Hirdetés

2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-08-09 20:41:24

LOGOUT.hu

- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#171401) batagy válasza DamianB (#171398) üzenetére


batagy
őstag

Én 29.000 Ft-ot költöttem a GymBeam akcióban. Csak magamnak.

(#171402) lionshamlet válasza batagy (#171401) üzenetére


lionshamlet
senior tag

En nem költöttem semmit senkire.

(#171403) stratova válasza plevips (#171399) üzenetére


stratova
veterán

Terep, tempó, távolság, szintemelkedés? Bár gondolom ha ez egy pl aktivitásmérő által mért érték, akkor azokat is rögzítette (ha nem is mindegyik adatot a felsoroltak közül).

(#171404) BÁ Nutrition


BÁ Nutrition
addikt

ugy tunik Molnar Peti egyenlore nem nagyon nyugozte le a zsurit. teny h hianyzik rola par kilo a sulykorlat miatt de azert eleg jo formaban volt. volt par csavo akit ele helyeznek valszeg ugy h kb fenyevekkel vannak lemaradva tole de latszik h ez nem ugy lesz h jo napot itt vagyok, johetnek az ermek. kondicioban eleg jo, meg formara is.(csak mast keresnek)
igaz ez nem az Olympia de ott anno Toldi Zsuzsinal rossz volt latni h egyszer felsetalt kb a szinpadra aztan azzal a lendulettel mehetett is le h viszlat "haver"
nem is ment tobbszor :)
Petire visszaterve meg csak prejudging van es gondolom 6-10 koze teszik. kivancsi leszek mi lesz vegul ill mi lesz a velemenye. elozetesen azt mondta ha nem sikerul felhivnia magara figyelmet akkor inkabb kisebb versenyekre koncentral jobban.
osszessegeben jar a taps, ill meg annyi h itt lehet tenyleg jobban ervenyesul egy Kiraly Laci fizikum. 10 centivel magasabb versenyzo vagy 20 kiloval tobbel bemerlegelhet. Petinek meg kene meg vagy 4-5 h bedaralja mindet. csak mar nincs honnan elvennie. front dupla bico igy egy kicsit gyenge. vallara kene egy kicsit nagyobb massza

youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""

(#171405) BÁ Nutrition


BÁ Nutrition
addikt

[link]
:R :C

youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""

(#171407) BÁ Nutrition


BÁ Nutrition
addikt

[link]
finals

[ Szerkesztve ]

youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""

(#171409) parazstaposo


parazstaposo
újonc

Megható.

[link]

(#171410) aelod válasza BÁ Nutrition (#171404) üzenetére


aelod
veterán

Peti 174-5 centi max 91 kiló lehet.
Laci nem tudom milyen magas de 180 felett van valahol de legyen 188 akkor 109 kiló lehet. Ezzel csak azt mondom, hogy nem a súly a lényeg. Peti front bi. póza gyenge? Te mit nézel ember? Király Lacinak nagyon gyenge karjai vannak Petihez képest de amúgy is.
Brian Jones 5. helye érthetetlen számomra. Nagy és vizes volt. Peti ütötte. Egy 6. hely reálisabb érdem lett volna. Itt lehet jönni a szokásos magyar mentalitással, hogy ez is nagy szó, hogy kijutott stb. de lássuk be nem volt reális a pontozás. Hiába is írja a Béla a legújabb posztjában, hogy a bírói döntések mindig reálisak és csak az elfogult rajongó tábor ugat. Nézzünk csak vissza Kohári superbody helyezésére vagy most Ian 2. helyére az AC-on...
Arnoldról meg csak annyit, hogy végig fikázta a közvetítést.

[ Szerkesztve ]

"It's simple, if it jiggles, it's fat."

(#171411) BÁ Nutrition válasza aelod (#171410) üzenetére


BÁ Nutrition
addikt

Igen. Onmagahoz kepest szerintem abban a pozban mutat leggyengebben. Nalam osszessegeben siman a top 3ban volt. A hat bic pozban meg a legjobb volt, kondicioban is. Pozolasa is az egyik legjobb volt, Terrence is jo volt meg ott. Logan viszont egy jo nagy kerdojel h mit esznek rajta

youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""

(#171412) bear_


bear_
aktív tag

Sziasztok!

Elliptikus trénert keresek otthonra kardiózni. Nagyjából 100 000 jó magyar forintom van rá, milyen márkák között érdemes nézelődni ebben az ársávban?

(#171413) aelod válasza BÁ Nutrition (#171411) üzenetére


aelod
veterán

Pont, hogy nem. Nem volt épp classic pózolás. Valahol az open és a classic között volt. Logan nem véletlenül kapta a külön díjat.

"It's simple, if it jiggles, it's fat."

(#171414) stratova válasza bear_ (#171412) üzenetére


stratova
veterán

Ha lenne (mert épp nincs év végén/elején szokott) akkor mondanám, hogy Aldi Crane. Talán 14 kg körüli lehet a lendkerék (53 kg a gép) mágneses fékrendszere van motoros vezérléssel. A 150 kg terhelhetőséget picit nehezen hiszem el, de ha 130-at tud már ne rossz. Akkor pedig 130-ért lehet kb ott ahol a Toorx ERX-90-100.

Mi eddig saját és rokoni használatra vettünk 2 Crane szobabringát, elégedettek vagyunk velük (ott 30-32 kg a gép talán 8 kg a lendkerék, mágneses a fékrendszer manuális fokozatállítással, a nyereg, magassága és távolsága is állítható). Ha nem foglalna annyi helyet amúgy lehet jó lenne egy elliptikus, mert tényleg más élmény (edzőtermi Toorx-ot próbáltam rövid ideig 28-as? majd tartósabban 20-as fokozaton).

(#171415) BÁ Nutrition válasza aelod (#171413) üzenetére


BÁ Nutrition
addikt

rendben
akkor a klasszik egy rakas f*s

[ Szerkesztve ]

youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""

(#171416) evitiguF


evitiguF
senior tag

Sziasztok!
Szeretnék megszabadulni a karanténidőszak alatt felszedett felesleges zsírpárnáktól, főleg has tájékon. (tudom, ez lesz a legnehezebb, mert célzottan nem lehet ez mívelni, plusz ahová legelőször feljön, az megy le legutoljára.)
Ennek kivitelezése végett elkezdtem tudatosan táplálkozni, és ezt követni is, Yazio alkalmazással. Viszont ez így nem is olyan egyszerű, mint azt gondolná az ember...
Elvileg 1858kcal (213SZ/140F/44ZS) lenne a napi ajánlott bevitel, reggeli (64SZ/42F/13ZS), ebéd (85SZ/56F/18ZS) vacsora (53SZ/35F/11ZS) -SZénhidrát/Fehérje/ZSír- eloszlásban.
Eddig a fehérjét odafigyelve megközelíteni tudom csak, a zsírt viszont könnyedén átlépem...

Ezért gondoltam, hogy a fehérjebevitelt valamilyen táplálékkiegészítővel toldanám meg, és ehhez kollagént (kollagén peptid por) javasoltak fehérjepor helyett.
Cél az lenne, hogy a fogyás (szálkásítás) alatt ne izomzatból veszítsek. Ti mit ajánlanátok?

[link] ez pl leírása alapján adagonként 18g fehérjét adna a napi bevitelhez, ha jól értelmezem.

[ Szerkesztve ]

(#171417) BÁ Nutrition válasza evitiguF (#171416) üzenetére


BÁ Nutrition
addikt

ferfi/no vagy? hany kilo, milyen magas, hany eves, mennyit dolgozol(fizikai vagy vmi office)
mennyit edzel, edzel-e egyeltalan, mennyit alszol stb
attol hogy egy app kidobott egy erteket hogy mennyit egyel meg nem biztos h annyit kene enned. de jo oldalarol kozelitetted meg, mert atlag esetben elsosorban a kajan mulik h fogyj.
ha sok a zsir akkor inkabb a ch-t csokkentenem el mint a feherjet.
pl a rantott husi melle kevesebb sultkrumpli is eleg lesz

youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""

(#171418) D1Rect válasza bear_ (#171412) üzenetére


D1Rect
félisten

Szia!
Az eddigi tapasztalatok alapján itt érdemes nézelődni: [link]
Viccet félretéve, inkább vegyetek bérletet!
Soha nem láttam még olyat, hogy a szobabicikli/futópad/elliptikus ne ruhatárolóként végezte volna, pont ezért "használtak" között érdemes nézelődni.
A használtat úgy érdemes érteni, hogy nagy lendülettel megvették aztán 1-2 évig állt és rájöttek, hogy sose fogják használni, de nagyon útban van.

(#171419) Dottorei válasza evitiguF (#171416) üzenetére


Dottorei
tag

(#171420) aelod válasza BÁ Nutrition (#171415) üzenetére


aelod
veterán

Nem f*s az. Itt egyszerűen mást kerestek mint a mit a Peti prezentált. Ha megnézed a szabad pózát abban sem nagyon volt klasszikus kitartott elem. Peti kétségtelenül itthon a legjobb genetika viszont valahol az ő fizikuma az open és a klasszik között van.

[ Szerkesztve ]

"It's simple, if it jiggles, it's fat."

(#171421) evitiguF válasza BÁ Nutrition (#171417) üzenetére


evitiguF
senior tag

Kb egy hónapja a Fogyjunk le topikban érdeklődtem, és így jöttem ezután ebbe a topikba, úgymond egy hónapos tapasztalattal. Közben a netet is böngésztem ez ügyben, próbáltam a sok (szak)ajánlás közül a lehető legjobbat kiválasztani.
F/72kg/172cm/34/office - ülő munka/edzés - inkább csak átmozgatás, ottoni HIIT videó, vagy Fitify app, de van súlyzó (egykezes/kétkezes) és szobabicikli is. Alvás változó - 6-7óra
Túlzásba nem szeretnék esni, mivel a helyzet sem kritikus, testzsír% - 23,8 és ezt szeretném lejjebb vinni.
Ahogy olvasgattam, ez ~70% étkezés és 30% edzésen múlik.
Ergo a mértéktelen "zabálásokat" felcserélem egészségesebb, és követett étkezésekkel, és ezekből is a teljes értékű ételekkel. (teljes kiörlésű szénhidrátforrások, olajos magvak, stb.)
Ergo ha van egy irány-makroérték, akkor ezekre odafigyelve próbálom meg összeállítani a napi/heti étrendemet. A változatosságot viszont szeretném megtartani, és nem ráállni a rizs+csirke/pulyka.
Ergo ugyanúgy megeszek mindent, csak előtte mérlegelem, hogy adott ételből jóval kevesebb kerülhet a tányérra, mint egy másikból.

Ahogy olvastam, így fogyás fázisban fehérjebevitelből 2g/testtömegkilogramm az ajánlott. (72kg->144g)
Szénhidrátból pedig 3g, és ezt kell lefelé vinni, de 45% alá azért ne essen az összesített makroértékeknél, mert energia azért kell.

Hogy ezt a fehérjeadagot tartani tudjam, ezért gondoltam valamilyen táplálékkiegészítőre, ami a napi bevitelhez hozzáadna, hogy könnyebben elérjem a célt (144g)
Itt a fehérjepor helyett kaptam inkább kollagénre ajánlatot, ehhez kérném ki a mellette/ellene véleményt.
Fehérjepor ellenérv - diszfunkciókat okoz - izomtúlfeszülés és blokkolás (nem az én véleményem, személyi edzőé - én meg nem értek hozzá, ezért kérdezek itt)
Helyette kollagént javasolt, ami az egészségre is pozitív hatással van.

A zsírra pedig úgy értettem, hogy nehéz olyan reggeli/ebéd/vacsora találni, ami 42-56-35g fehérjét tartalmaz, de zsírban alatta marad 13-18-11g értékeknek és változatos is.

Lehet a ketonak utánaolvasok majd...

(#171422) BÁ Nutrition válasza aelod (#171420) üzenetére


BÁ Nutrition
addikt

:R
bocs, csak meg epp fel voltam haborogva ezert morogtam :)
o nem esett ketsegbe, azt irta majdcsak eszreveszik a birok elobb utobb.
a pozolasa nekem tetszett de teny h nem az szamit h en mit gondolok, hanem h ok mit keresnek. ez szerintem meg egy kialakuloban levo divizio ami valtozekony.
ill az is teny h o pont a ket kategoria kozott van, meglatjuk mit tud javitani magan
mondtam neki h Rami is 8ik lett elsore szal meg akarmi is lehet(annyi ideje mondjuk nincs mint Raminak)

youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""

(#171423) BÁ Nutrition válasza evitiguF (#171421) üzenetére


BÁ Nutrition
addikt

oke. szoval nincs komoly edzesmunka, nem is kell feltetlen szethajtani magad, csak ami jol esik, kellemesen elfaradsz vagy jonak latsz. szerintem meg sima kocogas vagy seta is megtesz annyit mint ami neked kellhet, csinald amit szivesen csinalsz.
szerintem nem kell ennyire nezned a kajat makrok alapjan h szamolgasd, mert nem testepito vagy, total tok felesleges neked 3, de meg 2 g/tskg feherje is.
talan meg az is mukodhet ha csak delutan 4ig eszel mondjuk es utana reggelig semmit. van ilyen idoszakos bojt elmelet ugyebar. csomo modszer kozott valaszthatsz. a kaloriabevitel fog donteni h ne lepd tul. ergo meg akar azzal is kezdhetnel reggel h beversz egy csokit. nem ezt ajanlom, csak ha tartod a kalorialimitet akkor mindegy lesz. feherjeporokat hasznalhatsz, bajod nem lesz tole, de valszeg ossze fog jonni masbol is. tojast "ajanlanak" inkabb helyette. mondjuk rantotta(6bol), rakhatsz bele sonkat vagy gombat is ha szereted. aztan h a tobbit hogy varialod az tok 8.
a kaja 100%ot fog szamitani nem 70et.
nem kell tul tudomanyosan csinalni csak csinalni kell. figyeld a valtozasokat, hetente jegyezd fel, es nem baj ha naponta merlegelsz reggel felkeles utan. ha megall majd a sztori akkor gyere vissza :)

youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""

(#171424) aelod válasza BÁ Nutrition (#171422) üzenetére


aelod
veterán

No problem. :R
Így van. Reméljük nem szegi kedvét és még jobb lesz az Olimpiára.

[ Szerkesztve ]

"It's simple, if it jiggles, it's fat."

(#171425) stratova válasza D1Rect (#171418) üzenetére


stratova
veterán

Nem elvitatva, hogy ez gyakori, nekünk kicsit szerencsénk van azzal, hogy csak 2in1 tool bringa és zoknicsipesztartó a szobakerékpár. :D
Szerintem 2 esetben hasznos, ha az ember nem akar azon agyalni mit/hogyan mozogjon, csak úgy rájön, hogy kéne valamit. Arra egy ilyen rendben van, viszont ha nem összecsukható tényleg kell neki a hely.
Illetve ha a napi kieső kétkerekű ingázást akarja kiváltani vagy/és kiszellőztetni picit a fejét, anélkül hogy sétálna egyet (én van hogy 21 körül használnom).
A miénkre nejem addig fújt kb. hogy útban van, míg nem kezdte el gyakrabban használni, erre még mindig könnyebb rávenni (sajnos), minthogy normál bringára pattanjon.
Amiatt is ajánlottam azt amit, mert van 2 hónapja jó állapotban visszavinni és az eladással sem kell bajlódnia.

[ Szerkesztve ]

(#171426) BÁ Nutrition válasza aelod (#171424) üzenetére


BÁ Nutrition
addikt

biztos nem, azert ment ki h kiprobalja magat, es tanuljon belole. mar regebben felfigyeltem ra h jo emberek veszik korul es igen jo hatassal vannak ra.

youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""

(#171430) aleister válasza BÁ Nutrition (#171423) üzenetére


aleister
veterán

" ergo meg akar azzal is kezdhetnel reggel h beversz egy csokit"

Azért ez így meredek. :)

Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.

(#171431) aelod válasza evitiguF (#171421) üzenetére


aelod
veterán

Fehérjepor ellenérv - diszfunkciókat okoz - izomtúlfeszülés és blokkolás (nem az én véleményem, személyi edzőé - én meg nem értek hozzá, ezért kérdezek itt)
Helyette kollagént javasolt, ami az egészségre is pozitív hatással van.

Mindennemű kapcsolatot szüntess meg az illetővel mert ekkora baromságot rég olvastam.

A fehérjedúsabb étrend melletti kalória deficit esetén nem égeted le majd magadról a 'zizmot. Éppen ezért ajánlott az 1.8 - 2 g/tskg.
Ha nem tudod megoldani ezt csak kiegészítővel semmi bajod nem lesz egy tejsavó fehérjétől (feltéve ha nincs ilyen irányú intoleranciád)

Ergo ugyanúgy megeszek mindent, csak előtte mérlegelem, hogy adott ételből jóval kevesebb kerülhet a tányérra, mint egy másikból.

Ennyi bőven elég is a célodnak megfelelően. :K

"It's simple, if it jiggles, it's fat."

(#171432) stickrs válasza aleister (#171430) üzenetére


stickrs
senior tag

Nem mondanám h meredek lenne.. ha kaloriadeficit van akk mind1. Én diétában ugyanugy ettem pl karamelláscukrot, volt h 100g-t is, igazábol mind1 ha beleszámolod a többi közé.

Nokia 808 PureView, LG G5, Xiaomi MI 10 Ultra

(#171434) DamianB


DamianB
őstag

Pedig elég lenne egy kis száraz kifli nem tudom mit feszül ennyire Ronaldo :U

"Arms wide open, I stand alone I'm no hero and I'm not made of stone Right or wrong, I can hardly tell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side of hell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side, the righteous side of hell"

(#171436) aleister válasza stickrs (#171432) üzenetére


aleister
veterán

Reggel kifejezetten nem ajánlott a gyors CH, mert reggel és este a szervezet inzulinérzékenysége magasabb. Ha ezt megbiflázod gyors felszívódású CH-val, akkor az erőteljesebb inzulinreakciót vált ki, ami ezekben az időkben nem túl előnyös. Hosszú távon egyenes út a cukorbetegségig.

Másrészt nem jó semmilyen napszakban a nagyobb mennyiségű gyors CH kivéve edzés előtt/után, hisz minden olyan kalória, ami nem kerül felhasználásra (glikogén raktár feltöltés, izommunka, vagy vegetatív és anyagcsere folyamatok), azok zsír formájában elraktározásra kerülnek.
A szervezet nem napi szinten számol, mint a kondisok. Nem 0:00-23:59 között számolja a kalóriát. Amit nem tud just in time elhasználni, abból zsír lesz.

Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.

(#171437) Madwe válasza aleister (#171436) üzenetére


Madwe
nagyúr

Tudtommal egyábként pont a magas inzulinérzékenység alatt (úgysmint reggel illetve pl edzés után) jó - illetve nem akkora baj mint máskor - a gyors ch felszívódása, kisebb inzulinreakciót vált ki közben. Persze kifejezetten ajánlani nem ajánlanám senkinek, de ha már valamikor, akkor reggel vagy edzés után :)

pl:
[link]
“Az inzulinérzékenység fokozása
Az inzulinérzékenység az inzulinrezisztencia inverz fogalma. Minél kevésbé rezisztensek az izomsejtek az inzulinra, annál érzékenyebbek rá, tehát annál kevesebb inzulin kell egy adott mennyiségű cukornak a sejtekbe való bejuttatására. Erre kell tehát törekedni. De miképp tudjuk növelni az izomsejtjeink inzulinérzékenységét?
Elsősorban edzéssel. Az edzett izomsejtek érzékenyebbek az inzulinra, mint az edzetlenek. A legjobb ebből a szempontból a magas intenzitású súlyzós edzés, mivel annak szénhidrátanyagcserére gyakorolt hatása az edzés befejezése után még órákig megmarad.”

[ Szerkesztve ]

(#171438) Janaboy válasza Madwe (#171437) üzenetére


Janaboy
veterán

IR 160 grammnál pl így javasolják

Reggeli: 30g lassú felszívódású szénhidrát
Tízórai: 20g szénhidrát, fele gyors, fele lassú felszívódású
Ebéd: 50g szénhidrát, ebből max. 20g lehet gyors felszívódású
Uzsonna: 20g gyors felszívódású szénhidrát + lassítás (lassítás: rost, fehérje, zsír/olaj)
Vacsora: 45g szénhidrát, ebből max. 10g lehet gyors felszívódású

Ha utóvacsorázunk is, akkor vacsora 30g, utóvacsora 10g lassú felszívódású szénhidrát

[ Szerkesztve ]

Janaboy

(#171439) Madwe válasza Janaboy (#171438) üzenetére


Madwe
nagyúr

Ok, utánanéztem, mindenki téved s igazat is mond :)

reggel rosszabb az inzulinérzékenység - ezért nem ajánlott a gyors ch. (Ugyanakkor ezt ellensúlyozza valamennyire h alvás alatt valamennyire ürül a ch raktár, de ez minimális)

(#171440) aleister válasza Madwe (#171437) üzenetére


aleister
veterán

Ezt olvasd el. Egész jól leírja szerintem a lényeget.

Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.

(#171441) Madwe válasza aleister (#171440) üzenetére


Madwe
nagyúr

Ez megvan s világos, csak rossz szót használtál s bementem az erdőbe :) a magas inzulinérzékenység pont hogy jó dolog, viszont reggel alacsony az inzulinérzékenység ezért kerülendő a gyors ch. (Azaz reggel nagyobb az inzulinválasz a chra, mert rosszabb a felszívódása nélküle - ezt jelenti az alacsony érzékenység)

[ Szerkesztve ]

(#171443) stickrs válasza aleister (#171436) üzenetére


stickrs
senior tag

Tisztában vagyok az elmélettel, nem is az volt a lényeg h egészséges v nem, hanem hogy fogy attól az ember ha cukrot is eszik vagy nem. Ez és ez(nem birtam ugy ráfogni a pózra de megteszi) már diéta utáni képek 2800kcal-al, rendszeres "szemétkajával" de betartva a max 2800as bevitelt. Hobbi szinten szerintem felesleg mellözni mindent. Amikor nagyon figyeltem mindenre akkor se volt jobb a forma.

Nokia 808 PureView, LG G5, Xiaomi MI 10 Ultra

(#171444) DamianB válasza stickrs (#171443) üzenetére


DamianB
őstag

Grat :)

"Arms wide open, I stand alone I'm no hero and I'm not made of stone Right or wrong, I can hardly tell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side of hell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side, the righteous side of hell"

(#171445) D1Rect válasza Janaboy (#171438) üzenetére


D1Rect
félisten

Remélem még az én életemben eljut oda a hivatalos álláspont, hogy IR meg cukorbetegség esetén nem javasolt a szénhidrát.

(#171446) BÁ Nutrition válasza stickrs (#171443) üzenetére


BÁ Nutrition
addikt

jaja, szerintem en se azt irtam h csokidietat csinaljon, csak h az osszkaloria tobbet fog befolyasolni mint az h mennyit edz. nem testepito, nem fut maratont. atlagos fizikumbol is lehet izmot vesziteni, csak az atlag gyuros dieta az nem erre az esetre van optimalizalva. ill eleve nem is akar csirkerizsen elni napi 6x. (szukseg sincs ra szerintem)

youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""

(#171447) aleister válasza Madwe (#171441) üzenetére


aleister
veterán

Igen, lehet, hogy az érzékenység szót használtam rosszul.

stickrs:
Szerintem olvasd át még egyszer, mert elbeszélsz mellettem.

Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.

(#171450) stratova válasza Madwe (#171449) üzenetére


stratova
veterán

+1 elhanyagolt izomcsoportnál vagy a megszokottnál nagyobb terhelésnél simán van az 3 nap is.
Csalóka és elég gonosz, amikor azt hiszi az ember, ó hát meg tudok csinálni 4 sorozatot egy jónak vél súllyal aztán 2 napig nem tud futni, de gyalogolni sem olyan gyorsan ahogyan szokott.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.