak azt, hogy hiába van ott egy bolt, nincs a polcon az az alkatrész, ami neki kell, vagy, ha van, akkor nem olyan áron, mint amire gondolt.
Én legalábbis, kívülről így látom.
Aki ebben dolgozik az biztosan sokezer másik okot is tud mondani.Ellenben én már voltam úgy, hogy átmentem Miskolcra megnézni egy boltban, hogy mi is az, amit meg akarok venni. És megvettem ott, a boltban, pedig megtehettem volna, hogy hazamegyek, és tetszőleges webshopban megveszem, ahol 30 helyett csak 28ezer forint.
Persze ez is ritka eset volt, de van sok olyan dolog, ruha, cipő, satöbbi, ezmegaz, amit látni, megtapogatni kell. Egy kondenzátor, vagy ellenállás, stb... az persze nem ilyen. -
cocka
veterán
Mindent többszörös áron árult. Egyik alkalommal kellett néhány 5W-os ellenállás, nem akartam ezért rendelni és fizetni a postát, így beugrottam hozzá. Tízszeres áron adta őket.

Jaja, nekem is ez volt, hogy nem érte volna meg megrendelni Pestről, max. ha ott lett volna dolgom beugorhattam volna a Conradba és megvehettem volna ott, ha épp van raktáron.
-
szmolcsi
aktív tag
+1
Én is internetről rendelgettem, amíg "ócó" volt. Évekkel ezelőtt számolgattam, hogy egy egyszemélyes magánvállalkozásnak mekkora árbevételre lenne szüksége a legális működéshez (adók, TB, helység bérlet,...). Kb. havi 1 000 000 Ft volt az eredmény.
Ma amikor szinte minden kapható, legfeljebb "LEGOzni" kell, nagyon lecsökkent az alkatrészt vásárlók száma. (Pl hosszabbító kábel 230V-ra: csatlakoó dugó + kábel + aljzat ha ezt összeadod, olcsóbb megvenni egy jó hosszút, elvágod a megfelelő hosszúságban, szerelsz rá egy dugót/aljzatot és még mindig olcsóbb volt.)- Én legálisan működöm de nincs havi 1 millió-s bevétel-em , a 12-őt is egyszer értem el a 8-év alatt , talán egy hónap a december mikor átlépem az 1-milliót , amúgy sosem.
-
mezis
félisten
Tízszeres áron sem élt meg. Sajnos ez van, ritkán vásárolnak ilyen dolgokat.
Pedig érdekes, hogy amikor hirtelen szükség lenne egy 50 Ft-os vacakra, akkor az ember gondolkodás nélkül megvenné akár 490 Ft-ért is, csak beszaladna érte, és már használhatná. Ehelyett marad a rendelgetés, a szállítási díj, és néhány nap várakozás. De hát úgy tűnik, erre nincs igazán igény.+1
Én is internetről rendelgettem, amíg "ócó" volt. Évekkel ezelőtt számolgattam, hogy egy egyszemélyes magánvállalkozásnak mekkora árbevételre lenne szüksége a legális működéshez (adók, TB, helység bérlet,...). Kb. havi 1 000 000 Ft volt az eredmény.
Ma amikor szinte minden kapható, legfeljebb "LEGOzni" kell, nagyon lecsökkent az alkatrészt vásárlók száma. (Pl hosszabbító kábel 230V-ra: csatlakoó dugó + kábel + aljzat ha ezt összeadod, olcsóbb megvenni egy jó hosszút, elvágod a megfelelő hosszúságban, szerelsz rá egy dugót/aljzatot és még mindig olcsóbb volt.) -
szmolcsi
aktív tag
Pedig érdekes, hogy amikor hirtelen szükség lenne egy 50 Ft-os vacakra, akkor az ember gondolkodás nélkül megvenné akár 490 Ft-ért is, csak beszaladna érte, és már használhatná. Ehelyett marad a rendelgetés, a szállítási díj, és néhány nap várakozás. De hát úgy tűnik, erre nincs igazán igény.Az a gond csak te gondolkozol így a többség /10-ből 9/ mi 490.- ??? és szalad ki a boltból és ez tapasztalat , mert minden nap átélem , múltkor egy juhfej 220-as tápkábelt keresett mondom 1db ezres , ő kikeresett valami nevenincs nagykert ahol 260.- forint volt és ő annyiért akarta megvenni , és ilyenkor nem baj hogy fél napot elmászkál 5000.- et elkocsikázik ő szentül megvan győződve hogy talál annyiért.
Nagy az isten állatkertje !!
-
Depression
veterán
Mindent többszörös áron árult. Egyik alkalommal kellett néhány 5W-os ellenállás, nem akartam ezért rendelni és fizetni a postát, így beugrottam hozzá. Tízszeres áron adta őket.

Pedig érdekes, hogy amikor hirtelen szükség lenne egy 50 Ft-os vacakra, akkor az ember gondolkodás nélkül megvenné akár 490 Ft-ért is, csak beszaladna érte, és már használhatná. Ehelyett marad a rendelgetés, a szállítási díj, és néhány nap várakozás. De hát úgy tűnik, erre nincs igazán igény. -
Ereshkigal
őstag
- Malomszög és a Városháztér közt van egy híradástechnikai bolt
Nem pont azt írta valaki pár hsz.-szel korábban, hogy az elektronikai hulladékdombon ülő, lehúzó ipse boltja bezárt?
Nekem az a féreg anno egy max. 120 Ft-os dugasztápegységvéget adott 490 Ft-ért és amikor mondtam neki, hogy hát nem erre számítottam, akkor valami olyasmit mondott, hogy hát ennyi az ára. Szóval egy valójában kb. 50 Ft-os szart eladott majdnem tízszeres áron. És ilyen marzsok mellett kibaszott igénytelen is volt az egész bolt. Mintha nem is egy boltba mennél hanem valami raktárba vagy lomosba, ahol egy ipse eljátssza neked a kereskedőt.az eu elintézte a kínai rendelést
Sajnos nem csak a kínait.

-
cocka
veterán
- Malomszög és a Városháztér közt van egy híradástechnikai bolt
Nem pont azt írta valaki pár hsz.-szel korábban, hogy az elektronikai hulladékdombon ülő, lehúzó ipse boltja bezárt?
Nekem az a féreg anno egy max. 120 Ft-os dugasztápegységvéget adott 490 Ft-ért és amikor mondtam neki, hogy hát nem erre számítottam, akkor valami olyasmit mondott, hogy hát ennyi az ára. Szóval egy valójában kb. 50 Ft-os szart eladott majdnem tízszeres áron. És ilyen marzsok mellett kibaszott igénytelen is volt az egész bolt. Mintha nem is egy boltba mennél hanem valami raktárba vagy lomosba, ahol egy ipse eljátssza neked a kereskedőt.az eu elintézte a kínai rendelést
Sajnos nem csak a kínait.

-
MPM
tag
Helló!
Mostanság hol lehet kapni nyákhoz dolgokat? Ellenállás, usb-csatlakozó, gombok, stb. ilyesmik kellenének (Mivel az eu elintézte a kínai rendelést
)Én kettőt tudok:
- Intruder
- Malomszög és a Városháztér közt van egy híradástechnikai boltEzeken kívül van még valami?
-
HookR
addikt
Egyébként általában újabban mindig rossz évszakokban, főleg nyáron fotózgatnak, aminek azért nincs értelme, mert a fák és lombok miatt nem látsz be semmilyen telekre, nem látsz kb. semmilyen épületet. Télen kéne ezt csinálni fényes nappal, amikor úgy mond nem esik semmi és tök csupaszok a fák. De alig vannak téli képek.Hát bakker, amikor keresek egy épületet vagy szeretném megnézni hogy mi hogy néz ki, akkor nem a lombokra vagyok kíváncsi.
Műhold (repülő?) nézetből a 2007.07-es a legelső (azon a területen).
-
cocka
veterán
-
bozsozso
őstag
Sziasztok, Azt nem tudja valaki, hogy a zsolcai kapuban lévő correct change pénzváltónál lehet bankkártyával fizetni? Vagy a pénzváltóknál csak kp-vel lehet? Honlapjukon a GYIK-ben az van, hogy tervezik, de nem tudom mikori az info.
-
Sunsetjoy
aktív tag
-
HookR
addikt
Jónak tűnik az infó, mert 2007.07-es Google Earth képen már látszik a Lidl építkezés.
A következő az 2010.06-os, amin már áll az Aldi épülete. -
Sunsetjoy
aktív tag
A Kiss Ernőn a Lidl mögötti Pepco és Rossmann az tényleg sehol nincs kitáblázva arrafelé (Pl a kereszteződésnél), mint ahogy Street View-ön van? Van így forgalmuk?
Én most tudtam meg hogy léteznek, véletlenül, amikor másra kerestem... Kíváncsi voltam mikor Nyílt meg ott egymás mellett a Lidl, meg az Aldi. De erről meg nem találtam infót.A Lidl 2007 decemberében nyitott a Kiss Ernőn. Az Aldi mellé pedig 2010 decemberében.
Ezt szedtem ki az MI-vel az internetből
-
mzso
veterán
A Kiss Ernőn a Lidl mögötti Pepco és Rossmann az tényleg sehol nincs kitáblázva arrafelé (Pl a kereszteződésnél), mint ahogy Street View-ön van? Van így forgalmuk?
Én most tudtam meg hogy léteznek, véletlenül, amikor másra kerestem... Kíváncsi voltam mikor Nyílt meg ott egymás mellett a Lidl, meg az Aldi. De erről meg nem találtam infót. -
detroitrw
addikt
Sziasztok!
Lenne valakinek felesleges vga 8pines (vagy 6+2) csatija?
Vagy akar kidobando tapja amin ez a csatlakozo es annak kabele sertetlen?Elore is koszi a visszajelzest
-
wwenigma
Jómunkásember
Tegnap voltam az Aldi-ban, ott is volt ilyesmi polc 11999- ért. A méretét nem néztem.
@wwenigma a Hunyadin az Emiter-ben minden is van az öregnek, de nem tudom hogy van nyitva. Ugyanez vonatkozik a Széles utcán az Antenna szaküzletre, bár a Google térkép szerint végleg bezárt.
@PLaci58 egyszerűbb a panellal együtt cserélni. A C csatinak van vagy 40 lába 0.5cm-en szerintem ember nincs aki stabilan meg tudja forrasztani.
Igazából az antenna szaküzlet és a hunyadin mindkét bolt nagyon úgy néz ki hogy be van zárva. Google térképen szerkesztettem végleg bezártra... Daniellában azt mondták, ha az Intruderben nincs akkor szerintük nincs Miskolcon máshol sehol...
-
icemad
nagyúr
Sziasztok. 2019-es Tesla Model 3 futóművet, kerekeket, fékeket, gumikat stb, kellene átnézni alaposan. Borsod megyén belül igazából bárhol jó lenne. Tudtok valami megbízható helyet? (Itt Hollandiában az utolsó ajánlott helyen még az emelőre se tudtak felállni vele. Hátha otthon több szerencsém lesz.
) -
jFox
addikt
Tegnap voltam az Aldi-ban, ott is volt ilyesmi polc 11999- ért. A méretét nem néztem.
@wwenigma a Hunyadin az Emiter-ben minden is van az öregnek, de nem tudom hogy van nyitva. Ugyanez vonatkozik a Széles utcán az Antenna szaküzletre, bár a Google térkép szerint végleg bezárt.
@PLaci58 egyszerűbb a panellal együtt cserélni. A C csatinak van vagy 40 lába 0.5cm-en szerintem ember nincs aki stabilan meg tudja forrasztani.
-
PLaci58
addikt
Feltételezem, hogy ragasztott ház, így azon kell elgondolkozni, hogy érdemes-e még egyáltalán megcsináltatni. A csatlakozó nem megy könnyen tönkre, valószínűleg a forrasztás vált le az alaplapról.
Nekem egy ismerősöm csinálta meg (nem publikus), de ha fizetnem kellett volna érte, akkor inkább ment volna a fiók aljába.
A forrasztás pár perc, de a szétszerelés, ragasztás rengeteg pepecs meló.Nem ragasztott, lepattintható hátlap, hozzá lehet férni könnyen, de én ilyen kis dolgokat nem szívesen forrasztok 😀. A pillanatforrasztóm egyszerre 3 lábat kezelne 😀. Mozog az aljzat közepe rendesen.
-
Depression
veterán
Feltételezem, hogy ragasztott ház, így azon kell elgondolkozni, hogy érdemes-e még egyáltalán megcsináltatni. A csatlakozó nem megy könnyen tönkre, valószínűleg a forrasztás vált le az alaplapról.
Nekem egy ismerősöm csinálta meg (nem publikus), de ha fizetnem kellett volna érte, akkor inkább ment volna a fiók aljába.
A forrasztás pár perc, de a szétszerelés, ragasztás rengeteg pepecs meló. -
PLaci58
addikt
Hali. Van egy régi digis teló, amiben USB-C csatlakozót kéne cserélni, mert nem tölt, meg mozog is rendesen. Ki, hol vállal ilyet?
-
mezis
félisten
-
Jarod1
veterán
-
Vangelis
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
-
85424 - 85301
85424 - 85301 85300 - 85201 85200 - 85101 85100 - 85001 85000 - 84901 84900 - 84801 84800 - 84701 84700 - 84601 84600 - 84501 84500 - 84401 84400 - 84301 84300 - 84201 84200 - 84101 84100 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hieronymus: Ezt is megéltük
- Nem éghet le a 12V-2x6 tápkonnektor, ha nem is használod!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hardcore café
- Elektromos autók - motorok
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- Eladó Dell Latitude 5420 HD i5-1135g7 16gb 256gb 1 év gar
- Eladó LG 32MR50C-B 32" ívelt monitor
- Xbox Elite 2 kontroller // Számla // Garancia//
- Acer Nitro V 15 - 15,6"Full HD Hz - i5-13420H - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5050 - 2+ év gari - MAGYAR
- HIGH-END GAMER PC Ryzen 7 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 /1000W 80+ / 2TB NVMe - Beszámítás
- 5G LTE! Whitespotos, Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- GAMER PC! i7-13700F / RTX 4070 Super / 32GB 3200MHZ / 1TB NVMe / 750W Bronze
- Lenovo T14 Thinkpad G3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- iPhone 14 Pro 128GB 100% (1év Garancia) - Új eredeti Akkumulátor

). 
Diósgyőr sincs időben közelebb.