Hirdetés
-
LOGOUT.hu
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zachary
tag
Sziasztok!
Olvastam nagyon régen egy autós alkalmazásról, ami jelzi, hogy mikor gyorsítasz vagy épp fékezel túl nagyot. Azt hiszem valami pohárral meg vízzel mérte, az istenért sem találompedig jó lenne leszoktatni az asszonyt a falábúságrólTudja valaki esetleg, hogy melyik volt az, vagy valami ehhez hasonló appot? -
zachary
tag
[Sports Tracker] Facebookon nem tudom, hogy működik-e, de twitteres megosztásban bárki megtudja nézni az edzés adatait térképpel elég részletesen. Én mondjuk csak futáshoz használom de eddig nem volt vele baj.
Szerk.: Válasz akart lenni geresicsnek
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Projektor topic
- Milyen egeret válasszak?
- Apple Watch
- Battlefield 2042
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic ezüst 47mm bluetooth okosóra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest