Hirdetés
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
aleister
veterán
válasz aelod #171051 üzenetére
De továbbra sem értem mi velük a bajod.
Kiegyeztünk abban, hogy a speciális esetekre nem lehet étrendet összeállítani, hanem egy általánosat kell venni, amit az ember önmaga finomhangol. Akkor erre miért nem jó a builder oldala, ha az említett 70-75 kg vonatkozásában, az orvosi esetek kivételével nem gáz az általuk összeállított étrend.Ha az a probléma, hogy csirkerizs, akkor ezen át kell lendülni. Látja a KEZDŐ kérdező, hogy miképp kell kalkulálni, hány étkezésre kell napi szinten számítani, milyen kalóriaeloszlást kell napszaki viszonyban venni, és megcsinálja ez alapján magának nem csirkéből, nem rizsből.
Megértem, ha nem szimpatikus a builder csapata, de ettől nem lesz minden egyes aloldal a site-on ördögtől való.
Nekem csak pozitív tapasztalatom volt eddig velük. Kijavították magukat kreatin témában. Több év alatt egyszer küldtek érvényes szavatossági idejű, de minőségileg nem kielégítő terméket (megszívta magát a por valahogy nedvességgel a lezárt dobozban), amit gyorsan és készséggel cseréltek. Szóval nem tudok rájuk rosszat mondani. A BB tv-s adásokban sokat szereplő csókát némely megmozdulása alapján szívesen arcom basznám, de ezen túl nem értem miért kell őket mindenáron utálni.[ Szerkesztve ]
Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
aelod
veterán
válasz aleister #171052 üzenetére
Örülök, hogy tudtak segíteni de nem mindenáron történő utálatról beszélek hanem a szakmai hiányosságokról.
A BB tv-s adásokban sokat szereplő csókát némely megmozdulása alapján szívesen arcom basznám
Ne bántsd a Bunnyt (ha rá gondoltál)"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
félisten
válasz aleister #171052 üzenetére
Az a baja, hogy nem képes felfogni, hogy a világon más nézőpont is van.
Bele van ragadva a saját kis világába és nem érti, hogy mire van szüksége annak aki egy Google találattal az oldalon landol.
A kezdő hülyeséget és rosszul csinálja, de ha csinálja úgyis rá fog találni a szükséges információkra és nem lesz többé kezdő.
Izom veszteségen aggódni egy átlag embernél meg jóformán értelmezhetetlen, mert szinte izom sincs rajta."The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
Dottorei
tag
proteinoutlet.com-ról rendelt már valaki? gyanúsan olcsó...
-
Angel2014
addikt
Van itt olyan akinek volt combhajlító szakadása?
Tegnap a buszon utazva kanyarodás közben elszakad 2 helyen, részlegesen , és teljesen a csontról letépve.
Fájdalom óriási ...ahogy elszakadt egy nagy pattanás és felülre összeugrott egy csomóba.
Kérdésem az, hogy meddig tart? Mivel kezeltétek?
Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
addikt
válasz Angel2014 #171059 üzenetére
Uh, jobbulást. Ismerősi körben is volt ilyesmi, meg máshol is olvastam, hogy olyan embereknél is, akik komoly súlyokat emelgetnek, nem akkor szakad el az izom, amikor épp nagy terhelés alatt van, hanem egész váratlanul egy viszonylag hétköznapi szituációban. Durva és nem is értem miért így történik...
-
batagy
őstag
Sziasztok!
Kézi súlyzó párt szeretnék venni, 2 x 3 kg-ost.
Ha az ár különbségtől eltekintünk, melyik alakú súlyzó a jobb?
Ez az anatómiailag formált, vagy ez a Decathlonos formájú ?Kösz!
-
-
Dazsar
aktív tag
Üdv!
Ti edzés elején mit ajánlatok: Nagy súly és fokozatosan csökkenteni, vagy kis súly, és folyamatosan növelni. Ügye ha nagy súllyal kezdek akkor az odabasz az ízületeknek, ha kicsivel, mire oda érek hogy a kívánt súllyal akarom elfáradnak az izmok. Illetve bizonyos gyakorlatoknál ti mennyire akaszátok ki a könyököt? Sok helyen látom hogy sokan, de láttam olyat is aki pont a "pihenő tartományban " állítja meg így a könyök nem kap terhelést, illetve folyamatos is ezálal a terhelés."Akárki lopta el a bankkártyám, kevesebett költ mint a feleségem"
-
stickrs
senior tag
válasz Dazsar #171069 üzenetére
Én általában 10-15p evezögépen kezdem az edzést, utána 2-3 melegítö szériát csinálok a konkrét gyakorlattal, utána teszem fel azt amivel 8-10 tervezett ismétlés megy, könyököt nem akasztom ki, max kissúlyos tricepszgyakorlatoknál. Bukásig nem szoktam elmenni, max 2 hetente h be tudjam löni a bukás elötti 2-3 ismétlés mennyiségét. Szoval én nem fáradok el mire a szériasúlyhoz érek.
Nokia 808 PureView, LG G5, Xiaomi MI 10 Ultra
-
aleister
veterán
Én is nemrég kezdtem el barátkozni a vetkőző sorozatokkal. Ugyanezen okból nem vettem még rá magam, mint te. Nevezetesen tartok az ízületek hirtelen megterhelésétől.
Pedig logikusabb, hogy először nagyobb súllyal dolgozik az ember, mert még van ereje- Ezután vagy ismétlésszámot vagy súlyt tudsz ugyebár csökkenteni. Viszont a volumen szempontjából hasznosabb a magasabb ismétlés szvsz.Sajnos abban a korban vagyok, amikor már nem játszhatok az ízületeimmel. Egy-egy sérülés akár hónapokra is kicsinálhat.
Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
aelod
veterán
Nagy súly és fokozatosan csökkenteni, vagy kis súly, és folyamatosan növelni.
A legnagyobb szamárság amit csinálhatsz. Gondolj bele és ne vedd magadra de pár karkörzés meg csukló forgatás után (ami ugye a melegítés sokaknak) alá fekszel az 1RM-ed 80-90%-nak mondjuk fekve nyomásnál mi történik vagy történhet.
Melegíts be, majd dinamikus nyújtásokat csinálj ("hideg" izmot nem nyújtunk sosem statikusan) A kiválasztott gyakorlatnál 2-3 melegítő sorozat legyen. Ismétléseknél figyelni kell, hogy ne "előfárasztás" legyen a melegítés bár célzottam ez is egy Weider elv ha azt vesszük.
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
félisten
-
Dazsar
aktív tag
válasz aelod #171072 üzenetére
Magamra veszem, mert én is ilyen "buta" vagyok és pár repülő propellerrel azt hiszem hogy meleg minden, és mehet a nagy súly persze tudom hogy ez egy kritikus hiba, de hát ügye a fiatalság átka hogy MOST MÉG bírom, aztán 40-45 pislogok hogy mi lehet a baj.
"Akárki lopta el a bankkártyám, kevesebett költ mint a feleségem"
-
marked one94
őstag
válasz Dazsar #171074 üzenetére
Pedig ha foglalkoznal egy megfelelő edzes előtti bemelegítéssel, nyújtással elernel vagy megtartanal egy jó mozgasmintat ami az életben es segítene nem csak az edzésen. Minimalizálni lehet a sérülést, jobban lehet terhelni a testet, nagyobb mozgaspalyan lehet dolgozni jobb izommunka->tobb es erosebb izom. De lehet azzal a felfogással is élni hogy fiatal vagyok bírom meg, utana meg 1-2 éven belül mesz a kiégett kondisokhoz akik mar mindenfele pot gyakorlatot keres ahol nem faj a valla terde dereka, mert mar lehajolni se tud nyujtott terdel vagy egy mélyet guggolni. Utána jön az orvos, fajdalom csillapító, gyógyszeres kezelés, műtét meg a piszok draga izuletvedok, kollagén stb... 🤷♂️
You'll Never Walk Alone
-
aelod
veterán
-
Apollyon
Korrektor
válasz marked one94 #171075 üzenetére
Plusz ezer.
Amikor jópár éve itt írtátok hogy ilyen 150+ kilókkal guggoltok meg ilyenek, csendben megbújtam, mivel pont az általad leírtak miatt nem kockáztatok meg nagyobb súlyokat, soha. Guggolásnál se nagyon mentem 100 fölé (nem rogyasztásról beszélek), felhúzásban sem, de el is mondhatom magamról, hogy sosem volt olyan kondis sérülésem ami miatt ki kellett hagynom az edzést.
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Zoty4
őstag
sziasztok
Ősszel és tavasszal szoktam ízületvédő kúrát tartani, és meglepve látom h a "nem forte"-t nem lehet kapni. Van valakinek infója erről?
-
bigmasterg
addikt
válasz Qtya123 #170847 üzenetére
Ismerek olyan gyógytornászt, aki egyben erőemelő edző is.
Nem egy gerincsérvest rakott már rendbe, olyat is aki erőemléstől kapott gerincsérvet, majd nála újra edzeni és fejlődni tudott.Nyilván nem az ő módszereivel fejlődik leggyorsabban az ember, vagy ha valaki kifejezetten versenyző akar lenni, akkor sem biztos hogy őt ajánlanám. De másnak nyugodt szívvel, aki csak edzeni akar, erősödni és egészséges szeretne mellette maradni.
-
Janaboy
veterán
Tessék a diéta újabb fontossága:
a Gut tudományos folyóiratban megjelent tanulmány szerint például a növényalapú, jó minőségű étrendet fogyasztók
10 százalékkal kevesebb eséllyel kapják el a koronavírust, mint a rosszabb diétán élők, és 40 százalékkal kevesebb az esélye annak, hogy súlyos tüneteket produkáljanak.
[link]Janaboy
-
marked one94
őstag
válasz bigmasterg #171081 üzenetére
Kornélnál vagy még mindig? Elég királyul kiépítette magának a brandjet, egyszer elmennék hozzá edzeni.
You'll Never Walk Alone
-
bigmasterg
addikt
válasz marked one94 #171084 üzenetére
Jaja, nála vagyok.
Azóta már a Baldo-nál elért számokat túl sikerült lépni vele.
Te még nála vagy? Bár gyanúsan nem láttam Baldos postokat. -
aelod
veterán
válasz bigmasterg #171085 üzenetére
Kicsi a világ Baldo csaja csop. társam volt
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
marked one94
őstag
válasz bigmasterg #171085 üzenetére
Na az király
Én se vagyok mar nála, mással dolgozok együtt, de volt is egy nagyobb kihagyas es meg most se minden fasza de mar kezd helyre állni mindenYou'll Never Walk Alone
-
Angel2014
addikt
Azt amit írtál. Mellé Jegelés, vérhígító, Voltaren, Lioton heparin kenőcs. Terhelnem kell.
2 hét kontroll, és majd elválik.
Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
vaakuum
addikt
-
S e t h
nagyúr
Úgy látom itt már csak én nem vagyok hiszékeny.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
félisten
válasz Angel2014 #171096 üzenetére
Ha nem kell műteni az király, nekem sajnos a térdszalagok is megnyúltak, egész télen jóformán egyensúlyozni kellett a lépcsőn lefelé, mert "billegett" az a lábam ahogy terheltem.
Ilyen hülyén instabil volt.
A nyáron rámentem a bicajozásra, attól sokkal jobb lett, de rendesen terhelni még nem kezdtem."The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
Sziasztok!
Rizskását hol lehet venni nagyobb csomagolásban? 500g min.
-
headhunter
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- OTP Bank topic
- Lóugrással készül a Xiaomi mattolni
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Assetto Corsa Competizione
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Kupon kunyeráló
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- DJI Motion Controller 2 - drón mozgásvezérlő "joystick"
- DJI Mini 3 Pro / Mini 3 / Mini 4 Pro drón akkumulátor (eredeti DJI)
- DJI Mini 3 pro drón kiegészítők - táska, propellervédő, ND Filter szett
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 3 akku, garancia, tartozékok (45)
- Braun HC5030 hajvágó
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest