Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
-
LOGOUT.hu
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zeki
nagyúr
Akinek külön felület kell a magán meg a céges használat között, és egy egyszerű váltással megoldhatóan, annak ajánlom az Island nevű appot!
*** -
MODERÁTOR
-
benceman00
tag
Sziasztok
Adott egy céges telefon (xiaomi) ami csak rendeléseket fogad egy appon keresztül. Jelenleg az elfogadott rendelést vágólapra másoljuk utána egy bluetoothos blokk nyomtató alkalmazásba beillesztjük majd nyomtatjuk (csak szöveg).
Olyan appot, macrot vagy scriptet keresek ami a vágólapra másolt dolgot azonnal küldi a nyomtatónak, így nem kellene egyik appbol a másikba másolni a dolgokat majd nyomtatni.
Internet bugyraiban találtam hasonlót de 4-5 éves fejlesztés és gondolom elavult és ezért nem működik.
Esetleg érdemes macrodroid topikban érdeklődnöm?
Köszi a segítséget
[ Szerkesztve ]
Üdv, ASZPi
-
zhata
senior tag
Hátha valaki még nem tud róla:
A True Phone-nal ennek a videónak [link] a segítségével lehetséges a hívásrögzítés Android 10 és NEM ROOTOLT telefon esetében is. Kipróbáltam, (Xiaomi Mi 10T Pro, 8/128) működik.
Beszélgetés közben célszerű kihangosítani, úgy jobb, de anélkül is működik, csak halk. (A hívott fél hangját jobban hallottam mint a sajátomat.)
A felvételeket a /data/Callrecords-TP/ mappába menti alapesetben AMR formátumban.
A dolognak az a pikantériája, hogy semmi extra szoftver sem kell hozzá. -
crok
Topikgazda
A Simple Mobile Tools fizetős alkalmazásai most ingyenesen beszerezhetőek Play-ből is (kiv. persze a támogatás appot):
Simple Gallery Pro - Photo Manager & Editor
Simple Calendar Pro - Events & Reminders
Simple Notes Pro
Simple Contacts Pro
Simple File Manager Pro
Simple Draw ProEgyébként ezek - a Google Play-ben fizetős - appok F-Droid-on is megtalálhatóak és természetesen ott alapból ingyenesek. Mivel nyíltak így vannak Android ROM-ok amik alapból ezeket használják (Carbon ROM pl.).
-
Jabby
őstag
Sziasztok!
Kb. 1,5 hónapja telefont váltottam, s most tűnt fel, hogy PC-ről belépve a Play Áruházba, a Telepítés gombra rányomva nincs az eszközök között az új telefon. Természetesen az account a régi, azt használom az új telefonon is, mint a régin (+1 tabletten).
Kérdezném, hogyan tudom felvenni az új eszközt? -
crok
Topikgazda
válasz Jabby #149261 üzenetére
Külön mód nincs rá, nem lehet csak úgy felvenni egy készüléket, ennek automatikusnak kell(ene) lennie mikor a Google fiókba belépsz és elindítod a Google Play-t - de van, hogy "eldobja".. szerintem első körben tedd azt amit itt Jakuu is javasolt nemrég: "Töröld a Play Áruház adatait és a cache-t és inditsd újra" majd indítsd el megint a Play-t hogy regelje be megint.
-
crok
Topikgazda
válasz Magnat #149264 üzenetére
Elnézést! Nekem azok is megvoltak így nem tűnt fel.. és itt láttam AndroidPolice-on hogy ingyenesek.
-
MODERÁTOR
-
zhata
senior tag
válasz tibike8 #149266 üzenetére
Ezt sajnos nem tudom, nekem kezdettől fogva reklámmentes.
Én magam lepődtem meg a legjobban, hogy a videóban elmondottak szerint eljárva a dolog működik. Nem mondom hogy tökéletes a rögzítés, de visszahallgatható. Még annyit hozzátennék, hogy akkor biztosan működik, ha én hívok valakit - fordított esetben csak gondolom -, még nem hívtak fizetősön azóta, mert minden ismerősöm lehetőleg kerüli azt. -
-
Jazz
veterán
Sziasztok,
a messenger baromira lefolytja a telefont erőforrásait. (nem mai a telefon). (alapból is köztudott hogy a face és a mess app nagyon rátelepszik a telefonra. Lite nem játszik, direkt kiherélték hogy alap funkciókat ne tudjon, pl. válasz egy üzenetre, meg ilyenek)Melyik az a legrégebbi verzió, ami még használható, és honnan érdemes letölteni? Melyiket ajánlanátok?
Nem kell semmi extra funkció, csak annyi hogy már benne legyen a fekete téma, ennyi.
Köszi![ Szerkesztve ]
free your mind
-
MODERÁTOR
-
-
OmniaI900
tag
Sziasztok adott egy note20 a sajat samsung billentyuzettel ahol ki lehet választani a hanggal gépelést de a magyar nyelv nem támogatott,.. Az előző telefonomon gboard használtam, amin ez tökéletesen működött, de most maradnék az eredeti billentyűzetnel . Meg lehet valahogy csinálni hogy működjon ezen is?
-
crok
Topikgazda
Régebbi verziókat pl. itt találsz - de hogy innen melyik az "ami még működik" neked.. próbálj ki párat :\ De úgy emlékszem volt erőltetett verzióváltás is vagyis egy szintnél régebbivel nem fog menni mert úgyis állandóan frissítésért fog sírni.
Nekem max. alternatív FB kliensek jutnak az eszembe amikben van Messenger is, mint pl. a Frost vagy a Maki (és a Maki Plus némi pénzért - szokták akciózni 0Ft-ra is néha) amit itt sokan használnak meg esetleg a Swipe meg a MaterialFB de ez utóbbi kettő meg nemigen tud dark mode-ot.
-
-
zeon.hu
nagyúr
Fel kellett tennem a gyerek telefonjára az egyik Google fiókomat egy általam már nem használt alkalmazás miatt (sajnos ez pont nincs benne a családi megosztásban).
A fiók nem szinkronizál, de a telefon mégis megjeleníti az összes általam használt névjegyet.
Ezeket el lehet tüntetni valahogy?
(A névjegy alkalmazás csak a sajátját mutatja, de a telefon alkalmazás mindet)
(Redmi Note 9 Pro)[ Szerkesztve ]
#?*@&!
-
crok
Topikgazda
válasz zeon.hu #149291 üzenetére
Nem lehet hogy simán csak gyorsabban szinkronizált mikor beléptél mint mielőtt letilthattad volna hogy szinkronizálja a névjegyeket (belépéskor alap hogy mindent is szinkronizálásra állít)? Azt hiszem talán pont Somatom írta egyszer, hogy úgy lép be hogy előtte az automatikus szinkronizációt mindig kikapcsolja és utána simán bemegy a fiók menübe hogy a fiók szinkronizációs elemeit egyesével szépen kikapcsolgassa.
Másik: a névjegyeket hol jeleníti meg? Mint telefon kontakt vagy mint fiók szinkronizált kontakt? Mert szerintem a telefonkontaktokat simán törölheted.. akár úgy hogy a Névjegyek app adatait egyszerűen törlöd.
-
Somatom
veterán
válasz zeon.hu #149293 üzenetére
Ezt nem igazán értem. Mondjuk, van egy saját fiókod, egy céges, meg egy alkalmazásos. Ha az alkalmazásos fiók tényleg csak az alkalmazásoké, nincs rajta levelezés, meg egyéb fióktevékenység, akkor tök mindegy, hogy hogyan kevered a céges és a magán fiókod között a kontaktokat. Az alkalmazásos mindíg tiszta, kontaktmentes maradhat.
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
Somatom
veterán
Sajnos, az kevés, mert ettől rafináltabb a Google. Az alapértelmezett fiókon addig nem látod az egyes elemek szinkronkapcsolóit, amíg nem kapcsolod be az autoszinkront.
Ezért először kikapcsolom a készüléken az autoszinkront.
Bejelentkezek az alapértelmezett fiókba.
Elveszem a netet (pl. repülő mód).
Bekapcsolom az autoszinkront.
Kikapcsolom azokat a funkciókat, amiket nem szeretnék szinkronizálni.
Visszaadom a netet.[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
FeZ...
aktív tag
válasz zhata #149286 üzenetére
Nálam furcsa jelenség volt. Egy csomó programot próbáltam, egyik sem volt jó. Aztán leszedtem valahonnan egy (ha jól emlékszem) unchaided progit, az sem volt tökéletes, de már használható volt: a másik fél hangja halkabb volt, de már hallható. Ezután cseréltem le azt a hívásrögzítőt a Cube ACR-re, ami tök jól működött azonnal, mindenféle állítgatás nélkül. Ez még 9-es droidon volt. 10-re frissítés után is maradt minden úgy, ahogy volt. Azóta is rendesen rögzíti a hívásokat. A hívószám kijelzéssel néha gondja van, de aztán helyre jön az is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Tőzsde és gazdaság
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- F-Secure termékek
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest