Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Gurulunk, WAZE?!
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Karácsonyi beach body. Kicsit összeszedtem magam, így ünnepek előtt, pedig a gondolkodós villszmisz nem ezt javasolta
-
válasz
Fred23
üzenetére
10% az még nem a szerencsés genetika meg brutális szenvedés tartománya. Bárki elérheti és fenntarthatja, csak kell hozzá egy kis elhivatottság. Persze, ahol az a standard, hogy lehessen pizzát rendelni meg "meleg van, ezért sört kell inni", ott ez brutális szenvedés lehet...
-
válasz
Dorian
üzenetére
Új izomsejtek nem épülnek. Azt hiperpláziának hívják. Károsodott miosztatin gén esetén van ilyen, példa erre a kék-belga marha fajta.
Edzéssel az ember hipertrófiát stimulál, azaz az izomsejtek növekednek. De nem lesz több.Aztán javítsatok ki, ha ezt már meghaladta a tudomány, én még így tanultam.
-
válasz
Flash Gordon
üzenetére
Nem kell, hogy maximális hatásfokkal épüljön be, de az fontos, hogy ne legyek dagadt a plusz kalóriától.
-
válasz
Flash Gordon
üzenetére
-
válasz
CriticalHit
üzenetére
Én a Na-ciklamátot eszem marék számra. Reject modernity, embrace tradition!
-
Az a baj ezzel a topikkal, hogy az izmos emberek helyett mindig az élelmiszeripari okoskodók találnak ide
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
Flash Gordon
üzenetére
Magyarul a linkeld tanulmányaid nem támasztják alá, hogy embernél káros lenne a szukralóz?

-
Sok mindentől függ, de két hónap alatt már kell lennie látszatjának, ha tényleg komolyan vette.
#188829 Peaceliker
Lehet van erre korszerűbb, bizonyított módszer, de én nem csinálnék mást, ugyanazt a súlyt erőltetném, nem edzeném eltérően. Ha ugyanazt a terhelést kapja, előbb-utóbb ugyanoda kell konvergálnia az erőszintnek. Ha eltérően edzed, abból még élesebb aszimmetria lehet. -
válasz
Fred23
üzenetére
Ja. Cserébe a vállam szar. Meg vádlim sincs

Egyre inkább úgy látom, hogy a gyúrásban a genetika az elsődleges.
Meghatározó, de a beletett munka az elsődleges. Nyilván, aki nem akar annyit beletenni, csak annyit, mint a jobb adottságú ember, annak ez jó önfelmentés/kifogás. -
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Én 1,65 magassággal, 69-70 kg-san tudtam ezt:

Ez '21-es, hirtelen ezt találtam.
-
Erre szokta azt mondani a sokat látott body-s: "Nyugodjatok meg, ha akarnátok sem lenne soha ilyen combotok!"
-
-
válasz
Qtya123
üzenetére
Emlékszem régen az volt a mánia, hogy mindenki szivacsdarabbal nyomott fekve. Na azt nem tudtam hová tenni, eleve nekem a húzó gyakorlatoknál eszi meg a kezem a rúd, nyomónál kevésbé.
Olyat én is csináltam régen, de az nem a bőrkeményedések miatt volt, hanem magnézia helyett. Nagy súlyos fekvenyomásnál, több ismétlésnél, ha izzad a tenyered, elkezd a rúdon szétcsúszni és az nagyon kellemetlen. Szivaccsal meg nem csúszott. Persze egy kesztyű erre is jó. -
válasz
Qtya123
üzenetére
Akkor én csak biszex vagyok, mert gurtnizok
Amúgy anno régen én is próbáltam a kesztyűt, de a bőrkeményedésekkel kapcsolatban pont azt tapasztaltam, hogy nem volt érdemi változás. A nagy súly ugyanúgy megnyomta a tenyerem és ugyanúgy bőrkeményedéses lett. Érdekes, ezek szerint neked nem. -
válasz
basaharc502
üzenetére
Miért, úgy en bloc annak, hogy jársz egy terembe vasakat felemelni aztán lerakni, annak van bármi értelme?
-
válasz
FrankMonzano
üzenetére
Csak nem értettem, hogy hogy lett neked az "egy lower és két upper" felosztásból "lábcentrikus", "2 láb és 1 felsőtest" edzés
-
válasz
FrankMonzano
üzenetére
Vagy ha nyitott szemmel olvasnád, sokat segítene az értelmezésen
-
válasz
Qtya123
üzenetére
Mondjunk az azért zavart, amikor olyan volt, hogy megtudta valaki, hogy ki a barátnőm és a csodálkozás volt a reakció, hogy hát ő úgymond sokkal jobban néz ki nőben, mint én férfiban. Néha előfordult ilyen.
És ilyenkor látványosan megmarkoltad az ágyékodat és rákacsintottál az illetőre, jelezve, hogy mi az, ami áthidalja a különbséget
-
válasz
Dorian
üzenetére
Miért nem vinne be mindent? A monotonitás azt jelenti, hogy pl. ugyanazt eszi mindennap. Ha olyan az étrendje, hogy abban benne van minden, akkor az egészségtelen, mert monoton? Ne keverd a szezont a fazonnal.
Ami meg amúgy zárójelbe teszi az egész kérdést, hogy izmosak akarunk lenni, nem egészségesek.
Az egészségeseknek van külön topikja: Egészséges életmód
Látszik is mekkora utána az érdeklődés
-
-
Mindenkinek hinnie kell valamiben, ez ilyen pszichológiai dolog. Mi is elhittük régen, hogy ha nem isszuk meg a fehérjét az "anabolikus ablakban" akkor leesik az izom
A Norbi fanok is elhiszik, hogy attól fogynak, hogy 6 után nem esznek és a hit erőt ad nekik a kitartáshoz.
Ő meg elhiszi, hogy érzi, hogy mi a jó kaja.Végeredményben ez mindenkit hozzásegített ahhoz, hogy pszichológiailag át tudjon lendülni a nehézségeken és elhiggye, hogy megéri belefektetni az energiát... Ami végső soron tényleg eljuttatja az embert oda (vagy a közelébe) ahova el akart jutni. Akkor rossz dolog az, hogy hisz benne, még ha hülyeség is, ha végül tényleg oda jut el, ahova akart? Nem tudom, ez morális kérdés, nincs egzakt válaszom

-
válasz
mastodon
üzenetére
+1, ilyesmire gondoltam még, de erre már nem akartam kitérni.
#187191attiati
A listából hiányzó 4 fehérjeépítő aminosav miatt előfordulhat, hogy <100%.
De több nem lehet.De lehet. Ha nem fehérjeként kerül bele az aminosav, írtam már.
Ha csak fehérjét raksz bele, aminek van egy bizonyos aminosav összetétele és ezeket lebontva megadod az aminosav összetételt, akkor nem lehet több, mint a fehérje tömege, legfeljebb, ha a mastodon által leírtakat is figyelembe veszik.
De ha N spiking-olják a terméket, akkor csak amino-t tesznek bele, ami nem fehérje! A fehérje az az aminosavak meghatározott sorrendű láncolata, "kötött" formában. De ha a denaturált aminosavakat rakod bele a gyúrósporba, az még akkor se fehérje, ha amúgy a helyes arányban lennének benne.
-
válasz
attiati
üzenetére
Akkor kell, hogy megegyezzen, ha nincs benne más aminosavtartalmú dolog, csak fehérje és annak az összes alkotó aminosavját felsorolták.
- Ha nem fehérjeként kerül bele amino, akkor akár több is lehet az amino, mint az összfehérje
- Ha a fehérjének nem az összes alkotója van felsorolva, akkor meg kevesebb is lehet az össz. aminosav, mint a fehérjetartalom. -
válasz
attiati
üzenetére
mivel különbségek vannak az aminosavak molekulatömegében a fehérje egészéhez képest
u wat?

Valószínűleg ő sem figyelt reáltárgyakon, mert úgy volt vele, hogy "hol fogom én azt majd alkalmazni az életben?" Itt pl. kellett volna.
Egyébként rengeteg lehetséges magyarázatot tudnék felsorolni, hogy miért nem jön ki a matek, de amit a gymbeam ki tudott böfögni, az nincs közte.
#187167 Jim-X
Jó a forma! Kokszolsz?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Na, mi van itt, veterán találkozó?
-
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Na nem mintha az alkoholt azért innám, mert jó a szívemnek...
-
-
Jövő héten indul a nyári felkészülés (mármint a strandra, nem a versenyszezonra
). Már most is gyűröm a csirkerizst, hogy kicsit visszaszokjak a dobozos kajához (csak mellé még megy a túró rudi is
). Most le kell tolnom bő 5 kg-t magamról. Nem tűnik soknak... de az utolsó 5 kg mnidig a legnehezebb
-
válasz
thomasvold
üzenetére
Nem azt mondtam, hogy beszerezhetetlen, hanem hogy a Mo.-i kondikban még nem láttam ilyet (biztos van, ahol van). Meg egy ilyen gép ára nem az a kategória, amit otthonra megvennél

-
válasz
thomasvold
üzenetére
Szerelős súlyt sehogy. Rendes, fix egykezes súlyzónál nem lóg túl a rúd a végeken és simán rá tudod tenni a combodra. Vannak még ilyen megoldások, de nem láttam még Mo.-on ilyet: [link]
-
válasz
OPiiPO
üzenetére
Ha ízületek vizsgálatáról van szó, akkor tényleg nem sok értelme van. Nekem volt már problémám a derekammal, volt problémám a vállammal, a derekammal 2x MRI-ztek, a vállammal 1x.
Röntgenezni akkor röntgeneztek, mikor verekedésbe torkollott a RIO-s buli és meg kellet nézni van-e törés
-
Na jól van, most már fejezzétek be. Csajom már értetlenkedik, hogy miért nézek én a neten szőrös férfitesteket. Rossz színben tüntettek fel
-
Én még lábazok egyet ma. Nem vagyok b.zi!!!
-
válasz
aelod
üzenetére
Nekem a jobb oldali, de no homo
#184851 Woodslave
Nekem is valahol 75 kg körül kellene lennem hogy nyáron legyen valami kinézet, hát majd meglátjuk mit hoz a 2024 túl optimista nem vagyok, megtanultam a leckét
Ha jól emlékszem, te 45 körül vagy lassan? Nem kezdtél el gondolkodni esetleg valami TRT-szerű dolgon? Tudom, ez mondjuk itthon nem annyira egyszerű, mint az USA-ban. -
válasz
aelod
üzenetére
Ha visszamehetnék az időben és csajozási tippet adhatnék a tizenéves önmagamnak, akkor az az lenne, hogy "Nyugi, a csajoknak fogalmuk sincs, hogy mit akarnak. Mondanak ezt-azt, de fingjuk sincs. Meg kell nekik mutatni, hogy mit kell akarjanak, és hpgy az pont Te vagy!"
-
válasz
Fred23
üzenetére
Hátrányba nem kerül sztem, de a befektetett plusz energia nem feltétlenül térül meg ebből a szempontból. Látják, hogy izmosabb vagy, de a "max pontszámot" már megkapod a 20% tzs körül, felette már nem jár többlet,ha jobb vagy.
Egy csajom volt, aki viszont értékelte. Huu, mai napig azt mondom, hogy kurva jó volt. Úg yéreztem magam abban az időszakban ,hogy tényleg van értelme edzeni. Egyszerűen láttam rajta, hogy sosem tud vele betelni, nagyon önbizalom pumpáló érzés volt

#184826 Oppenheimer
Ezt a Patrick Bateman féle dugást már én is régóta űzöm![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Sajnos a mostani csajom szégyellős, nehéz ilyesmikre rávenni, pedig meg lennének hozzá az adottságai. Mondjuk most én is relatíve dagadt vagyok...
#184827 benfolds
Le lett már írva fentebb a megoldás. Egy mérettel kisebb ruhák...
-
válasz
neophyte79
üzenetére
Lehet taurint, csak fizetős a csipszadó óta. A Red Bull-ban van továbbra is, kétszer annyiba is kerül, mint más energiaitalok.
A cigi is sz.rrá van adóztatva. Alkohol jövedéki adója is folyamatosan emelkedik.
-
válasz
Qtya123
üzenetére
Attól függ milyen szappant, de alapvetően a szappan is extrém módon szárítja a bőrt, szóval pont, hogy nem ajánlott. Nekem azt mondták, hogy abból is olyan olajos kézmosót használjak, mint amilyen a tusfürdő. Nem vettem iylet külön, a tusfürdőt szoktam beletölteni a kézmosó adagolóba.
Nálam egyébként születésemtől fogva van az ekcéma, nem csak úgy előjött valamikor. -
válasz
Qtya123
üzenetére
Ezt érdekes volt olvasni, én is születésem óta küzdök az ekcémával. Én is voltam mindenhol, belgyógyásznál is. Próbáltam én is az étrendben keresni a problémát, de nekem azt mondta a belgyógyász, hogy érti mire gonodlok, de rossz úton járok. Ezzel bőrgyógyászhoz menjek, ez bőrprobléma, nem az étrend fogja megoldani a dolgot. Egyébként csirke-rizsen élek, nem eszek kenyeret, szóval nálam biztos nem ez lett volna a megoldás.
A bőrgyógyászok meg azt mondták, hogy az ekcéma gyakorlatilag egy extrém bőrszárazság. Nem lehet elmulasztani, egyszerűen folyamatosan kezelni kell a bőrt, folyamatosan hidratálni. Végülis több odafigyelést igényel.
Az én bajom az volt, hogy állandóan kortikoszteroiddal kellett kennem az arcom meg néhány olyan részt, ahol rendszeresen fellángolt. Télen folyamatosan, de nyáron is gyakran. Holott a szteroidos kenőcsöket a lehető legrövidebb ideig kell alkalmazni és X napnál tovább nem is szabadna. Na, nekem a téli hónapokban, hónapokig folyamatosan kellett. És zavart, hogy mikor fog ez visszaütni.
Azt mondták, hogy folyamatosan kenjem ilyen-olyan hidratáló krémekkel, ápoljam stb-stb. Egyrészt az volt a baj, hogy mint sok férfitársam, kenceficét max akkor használok, ha síkosítani kell, de ha még rá is vettem magam pár hétig, hogy kenegessem magam ilyen kozmetikai szerekkel, gyakorlatilag semmi különbség nem volt, az ekcéma ugyanúgy megjelent.
Ekkor volt egy ilyen utolsó próbálkozásom, épp a gyógyszertárban voltam, mondom jól van, vegyünk valami hidratáló krémet, hátha. A gyógyszertáros a Vichy krémjét ajánlotta. Gondoltam jól van, biztos ebből kap jutalékot, de nem tűnt rosszabb választásnak, mint bármelyik másik random arcápoló.
Megvettem, aztán megtörtént az, amit addigi harmincX évem során sosem tapsztaltam. Teljesen el tudtam hagyni sok-sok éve először a kortikoszteroidot. Azt hiszem 2 éve használom és azóta nem voltam bőrgyógyásznál. Ezzel sem kenem minden nap, csak ha eszembejut, vagy már elkezdene előjönni az ekcéma. És úgy tünteti el az ekcémát, mint a kortikoszteroid vagy még hatékonyabban. Én sokszor, sokfélét próbáltam már. Rég nem hittem benne, hogy létezik ilyen, de ez tökéletesen bevált. Nem tudom mi az az összetevő, ami ennyire jót tesz és hatékony. Elvileg a hialuronsav az, ami ebben van és adhatja ezt a pozitív tulajdonságát. Sem cáfolni, sem megerősíteni nem tudom, mert nem használtam még külön hialuronsavat magában, de az biztos, hogy ezt bárkinek bátran merem ajánlani, aki ekcémával küzd. -
válasz
neophyte79
üzenetére
%-ban van megadva, de 110% a végeredmény...
-
Új topiksztárunk tiszteletére
-
A deszt.víz az új bicepszcsúcs-felpuhulás?
Aki szerint a deszt.vizet jó inni, az alaposan olvasson utána az ozmózisnyomásnak meg az izotóniás sóoldatnak.
#184009 Janaboy
Te miről beszélsz? Az ioncserélt víz = deszt.víz#184015 Lajmund
Ja, mert ha a víz nem desztillált, akkor már csak nehézfémsókkal meg higannyal szennyezett lehet. Sose told fullba a kretént
-
válasz
Woodslave
üzenetére
Mondjuk szerintem korodhoz képest alacsony.
Az alapján, amiket találtam, nem: What is a normal testosterone level for your age?A 2022 study looked at testosterone levels of 1,486 men between the ages of 20 and 44 [6]. To calculate the normal testosterone level for each age bracket, they took the middle third and labelled these as normal results

Na most én ugye 30-34 vagyok még, bár már hajlok bele a következő korcsoportba...
Elvileg arról volt szó, hogy szabad teszto is lesz benne, aztán csak nem írta fel a lapra
Ehelyett az ösztradiolt, amiből nem tudom, hogy mire lehet így következtetni... -
Csináltattam teszto mérést is a pajzsmiriggyel együtt. Nem tudom mit jelentenek az eredmények

-
Túl van spilázva ez a fehérje kérdés. A levegő 78%-a nitrogén. Aki igazán kemény és elhivatott az beszívja a levegőt, rákoncentrál és beépíti a nitrogént, majd még egy kis koncentrálással fehérjét szintetizál belőle. Aki erre nem képes, az annyit is ér.
-
-
válasz
Hangfalképű
üzenetére
Én már a prémiumnak köszönhetően láthatatlanná tettem (ilyenkor eltűnnek a rá adott hozzászólások is). Néha csak azt látom, hogy a hsz.-ek sorszáma 5-öt vagy akár 10-et is ugrik
-
válasz
neophyte79
üzenetére
A lényeg röviden annyi, hogy jó előjel, ha legalább egereken működik, de egyáltalán nem garancia arra, hogy emberen is fog. Vagy nem lesz egyéb hatása is, ami miatt emberi használatra alkalmatlan lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- OLED TV topic
- PlayStation 5
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi Mi 9 Lite - kilencre érdemes lapot húzni
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Samsung Galaxy XCover 5 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 14 M1 16GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest