Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Trump vagy Harris
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Bambanő háza tája
- Testösszetétel nyomonkövetése Samsung Galaxy Watch6 okosórával
- Szólánc.
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- 🖥️⛅
-
LOGOUT.hu
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovisoft
őstag
válasz dReFiX #16975 üzenetére
Esetleg próbáld ki a MortPlayert.
-
kovisoft
őstag
válasz Orionk #25038 üzenetére
MortPlayer, ez ingyenes, van benne equalizer, lejátszik mappákat is.
-
kovisoft
őstag
-
kovisoft
őstag
válasz lacko6 #25163 üzenetére
Én a Battery Monitor Widget -et használom, ami a grafikonján mutatja töltésnél a mA értéket. Gondolom persze, hogy nem direkben az áramerősséget méri, hanem az akksi töltöttségi szintjéből számolja azt vissza. Mindenesetre nekem a Jiayu G3-am max 700 mA-t vesz fel, és a Battery Monitor is ezt a 700 mA-t mutatja.
Nyilván ha a töltő sokkal többet is le tud adni, az itt nem jelenik meg, mert a készülék leszabályozza a töltőáramot. De a névlegesnél kisebb töltőáramot szerintem meg kellene mutasson.
-
kovisoft
őstag
válasz zoltanz #27810 üzenetére
A Better Wifi on/off -ban van olyan opció, hogy csak akkor hagyja bekapcsolva a Wifit, ha sikerült valamivel kapcsolatot lélesítenie ("Only if connected").
Meg lehet adni egy SSID whitelist listát is, ha csak konkrét SSID-khez akar az ember kapcsolódni.
Szerintem jó kis program, ha az ember nem akarja folyamatosan bekapcsolva tartani a Wifit vagy állandóan kézzel kapcsolgatni. -
kovisoft
őstag
Én a Proximity Tool Extension progit használom. Nagyon keveset fogyaszt, azért szeretem.
Nekem sajnos valamiért nem működik rendesen a Gravity Screen, pedig amúgy az is szimpatikus lenne. -
kovisoft
őstag
Akkor viszont én is a Gravity Screen - On / Off progit javaslom. Ez tud közelségérzékelővel ill. mozgásérzékelővel is ébreszteni. Nekem meg ez nem ment, úgyhogy minden esély megvan rá, hogy nálad meg ez fog menni.
-
kovisoft
őstag
válasz LyonnaisFan1 #30595 üzenetére
A Digisport oldalán levő videókat is lejátssza az Opera Mobile Classic?
Mert azokat nekem valamiért eddig egyedül a Firefox játszotta le (csak ezért tartom a telómon, amúgy nem igazán jön be). -
kovisoft
őstag
válasz LyonnaisFan1 #30614 üzenetére
Köszi, akkor egyelőre még nem kukázom a Firefox-ot.
-
kovisoft
őstag
válasz xenom0rph #30797 üzenetére
Elvileg a Camera FV-5 (van Lite verziója is) tud ilyet, de csak csökkentett felbontással. Itt elmagyarázzák, hogy miért.
Ilyen progi még a Camera Streak is.Ha csillagászati felvételekhez kell, akkor azt is csinálhatod, hogy készítesz sok rövid expozíciós felvételt, és ezeket egy speciális programmal összeadod. De ez már messzire vezet...
-
kovisoft
őstag
válasz dauphin #31129 üzenetére
Előttem már leírták, hogy ha be van kapcsolva a wifi, akkor azt használja. Azt viszont, hogy a telefon alvó állapotában mi legyen a wifivel, külön lehet szabályozni a wifi beállításokban (legalábbis ICS-ben, de gondolom JB-ben is). Ehhez a wifi kapcsolatoknál kell egy menü gombot nyomni és az "advanced" (magyar változatban nem tudom, hogy hívják) menüpontot kiválasztani. Itt be lehet állítani, hogy alvó állapotban mindig/soha/csak tápon maradjon a wifi bekapcsolva.
-
kovisoft
őstag
válasz Hungarikum87 #31167 üzenetére
Az ES File Explorer egy nagyon jó file kezelő. Én mondjuk angolul használom, de asszem van magyarítása is (legalábbis régebben volt).
SZERK: erre a magyarításra gondoltam, de ez még egy régi verzió.
[ Szerkesztve ]
-
-
kovisoft
őstag
Hidd el,h. a wifi kevesebbet eszik.
Igen, elhiszem, csak tényleg függ a körülményektől is. Nekem otthon pl a hálószoba messzebb van a routertől, és nagyon gyakra eldobja a wifit, aztán újracsatlakozik. Én azt vettem észre, hogy többet fogyaszt, ha a hálóban éjszakára bekapcsolva hagyom a wifit, mint ha nem. De jó vételi körülmények között is előfordulhat, hogy ha pl. egy program wifin szinkronizál, de 3G-n nem, akkor jobban fogyhat wifivel az akksi, ha emiatt több lesz az adatforgalom.
-
-
kovisoft
őstag
válasz dauphin #31844 üzenetére
Azért szerintem nem feltétlen olyan vészes a helyzet az érzékelők fogyasztása terén. Nekem pl. 0,13 mA-t fogyaszt a közelségérzékelőm, a telefon meg alvó üzemmódban kb. 15-20 mA-t, vagyis több, mint százszor annyit. A gyorsulásmérőm is 0,13 mA-t fogyaszt, tehát nálam nincs nyereség abból, ha vegyesen vannak használva. Persze ez nyilván telefonfüggő, mindenképpen érdemes letesztelni. Az Elixir is megmutatja az egyes szenzorok fogyasztását.
-
kovisoft
őstag
válasz Viper26 #31926 üzenetére
Talán a Kingsoft Office.
-
kovisoft
őstag
válasz dauphin #32133 üzenetére
Én a Proximity Tool Extension-t használom. Sokan dicsérik a Gravity Screen On/Off-ot, de sajnos ez nálam nem működik rendesen.
-
kovisoft
őstag
válasz dokee78 #32150 üzenetére
A Widgetsoid is meg tudja jeleníteni a memóriát, de talán a használt és a szabad közül csak az egyiket. Viszont tetszés szerint lehet átlátszóvá tenni.
-
kovisoft
őstag
válasz darvinya #32166 üzenetére
Előrebocsátom, hogy nem használtam az appot, de úgy tudom, hogy PC-n kell gyárts hozzá egy .img diszk image-et (pl. QEMU-val), aztán ezt az image-et felmásolod a telóra egy adott könyvtárba. Ezt az image-et fogja bebootolni az emulátor. Maga az emulátor szintén a QEMU-n alapul. Legnagyobb hiányossága, hogy nem kezel virtuális billenyűzetet, kell hozzá egy külső (pl. bluetooth) billentyűzet. A kommentek alapján nem tűnik egy kiforrott darabnak, pl. nem kezel külső USB eszközöket, SD kártyát, .iso formátumú CD image-et.
-
kovisoft
őstag
Ez úgy tudom, egy ismert bug az androidos Firefox-ban, amit még az új Beta-ban sem javítottak ki.
Azt javasolják, hogy állítsd a legkissebbre betűméretet. Ekkor nagyjából egyforma méretű (mikroszkopikus) betűk lesznek, ezért persze fel kell nagyítani az oldalt. Ettől meg ki fog lógni a sorok vége. Szóval így sem az igazi. Nem is használom a Firefox-ot, nálam inkább az UC Browser játszik. -
kovisoft
őstag
Ja, ez engem is érdekelne. Gondolom, nem a T-Home Műsorújságról van szó, amivel mobilon is nézni lehet az otthoni IPTV-t.
-
kovisoft
őstag
válasz keke69 #32648 üzenetére
Vannak ékezetek az alap SMS karakterkészletben is, de azok általában a balra dőlő ékezetek (mint pl. a francia nyelvben). Ha viszont rendes (és teljes) magyar ékezeteket akarsz, akkor a rendszer automatikusan átvált a 16 bites UCS-2 kódolásra. Emiatt csak kb. feleannyi karakter fér bele egy SMS-be, ha akár csak egy nem alapkészletbeli ékezetes betű is van az üzenetben. Ezt ki lehet kerülni pl. a Hancent SMS-sel, ami automatikusan átírja a magyar ékezeteket alapkészletbeli ékezetekre.
-
kovisoft
őstag
válasz Casanova* #32654 üzenetére
Ez egy jó kis beetetés. Már mások is említettek ilyet valamelyik androidos fórumon. Ne foglalkozz vele, így akarnak lehúzni.
Egyébként én is találtam a készülékeden pár vírust. Visszaigazolásként add meg, kérlek a bankkártyád számát, lejárati idejét és ellenőrző kódját.
-
kovisoft
őstag
válasz spanyoll #32671 üzenetére
Esetleg a WidgetLocker-rel?
-
kovisoft
őstag
válasz tomy86 #32701 üzenetére
Nekem nincs telepítve magyar nyelvi pakk a Handcent-hez, mégis átalakítja az ékezetes karaktereket. Nem is találok olyan beállítást, ami ezzel kapcsolatos lenne. Szerintem automatikus az átalakítás. A magyar nyelvi pakk csak a felhasználói felület nyelvét állítja magyarra.
-
kovisoft
őstag
válasz keke69 #32766 üzenetére
Szerintem a Handcent magától automatikusan át kellene konvertálja az ékezeteket. Hogy néznek ki az ékezetek az elküldött SMS-ben? Balra dőlnek az á vagy ó betűn a vesszők? Ha igen, akkor megcsinálta a konverziót.
Ha elkezdesz írni egy SMS-t és már beírtál több, mint egy sort, akkor a jobb oldalon mutatnia kellene, hogy hány karaktert tudsz még beírni. Ezt a számlálót szoktad figyelni gépelés közben? Leugrik-e az értéke 60-70 körülire az első ékezet beírásakor?
-
kovisoft
őstag
válasz gipsztigris #33171 üzenetére
Akkor engem is becsapott, mert a hibernált programok listájában mutatja nekem a google térképet is. Kösz az infót!
-
kovisoft
őstag
válasz spiritex #33182 üzenetére
1. Szerintem nem kell külön beállítani, magától átalakítja az ékezeteket. Ha beírtál egy sort, utána megjelenik a számlálója, ott ellenőrizni tudod, hogy lecsökkent-e a megengedett karakterszám 70-re. Az elküldött SMS-ben pedig meg tudod nézni, hogy valóban átalakította-e az ékezeteket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Opel topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hálózati / IP kamera
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Ukrajnai háború
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Politika
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Samsung S22 256GB garanciális újszerű állapotban eladó!!
- Microsoft Surface Slim Pen 2 és töltő eladó !
- Ubiquti Nanobeam M5 2DB irányított antenna
- A++ kategória! DELL P2418HZm - 24" IPS / 1920x1080 / MATT / pivot / win hello face // GARANCIA +SZLA
- +monitor+ i5 4570 /8-12-16GB DDR3 / 240GB SSD /takarítva, telepítve / Lenovo M73
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest