Hirdetés
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- AuraSync kibeszélő topic
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janaboy
veterán
Matcha teát fogyaszt valaki rendszeresen, napi szinten?
Ha igen, milyen formában elviselhető az íze, de nem túl egészségestelen?
Nem iszok kávét és annak alternatívajakent gondoltam rá.Janaboy
-
Janaboy
veterán
Nem tudom ismeritek-e:
https://minibarbell.com/Sajna nem túl olcsó
Janaboy
-
Janaboy
veterán
Ti spagettiből és tarhonyából melyiket preferáljátok?
Janaboy
-
Janaboy
veterán
-
Janaboy
veterán
válasz sherlock82 #190133 üzenetére
Nekem jellemzően 2-3 nap után kezdi kifejteni a hatását, de utána tényleg jó, legalábbis egy ideig
Janaboy
-
Janaboy
veterán
válasz sherlock82 #190130 üzenetére
Akkor menj másik masszőrhöz, mert ha elalszol a keze alatt, akkor nem valami erősen csinálhatja
Janaboy
-
Janaboy
veterán
válasz aelod #190039 üzenetére
Nekem most erről az jutott eszembe, hogy a teremben szokott edzeni egy pali, aki scott padon használ francia rudat és viszonylag nagy súllyal, de a teljesen behajlított (ahol már lényegében a pihen) onnan kb ilyen 5 cm-et enged ki, tehát még 90 fokra sem ér ki az alkar a bicepsszel (felkarral).
Most amiket írtok nekem abból az jön le, hogy az ugyanolyan hatékony mintha kinyújtaná a kezét teljesen (szerintem nem), de most akkor mi az igazság?Janaboy
-
Janaboy
veterán
válasz Peaceliker #189909 üzenetére
Nekem ugyan ennél a feladatnál (vagyis az egy kezes súlyzós verzió) húzódik a tricepsz alja ami kihat a könyökre is.
Én ezt tricepsz tendinitiskent azonositottam.
Nem tudom hogy neked is ez van-e, de mi elhagytuk ezt a gyakorlatot, és a többi tricepsz gyakorlatnal is visszavettünk a súlyból.Janaboy
-
Janaboy
veterán
Instan ezt a konstantinofficialt szokta nézni valaki?
Nem tudom eldonteni hogy mennyire hiteles.
Janaboy
-
Janaboy
veterán
-
Janaboy
veterán
válasz thomasvold #189095 üzenetére
Biztos nem normális, gondolom mentálisan túl feszíted magad.
Nem tudom mennyire szokott megterhelni az edzés vagy egyéb dolgok.Janaboy
-
Janaboy
veterán
válasz Woodslave #189031 üzenetére
Hát nem tudom milyen gyorsan épül az izom, de sztem ha full kezdő és nem sok izom van rajta, akkor simán lehet szerintem hogy gyorsabban szed fel izmot.
Viszont simán lehet hogy 1 hónap még nem volt elég, hogy látszódjon a mérlegen.@Louro: mit és mennyit szoktál inni?
Janaboy
-
Janaboy
veterán
válasz miningboy #188846 üzenetére
Hogy naponta fogyassz ebből 2-3t az nagyon nem egészséges, de napi 1 se nagyon igazán, bár akkor a fehérje porra is igaz lenne.
Amúgy fő probléma a mesterséges ízesítő.De ahogy látom ezek vannak benne:
Tejfehérje, Teljes tej, Tejszín, Módosított keményítő, Keményítő, Sűrítőanyagok: karragén, guargumi, Savanyúságot szabályozó anyag: kalcium-citrátok, Édesítőszerek: aszpartám, aceszulfám K, Aroma, Színezék: karotinok, Laktáz enzim, Zsírtartalom: 1,5 m/m%.
(Mondjuk ez pont a vaníliás, de az kb mind1)[ Szerkesztve ]
Janaboy
-
Janaboy
veterán
Valami jó alacsony szénhidrátos, alacsony zsír tartalmú sajtszósz recept ötletek nincsen?
Amit csőtésztával lehet keverni.Janaboy
-
Janaboy
veterán
Srácok szerintem engedjétek el ezt a témát és menjünk izmosodni
Janaboy
-
Janaboy
veterán
válasz gyáliSanyi #186333 üzenetére
Változtatni kellene az étrenden
Kardional figyelsz hogy a pulzus a zsírégető tartományban legyen?
[ Szerkesztve ]
Janaboy
-
Janaboy
veterán
válasz Tyler Durden #186024 üzenetére
Miért? Szerintem a kutyát nem érdekelné.
Nálunk az edző ötlete volt, hogy kezdjük el vezetni, mondtam hogy abba írja amibe ő akarja
Mondjuk én telefont se viszek le magammal (emeleten van az öltöző).Janaboy
-
Janaboy
veterán
válasz aelod #185669 üzenetére
Nekem meg az a meglátásom a ferde pados verzióban (legalábbis amit látok a teremben) és nyilván nem vagyok szakértő, hogy össze-vissza csinálják és ezzel nem igazán helyesen vagy oda ahova szeretnék, így túl sok kockázatot látok benne, hogy helytelenül csinálja az ember.
A vízszintes pados rudas nyomáshoz: azt én se csinálom, valamiért a vállam (rotátor) nem szereti és nagyon terheli. Kézi súlyzóval szoktam inkább.
Janaboy
-
Janaboy
veterán
Amúgy kíváncsiságból, miért jó mellre ferde padon nyomni?
Fekve nem egyszerűbb és biztosabb?Janaboy
-
Janaboy
veterán
Úgy látom itt sose telik el egy nap (csak akkor ha nincs hozzászólás ) hogy ne legyen egyik okosabb a másiknál (és ne essetek egymásnak) és belássátok, hogy több nézőpont létezik a dolgokra
[ Szerkesztve ]
Janaboy
-
Janaboy
veterán
Ez azért elég sarkos, mármint azok az emberek akik hízékonyak, nem ehetnek 2000 kcal többet, mert instant hízás lesz a vége. Nyilván attól függ hogy honnan hova tart az ember.
Én tudod milyen boldog lennék, ha még 3000-3500 kcalnél is fogynék vagy ott lenne a szinten tartás? De sajnos nem így van..
Janaboy
-
Janaboy
veterán
válasz Fred23 #184980 üzenetére
Mondjuk az tényleg jó érzés amikor be vagyok durranva és látom a karom a tükörben
De amúgy a másik az energia, fogytam sokat, folyamatosan járok edzeni, azt hittem hogy majd ki fogok csattani az energiától, de ez sincs meg. Azt nem mondom hogy nem bírom a mozgást jobban, de nincs ez a mindennap tök jól érzem magam érzés.
Már néha azon gondolkozom hogy ki kellene vizsgáltatnom magam hogy miért vagyok álmos, pedig eleget aludtam vagy fáradt a szemem. Pedig nem stresszelem magam nagyon.Janaboy
-
Janaboy
veterán
Amúgy érdekes olvasni, hogy az edzés egyeseknek milyen kikapcsolódás meg "drog" az agynak.
Tényleg látszik, hogy mennyire mások vagyunk vagy én edzek máshogy, de én egy fajta szenvedésnek élem megJanaboy
-
Janaboy
veterán
Egy kis érdekesség: voltam a szokásos évi nagylaboron, bár szerintem ebben nincs benne minden amit edzések miatt jó lenne vizsgálni de mind1.
Szóval az se klór megh. egy hajszállal a határérték fölött van.
Kérdezte az asszisztens hogy nem eszek-e nagyon sósan. Mondom nem.
Akkor sok ásványvíz? Mondom igen azt iszok napi 3-4 liter, akkor mondta valószínűleg az lehet.
Szentkirályit iszok amúgy. Szóval lehet keverve kellene tisztított vizet és ásványvizet inni?Janaboy
-
Janaboy
veterán
-
Janaboy
veterán
Trollok nélkül behal a topik
Más is érzi magán így év végén hogy kellene szünet az edzésben? Hogy mindene fáj már?
Tuti ez ilyen agyban dolog, mert max 1-1.5 hét edzés fog kimaradni nekem[ Szerkesztve ]
Janaboy
-
Janaboy
veterán
válasz neophyte79 #184732 üzenetére
Amikor ilyeneket írtok mindig az marad ki, hogy mennyi az ajánlott napi/heti szinten és hogy átlagos élelmiszerrel bevisszük-e.
Pl most írtad a taurint, megnéztem és azt írja, hogy napi 2 gramm körül ajánlott bevinni (bár ez elég fura mert máshol azt írták, hogy heti 6 gramm már elég), illetve hogy ahogy látom inkább a zsírosabb húsok gazdagabbak taurinban és pl a csirkemell csak 18mg/100 gramm.Janaboy
-
Janaboy
veterán
válasz neophyte79 #184720 üzenetére
Nem akarom védeni, mert szerintem is írhatna kedvesebben.
De ő nem azt mondta hogy ezekre nincs szükség, csak ha megfelelő mennyiségben beviszel fehérjét (mondjuk csirkemell, tejtermékek), akkor fölösleges pluszban BCAAt bevinni, mert azt a bevitt fehérjéből kinyeri.
Legalábbis én így értelmezem, bár arról eddig nem igazán esett szó, hogy a fehérjeforrásból kinyert BCAA az elegendő-e szervezetnek vagy érdemes-e pótolni.[ Szerkesztve ]
Janaboy
-
Janaboy
veterán
válasz aelod #184678 üzenetére
Az a baj, hogy az emberek szó szerint rászoknak a pörgetőkre.
Pedig ugye annak a célja inkább az lenne (szerintem legalább is) hogy néha amikor szar napod vagy nem vagy teljesen kipihent egy kicsit fel tud dobni, de emiatt ne hanyagold el az edzést.
Én egyszer próbáltam eddig, fura érzés volt vagy 20 percig, mintha részeg lennék de mégsemJanaboy
-
Janaboy
veterán
Gyaloglópadot használ valaki?
Janaboy
-
Janaboy
veterán
-
Janaboy
veterán
-
Janaboy
veterán
válasz persil #184246 üzenetére
Ez most arra vonatkozik, hogy januártól elvileg minden műanyag palack +50 Ft-al kerül majd többe.
Már ezer éve szelektíven gyűjtőm őket és most is így tennék, de azért heti kb 1000 Ft menne a kukába ha nem viszed vissza, már pedig én nekem se helyem se kedvem ahhoz, hogy egyesével dobáljam vissza az automatába és még tárolgassam is.A csapvizet amúgy nem annyira preferálom, pedig nincs rossz íze meg semmi. Nagyon kemény felénk, bár nem tudom hogy ennek a szervezetre milyen hatása lenne.
Janaboy
-
Janaboy
veterán
válasz Shade45 #184241 üzenetére
Én is ebben a cipőben vagyok és nem tudom mi lenne a jó.
Az egyik oldalt a víztisztító van, viszont ehhez biztosítani kell, hogy mellette beviszed a szükséges ásványi anyagokat megfelelő forrásokból vagy esetleg használni visszasózót.A másik opció, amire gondoltam, hogy Aliexpressről rendelhető olyan motoros rendszer ami a 19 literes palackból ki tudja pumpálni a vizet és akkor a csap mellé fel lehetne tenni egy másik csapot (mondjuk ezt valszeg a víztisztító esetében is megtennéd).
Mivel nem szoktam hűtve fogyasztani az ásványvizet még nyáron sem, így az nekem nem gond, hogy nem hűtött, de lehet valakinek az.
Hátránya, hogy legalább 2 palackot kell tárolni és azért az helyet foglal.
Illetve hogy a beszerzése sem mindenhol egyszerű, bár amennyire tudom vannak házhoz szállításos opciók is.Janaboy
-
Janaboy
veterán
-
Janaboy
veterán
Mi a véleményetek a normál vs light majonéz kérdésben?
Van valami a light majonéz ellen szól?Janaboy
-
Janaboy
veterán
válasz Woodslave #184228 üzenetére
Főleg a súlyzós edzés (izom építés) fontosságáról beszél (40-50 éves kor körül/felett), az alvás fontosságáról, a megfelelő étkezésről (kerülve az ultra feldolgozott ételeket).
Mondjuk ő még behozza a saját dolgát: megfelelő légzés technika.Technikai bukásról, izomlázról is van benne szó.
Janaboy
-
Janaboy
veterán
Nem tudom, hogy ezt hallottátok-e kedden reggel Balázséknál volt Lakatos Péter (nem tudom mennyire hiteles), szerintem tök jókat mondott: [link]
Janaboy
-
Janaboy
veterán
Ha már fehérje meg desszert, nem tudom hogy szoktatok-e high protein pudingot enni.
Nekem a dt oetker csokis meg grizes jön be a legjobb, sajna 700 Ftal nem olcsó.Viszont próbáltam a Danone Yo protein pudingot na a banános mogyorókremes az szörnyű, illetve van mogyorós csokipudingos is, az egy fokkal jobb de eddig ez a Danone széria nem győzött meg.
Janaboy
-
Janaboy
veterán
válasz HussarF #184016 üzenetére
A desztillált víz minden iont kivon, az ioncserélésnél pedig a víz keménységért felelős ionokt szűrik/változtatják meg, de marad benne más cucc.
De mind1, nem akarok ennyire belemenni, értelmetlen is
Én maradok a szentkirályi ásványvíznél, bár Január 1-től az 50 Ftos palack felár nem lesz valami jóJanaboy
-
Janaboy
veterán
válasz Woodslave #183981 üzenetére
Amúgy kis olvasás után kiderül, hogy a desztillált víz nagyjából egyenlő a tisztított vízzel csak más az eljárás.
Bár azért érdemes hozzátenni, hogy a tisztítók tudomásom szerint nem tudják 100%-osan megszűrni a vizet, míg a desztillált víz az színtiszta h2o.De amúgy lehet inni a desztillált vizet, csak figyelni kell, hogy az összes szükséges ásvány pótolva legyen más forrásból.
[ Szerkesztve ]
Janaboy
-
Janaboy
veterán
válasz Dreadloord #183956 üzenetére
De azért megy így él, miért kellene fizikumban Aelodhoz hasonlítania?
Nem írta sehol hogy testépítő lenne.Az hogy az a sok izé, amit eszik iszik jó-e, az úgyse igazán derül ki rövid idő alatt, a másik hogy ami neki jó, másnak nem biztos
Janaboy
-
Janaboy
veterán
válasz Rivaul #183932 üzenetére
Nekem a tisztított vízzel is vannak fenntartásaim.. Olvasgattam utána, nyilván mindenki mond mindenfélét de egy biztos volt, hogy legyen benne nátrium, mert anélkül nem tudja a szervezet megfelelően raktározni vagy ilyesmi.
Arra pedig nem lehet alapozni hogy étellel beviszel-e elég nátriumot.
És igen, tudom vannak visszasózó cuccok is.Janaboy
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest