Hirdetés
-
LOGOUT.hu
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
aizen92
addikt
Tudtok jó OCR ( optical character recognition - lefotózott/scannelt képet TXT formátumba konvertálja. ) alkalmazást ami a magyar nyelvet is támogatja? elegem van hogy mindig haza kell mennem és ott online feltöltögetni majd csak a laptopról tudom lekapni a scannelt anyagot. néha jó lenne menet közben a lefotózott kép anyagát mint txt/pdf továbbküldeni. köszi előre is a helpet!
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
aizen92
addikt
Poláris officeon kívül tudnátok ajánlani valami gyors pdf és ms office kiterjesztésű fájl kezelőt? Nagyon,szaggat galaxy noteon
-
aizen92
addikt
válasz zorromoto #21392 üzenetére
Boat számomra tökéletes. Minden benne van szerintem ami a mai mobilböngészéshez alapfeltételnek kell h számítson. Én főleg a kezdőlapjába szerettem bele ( Bár note-om van nem tom h a többibe milyen ) 5x5ös kedvencek valami rohadt gyorssá teszik a böngészést a 25-30 legtöbbet látogatott oldalam ott van 1 kattintás az egész és már tölti be ( iszonyat gyorsan szerintem) . sose fagyott még le nálam.
amíg egy frissítéssel el nem rontják addig marad"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
aizen92
addikt
az alap droidos Gmail alkalmazáson kívül van valami normális (megbízhatü) ami nem 10 percig tölti be a friss maileket és wifin keresztül képes normálisan értesíteni? nem 2 óra csúszással? 3 gmail fiókom van amit napi rendszerességgel használ
nékok. és most kéne egy normális gmail app helyett mert képtelen a gyors működésre!"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
aizen92
addikt
válasz LonGleY #21478 üzenetére
Telepítve! azt írja Note-on valamiért nem a legjobb ezek szerint. azok a problémáim amit leírtam. Rányomok pl. h frissítés vagy 5 percet kell néha várni hogy 2-3 mailt betöltsön etc. etc. elég fura.
kitörölni se engedi mintha beépítettként tekintene rá most gyárira újrahúzta kipróbálom így milyen.
[ Szerkesztve ]
-
aizen92
addikt
Google drive hova menti a letöltött anyagokat a telón? egyszerűen nem találom
-
aizen92
addikt
-
aizen92
addikt
válasz sonaj0203 #21595 üzenetére
a swype 1 dollár. szerintem olcsóbb nem nagyon van. 223 forint rosszabb helyeken 2 sör, egy harmad cigi, 2 kávé.... szerintem nem vészes az ára és megéri mert gyors és magyar nyelven is tud. touchpal magyar karakter támogatottságáról meg ne beszéljünk mert nem az igazi egy swypehoz képest.
-
aizen92
addikt
Samsung push service alk. kommentek azok mik playen? Szakadok rajta már egy ideje. Főleg az angol kommentek. Ez mi?
-
aizen92
addikt
Ez a nova launcher nagyon bejön! nagyon gyors és testre szabható. gyorsabb a gyárinál tetszik h a dokk is átszabható. egy kérdésem lenne: van hozzá valami fasza naptár widget? vagy valahogy be lehetne hozzá szerezni? lehetőleg olyan kéne ami mutatja az össze napot az adott hónapban és a napok alatt ilyen pár betűbe/szóba h milyen "feladat" van arra a napra. (gyárit nem engedi berakni )
-
aizen92
addikt
-
aizen92
addikt
válasz LonGleY #22629 üzenetére
Nekem a clean nem szolt róla nekem is ott van. Bár ezt mért nem oda a saját mappába rakja. Amúgy virusirto nem jelzett semmit rá szerintem nem kell.vele foglalkozni ( csak nem duzzad több tucat mb-á )
Szerk: most nézem amióta le van töltve nem módosult a fájl. Azóta ott van. Fura
[ Szerkesztve ]
-
aizen92
addikt
válasz OgKush #22841 üzenetére
Photo desk nevű alkalmazást használom. Mindig onnan pakolok fel drivera + a gyári galériát ezzel váltottam fel
[ Szerkesztve ]
-
aizen92
addikt
Beautiful Widgets használ valaki? mennyire pontos?
-
aizen92
addikt
válasz pepe091 #22980 üzenetére
Nekem se csinál semmit. De megnéztem és azt írja h lassabb adatkapcsolaton is gyorsan betöltsön. Szóval ez nem offline (nem is írja sehol h az lenne ) hanem pl. egy edge kapcsolattal gyorsabban betölti. ( értelmét egyáltalán nem látom a dolognak..... )
-
aizen92
addikt
válasz LonGleY #23033 üzenetére
egyetértek! 1hónapig használtam az autó kilövést ( cleanmaster ) lezárás után..... de semmi. ugyanolyan gyors a telo vele vagy nélküle. az akksi fogyasztásban meg szinte semmit nem érnek. néha 1-2 naponta nyomok egy 1-gombos gyorsítást és így ennyi. eléggé placebo hatása van tényleg.
-
aizen92
addikt
válasz batai15 #23227 üzenetére
én TeamViewert használok. mindig is ezt használtam laposon ha másét kellett távolról elérnem, kipróbáltam droidon, iOSn és nekem bevált, könnyen testreszabható. próbát megér.
-
-
aizen92
addikt
Widget lockerhez keresek sms/nemfogadott hívás notification widgetet!
-
aizen92
addikt
bluetooth billentyűzethez keresek olyan bill. progit ami eltűnik, nem ugrik fel és full testreszabható az external keyboard pron kivül kéne valami. és lehetőleg egyes billentyűkre ilyen akciogombokat beálltani. pl. fényerő fel le vagy zoomolás.
-
aizen92
addikt
1.driveon ha elérhető offlinená teszek egy pár fájl de utána megváltoztatom őket driveból kitörlöm akkor automatikusan firrsítéskör leszedi az sd-kártyáról vagy nekem kell manuálisan lekapni.
2. olyat nem lehet h egy mappát offlineá teszek? vagy hogyan lehetne kijelölni többet és azokat offline? mert idegesítő h fájlonként kell hosszan több tucat fájlt offlineá tenni.
-
aizen92
addikt
nem tudom volt-e már
de itt egy hasznos kis alkalmazás cpu, memoria stb. használtság kiírására a statusbáron!!! nagyon jól néz ki szerintem és tök jól testreszabható. ( bocsi ha volt már )"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
aizen92
addikt
iOS7 control center Droidra! nem tudom még mennyit fogyaszt de nekem jobban bejön mint bármelyik eddigi sidebar alkalmazás. ( én rengeteget használtam őket. gyorsabb volt vele a "multitasking" ) szóval tegnap óta használom. egy próbát megér, félre kell tenni a fene nagy android büszkeséget
és remélem nem volt még ha igen akkor sorry!!!!
[ Szerkesztve ]
-
aizen92
addikt
válasz szlovibuki #29759 üzenetére
moon reader pro. legjobb ebookos alkalmazás eddig.
-
aizen92
addikt
holo-t senki nem használ? nekem eddig bejött vagy jöbb nála a nova6apex páros azért nem írjátok soha mint alternatívát?
-
aizen92
addikt
apex launcher miért nem akar elfordulni? elég idegesítő. de amióta feltelepítettem nem akar. lehet valahol engedélyezni kell? egyszerűen nem találtam hol lehet.
-
aizen92
addikt
youtube popup új feature helyett ajánlom ezt! ez nem csak az appon belül hanem az egész rendszerben lejátsza a videót!
[ Szerkesztve ]
-
aizen92
addikt
Keresek egy olyan toggle alkalmazást legyen az status baros, vagy valami toggle widget ami az energiatakarékos módot képes kapcsolni. hónapok óta próbálgatom ezeket és egyet se sikerült még.
esetleg tasker nevű alkalmazáson belül valahogy meg lehet oldani?
-
aizen92
addikt
statusbar-ba szeretnék kiírni pár infot ( pl h szept. 15. csüt, ) ezt meg tudom tenni valamelyik alkalmazással? mert notific. toggle pl kiírja a napot meg az akksit de így max ennyit tud.
-
aizen92
addikt
olyan widgetet ( vagy valami alkalmazást esetleg tasker-be segíthetne valaki ) ami megmutatja/vagy megnyitja a galéria egy bizonyos mappáját. lényeg h 1 klikkre el tudjam érni a mappa tartalmát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Samsung S22 256GB garanciális újszerű állapotban eladó!!
- Microsoft Surface Slim Pen 2 és töltő eladó !
- Ubiquti Nanobeam M5 2DB irányított antenna
- A++ kategória! DELL P2418HZm - 24" IPS / 1920x1080 / MATT / pivot / win hello face // GARANCIA +SZLA
- +monitor+ i5 4570 /8-12-16GB DDR3 / 240GB SSD /takarítva, telepítve / Lenovo M73
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest