Hirdetés
-
LOGOUT.hu
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
LonGleY
veterán
válasz tankraid #47952 üzenetére
Az, amelyik nem fut a háttérben kéretlenül, mint ezeknek az appoknak a 95 %-a. Épp ezért esett a választásom a Palmary Weather Premium-ra (bármennyire is nem fejlesztik, teljesen jól működik az előrejelzés), illetve az Aix Weather Widget-re.
[ Szerkesztve ]
-
Bozek
nagyúr
válasz #49738752 #47943 üzenetére
Működik, bár a beállítást alapon kell hagyni, mivel külön nem jelenik meg a választható szótárak között ez. Az Abby Lingvo igen, de az meg nem néz ki szépen.
Egyébként most SVOX-al tesztelgetem (szedtem le angol free hangot) és egész jól kimondja a szavakat. Ami szótárt eddig használtam, az olyan mesebeli működést produkált ezen a téren (hol volt, hol nem volt).
(#47951) S e t h: Például. Van, aki nem szeret még olvasni se magyarul. Nekik jól jön. Én csak kipróbáltam, nem fogom azon belül használni.
-
deva
tag
Sziasztok!
Nem tudom, hányan ismeritek, használjátok a TElvira nevezetű appot, gondoltam jelzek itt is, hogy tegnap egy nagyon nagy update került publikálásra (amit ma egy kisebb bugfixel megtoldottam). Lényeg a lényeg, aki szokott vonatozni, annak megéri kipróbálnia, remélem tetszeni is fog!
It's like being a plumber. When you do your job right, noone should notice, but when you fuck up, everything gets full of shit.
-
S e t h
nagyúr
80%-os engedménnyel kapható a PixelPhone Pro, én a gyárit/samu/ anno lecseréltem rá, mivel sokkal gyorsabb annál.Érdemes előtte kipróbálni az ingyenes verziót.
[ Szerkesztve ]
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
batai15
félisten
Endomondo Sports Tracker-ben melyik beállítás az átlag sebesség?
-
aizen92
addikt
Nem tudom volt-e már, de inkább többször, mint egyszer sem!
CLIPPICK - Lényege címszavakban: Multiplatformú copypaste progi. Ctrl+C-zel a Nexusodon majd a Mac-eden Ctrl-Vzed. és ennek végtelenített kombinációja.
"Copy and Paste a bunch of things like you’ve never done before between various devices! Skip has undergone a complete transformation from Clippick with enhanced performance, revamped designs, and additional features. Skip allows you to move content instantaneously across devices with remarkably less efforts, enabling you to “SKIP” all the unneeded actions. Whatever it is that you have to transfer to that other device, don’t do it the hard way anymore. Just copy here and paste there with Skip.
Skip supports: Windows, iOS, Android, and Mac Os."Nekem nagyon hasznos lesz, régóta hiányolok ilyen progit, tökéletes számomra!
[ Szerkesztve ]
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
arti1121
senior tag
mi annak az annak a neve és abból melyik a legjobb ami ha kinyitom a toknak a fedelét akkor bekepcsolja a kijelzöt,. amikor becsukom meg lekapcsolja??
Sunwayman C20C, C22C, C23C, V60C, OLIGTH SR52UT, Nitecore HC65, MH20GT, HC65, TIP, TUP....TIP2
-
törölt tag
válasz arti1121 #47966 üzenetére
Erre kíváncsi leszek. Szerintem amelyik jól működik, az meríti az akkut (attól tud jól működni, hogy ébren tartja a szenzort), ami nem meríti, annál meg kompromisszumokat kell kötni (pl. power gomb is kell a bekapcsoláshoz). Én a proximity screen off pro -t használom, de ez sem kompromisszummentes.
[ Szerkesztve ]
-
deva
tag
válasz #79335424 #47967 üzenetére
Most így hirtelen nem tudom megmondani, hogy alvó üzemmódban működik-e az a szenzor, ami azt figyeli, hogy van-e a közelben valami, vagy nincs. Ez az a szenzor, ami kikapcsolja a kijelzőt telefonálás közben, amikor a füledhez emeled a telefont, egyébként pedig bekapcsolja.
Ha működik, akkor nagyon egyszerű a dolog, mivel fel lehet iratkozni ezekre az eseményekre, amiket az OS Broadcastol. Onnantól pedig fel lehet tételezni a következőt:
- ha eddig volt valami a közelben, és most hirtelen az a valami eltűnt, akkor valószínűleg a tok volt az
- ha eddig semmi nem volt a közelben, és most hirtelen van, és nincs egyéb blokkolás, akkor a tok takarja el a szenzortEnnek megfelelően lehet reagálni, hogy mit csináljon a teló. Ismétlem, nem vagyok benne biztos, hogy ez alvó üzemmódban is működik. Egyébként ezt a részt lekezelni nem olyan vészes, a bolondbiztos működés és a rengeteg speciális eset lekezelése az, ami szerintem nehézzé teszi a dolgot.
Egyébként az "Active display" képes ilyesmire. Ott ezt úgy hívják, hogy "pocket mode", ha kiveszed a zsebedből (sötétből világosba) a telefont, akkor be lehet állítani, hogy a kijelző mindig bekapcsoljon, vagy csak akkor ha kaptál új értesítést, ha visszateszed a zsebedbe (világosból sötétbe) akkor pedig kikapcsolja a kijelzőt. A "zsebet" helyettesítsd be a toknak, és meg van oldva. Lehet vele szórakozni, tényleg a világosság alapján működik, ha eltakarod az ujjaddal a szenzort akkor kikapcsol a kijelző, ha elveszed az ujjad akkor pedig bekapcsol.
[ Szerkesztve ]
It's like being a plumber. When you do your job right, noone should notice, but when you fuck up, everything gets full of shit.
-
atosan
veterán
Erre valaki? Vagy olyan ami bekapcsolja a GPS-t, hogy pontosabb legyen a helymeghatározás?
Előre is köszi
Maine coon
-
válasz atosan #47971 üzenetére
A hangszóró és mikrofon nincs lekapcsolva a mobilon, nem értem a kérdést. A GPS-t be lehet kapcsolni, de ha épp az a cél, hogy használni kéne, akkor eleve felesleges lekapcsolni, amúgy is alig fogyaszt, ha nem használja semmi.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
zachary
tag
Sziasztok!
Olvastam nagyon régen egy autós alkalmazásról, ami jelzi, hogy mikor gyorsítasz vagy épp fékezel túl nagyot. Azt hiszem valami pohárral meg vízzel mérte, az istenért sem találompedig jó lenne leszoktatni az asszonyt a falábúságrólTudja valaki esetleg, hogy melyik volt az, vagy valami ehhez hasonló appot? -
kovisoft
őstag
válasz #79335424 #47967 üzenetére
Ha a bekapcsolást is a közelségérzékelővel akarjuk megoldani, akkor ébren kell tartani a szenzort, de ennek általában nagyon alacsony a fogyasztása, az én telómon ez 0,13 mA. Folyamatosan így használom a telefont, és nem tapasztaltam észrevehető növekedést az akkufogyásban. A teljes fogyasztás alvó módban egyébként nálam 15 mA körül van, tehát ebből a proximity szenzor kevesebb, mint az alvó módú fogyasztás 1%-a.
Én a Proximity Tool Extension-t használom erre a célra, de ez nem mindenkinél működik rendesen (nálam igen).
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Tudom. 1 hét alatt sikerült beállítani a Proximity Screen off pro -t. Milyen nézetben, mely programoknál legyen inaktív, hány másodperces közelséget toleráljon (amikor fölé kerül az ujjam) és hasonlók. Én kikapcsoltatom a szenzort és felülbíráltatom a hardvergombokat. Így nem fogyaszt többet és nem hív fel senkit zsebből. Viszont kétszer kell powert nyomni a kijelző aktiváláshoz. Elsőre bekapcsolja a szenzort, de mire bemérné a távot, már ki is kapcsol. Másodikra bekapcsolva marad, ha nem érzékel közelt a szenzor.
-
makoss
veterán
Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
törölt tag
válasz atosan #47988 üzenetére
Attól függ, hogy mit értesz az alatt, hogy alapból. Egy alkalmazás számára két lehetőség van. Aktív és passzív mód. Aktív, amikor lekéri a GPS adatokat. Ez energiaigényes (a lekérés gyakoriságától függően). Passzív mód, amikor ő maga nem kér külön infót, de ha más alkalmazás, vagy maga a rendszer megteszi, akkor felhasználja a frissült adatot. Ez nem olyan hatékony, viszont lényegesen takarékosabb. Szerintem a legjobb egy rootolt készüléken a távolról (esetleg észrevétlenül, a háttérben) bekapcsolható GPS. Ilyet pl. az Avast biztosan tud (az ingyenes is). Sajnos, nem minden készüléken működik, de erről nem az Avast tehet. Pl. Sony kitaláció egy plusz figyelmeztető ablak a bekapcsolás előtt. Ezzel nálam nem tudott mit kezdeni. Ezért lett CM rom az Xperia minimen (ST15i).
[ Szerkesztve ]
-
atosan
veterán
válasz #79335424 #47992 üzenetére
Értem és köszönöm. Amíg nem muszáj, nem rootolnám (samu fame), viszont időnként jól jönne a minél pontosabb pozíció, esetleg a környezetbe belehallgatni. Egyébként sokmingen nincs telepítve, fb, messenger, kakao talk. Ezek gondolom néha használják a gps-t, messenger biztos, szerintem.
Maine coon
-
jani8787
tag
Kedves Mindenki! Segítséget kérnék. Eddig Samsung telefont használtam, most áttértem egy jobb Sonyra, legalábbis hardverileg...a kérdés az lenne, hogy a Samsungon az S tervezőt használtam, és ez tök jó volt, mert az Outlookomból a teendőket is tudta szinkronizálni, nem csak a naptárbejegyzéseket. Ez nekem fontos, és egyszerűen nem találok ilyen programot a Sonyra. Ötletek? Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Cyberpunk 2077
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung LCD és LED TV-k
- Politika
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- TCL LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok