- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Őskoczka
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
stickrs
senior tag
Ebben a benne hagynak 5-10 ismétlést dologgal teljesen egyetértek. Haver is h nem feljődik, mondom edzünk 1et 1ütt, a súlyba amit ő 4x8azott, abba amikor mögéálltam belenyomott 16!!! ismétlést... mondom ezért nem fejlődsz, mert bemelegítősúllyal csinálod végig az edzést.. de hát ő azt is nehéznek érezte... állítólag.
-
stickrs
senior tag
válasz
Dorian #197548 üzenetére
Nekem görcs nem volt, de most valahogy 3 napig izomlázam volt a hasamban harangozás után, pedig csak minimálisan emeltem a súlyt. Nekem a combom görcsölt régen guggolás után mindig, ezt a magnézium elég jól helyrehozta, mostmár csak ritkán fordul elő... na az is durva volt 😀
-
stickrs
senior tag
válasz
Lajmund #197409 üzenetére
Nekem pont az ellenkezője van, néznem kell a kalóriákat, kül állandóan deficitbe vagyok, és fogyok, ritkán vagyok éhes mondjuk úgy.
Zsírtémához ha már így feljött, nekem a min. az 45/50g, az alatt egy idő után már nem az igazi. De itt jön a kérdés a fentebb említett 0,8g/tskg-hez, mekkora arányban kellene növényi és állati eredetű zsírt fogyasztani?
-
stickrs
senior tag
válasz
K1LLMy53Lf #197234 üzenetére
Nem kell ennyire túlgondolni, akkora pluszt nem ad úgyse, főleg ha rendszeresen szeded. Szerintem észre se fogod venni. De ha pl 2 hónap után megint iszod, akkor az jól fog esni, főleg ha addig minden koffeinbevitelt elhagysz.
-
stickrs
senior tag
És vádli első felére edzetek-e? 😀
-
stickrs
senior tag
válasz
tchriss #197092 üzenetére
Nekem ez lett a mérés eredménye. Ez átkonvertálva ( ha a kalkulátor nem hazudik) 43,16 nmol/liter.
Szerk. 35 évesen, nem 40+. -
stickrs
senior tag
válasz
K1LLMy53Lf #197141 üzenetére
Én pl jobban szeretem ha kombinálva van, márcsak azért is mert 8g citrulline nekem elcsapja a hasam 😀 szval 4-4 arány amit még elvisel a gyomrom kb
-
stickrs
senior tag
Én is pont ezért nem próbáltam még ki teremben
Marad az olcsó pörgető, mostanába ostrovitos pump extremet iszok, 6eu volt darabja, annyiért ajándék, vettem is 4 dobozzal 😀 munkán is azt iszom meg úgy általában energiaital helyett, vagy csak sima 200as koffein tablettát. Van vast v8-am is itthon, az is elég jó, csak nem egy árkategória.
-
stickrs
senior tag
válasz
K1LLMy53Lf #197091 üzenetére
Na nekem is felírtak mindent, elektromos terápia, tablettás gyulladáscsökkentő, utána kortizol inyekció, később vérplazma inyekció, minden volt és mégis jó sok idő volt mire egyáltalán üres rúddal birtam nyomni vállra..
-
stickrs
senior tag
válasz
K1LLMy53Lf #197088 üzenetére
Volt egy elég hosszan tartó vállizületi gyulladásom, és azóta nem az igazi.
Tisn: igen, keretben 15 vagy 30 fokon tudom csinálni gond nélkül.
-
stickrs
senior tag
válasz
scdlsc #197013 üzenetére
Ősztől nyárig 8-12000 között, nyáron 4000et, de van hogy csak heti 3szor. 12000 NE-t szedve se lépte át a d-vitamin a max meghatározott szintet vérvételnél, de mindig a felső 90%ban mozgott. Szerintem méresd meg és az alapján eltudod dönteni.
Cranium: 11 éves videó de még mindig így csinálom az oldalemelést, kifejezetten oldalsó vállra csak ezt az egy gyakorlatot csinálom.
-
stickrs
senior tag
válasz
Tyler Durden #196960 üzenetére
Nálunk 5től van tömrgnyomor, addig minden szabad 😀
tisn
Multhét ugy alakult, hogy pihenőhét volt, ugyhogy most variálhatom ahogy akarom, inkább csütörtök vagy péntek lesz láb,mert utána 3/4nap izomláz, inkább hétvégén gyötörjön mint munkán -
stickrs
senior tag
válasz
tchriss #196483 üzenetére
Próbáld ki mind2t és meglátod neked melyik lesz a jobb. Szerintem minden gyakorlatot idővel személyre kell szabni, mindig van ahogy neked jobb lesz mint ahogy valahol láttad/olvastad. Mi pl amikor 3an edzünk, mind3an kicsit máshogy csináljuk, mindenki ahogy neki jobb az izomérzet.
-
stickrs
senior tag
-
stickrs
senior tag
válasz
vaakuum #196365 üzenetére
Hasonló külön lábakon álló tartón nyomtunk mi is koronaidőben fekve mikor kijárási tilalom volt (Au) és teljesen jó volt, annyi a lényeg, hogy visszatételnél ne vágja oda az ember, mint a terembe pár személy, hanem csak visszateszed és annyi, nekem pl jobban is tetszik, mert sokkal jobban személyre lehet szabni a magasságot mint egy fix padnál, ezért nem is nyomok fekve terembe, mert vagy túl magasra, vagy túl alacsonyra kell visszatenni/kivenni a rudat.
-
stickrs
senior tag
Ha már fehérje téma, én lassan 20 éve scitecet iszok, kissebb nagyobb ON whey gold időszakokkal váltva, de most valahogy nem oke a whey prof, amikor megiszom ugyérzem utána nemsokkal mintha vmi gombóc lenne a torkomba meg besűrűsödik a nyálam v nemtom jobban leírni, és a durva h a gombócérzés/nehezebb nyelés majdnem egész nap megmarad mind1 mit eszek v iszok utána.. szóval valószínű váltok ha így marad.
-
stickrs
senior tag
válasz
K1LLMy53Lf #193659 üzenetére
Pl scitec whey pro
-
stickrs
senior tag
Itt csak én kezdtem gebén az edzést? 47kg voltam 170cmhez
-
-
stickrs
senior tag
12,45ng/ml, 34 éves, márciusban 35.
Valószínűbb hogy a fehérjétől van, ahogy előttem is írták.Én vérvétel alapján szoktam változtatni a vitaminok mennyiségét, 6 havonta csinálok d3, b12, vas, nátrium káliumra tesztet, meg ugy teljes vérképet, hogy minden jó-e, és mindig az ajánlott max érték környékén tartom.
Fred23: 77cm a derekam most. Ekkora magassághoz nekem pl a 71kg állt eddig legjobban, vagyis ugy éreztem magam legjobban, de ezt majd meglátod neked mi lesz a legjobb.
-
stickrs
senior tag
Én folyamatosan iszok tongkat ali-t, semmi ilyesmi nincs, ashwagandátol pedig nagyon furán éreztem magam, azt nemsokáig szedtem, szerintem vmiért érzékeny vagyok rá (hidegrázás, idegesség, ilyenek). Mérettem nemrég teszto szintet, elég jo lett az eredmény... csak előtte nem csináltattam, szval, hogy alapból magas volt-e, vagy ez, meg a többi ( 12.000ui D3, 50mg cink, rhodiola rosea, fadogia agrestis) segített-e az nem derült ki 😅
Fred23, most így nemtudom, nem szoktam mérni, de majd megnézem ha érdekel.
-
stickrs
senior tag
170cm/66kg a mostani, ez egy 76kg-s forma, fedettebb, de itt van pl 10kg kül. De igen egyébként nagyobbrésze alsótest, ha rendszeresen lábazok akkor aránytalanul elmegy a láb, vádli is nagyobb ugy mint a felkar.
tisn: az nekem is jobban bejön 😀
-
stickrs
senior tag
Köszi mindenkinek, ez kb 8kg izommal kevesebb mint a 10 évvel ezelőtti formám, na de öregszünk, ez van 😀 idén kimaradt a nyári diéta is, most inkább szintentartok egész évben, meg amikor látszanak pl az erek a hasamon mint itt meg itt az annyira már nem jön be, meg azt úgy nem is birom tartani egész évben, ez 2 évvel ezelőtti nyári diéta utáni kép.
Naturálba heti 2x mindent megedzeni munka meg minden egyéb mellett nekem már sok lenne..meg őszintén perpill nincs is motivációm heti 6x lemenni a terembe. -
stickrs
senior tag
Én általában 1x edzem egy izmot, de izmos se vagyok
ez a mostani forma
Lehet megpróbálom 2x, de úgy meg munka mellett nem túl jó.. majd még meglátom.
-
stickrs
senior tag
-
stickrs
senior tag
válasz
Qtya123 #172794 üzenetére
Igen, jobb váll. Elég régóta éreztem terhelésre, konkrétan junius óta, és most kezdett erösödni a fájdalom ugyh megnézettem, ultrahangon mondták h melyik része van begyulladva, meg a bicepsz felsö része is, ami a vállhoz tapad. Onnan küldtek ortopédiára, ott oltás, onnan tovább fiziora..itt tartok most.
-
stickrs
senior tag
Turkesteront próbált már itt valaki?
-
-
-
stickrs
senior tag
válasz
aleister #171517 üzenetére
Sokmindent irtak már nálam okosabb emberek. Gyakorlatban meg nekem nem hoz semmi említésre méltót. Ittam már napi 20-30g glutaminokat ugyanennyi bcaa-val, probáltam külön leucint is, és itt 5-6 honapos idöszakokat értek, nem az h 1 hétig ittam és annyi. Amikor abbahagytam ugyanugy fejlödtem mint amikor ittam. Vagy ugyanugy nem. Nekem ami érezhetö az a kreatin, pörgetök, külön aakg, citrulline malate.
-
stickrs
senior tag
válasz
aleister #171436 üzenetére
Tisztában vagyok az elmélettel, nem is az volt a lényeg h egészséges v nem, hanem hogy fogy attól az ember ha cukrot is eszik vagy nem. Ez és ez(nem birtam ugy ráfogni a pózra de megteszi) már diéta utáni képek 2800kcal-al, rendszeres "szemétkajával" de betartva a max 2800as bevitelt. Hobbi szinten szerintem felesleg mellözni mindent. Amikor nagyon figyeltem mindenre akkor se volt jobb a forma.
-
stickrs
senior tag
válasz
Dazsar #171069 üzenetére
Én általában 10-15p evezögépen kezdem az edzést, utána 2-3 melegítö szériát csinálok a konkrét gyakorlattal, utána teszem fel azt amivel 8-10 tervezett ismétlés megy, könyököt nem akasztom ki, max kissúlyos tricepszgyakorlatoknál. Bukásig nem szoktam elmenni, max 2 hetente h be tudjam löni a bukás elötti 2-3 ismétlés mennyiségét. Szoval én nem fáradok el mire a szériasúlyhoz érek.
-
stickrs
senior tag
válasz
kipser #171020 üzenetére
Én a fatsecret-et használom, belösz 1 kezdö kaloriabevitelt, megnézed pár hét alatt merre mozdul a súlyod, ha fel v stagnál akk csökkented, ha gyorsan csökken akk növeled. Nekem 2300kcal volt diétában 72kg testsulyhoz, de ez sokmindentöl függ.. most szintentartás/lassu tömegelés 2700-2800 kcal között. Hobbiszinten felesleg ráparázni h mit eszel.
-
stickrs
senior tag
válasz
Angel2014 #97121 üzenetére
"A napi adag egyes összetevöi : Maca peruáni 400mg, Tribulus terrestris 1200mg, Wild jam(diosgenin) 100mg"
Növénykivonatok, kb mint az összes többibe. Ne a reklámszövegeket olvasd, hanem az összetevőket.
tybsen: nekem ilyen van, de a gyári fülbedugós résszel gyakran kicsúszik a fülemből, szerencsére minden 3.5-öst bele lehet dugni. Am jól birja az aksi, vételi gondok sincsenek.
-
stickrs
senior tag
válasz
szőröscica #94410 üzenetére
mostanában én is kihagyom, főleg mert csak későn jutok le a terembe, szval csak aakg citrm beta-al. megy most.
-
stickrs
senior tag
válasz
aleister #94404 üzenetére
hát nemtom... összetétel alapján nem egy nagy dolog. a 400mg koffein miatt nem lenne ajánlott max azoknak akik nem birják, de 2g aakg-ből, citrulline malateből meg beta alaninból nem nagy dolog. sztem egy rendes durrantóba min kellene tenni 5g aakg-t, 3g citrulline malatot, meg min 3g beta alanint...de jobban megéri magadnak összerakosgatni az összetevőket mint "kész" bedurrantót venni. de pl a grenadetol az 50 calibre-be asszem egy zacsiba van 550mg koffein...igaz azt irja hogy egy zacsi 2 adag,de ki a fene fogja felezgetni
-
stickrs
senior tag
ittam 10-20-30g bcaa-glutamint is naponta pár hónapig...mert akciós volt, és mért ne, mindig vettem 1kg-set, szval pár kg lement mind2ből...de igazából nem lettem se izmosabb, az edzés se ment jobban, meg semmi, ugyhogy részemről nem éri meg a 8 jurót se
kaja természetesen belőve mindig. bcaa is meg glutamin is ment edzés előtt, közbe, lefekvés előtt 10g-k. ja meg plusz por leucine-t is tettem még hozzá 5g-t minden bcaahoz. 2:1:1-es volt a bcaa.
-
stickrs
senior tag
volt itt szó régebben arról hogy a myproteines rendelések milyen agyongyötört dobozba érkeznek.. megnyugtatlak benneteket, hogy nem a magyar futárszolgálatokon múlik, mert ide uk-ba is ugyanolyan hulladék állapotba ér ide... az ajtótól alig birtam behozni, mert majd' széthullott...
-
stickrs
senior tag
válasz
Cassidey #94045 üzenetére
ami tényleg király volt, azokat már betiltották. De nekem ez elég jó volt, vagy ez de a dark rage elég durva tényleg, abból nem is vettem egy dobozzal, mert nekem is az volt mint a kommentelőknél, h durván megpörget, pedig hozzá vagyok szokva a stimulánsokhoz. Ha találsz valahol egy adagos kiszerelésben, akkor próbáld ki.
-
stickrs
senior tag
válasz
FIREBLADE78 #93226 üzenetére
edzés után 50g whey + 70g szőlőcukor. Am volt vitatéma itt a kell-e cukor, minek a cukor, kövér leszel, ki mit iszik edzés után és hasonlók..pár hónapja asszem.
-
stickrs
senior tag
válasz
Angel2014 #93056 üzenetére
van hogy kicsit előrébb dőlök, de ez naptól függ
általába próbálom egyenes testtel, de ha ugy nem az igazi, akkor kicsit előrébb dőlök, ha ugyse akk meg hagyom a fenébe, és csinálom gépen.. ugyanolyan kivitelezés mellett egyszer szétdurran az oldalsó fej olyan jól rá tudok koncentrálni, van meg hogy nagyon nem megy.
Dicker: régebben ugyis csináltam, de már nem emlékszem mért tértem át a test elé engedéshez, valószínű nem birtam ugy rákoncentrálni, de holnap megpróbálom, vagy csak nem engedem annyira be mint ahogy mondtad is. köszi az észrevételt
-
stickrs
senior tag
válasz
Angel2014 #93047 üzenetére
még régebben...talán 2 éve tettem be videót ahogy én csinálom, íme , de szerintem olyan nincs hogy mindenkinek az a helyes végrehajtás. Sőt, volt hogy egy idő után már ugyanabba a mozgástartományba nem éreztem olyan jól, ezért változtattam, és megint jó lett. Ki kell tapasztalni, hogy mikor dolgozik az oldalsó fej, nekem a gépek nagyon bejönnek, csak ahol régen edzettem ott nem voltak olyanok, tehát maradt a kézisúlyzós változat. Most egy edzésen kézi, másikon gépes megy.
-
stickrs
senior tag
válasz
Woodslave #92115 üzenetére
szerintem is többnek tünsz, régebben tettél fel egy képet ami nem 80x90 pixel volt, meg nem volt a közepébe vakuzva, meg a fények is elég jók voltak, na ott meg főleg nem nézel ki 78nak.
am egy profi mellett az én pehelysúlyom kb így néz ki, kb mintha ott se lennék a képen
-
stickrs
senior tag
nem mértem mostanába, de kezd aránytalan lenni a felsőtesthez képest..lábam nagyon gyorsan nől, combra szinte csak guggolás megy, meg ugye merevlábas felhúzás, v combhajlito gépen. meg a derekam is elég vékony, max 10cm-vel vastagabb mint a combom, de inkább kevesebbel.
HussarF nemtudom, Mo-n még nem edzettem sose
de kint elég gyakran téma hogy ki mit tol, testo propionátra vannak rákattanva nagyon. De ott vh nem titkolják, hanem megy róla a témázgatás. Van egy litván alak, 24 éves, 235-ös fekvenyomás, 280ba guggolt multkor 2t, max 300 fölött, felhuzás is 300 fölött, szóval vannak ilyen mutánsok. 102kg az alak. A feketék azok durván néznek ki... De azért a legtöbb átlaggyúrós, látszik hogy edz, de messze nem komoly a forma.
-
stickrs
senior tag
Lábazgatós kép. lassan visszatérek a havi 1-2 lábedzésre, megint vastagabb a vádlim mint a karom
-
stickrs
senior tag
válasz
gaborn1 #90704 üzenetére
Én próbáltam már edzés utániba vitartgo-t, darált zabpelyhet, dextroz-darált zabpehely, dex-malto, most sima szőlőcukrot iszok, 70g-t. Igazából semmi kült nem vettem észre ahogy változtatgattam, szóval marad a legegyszerűbb whey + cukor. De ezt neked kell kitapasztalni hogy neked mi jön be, van aki nem cukorpárti edzés után se.
-
stickrs
senior tag
válasz
God Vazzeg #90558 üzenetére
Igazàbol probàlok feljebb menni súlyba, de csak szépen lassan, minimàlis zsirosodàssal
400g ch alà megyek màr csökken a súlyom, az evés a nehéz része a dolognak.
Tamoo: köszszivesebben ülnék annyit a gép elött én is
-
stickrs
senior tag
kösz kösz
mondjuk amikor a 24 éves litván bejött, és fekvenyomás 230kg körül, felhúzás meg guggolás 300+, meg a koxos fekák mellett azért elég kisgyereknek nézek ki ezzel a formával. hát ha 5%-al 69kg a max, akkor még nagyon messze vagyok tőle szerencsére
de naturalba ennél alacsonyabb tzs %-ot meg nem is nagyon akarok tartani, meg nem is birnék hosszabb ideig biztos. Meg sztem felesleges is 5%-ra lemenni hobbiszinten, ha egyáltalán sikerülne is napi 14 óra fizikai munka mellett..
-
stickrs
senior tag
én inkább maradok kicsit nagyobb tzs-n, minthogy 60kg-s legyek.. pontosan 169cm vagyok, jelenlegi forma (71,4kg) zsírosabban 73kg-s forma ekkor már inkább kicsit diétáztam. most 450-470g ch-n vagyok, fehérje állatiból 180g, zsír 50g.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Yettel topik
- Élő zene
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- E-roller topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nintendo Switch 2
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest