- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Őskoczka
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vitee
aktív tag
válasz
stickrs #197554 üzenetére
Nekem egyszer olyan volt, hogy hapcizas kozben randult ossze az izomlazas hasam, olyan szinten gorcsolt be, hogy keptelen voltam kiegyenesedni, es tamaszkodnom kellett egy par percig egy falnal, hogy kitudjak egyenesedni es elindulni
Egyszer pedig, ami az eddigi leggazabb volt, tobb honap kihagyas utan, labaztam egyet, ugyan olyan effortot beleteve, mint elotte. Nem tudom mit gondoltam.
Olyat ereztem masnap, mint maskor soha.
Szo szerint keptelen voltam labraallni szinte, barmilyen mozdulatot tettem olyan szinten gorcsolt be, hogy elkezdtem szedulni, hanyingerem volt es az ajulas szelen voltam orakon keresztul.
A legaprobb mozdulatokra is kinokat eltem at
Szo szerint menet kozben, volt, hogy oda kellett jonni tamogatni, hogy letudjak ulni.
Egyebkent az ilyen rohadt veszelyes tud lenni, valami olyasmi tortenhet, hogy kicsapodik a feherje es a verbe kerul?! -
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
stickrs #197093 üzenetére
én az elektro terápia ~2/3áig jutottam, aztán lemondták az időpontot, majd megint stb, én utána nem foglalkoztam már vele, h újabbat kérjek, de nem is igazán használt... szerencsére a 2. oltás után fél évvel (vagy lehet több, nem emlékszem pontosan), amikor jött volna 3. halogattam, majd végül nem adattam be.... utána ~fél-1 évvel később eszméltem rá, hogy sokat javult és tudok aludni stb... de legtöbbet a mozgás javított rajta (amit még folytatnom kellene, mert a mozgástartományom bőven nem teljes még mindig)
tchriss: miért, mi baj van ezzel az eredménnyel? az én teszto eredményem sem lett sokkal jobb, mégis szerintem nagyon jól fejlődöm kondiban (erő és izommennyiség tekintetében is)
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
stickrs #197090 üzenetére
sorstárs...
(nekem a 2 covid oltástól volt fél-fél évig full gyulladásban kb minden izületem, a jobb vállam mozgástartománya totál beszűkült, sokszor annyira fájt mindenem,hogy nem tudtam szinte aludni... valami jó kis kék tablettás gyulladáscsökkentő, ami ideiglenesen segített)
gyógytorna ill később fitnesz/core edzés, ami nagyjából rendbe hozta. extrém mód fájt az elején, de ~3hónap alatt nagyon megerősödött... sajnos nagyon rossz emlék, így a vállaimat féltem, ezért nem is erőltetem a válledzést.
de igen, ilyesmire gondoltam azzal, h nem a te gyakorlatod (sérülés, veleszületett probléma stb)
-
-
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
stickrs #196529 üzenetére
de ezt több tanulmány is cáfolja... ez ilyen trustmebrosciene/urban legend... (lásd fentebb első link, 2003as tanulmány)
mondjuk túl sok rosszat nem teszel vele, ha éhgyomorra szeded be, max ha érzékenyebb a gyomrod, akkor kicsit ülsz a wc-npersze mindenki abban hisz, amiben akar/be tud illeszteni a saját világképébe
szerk.: vannak olyan dolgok, amit valóban ajánlott éhgyomorra bevenni, mert a kajától felszaporodott gyomorsav sokat roncsol/semlegesít belőle... ilyenek pl a probiotikumok, enzimek (natto, vajsav stb), bizonyos aminosavak, adaptogének stb... hozzáteszem, ezek nagyon sok (normális) esetben olyan kapszulákban vannak, amik védik a gyomorsav hatásaitól
-
Dorian
félisten
válasz
stickrs #196481 üzenetére
Igen, a harangozás az fasza, csinálom, meg is tartom. 81 kilóval tudom teljesen szabályosan csinálni 10-es ismétléssel. (Sokáig csináltam nem teljes tartományban, mert a súly kellett, hiszen az ego...) Alsó hasra meg a sima talajon fekvő lábemelést hatékonynak érzem egyelőre 2x4 kilós lábsúllyal. Ez marad otthonra, mert a teremben csak kicsi lábsúlyok vannak.
Oldalsót sem szoktam elfelejteni. -
válasz
stickrs #193202 üzenetére
Az vastagabb, mint amit tippeltem volna, ha nem is sokkal. Nekem 85 centi a derekam 73 kilósan, és úgy 18% testzsíron. Nem tudom, mennyire lehet ezt majd levinni, de akkor fogom a legjobban érezni magam, ha full kockás lesz a hasam, ami azt is magával fogja hozni, hogy menni fog az egykezes húzódzkodás, a másik célom. Viszont mivel én már éveket töltöttem kövéren, meg fiatal se vagyok (44), nehezen kopik a maradék zsír a pocakról. A válaszod alapján pedig most arra tippelnék, hogy 78 centis derék alá én már be nem juthatok, és reálisabb a 79-80 centi.
-
válasz
stickrs #193191 üzenetére
Érdekel. 171/110-ről jövök lefelé, most már szörnyen lassan fogyva, és ha minden terv szerint alakul, 72 kilónál nem leszek több január elsejére. Viszont jelenleg -kicsivel 73 kiló alatt- is magas még a testzsírszázalékom, tippre úgy 18%.
70 kilós célt tűztem ki (155 fontot), de már megint úgy tűnik, hogy ha azt elérem, még mindig nem leszek elégedett, és nekem is be kell fogynom 70 kiló alá. Ami meg annak ellenére is zavar kicsit, hogy bőven elegem van már minden számomra túlsúlyos formából.Ha lemennék 68 kilóra, tippre úgy 5 centivel lenne vastagabb a derekam annál, ami a friss képeden lehet; és 66-67 kilósan meg már csak 2-3 centivel, viszont nem biztos, hogy szeretnék lemenni odáig. Perpill inkább nem, de hittem már korábban azt is, hogy jó leszek 75 kilósan; és 75 kilót elérve zavart kicsit, hogy bemegyek 75 alá, aztán meg elmúlt ez az érzés. De lehet, hogy a kerek 70 kiló egy lélektanilag erősebb határ lesz, még nem tudhatom.
-
m3ss
veterán
válasz
stickrs #193191 üzenetére
mennyi lett? hany eves vagy?
azt sem tudom mi ez az utolso 3 cucc amit szedszminek ennyi D vitamin? nem eleg max 4000 NE? en kb. 2000-3000 NE-t szedek csak.
lehet a laktozmentes wpc 80 (wheyprotein.hu) miatt lenne a pattanas? mostanaban kicsit emeltem a dozist, kb napi feherje bevitel fele (4 shake) abbol jon. tejbol is laktozmentest iszok melle..lehet az emeszto enzimekbol sok mar?
-
-
m3ss
veterán
válasz
stickrs #192904 üzenetére
ja ezzel egyetertek, erre en is torekedek minden nyomasnal.
amugy itt nem hinnem, hogy egy ertekes stretch-es tartomanyt nyirbalnank meg, ha nem engedjuk teljesen le. vall ott nem nyulik. ennek ellenere en torekszek a full rom-ra, ha nincs izuleti problema vagy diszkomfort vmi miatt. fent a lockout reszet sem hagyom ki, meg ha vall szempontjabol mind1 is lenne. ha mar osszetett gyakorlat, kap ott a medialis meg a lateralis tricepsz fej.
-
Dottorei
tag
válasz
stickrs #171589 üzenetére
attól függ hol, a fitinn hálózat elég minőségi, persze rengeteg a balkánról betelepült edző (szerbek főleg). Több mint 20 éve képzek alpinistákat ausztriában, azt elmondhatom hogy a hegyisportok messze verik az összes többi sportágat itt. A fitness a tömegsport kisebb része (az auslanderek járnak inkább gyúrni), a futás, kerékpár, stb. sokkal népszerűbbek az igazi osztrákok körében még itt bécsben is.
-
aleister
veterán
válasz
stickrs #171521 üzenetére
Az a baj, hogy ezt az egyén szintjén, pláne szubjektív és nem egzakt méréssel (ergo érzésre) vizsgálni, hitelt érdemlően nem lehet.
Könnyen lehet, hogy te az étkezéssel pont annyi leucint bevittél egyébként is, mint amennyi az optimális hatást eléri. Elvileg 20 gramm jó minőségű fehérjében kb 1.5 gramm leucin van. Ennél több nemigen hasznosul. Ha nagyságrendileg ennyit bevittél természetes forrásból, akkor tök feleslegesen szedtél mellé leucint, és simán érezhetted, hogy nincs hatása.Én is kipróbáltam már sok dolgot, de egy kezemen meg tudnám számolni, hogy hánynak volt általam érzékelhető hatása. Ettől még nem feltétlenül hatástalanok ezek. Pl a természetes altatóknál még csak nem is ásítottam. Citromfű, orbánctea, macskagyökér, GABA, tryptophan, tök hatástalannak bizonyultak számomra, pedig többen ódákat zengtek róla. A macskagyökérre konkrétan azt írták, hogy vigyázzak rá, hogy lefeküdjek 20 percen belül, mert akárhol vagyok, kiüt. Hát nem.
-
aleister
veterán
válasz
stickrs #171515 üzenetére
"Bcaa v leucine eppmind1, mind2 felesleg"
Ezt a nálunk okosabb emberek másképp gondolják.
A konkrét kutatás linkje ott van forrásként. Nagyon száraz anyag. A lényeg a linkelt cikkben megtalálható.
Persze szó szerint értelmezve valóban feleslegesek ezek annak, akinek 100%-os étrendje van, és mindent be tud vinni természetes forrásból, mint ahogy -ebből a tekintetből- kb minden tápkieg felesleges. És a 100%-os étrend alatt nem a jól kiszámított makrókat értem, hanem, hogy minden esszenciális és nem esszenciális tápanyagot tartalmaz, ami jóval bonyolultabb mutatvány, vagy épp kb lehetetlen. -
aelod
veterán
válasz
stickrs #171500 üzenetére
Aki "érez" bármit a bécéaglutamintól az nem tudom melyik bolygón van.
Az első nettó pénzkidobás. Ennyi erővel szobi szörpös vizet is ihatnánk edzés közben. Glutamin pedig max immunerősítésre támogatásra jó. Én is használom főleg a göthös időszakban.
Ez a megmondjuk duma, hogy nem éri meg a kogsz mer meghalsz és annyit nem hoz egy serleg eléggé elcsépelt. Nem tudom, hogy jön ahhoz valaki, hogy ilyen demagóg módon megmondja a tutit? Érdekes, hogy senki nem mondja egy szerzetesnek, hogy fent a rákpöcsén a hegyen görgetve az imamalmokat pinát nem látva megérte e....
Szóval hagyjuk ezt már. -
goodboy007
senior tag
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
stickrs #171443 üzenetére
jaja, szerintem en se azt irtam h csokidietat csinaljon, csak h az osszkaloria tobbet fog befolyasolni mint az h mennyit edz. nem testepito, nem fut maratont. atlagos fizikumbol is lehet izmot vesziteni, csak az atlag gyuros dieta az nem erre az esetre van optimalizalva. ill eleve nem is akar csirkerizsen elni napi 6x. (szukseg sincs ra szerintem)
-
aleister
veterán
válasz
stickrs #171432 üzenetére
Reggel kifejezetten nem ajánlott a gyors CH, mert reggel és este a szervezet inzulinérzékenysége magasabb. Ha ezt megbiflázod gyors felszívódású CH-val, akkor az erőteljesebb inzulinreakciót vált ki, ami ezekben az időkben nem túl előnyös. Hosszú távon egyenes út a cukorbetegségig.
Másrészt nem jó semmilyen napszakban a nagyobb mennyiségű gyors CH kivéve edzés előtt/után, hisz minden olyan kalória, ami nem kerül felhasználásra (glikogén raktár feltöltés, izommunka, vagy vegetatív és anyagcsere folyamatok), azok zsír formájában elraktározásra kerülnek.
A szervezet nem napi szinten számol, mint a kondisok. Nem 0:00-23:59 között számolja a kalóriát. Amit nem tud just in time elhasználni, abból zsír lesz. -
kolosanyi
veterán
válasz
stickrs #101202 üzenetére
Érdekes, hogy a picik például futásnál vagy úszásnál mindig azzal jönnek, hogy a magasabbak/nagyobbak előnyben vannak, mert amíg ők lépnek egyet, addig nekik mennyivel többet kell lépni. Ez a különbség valahogy emeléseknél mindig "elfelejtődik", de az emberek már csak ilyenek. Ha valamiben jobbak másoknál az azért van, mert keményebben dolgoznak, ha meg más jobb, akkor az genetika, szerencse, meg különben is a k* anyját.
-
Angel2014
addikt
válasz
stickrs #93072 üzenetére
Így 50 felé
ahogy ezek a hidegebb idők bejöttek , lehet a diéta miatt is az ízületeim nagyon fájnak ,hogy nem oldalra megy ki az oldalemelés , hanem egy kicsit előre,és ezért dőlök 10 fokot előre így biztos az oldalsó vállat nyomom meg...valamelyik nap felkeltem úgy fájtak a karjaim hogy a síró görcs kerülgetett olyan érzés a karhajlítóban , mintha az erek szét akarnának robbanni. Ezért nem raktam még fel a 85 kg bicepsz videót ,habár pár embernek elküldtem majd 34 kilós kalapácsozást ha majd egészséges leszek menni fog 40 kg körül is...
20 éveimben a Csepelben amikor birkóztam Orosz edzések voltak, iszonyú erőt lehetett gyűjteni 160 kg val alkaron felálltam a súllyal annak idején, vagy igaz gurtnival fél kézzel felemeltem 160 kg -ot. a földröl.
-
Dicker
őstag
válasz
stickrs #93048 üzenetére
Ebben a végrehajtásban van egy csalás is, hogy direkt vagy nem, azt nem tudom. Amikor leengeded a súlyt mondani szokás, hogy ne magad elé, hanem a lábadhoz engedd, mert nem tudod akkor azoktól összehúzni a súlyzókat, és lendületet venni. De mehet magad elé is, csak ne tedd össze ennyire a súlyzókat, elég leengedni a lábad külső vonaláig. Jó most is, de így még hatásosabb.
-
-
-
aelod
veterán
-
God Vazzeg
veterán
válasz
stickrs #90557 üzenetére
Messze jobb vagy mint a terembe járók 80%-a. Mindenki a fizikai adottságaihoz igazodjon testalkatra, neked ez jól áll, ha viszonylag könnyen tartod ezt a formát, és jól érzed magad így, akkor nincs több kérdésem.
Én ha vért izzadnék se tudnék 72kg lenni, bár létezik az az ebola ami megoldaná. Nem izmos vagyok persze, hanem endo testalkatú, hízok mint a gép, a te mostani formád szerintem max koxolva tudnám hozni, de naturálban tartani tuti nem.
Kinek mi a jó
-
aelod
veterán
válasz
stickrs #87230 üzenetére
Azt hittem magyarul írtam és el tudtad olvasni
Nem tudok linkelni mert saját tapasztalat. De ha linkelnék is elhinnéd azt amit xy ír xy.hun/com-on?Én magamból indulok ki. Mi jó nekem és mi nem. Az energia ital marja a gyomrom veszettül. A köznyelv azt mondja "ég a belem".
Lehet közvetlenül nem a taurin a felelős ezért hanem együtt az egész lötty. De több mint 6 éve nem ittam ilyen sz*rt.(#87229) KoVee84
Sziget egy hányás. Izmos meg nem lett senki
-
Dani82
senior tag
válasz
stickrs #86830 üzenetére
Tavolrol, jo fenyben es dubrovnikban nekem is olyan, mintha lenne hasizmom
[link]
Remenykedtem benne h szar kaja lesz, de nagyon durva a dolog, mondjuk cht nem toltam de lazacbol kagylokbol halakbol letoltam sztem 2500kcal vacsira.viszont van egy kis terem par kezisulyxo kardio gepek ezek reggelre tokeletesek lesznekmajd utana uszas es ,attam 3kmre egy szabadteri kondiparkot is oda lefutok 2x.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged