Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
-
LOGOUT
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Fall-N
veterán
válasz
batai15
üzenetére
Melyikre gondolsz? Ha hosszan nyomsz az ikonra és feljönnek a shortcutok? Például a Play Áruháznál az 'Alkalmazásaim', vagy a Tárcsétónál az 'új névjegy'. Mert az támogatja, sőt duppla koppos opciót is be lehet. Én a saját felugró widgetjét szoktam arra beállítani az alkalmazásoknak.
Widget stack auto lapozás tényleg nincs, mondjuk én azt nem bánom.
-
Somatom
veterán
válasz
batai15
üzenetére
Router gyengeségnek tűnik, de tény, hogy a kábeles kapcsolat gyorsabb, stabilabb. Én nemrég vettem egy ilyet. Van ebben a szériában olcsóbb is, pl. a kártyaolvasó megspórolható (úgyis csak nyűg a leválasztási prcedúra miatt). A HDMI csak 1.4 -es (4K -n max 30fps), de egy 1080p tévéhez elég. Viszont, megy a Gbit Lan, ami nekem jól jön a NAS -hoz (necces pont, nem minden HUB -bal működik). Létezik jack kimenetes is, de nekem az nem kellett.
-
Somatom
veterán
válasz
batai15
üzenetére
Nem feltétlenül kell hozzá HUB. Megy az wireless is. Miracastot használ, ami eléggé elterjedt szabvány. Ha a telómon, tabomon bekapcsolom a DeX -et, akkor a régi, WebCAST -os LG tévém jelzi a csatlakozási kérelmet. Leokézom és megjelenik a DeX. De, ritkán használom, mert nem minden alkalmazással kompatibilis. Inkább HUB -bal tükrözöm a kijelzőt. Igaz, gyászkeretes, mert nem egyezik a képarány, de legalább minden átmegy, ami a tabon megjelenik.
-
Somatom
veterán
válasz
batai15
üzenetére
Megértem. Nálam a tab a fő eszköz. Pár éve vettem egy Vorke V1 -et, de elajándékoztam nagynénémnek (vagyis, átkerült a szobámból, a nappaliba
). Nemrég bebootoltam Win -nel, hogy majd jól felrakom az izraeli ROM -ot az új telómra, de nem boldogultam vele. Türelmem sincs már hozzá.
Számomra az utóbbi évek legjobb Androidos fejlesztése, hogy már nem kell PC az ADB -hez. -
Somatom
veterán
válasz
batai15
üzenetére
Én csak Kodival tesztelem az FTP -t, de nyögvenyelősnek tűnt a WeDAV -hoz képest. Régen nekem is a Solid (Classic) volt az alapértelmezett fájlkezelőm, de azt már nem fejlesztik, az új meg nekem kimaradt. Valami funkció is kimaradt belóle. Ha jól emlékszem, akkor másolásnál az összegzés. Amúgy sem tud közvetlen kapcsolatot teremteni két droid között, ami nekem fontos lenne, mert a kamionban nincs router, ami közös Wifi hálót adna. Most először a TC -hez nyúlok, mert számomra nagyon letisztult. Próbálom rászoktatni magam a MIXplorer -re, mert sokkal többet tud, de egyszerűen nem bírok rájönni a logikájára, kezelésére. User error.
-
Somatom
veterán
válasz
batai15
üzenetére
Kodi nem megy fel rá? Az símán lejátszik fájlszerverről. Annál sokkal kevesebb a kompatibilitási probléma, mint egy médiaszervernél. Épp ma próbálgattam a VLC -t, de pl. a WebDAV -ot egyáltalán nem látta, miközben ugyanazon a droidon a fájlkezelő, vagy másik médialejátszó símán kezelte.
-
Somatom
veterán
válasz
batai15
üzenetére
Elég szerencsétlen az a kiosztás. Ráadásul a MA reszponzív felülete sem vmi helytakarékos. Írtam nekik anno, de süket fülekre talált. Miért ilyen vastag az a felső sáv? Hogy a Holdról is olvasható legyen a "Mobilarena"? A régi fórumfelület (pl. Logout) sokkal helytakarékosabb fekvőben.
Nem használok Gboardot, de sztem érintésemulációval lehetne automatizálni a váltást. -
Somatom
veterán
válasz
batai15
üzenetére
Fekvő módhoz nagy kijelző kell. Aki kitalálta a nyújtott képarányt, azt még a mentőben is ütném. Egyébként Anysoft -ban lehet csökkenteni a betük magasságát. Úgy egy kicsit összébb lehet nyomni a billentyűzetet. Én már hozzászoktam, mindíg is fekvőben használtam a telóimat.
-
Somatom
veterán
válasz
batai15
üzenetére
Taskerben én sem vagyok perfekt. Inkább a topikjában érdeklődj!
-
Somatom
veterán
válasz
batai15
üzenetére
Nem feltétlenül. Ha csak a megváltoztatni kívánt műveletek vannak definiálva Tasker -ben és úgy mentve apk -ként, akkor játék előtt, egy parancsikonnal manuálisan indítva az appot, működik a dolog. Az automatikus átálláshoz viszont definiálni kell azt, hogy mire indítsa a műveleteket. Vagyis, kell a telódon levő játékok felsorolása.
-
Somatom
veterán
válasz
batai15
üzenetére
Megpróbálom elmagyarázni. Te, a saját telódon összerakhatod bármelyik automatizálóval. Esemény: x alkalmazás fókuszba került. Műveletek: amiket szeretnél megváltoztatni. App Factory -val viszont csak olyat lehet alkalmazásként exportálni, aminek minden paramétere a készítő készüléken is definiálható. Jelen esetben a készítő készüléken nem lehet definiálni az "X játék fókuszba került" eseményt, mert az a tieden van telepítve.
-
HoldfenyLuna
aktív tag
válasz
batai15
üzenetére
Nem nagyon értem, mit szeretnél, de Business Cal vagy a Calendar naptárak esetén lehet másolni eseményt nem egyesével. Pl az én párom 12 órázik hol nappal, hol esti shiftje van, hol itthon és mindig csak kijelölök egy napot és kiválasztom a napokat, ahova ezt másolni akarom. Van egy családunk naptár, amit Gugli naptárba szerkesztettem, ez automatikusan megosztja, amit oda írok, így pl a Zember tudja, mikor van közös programunk, stb, Ő mikor megy sörözni a haverokkal és azt én is látom.
-
Somatom
veterán
válasz
batai15
üzenetére
Sleep as Android pro -ban látok Spotify opciót (de, Spotify ébresztéses tapasztalatom nincs). Közvetlen dátum beállítást nem látok, viszont Tasker plugin, tehát automatizálóból is indítható ébresztés. Azok meg tudnak dátumot kezelni.
-
törölt tag
-
D1L1ZS
őstag
válasz
batai15
üzenetére
Szia!
Én sokáig Nova Prime-ot használtam elsődleges Launchernek, aztán kipróbáltam az Action Launcher Plus-t. Majd azt vettem észre, hogy maradtam is azon.
Valamelyik nap, le is töröltem minden más Launchert, valahogy nagyon megtetszett az Action!A kérdésre, hogy melyik a jobb? Egyéni preferencia kérdése, egy próbát mindenképpen megér!
Üdv.
-
pc360
addikt
válasz
batai15
üzenetére
Miért kéne leváltani? Ez az egész tök szubjektív. Régebben nem szerettem a Novát, de felnőtt az Apex szintjéhez. Az újabb Nova-ban az tetszett, hogy a default beállítása közelebb áll az ízlésemhez, amilyenre az Apex-et is be szoktam lőni, és grafikailag is fejlődött végre. De részemről marad az Apex; ami kell, igényesen és egyszerűen megoldott, nincs szükségem új szolgáltatásokra. Ha te hiányolsz valamit, amit az Action-ben megtalálsz, akkor hajrá!
-
csipuka
senior tag
-
-
csipuka
senior tag
válasz
batai15
üzenetére
Nekem az automatikus BT kapcsolassal akkor volt problamam, amikor szivargyujtos BT set-em volt, es folyton aram alatt volt. Ha a kocsi inditasakor kapott volna a BT aramot, akkor kapcsolodott (volna), de csak a kozelseg nem triggerelte a kapcsolatot.
Ugy oldottam meg, hogy Taskerben felvettem egy uj feladatot az alabbi feltetellel:
Ha hivas van es nem vagyok az otthoni wifi-n, akkor csatlakozzon a kocsi BT-jere.
Mire felvettem, mar csatlakozott is.
Az force-olt BT kapcsolodashoz kell a Secure settings app is. Ebben lehet megadni melyik BT-hez kapcsolodjon. -
DrojDtroll
veterán
válasz
batai15
üzenetére
A Xiaomi ilyen téren buzi. Adott egy razer nabu x, ami nem kapja meg az értesítéseket, csak a telefonálás jelzése jött rá. Miután cseréltem a romot egy főzöttre minden tökéletesen működött ezen a téren. Visszatettem a gyári romot, mert a főzött összeomlott. Azóta természetesen megint nem kapom meg az értesítéseket. Újabb problémám az, hogy messenger beszélgetés közben meg meg szakad a beszélgetés, hálózati gond miatt. Telenor hipernetet használok(4g, max térerő, Huawei mifi routerrel megosztva) Gondoltam, hogy biztos a kis router rossz. Kitaláltam, hogy ugyanazt a szervet pingelem a telefonról és a laptopomról is. (3másodpercenként egy csomag Laptopról hibátlan a ping, telefonról kb a pingek hatoda/tizede elveszik

Szerk: Redmi 4A
-
NandorHUN
addikt
válasz
batai15
üzenetére
Google féle Inbox? Mert ha Gmailed van akkor én azt használnám / azt használom. Sok olyan funkció van benne ami jól jön és Google direkt Inboxhoz találta ki.
Na meg ugye egybe le van szinkronizálva a Google Naptárad (amit Androidon tudsz sajátba is szinkronizálni), illetve Google Keep is. -
atillaahun
veterán
válasz
batai15
üzenetére
Én bekapcsolni szeretném, pontosabban azt, ha mindig úgy működne, nem csak néha (feloldott képernyő mellett).
Mert az világos, hogy kikapcsolt képnél bejön a hívás teljes képernyőn és húzással lehet csak felvenni, bekapcsolt képnél meg ugyanez, csak nem kell húzni, hanem elég érinteni.
Viszont van ugye a harmadik változat is, mikor bekapcsolt képnél nem teljes képernyőn jön be a hívás, csak egy értesítés róla fent. Nekem ez kellene hogy mindig működjön csak nem tudom minek a függvénye. -
atillaahun
veterán
válasz
batai15
üzenetére
Köszi szépen, én valamiért azt hittem az az, hogy kiírja a hívó nevét ha el van mentve.
(#110925) hokins
Írtam, hogy igen.
Amúgy is ha engedély kínja van, arra általában feldob egy ablakot, hogy tiltve van a dolog biztos így hagyom-e, ez meg csak egy toast-ban jelenik meg, hogy: "No application found for retrieving photos".
Mondjuk ez azért érdekes, mert még a fájlkezelőt is fel kéne adni, de odáig sem jut el.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Formula-1
- Battlefield 6
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- Google Pixel topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Opel topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- További aktív témák...
- Gombászkönyvek egyben
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3958, 100% Akksi
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
). Nemrég bebootoltam Win -nel, hogy majd jól felrakom az izraeli ROM -ot az új telómra, de nem boldogultam vele. Türelmem sincs már hozzá.
)

Na mindegy, még egyszer megpróbálom a témázást.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
crok
mobilizmo