Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Testösszetétel nyomonkövetése Samsung Galaxy Watch6 okosórával
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Bambanő háza tája
- Fűzzük össze a szavakat :)
- 🖥️⛅
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
-
LOGOUT.hu
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozek
nagyúr
Az Intel miatt azért lehetnek problémák, amennyiben a fejlesztő ARM-re optimalizálta a programot. Ott vannak például a videólejátszók, amik az ARMv7-ben található NEON és VFP3 megoldásokat támogatják. Persze nem próbáltam ezeket Intel-es gépen, szóval lehet, hogy megfelelően futnak ott is.
A fagyásos témához meg annyi, hogy az Xperia V is megfagyott párszor, de mindig ugyanattól az alkalmazástól (Camera for Smallapp) és csak akkor, ha minimalizálni akartam a képernyő jobb szélén.(#15305) pepe091: Amikor legutóbb próbáltam, akkor az ID3 Tag-ekben még nem tetszettek neki az ékezetes karakterek, akárhogy állítottam a kódolást. Szóval nálam felejtős.
(#15309) LonGleY Hát, én is próbáltam a PlayerPro-t is, de a PowerAMP szerintem jobban szól. Persze ez nagyban függ attól is, ki milyen fülessel használja. Na meg van külön vezérlő SmartWatch-hoz, szóval ez is egy plusz pont. Bár most a gyári Sony Walkman alkalmazás is egész jó.
(#15329) half333: Én ezt használtam anno a ZTE Blade-en, mivel az eléggé halk volt: [link]. A későbbi telefonjaim (Xperia neo és most Xperia V) már hozták az elvárt hangerőt.
(#15340) jános: Van pár. Én a Runtastic Pedometer-t raktam fel, de a Sony saját Walkmate alkalmazása is jónak tűnik. Bár az lehet, hogy csak Sony telefonnal kompatibilis. Egyébként ha rákeresel a Pedometer-re a Play-en, találsz párat. Kipróbálod őket és amelyik megfelel, azt használod.
(#15377) nggabi: Az Xperia neo hardvere is elég volt a Screencast-nak, bár néha kicsit megakadt. Ezen a YouTube videón is azt használtam.
-
Bozek
nagyúr
Én még múltkor akciósan vettem meg a PowerAMP-ot, előtte használtam PlayerPro-t.
(#15438) LonGleY: Aki még hallgat MP3-at, az meg is érdemli. Bár én se FLAC-et használok, de a 192 kbps-es AAC már eléggé jó. Főleg egy 192-es MP3-hoz képest.
(#15441) Narxis: Volt, amelyik lejátszónál annyira erős volt a basszus, hogy az már nekem is sok volt.
-
Bozek
nagyúr
Eddig észre se vettem a LightFlow-ban, hogy a hangjelzésnél felül lehet bírálni a csendes (illetve a rezgő) módot. Így az általam kiválasztott értesítésnél minden esetben jelez.
-
Bozek
nagyúr
válasz róland #15509 üzenetére
Google Reader helyett a gReader-t használom, mivel ott van offline szinkronizáció. Amit még én ajánlok, az a Solid Explorer. Ott is 2 panel van és simán kezeli a népszerű felhő tárhelyeket (Box, Dropbox, Google Drive, SkyDrive, SugarSync). Na meg én SMB-re is használom, mivel sokszor nincs kedvem előszedni az USB kábelt.
-
Bozek
nagyúr
válasz LonGleY #15521 üzenetére
Nálam az SMB megosztásnál szórakozott az ES File Explorer még régebben. Sokszor belassult ilyen 10-20 kbps-re, néha meg le is állt. Volt, hogy USB OTG-n keresztül akartam vele másolni pendriver-ról SD-re (kellett az USB töltéshez később), de felénél szétkapcsolt. Amikor rátaláltam a Solid-ra, kipróbáltam és nem volt ilyen gondom, úgyhogy meg is vettem. SMB-s megosztásnál múltkor 2 Mbps-re is felment, amikor közvetlenül a gép WiFi adapteréhez csatlakoztam.
-
Bozek
nagyúr
válasz punky10 #15544 üzenetére
Köszi, ezt eddig nem is tudtam. Múltkor egyesével töröltem Play-ből a felesleges cuccokat, de sokáig tartott, így feladtam.
(#15552) basaja: Nem fogod megbánni. Évekig ES-t használtam, de lecseréltem a Solid-ra.
(#15561) LonGleY: Rossz telefonod van. Én nem tiltom a gyári zenelejátszót, mivel Xperia V-m van és a Walkman egész jó ahhoz, hogy maradjon.
(#15570) basaja: Menü - Könyvjelzők kezelés - FTP könyvjelzők (balra a második) és ott a felső sarokban a + jelre kattintva tudsz hozzáadni. Az nem működik?
-
Bozek
nagyúr
válasz dokee78 #15578 üzenetére
Most épp semmit, de régebben a Wol Wake on Lan Wan-t használtam egy kis DynDNS-es címmel megspékelve, így bárhonnan ébreszteni tudtam a gépet. Már amikor éppen működött, de ez nem a program hibája volt.
-
Bozek
nagyúr
válasz basaja #15592 üzenetére
És mi nem megy? Megcsinálod a menüben a fájlmegosztást FTP-n, majd kirakod a Solid FTP widget-et a főoldalra és azzal tudod elindítani vagy leállítani a későbbiekben. ES-nél is így volt, ha jól emlékszem. Persze nem árt, ha fix IP-t adsz a router-en belül a telefonnak, hogy egyszerűbb legyen gépen beállítani az FTP kapcsolatot.
(#15588) LonGleY: Szimpatikus a neve.
[ Szerkesztve ]
-
Bozek
nagyúr
válasz vadászcsiga #15669 üzenetére
Attól még be fog bootolni, ha átírod a build.prop-ot, nem kell aggódni. A rendszert meg amúgy se kell újrarakni, mivel ADB-vel bármilyen fájlt vissza tudsz pakolni, ha van mentésed.
[ Szerkesztve ]
-
Bozek
nagyúr
válasz vadászcsiga #15696 üzenetére
De igen. Viszont az volt a problémád, hogy azért nem írod át, hátha nem indul el a telefon utána.
Gyakran van olyan, hogy bár egy alkalmazást inkompatibilisnek mutat, attól még elindul a telefonon. Mindenféle eszközön nem tudja a fejlesztő se kipróbálni és ha hozzáad olyant, amin végül mégse futna normálisan, akkor ő lenne a hülye.
A WeatherPro HD for Tablet esetében nem a kijelző mérete a probléma:
"Az alkalmazás kompatibilis az összes eszközével.
Sony LT25i
Sony Ericsson MT15i"Ebből az LT25i (Xperia V) 4,3"-os, míg az MT15i (Xperia neo) 3,7"-os kijelzővel rendelkezik.
[ Szerkesztve ]
-
Bozek
nagyúr
válasz vadászcsiga #15704 üzenetére
Én csak erre reagáltam:
"Megtehetem de ha átírás után nem bootol be akkor rakhatom újra a rendszert ahhoz meg most nincs kedvem." -
Bozek
nagyúr
válasz #99546112 #15757 üzenetére
Esetleg ez: Budapesti menetrend
Vagy ez: BpMenetrend(#15768) Mr X: +1
[ Szerkesztve ]
-
Bozek
nagyúr
Én is szívtam az Xperia V-vel, mert a Superuser nem akarta root-olni.
(#15880) frozzyZTE: Nem viszi az agyonhipeolt S3 alapból az MKV-t?
(#15886) Imy: Én a 3G Watchdog Pro-t használom. Néztem másikat is, de nem találtam olyan, ami tudta volna a 30 napos számlázási ciklust meg a kerekítést (a Voda 100 kb-ra kerekít).
(#15897) siofok: Nem mondod, hogy az 1 GB RAM-ot megeszik az alkalmazások. 512-nél még esetleg, de ott se volt gondom még a 120 MB szabad memóriával se.
(#15901) kelemen93: És miért kapcsoltad be az automatikus frissítést Play-ben?
[ Szerkesztve ]
-
Bozek
nagyúr
válasz atillaahun #15914 üzenetére
Na, Elixir 2-vel 250 MB, valamint a program maga foglal 30-at, szóval jó az 280-nak. Amúgy meg honnan tudod, hogy a gyári nem mutatja jól az értékeket és nem a külső programok, amik kevésbé férnek hozzá a rendszerhez?
(#15913) siofok: Xperia V
(#15916) Des1gnR: A Sony-k esetében ez már azért egyszerűbb, mivel ott van a LiveWare Manager. Bármit megcsinál beállított időben, akár még SMS-t is küld vagy kiposztol valamit a Facebook-ra.
[ Szerkesztve ]
-
Bozek
nagyúr
Azért 2013-ban olyan eszközt kiadni, ami csak trükkökkel tud bluetooth-on fájlt küldeni, elég szánalmas. Tudom, a jogvédelem miatt, de azt meg lehetett volna oldani a küldhető formátumok korlátozásával.
(#16100) Mr X: Nem feltétlen warez. Én tudok olyan Android-os alkalmazást, ami nem került fel a Play-re, viszont XDA-n ingyen hozzáférhetővé tette a készítő. Na meg mi van akkor, ha én saját magam írok egy programot?
[ Szerkesztve ]
-
Bozek
nagyúr
válasz vadászcsiga #16105 üzenetére
Akkor mondjad már el légyszi, hogy mivel küldesz át fájlokat, ha nem BT-vel?
A programírás részt meg nem csak a tesztelés miatt írtam. Lehet, hogy csak saját célra programozol, akkor azt hogy rakod fel, hogy használni is tudd?
(#16108) Mr X: A programok 99,9%-át meg is vettem, amit használok Android-on. Egy van, amit bár először kifizettem, de visszatérítést kértem, mert valahogy nem akart működni. Aztán NET-ről letöltve meg mégis ment rendesen, úgyhogy lehet, hogy teszek még egy próbát a vásárlással. Bár 2. alkalommal már nincs lehetőség visszatérítésre.
[ Szerkesztve ]
-
Bozek
nagyúr
válasz vadászcsiga #16111 üzenetére
E-mail, dropbox? Ahhoz mind a küldőnek, mind a fogadónak kell NET. Na meg azért szerintem gyorsabb sebességgel lehet átküldeni, mint feltölteni. Majd ha elterjed az LTE és a korlátlan mobilnet (kb. sose), akkor már tényleg nem lesz fontos a BT.
Bár az általad említett megoldásoknál is van fájlméret korlát. Szóval egy videó átküldésére már az se megoldás. Persze itthon a gépen WiFi-t használok vagy néha pendrive-ot, de ezek nem minden esetben használhatóak. Konkrétan múltkor ismerős videózott meccsen, én meg szórtam a pénztárgép szalagot a többiekkel. Aztán megkértem, hogy küldje át. A pendrive ott azért nem működött volna, mert egy Symbian-os Nokia nem tudja az USB-OTG-t. -
Bozek
nagyúr
1. Nem mindenkinek van okostelefonja. Bár az általam említett Symbian is az, de ott még nem volt szükséges a NET.
2. Telefonra még nem nagyon van korlátlan NET, így sok ember meggondolja, mire használja fel a rendelkezésre álló keretet. Az is igaz, hogy bizonyos szolgáltatók csak lassítanak, ha túllépi a felhasználó, de nem hinném, hogy 32 kbps-el nagyon küldözgetne bárki is bármit. -
Bozek
nagyúr
Egyébként érdekes, hogy anno a Samsung (azt hiszem az S3) reklámban is a fájlküldést emelték ki, bár ott az NFC volt a lényeg. Azt azonban nem árt tudni, hogy az a megoldás is a BT-n alapul, az NFC csak felépíti a kapcsolatot a két készülék között.
-
Bozek
nagyúr
válasz Integra #16209 üzenetére
Nem, ezt nem viccből írtam. Azt hittem, legalább olyan zene alapján húzol le egy programot, amiről amúgy tudod, hogy létezik. Nekem ez eléggé úgy tűnik, hogy csak valami zeneszerkesztővel összerakott aláfestő zene. Azt pedig nem fogja még a legprofibb zenefelismerő se kitalálni, hogy ki csinálta.
(#16210) frozzyZTE: Telefonfüggő (illetve tablet). Az Xperia V több eszközt felismert nálam, mint az Xperia neo. Az előbbi még a Genius kormányt is kezelte. A gáz volt a fel, a fék a le, a kormány meg a jobbra-balra.
(#16211) nggabi: Nem tudom, nem próbáltam. De a leírás alapján csupán annyit írtak, hogy Newsky-al tesztelték. Attól még mehet mindenféle trükk nélkül más eszközzel is.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- +monitor+ i5 4570 /8-12-16GB DDR3 / 240GB SSD /takarítva, telepítve / Lenovo M73
- ÚJ HP 250 G9 /2027.11.06. GARANCIA/INGYEN FOXPOST/12th Gen Intel Core i3-1215U/512GB NVMe SSD
- LG V30 ThinQ SILVER 4/64
- 100% sRGB - Dell UltraSharp U2415 / AH-iPS / 1920x1200 ! FHD+ / pivot talp / számla / garancia 1 év
- Manli GeForce RTX 3080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest