- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
LonGleY
veterán
válasz
tankraid #67672 üzenetére
Wakelock Detector, de KitKat-on és fölötte már nem működik.
De egy
Task Manager is sokat segíthet.
-
LonGleY
veterán
válasz
tankraid #67669 üzenetére
Pont ez a lényeg, hogy nincs benne automatika, nem fut a háttérben, tehát nem terheli fölöslegesen a készüléket. Van widgetje, amit ha megnyomsz, lefut a tisztítás.
A memóriát pedig nincs mitől "tisztítani". Van valami ilyesmi a CCleaner-ben (a bepipálható cuccoknál látszik: Processes, de ha tippelnem kéne, akkor pont az olyan júzerek miatt került be, akik azt hiszik, van értelme). Használj normális appokat, amik nem futnak fölöslegesen a háttérben (lásd ugye: takarítóprogram...), használd a recent app listet és húzd ki onnan a fölösleget, illetve indítsd újra heti egyszer a telód. Ennyi a normális Android használat.
-
LonGleY
veterán
válasz
tankraid #67665 üzenetére
A Clean Master és a védelmei fölöslegesek, az app maga meg hulladék amiatt, mert mindent akar. Nincs szükséged rá, az Androidra pedig nem kell védelem, csak egy kis odafigyelés, hogy ne telepíts hülyeséget.
Ha normális takarítóprogi kell, akkor
CCleaner vagy
SD Maid. Az előbbi egyszerűbb és ingyenes; egyik sem fut a háttérben. A CCleaner ajánlott beállításai (a híváslistánál kiválasztható, hogy hány héttel korábbiakat törölje, azért van kipipálva):
-
LonGleY
veterán
válasz
tankraid #47952 üzenetére
Az, amelyik nem fut a háttérben kéretlenül, mint ezeknek az appoknak a 95 %-a. Épp ezért esett a választásom a Palmary Weather Premium-ra (bármennyire is nem fejlesztik, teljesen jól működik az előrejelzés), illetve az Aix Weather Widget-re.
-
LonGleY
veterán
-
törölt tag
válasz
tankraid #47617 üzenetére
Tavaly a SECuRET Spy Cam -mel csináltam ilyet (teló wifin, PC lanon). Nem voltam tőle elragadtatva. Írtam is korábban, hogy nem tudtam 15fps fölé menni. Idén kipróbáltam screen mirroring -gal. Sokkal jobb lett az eredmény. Csak ahhoz a fogadó eszköz is egy droid volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Autós topik
- Bejelentették a Forza Horizon 6-ot, irány Japán!
- Háztartási gépek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- OLED TV topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- EAFC 26
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5520 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude 5511 - i7-10850H I 16GB I 1TBSSD I 15,6" FHD I Cam I HDMI I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I W10 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X1 Yoga 2nd - i7-7G I 16GB I 512SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gar!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X1 Yoga2nd - i5-7G I 8GB I 256-1024SSD I 14" WQHD Touch I Cam I W11 I Gar!
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3265, 100% Akkumulátor
- Eladó Xiaomi Redmi A2 64GB / 12 hó jótállás
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest