Hirdetés
-
LOGOUT.hu
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gmark247
tag
Sziasztok!
Milyen kamera alkalmazás a legjobb, ami tud effekteket hozzáadni vagy eleve úgy fényképezni? Némi képminőség javításra is képes az nem baj, bár 5mpx kamránál sok esélyt nem látok.
Sony Ericson k310i -> Sony Ericson w350i -> LG GT 540 -> Xperia U -> Lenovo A850' The worst thing what ever happend to Earth is the humanity... '
-
pepe10.10
tag
sziasztok!
tudnátok nekem mondani olyan játékokat, amivel bluetoothon, (vagy bármi mással) egymásra tudunk kapcsolódni internetkapcsolat nélkül és egymás ellen játszani ?előre is köszi !!!
Laza vagyok szétesem, kezemben a GSM.
-
Inarus
addikt
válasz lsebestyen #47643 üzenetére
-
Melack
veterán
válasz Astrasattila #47632 üzenetére
MTK chipsetes telefonok tudnak "ébredni" időre, de ébresztés előttre kell állítani, hogy tényleg jelezzen. Minden másra ott a régi Nokia.
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
-
tobias40
veterán
És hogyan tudom beállítani hogy úgy nézzen ki mint az első képen?
Vagy az csak akkor látszik úgy ha van esemény?
Az első képen alsó csíkról beszélek..[ Szerkesztve ]
-
tomy86
addikt
válasz tobias40 #47664 üzenetére
Szerintem nem, de soha nem használtam, csak emlékeztem rá még régebbről, amikor naptár widgeteket keresgéltem. Én végül a Simple Calendar Widgetnél maradtam. Számomra tökéletes, de lsebestyen feltételeinek inkább a Pure Grid felelt meg.
-
atosan
veterán
Sziasztok,
Kakao talk nincs meg valahol magyarul?
Segítséget előre is köszönömMaine coon
-
paolinho
őstag
Tudna valaki ajánlani egy olyan SMS alkalmazást, ami úgy kezeli a dual simes telót, ahogy azt a gyárija is teszi, azaz rákérdez, hogy melyik kártyáról akarom küldeni az üzenetet, de ne kelljen figyelnem, hogy merre dől az ékezet? Kösz előre is.
-
törölt tag
válasz paolinho #47672 üzenetére
Ez csak egy elmélet. Nekem nincs ilyen telóm, így nem tudom kipróbálni. A probléma az, hogy Android SDK -val nem lehet ilyen programot fejleszteni, mivel az Android nem tartalmaz dual SIM opciót. Ezért az alkalmazás használata előtt egy SIM -est kell csinálni a telóból (mármint az oprendszer számára). Elvileg ez az MTK control pont ezt teszi. Ez alatt ajánl egy másikat is a Play. Mivel az oprendszerben nincs ilyen lehetőség, ezért úgy gondolom, hogy ezek a programok átnyúlnak az Android fölött és közvetlenül a kernelnek adnak utasítást. Szóval én úgy gondolom, hogy ha ezzel előbb kikapcsolod az egyik SIM -et, akkor az Android (és a többi alkalmazás) már egy egyszerű, egy SIM -es készüléknek látja. Mivel a program Tasker plugin, ezért akár automatizálni is lehet a kapcsolgatást.
[ Szerkesztve ]
-
Deck
titán
Sajnos az ms office nem érhető el a telefonomra. Így feltudná valaki tölteni az .apk-ját? Mivel ingyenes így nem warez.
PS5
-
gzbotii
nagyúr
Tudtok mondani olyan appot amivel dubla koppintassal fel tudom ebreszteni a kijelzot?
Es lehetoleg nem is fogyaszt sokat.When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
xcds
őstag
Sziasztok!
Kipróbáltam az airdroidot, tetszik is meg minden, de első indításnál kérte, hogy csináljak egy accountot vmelyik fiókommal. Utána gondolkodtam, hogy tulképpen miért van erre szükség Vagy ki is hagyhattam volna?
-
dokee78
félisten
Nuance vocalizer mely alkalmazásokkal tud felolvastatni?
-
zsoltzsolt
addikt
Tud valaki olyan alkalmazást , ami ugyanazt tudja mint az Avast Anti Theft helyzár funkciója, de nem előfizetéses? Fizetős lehet, de automatizáló :-) pl Tasker, Llama, stb. Előre is köszi az ötleteket
-
zsoltzsolt
addikt
válasz zsoltzsolt #47688 üzenetére
Kihagytam egy szót, hogy fizetős lehet, de automatizáló NEM :-)
-
Redcaster
őstag
Üdv!
SE Xperia Mini Pro mobiltelefonomat szervizbe kellett vinni. Amikor megvettem, gépről kellett 2.3.4-ről frissítenem, mert a T-Mobil nem volt képes kiadni hivatalosan a 4.0.4-es verziót. Visszakaptam szervizből a telefont, 2.3.4 android került rá vissza, de most sem akarja frissíteni magát. Kerestem, hogy honnan lehetne letölteni, hogy flashtoolal frissítsem, de mindenhonnan lekerült, vagy halottak a linkek. A kérdésem az lenne, hogy rá lehet e valahogy venni a telefont, hogy magától frissüljön, vagy valaki tud adni egy élő linket, ahonnan le tudom tölteni?
Előre is köszönöm! -
dokee78
félisten
válasz Redcaster #47691 üzenetére
PCC vagy SUS-al nézted?
Van topikja is. -
S e t h
nagyúr
válasz gacsoi #47693 üzenetére
Lehet ez volt az.
Enhanced SMS & Caller ID+This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
S e t h
nagyúr
Haver megvette élete első smartphoneját, segítettem neki belakni, viszont előállt egy olyan kéréssel, amire nem tudtam mit mondani.
A viselkedése és a kérése alapján valószínűleg félrejár otthonról.A lényeg, hogy beállítottam neki a vibert,whatsappot,hangoutsot (vmiért mindet akarja használni), viszont a hangouts vonatkozásában olyan igénye van, ne induljon el anélkül, hogy ő jelentkezik be manuálisan és írja be a jelszavát.
Nos én csatlakoztam neki a google fiókjával és azóta automatikusan belépteti, és nem tudom van-e arra lehetőség, hogy ő jelentkezzen be minden alkalommal email és jelszó segítségével.
Még eszembe jutott, hogy rejteni lehetne az appot, de arra nem mondott se nemet, se igent.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest