Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- talmida: My Art II.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
stickrs
senior tag
válasz
Dorian
üzenetére
Ha megnézed az eredeti videót, ott mondja az alak, hogy minden gyakorlatot teljes mozgástartományban végeztek, csak azt változtatták, hogy hol a nagyobb a terhelés, tehát a teszt lényege nem az, hogy kell-e a teljes mozgástartomány, vagy a túlnyújtott mozgástartomány, csak a terhelés aránya lett változtatva a tesztben, szerintem ez így értelmetlen.
De láttam már olyan tesztet is ahol a szabálytalan kivitelezés jóval nagyobb súllyal, vagy a kissebb súly szabályos kivitelezéssel hoz nagyobb növekedést, ott sem volt jelentős kül a fejlődésben pl. Magyarul mindenki edzzen ahogy akar, ha odateszi magát akk ugyanúgy fejlődik. Kb a Greg Doucettenek van igaza, train harder than last time és pont. A sérülésveszély stb már más kérdés. -
stickrs
senior tag
Több neves kutató is említette már hogy a statikus nyújtás is okoz izomnövekedést. Ebben nincs semmi új, de attól még én is hanyagolom 😀 persze itt nem akkora növekedésről van szó mint pl súlyzós edzésnél.
-
stickrs
senior tag
válasz
cOxeR
üzenetére
Én napi 40/80g-t iszok, kajától függ, ha megvan anélkül is a szükséglet akkor semennyit. Mg-ból mg gluconat meg taurat amit iszok, kardió/aerob előtt szoktam, Mg, Natriumot meg káliumot, ha meg nem kardiós napom van akkor csak vmelyik kaja mellé bedobom. 67kg körül vagyok, nem mértem mostanában.
-
stickrs
senior tag
válasz
Dorian
üzenetére
Nem teljes értékű az aminoprofilja, ugyh nem számolom hozzá, egy kis extrának meg elmegy.
Vitee:
Igen, május óta max 2100on vagyok, ez olyan mennyiség amivel jól érzem magam, az edzés is jól megy. 1900on voltam diétában, az se volt vészes, és elég jól megtudtam őrizni az izmot. -
stickrs
senior tag
Talán a szülőknél levő gépen találnék vmit, de az 700km-re van 😀 nem mindig alakul úgy az élet h minden energiát az edzésre lehessen fordítani, van amikor meg egyáltalán nem az a prioritás, stresszes időszak is volt pár, stb. Jaja, nem koxoltam még. Ebben a videóban voltam 71,5kg kb, szóval ehhez volt még 3,5kg plusz.
-
stickrs
senior tag
-
stickrs
senior tag
Ezek annyira nem győztek meg arrol h ilyen formához cucc kellene egy nagyon jo genetikáju személynek, vagy tényleg csak minimális, hogy ne legyen annyira feltűnő. De pl a te formádra is lazán 10ből min 6 hobbigyúrós rámondaná h koxolsz ha feltennéd a kérdést egy random teremben 😀 ha meg hozzátesszük h 40+ vagy, akk én is azt mondanám pl 😅 közbe meg neked se rossz a genetikád azt azért valljuk be, legalábbis az ide betett képek alapján, benne van a munka is az biztos, de az a hasrész bőven átlagon felüli.
-
stickrs
senior tag
Fake natty v nem, igazából nekem nem lényeg, csak működjön amit mond. Am meg Greg Doucette azt mondta h natty
ő is elég alacsony, ez a fő foglalkozása, fények, kamerabeállítások stb, ugy más mint ha valaki munkahelyen tölti az idejét, és hobbiból elgyúrogat mert jólesik, mint mi pl. -
stickrs
senior tag
válasz
Dazsar
üzenetére
Nekem mindig vannak jobb és rosszabb napok, ilyen pár ismétlésekre nem alapozok.. persze ha hétről hétre csak csökken az erő, és nem pl diétában vagyok, az más. De az aluledzés gyakoribb mint a túledzés, sokan nem 1-2 ismétlést hagynak benne, hanem jóval többet. Én ezen nem aggódnék.
-
stickrs
senior tag
válasz
CriticalHit
üzenetére
Uhh na azt a 9g/tskg ch-t gyorsan elfelejteném ha nem szúmó bajnokságra akar menni az illető.. vagyok 70kg az 630g ch, ami alapból 2500kcal, + 400kcal chból, meg zsír se ártana egy 50g az 450kcal, közel 3500kcal, ami olyan zsírosodással járna hogy öröm lenne nézni a ringó hájat fél év mulva..
Egyébként nálam is a 10-20 közötti szett/hét ami legjobban bevállt. DE itt is attól függ mennyit tud pihenni az illető, pl a héten 6 napot voltam éjszakás műszakban, napi 10 órát, ilyen heteken sok lenne pl. Ezért írtam, hogy ez többmindentől függ.
-
stickrs
senior tag
válasz
K1LLMy53Lf
üzenetére
Szerintem ez edzettségi szinttől is függ, pl te lazán megcsinálsz 30 tolózkodást, akkor természetesen bemelegítő gyakorlat ( kivéve ha plusz súlyt is használsz) de akinek max 10 megy pl, az már nem bemelegítés. Igen, a fej feletti tric nyújtás elég jó, azt csinálnám én is, csak a problémás vállam nem szereti azt a pózt.
Ez a csukló/felkar arány mekkora testzsírszázalékra vonatkozik? Most lemértem, csukló 15,5cm, felkar 39cm, az kb pont 2,5x. -
stickrs
senior tag
válasz
kiskaloz
üzenetére
Bicepsz nálam 1 gyakorlat 4 szett heti 2x, szóval össz 8.
Tricepsz pedig 2 gyakorlat, egyik 4 szett, másik 3, szintén kétszer, heti össz 14.
m3ss: köszi 😀
Vitee: köszi, 20 éve van idén, hogy először voltam teremben 😀 volt már jobb forma is, rosszabb is.. pl idei nyaraláson a haverok között én voltam a legzsírosabb, meg ők úgy összességében sokkal jobb formát összeraktak, de majd jövőre behozom őket, legalább ez adott egy motivációt 😀 ahol én edzek ott is olyan fizikumok vannak, hogy brutal.. naturalként az egot el lehet felejteni ilyen termekben.
-
stickrs
senior tag
válasz
kiskaloz
üzenetére
Szerintem az kevés lesz.. nekem 2 gyakorlat 4x a nehézsúlyosból, és 3x a koncentráltabból, heti 2x, szval 14 szett hogy fenntartsam, nem kifejezetten a kar a prioritás az utóbbi időben. Hogy neked mennyi az elég/túl sok/ sokmindentől függ, genetika, kaja, pihenés, stressz stb, de én biztos többet csinálnék, vagy marad a 6 szett és heti 2x. Karnál a főgyakorlatot bukásig csinálom, koncentráltat az utolsó szabályos utáni ismétlésig.
-
stickrs
senior tag
válasz
kiskaloz
üzenetére
Ha a kar méretét akarod növelni, akkor a tricepsz lényegesebb, mivel nagyobb részét teszi ki a karnak. Én 1 gyakorlatot csinálok, 4 szett, heti 2x bicepszre, tricepszre 2 gyakorlat heti 2x. 1 nagyobb súlyos, tolózkodógép v szűknyomás pl keretben, hogy jobban tricepszre tudjak koncentrálni, és 1 csigás, kötéllel legtöbbször. Nekem ez így kb jó, de neked nem biztos, hogy az lesz.. ki kell tapasztalni, mert mindenkinek más jön be. Ahogy írtad, van aki 3-4 gyakorlatot csinál karra is, én 1-2t.
-
stickrs
senior tag
válasz
kiskaloz
üzenetére
190es magassághoz az tényleg elég karcsú, nekem 170hez 38,5-39 de sokszor vékonynak érzem. Milyen gyakorlatokat csinálsz karra?
Nekem az év eleje jol el lett tolva kajaügyileg, nyárra azért összehoztam valami tűrhető formát, kis úszógumi azért maradt.. laza has ráeszítve sajnos ebben a teremben nem valami jók a fények, na de mindegy.
-
stickrs
senior tag
-
-
stickrs
senior tag
Én most ON whey goldot iszok, meglátjuk megizmosodok-e. Ostrovit se volt rossz, de idegesített, hogy habzik, persze olcsóbb is volt.
-
stickrs
senior tag
válasz
Peaceliker
üzenetére
Én is oda hízok ahova te 😀 úszógumira megy a zsír nagyrésze
-
stickrs
senior tag
Ebben a benne hagynak 5-10 ismétlést dologgal teljesen egyetértek. Haver is h nem feljődik, mondom edzünk 1et 1ütt, a súlyba amit ő 4x8azott, abba amikor mögéálltam belenyomott 16!!! ismétlést... mondom ezért nem fejlődsz, mert bemelegítősúllyal csinálod végig az edzést.. de hát ő azt is nehéznek érezte... állítólag.
-
stickrs
senior tag
válasz
Dorian
üzenetére
Nekem görcs nem volt, de most valahogy 3 napig izomlázam volt a hasamban harangozás után, pedig csak minimálisan emeltem a súlyt. Nekem a combom görcsölt régen guggolás után mindig, ezt a magnézium elég jól helyrehozta, mostmár csak ritkán fordul elő... na az is durva volt 😀
-
stickrs
senior tag
válasz
Lajmund
üzenetére
Nekem pont az ellenkezője van, néznem kell a kalóriákat, kül állandóan deficitbe vagyok, és fogyok, ritkán vagyok éhes mondjuk úgy.
Zsírtémához ha már így feljött, nekem a min. az 45/50g, az alatt egy idő után már nem az igazi. De itt jön a kérdés a fentebb említett 0,8g/tskg-hez, mekkora arányban kellene növényi és állati eredetű zsírt fogyasztani?
-
stickrs
senior tag
válasz
K1LLMy53Lf
üzenetére
Nem kell ennyire túlgondolni, akkora pluszt nem ad úgyse, főleg ha rendszeresen szeded. Szerintem észre se fogod venni. De ha pl 2 hónap után megint iszod, akkor az jól fog esni, főleg ha addig minden koffeinbevitelt elhagysz.
-
stickrs
senior tag
És vádli első felére edzetek-e? 😀
-
stickrs
senior tag
válasz
tchriss
üzenetére
Nekem ez lett a mérés eredménye. Ez átkonvertálva ( ha a kalkulátor nem hazudik) 43,16 nmol/liter.
Szerk. 35 évesen, nem 40+. -
stickrs
senior tag
válasz
K1LLMy53Lf
üzenetére
Én pl jobban szeretem ha kombinálva van, márcsak azért is mert 8g citrulline nekem elcsapja a hasam 😀 szval 4-4 arány amit még elvisel a gyomrom kb
-
stickrs
senior tag
Én is pont ezért nem próbáltam még ki teremben

Marad az olcsó pörgető, mostanába ostrovitos pump extremet iszok, 6eu volt darabja, annyiért ajándék, vettem is 4 dobozzal 😀 munkán is azt iszom meg úgy általában energiaital helyett, vagy csak sima 200as koffein tablettát. Van vast v8-am is itthon, az is elég jó, csak nem egy árkategória.
-
stickrs
senior tag
válasz
K1LLMy53Lf
üzenetére
Na nekem is felírtak mindent, elektromos terápia, tablettás gyulladáscsökkentő, utána kortizol inyekció, később vérplazma inyekció, minden volt és mégis jó sok idő volt mire egyáltalán üres rúddal birtam nyomni vállra..
-
stickrs
senior tag
válasz
K1LLMy53Lf
üzenetére
Volt egy elég hosszan tartó vállizületi gyulladásom, és azóta nem az igazi.
Tisn: igen, keretben 15 vagy 30 fokon tudom csinálni gond nélkül.
-
stickrs
senior tag
válasz
scdlsc
üzenetére
Ősztől nyárig 8-12000 között, nyáron 4000et, de van hogy csak heti 3szor. 12000 NE-t szedve se lépte át a d-vitamin a max meghatározott szintet vérvételnél, de mindig a felső 90%ban mozgott. Szerintem méresd meg és az alapján eltudod dönteni.
Cranium: 11 éves videó de még mindig így csinálom az oldalemelést, kifejezetten oldalsó vállra csak ezt az egy gyakorlatot csinálom.
-
stickrs
senior tag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Nálunk 5től van tömrgnyomor, addig minden szabad 😀
tisn
Multhét ugy alakult, hogy pihenőhét volt, ugyhogy most variálhatom ahogy akarom, inkább csütörtök vagy péntek lesz láb,mert utána 3/4nap izomláz, inkább hétvégén gyötörjön mint munkán
-
stickrs
senior tag
válasz
tchriss
üzenetére
Próbáld ki mind2t és meglátod neked melyik lesz a jobb. Szerintem minden gyakorlatot idővel személyre kell szabni, mindig van ahogy neked jobb lesz mint ahogy valahol láttad/olvastad. Mi pl amikor 3an edzünk, mind3an kicsit máshogy csináljuk, mindenki ahogy neki jobb az izomérzet.
-
stickrs
senior tag
-
stickrs
senior tag
válasz
vaakuum
üzenetére
Hasonló külön lábakon álló tartón nyomtunk mi is koronaidőben fekve mikor kijárási tilalom volt (Au) és teljesen jó volt, annyi a lényeg, hogy visszatételnél ne vágja oda az ember, mint a terembe pár személy, hanem csak visszateszed és annyi, nekem pl jobban is tetszik, mert sokkal jobban személyre lehet szabni a magasságot mint egy fix padnál, ezért nem is nyomok fekve terembe, mert vagy túl magasra, vagy túl alacsonyra kell visszatenni/kivenni a rudat.
-
stickrs
senior tag
Ha már fehérje téma, én lassan 20 éve scitecet iszok, kissebb nagyobb ON whey gold időszakokkal váltva, de most valahogy nem oke a whey prof, amikor megiszom ugyérzem utána nemsokkal mintha vmi gombóc lenne a torkomba meg besűrűsödik a nyálam v nemtom jobban leírni, és a durva h a gombócérzés/nehezebb nyelés majdnem egész nap megmarad mind1 mit eszek v iszok utána.. szóval valószínű váltok ha így marad.
-
stickrs
senior tag
válasz
K1LLMy53Lf
üzenetére
Pl scitec whey pro
-
stickrs
senior tag
Itt csak én kezdtem gebén az edzést? 47kg voltam 170cmhez

-
-
stickrs
senior tag
12,45ng/ml, 34 éves, márciusban 35.
Valószínűbb hogy a fehérjétől van, ahogy előttem is írták.Én vérvétel alapján szoktam változtatni a vitaminok mennyiségét, 6 havonta csinálok d3, b12, vas, nátrium káliumra tesztet, meg ugy teljes vérképet, hogy minden jó-e, és mindig az ajánlott max érték környékén tartom.
Fred23: 77cm a derekam most. Ekkora magassághoz nekem pl a 71kg állt eddig legjobban, vagyis ugy éreztem magam legjobban, de ezt majd meglátod neked mi lesz a legjobb.
-
stickrs
senior tag
Én folyamatosan iszok tongkat ali-t, semmi ilyesmi nincs, ashwagandátol pedig nagyon furán éreztem magam, azt nemsokáig szedtem, szerintem vmiért érzékeny vagyok rá (hidegrázás, idegesség, ilyenek). Mérettem nemrég teszto szintet, elég jo lett az eredmény... csak előtte nem csináltattam, szval, hogy alapból magas volt-e, vagy ez, meg a többi ( 12.000ui D3, 50mg cink, rhodiola rosea, fadogia agrestis) segített-e az nem derült ki 😅
Fred23, most így nemtudom, nem szoktam mérni, de majd megnézem ha érdekel.
-
stickrs
senior tag
170cm/66kg a mostani, ez egy 76kg-s forma, fedettebb, de itt van pl 10kg kül. De igen egyébként nagyobbrésze alsótest, ha rendszeresen lábazok akkor aránytalanul elmegy a láb, vádli is nagyobb ugy mint a felkar.
tisn: az nekem is jobban bejön 😀
-
stickrs
senior tag
Köszi mindenkinek, ez kb 8kg izommal kevesebb mint a 10 évvel ezelőtti formám, na de öregszünk, ez van 😀 idén kimaradt a nyári diéta is, most inkább szintentartok egész évben, meg amikor látszanak pl az erek a hasamon mint itt meg itt az annyira már nem jön be, meg azt úgy nem is birom tartani egész évben, ez 2 évvel ezelőtti nyári diéta utáni kép.
Naturálba heti 2x mindent megedzeni munka meg minden egyéb mellett nekem már sok lenne..meg őszintén perpill nincs is motivációm heti 6x lemenni a terembe. -
stickrs
senior tag
Én általában 1x edzem egy izmot, de izmos se vagyok
ez a mostani forma Lehet megpróbálom 2x, de úgy meg munka mellett nem túl jó.. majd még meglátom.
-
stickrs
senior tag
-
stickrs
senior tag
válasz
Qtya123
üzenetére
Igen, jobb váll. Elég régóta éreztem terhelésre, konkrétan junius óta, és most kezdett erösödni a fájdalom ugyh megnézettem, ultrahangon mondták h melyik része van begyulladva, meg a bicepsz felsö része is, ami a vállhoz tapad. Onnan küldtek ortopédiára, ott oltás, onnan tovább fiziora..itt tartok most.
-
stickrs
senior tag
Turkesteront próbált már itt valaki?
-
-
-
stickrs
senior tag
válasz
aleister
üzenetére
Sokmindent irtak már nálam okosabb emberek. Gyakorlatban meg nekem nem hoz semmi említésre méltót. Ittam már napi 20-30g glutaminokat ugyanennyi bcaa-val, probáltam külön leucint is, és itt 5-6 honapos idöszakokat értek, nem az h 1 hétig ittam és annyi. Amikor abbahagytam ugyanugy fejlödtem mint amikor ittam. Vagy ugyanugy nem. Nekem ami érezhetö az a kreatin, pörgetök, külön aakg, citrulline malate.
-
stickrs
senior tag
válasz
aleister
üzenetére
Tisztában vagyok az elmélettel, nem is az volt a lényeg h egészséges v nem, hanem hogy fogy attól az ember ha cukrot is eszik vagy nem. Ez és ez(nem birtam ugy ráfogni a pózra de megteszi) már diéta utáni képek 2800kcal-al, rendszeres "szemétkajával" de betartva a max 2800as bevitelt. Hobbi szinten szerintem felesleg mellözni mindent. Amikor nagyon figyeltem mindenre akkor se volt jobb a forma.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- OnePlus Nord CE5 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 233 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- AKCIÓ! Sony Playstation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol garanciával extrákkal hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3791
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

még a ketos időszakban.
ch is 190g, zsír 50-70g között.
1-3 év az nagyon kevés..
ő is elég alacsony, ez a fő foglalkozása, fények, kamerabeállítások stb, ugy más mint ha valaki munkahelyen tölti az idejét, és hobbiból elgyúrogat mert jólesik, mint mi pl.