Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Bambanő háza tája
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- 🖥️⛅
- Szólánc.
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT.hu
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zotya984
senior tag
Köszönöm az eddigieket. Ezeket kipróbálom.
Találtam 1et még tavaly. De elfelejtettem a nevét. Az jópofa volt mert használta a kamerát is és egy félig áttetsző iránytű volt rajta. Mutatta kis háromszögekkel és vonallal az irányt és mikor ráböktem akkor mutatott róla képet hogy mi felé tartok.
Az teljesen jó volt de nem találom."Tiszteljük meg egymást azzal, hogy válaszolunk a privát üzenetekre"
-
csadi0011
őstag
Félreértesz. Én nem akarom az áruházat használni. Arra van saját fiókom. De telefonon a Gmail alkalmazást szeretném használni arra, hogy az email-eket, amiket erre a közös email címre küldenek, megkapjam. Ezért közös. Az oktatók erre küldenek email-t, hogy minden hallgató hozzáférjen.
De ha nincs megoldás arra, hogy a telefont ne szinkronizálja az áruház, akkor gondolom van olyan lehetőség a gmailon belül, hogy a személyes email címemre továbbítsa a bejövő üzeneteket. Végül is azzal is meglenne oldva a dolog, csak email cím írásához be kéne jelentkeznem a közösbe.
-
LonGleY
veterán
Köszi! Mondjuk ennyi erővel tényleg megnyitom a rendszerbeállításokban a dolgot (a Z1C-n nincs rejtve). Akkor lenne jó, ha erre parancsikont vagy widgetet tudnék létrehozni. De mindegy, annyira tényleg nem fontos, meg borzasztó sokszor se lenne rá szükség.
[ Szerkesztve ]
-
Krystal_s
addikt
A Google keresést most letiltottam, de nem sokat segít. Mást nem tudok tiltani, mert a rendszer része (nem is látom), vagy alap dolog (Beállítások, Play szolgáltatások, billentyűzet, Kezdőlap, frissítő) ezek fogyasztanak a legtöbbet.
Alapból 560-600 MB a memóriahasználat, ha csak bekapcsolom a gépet és 370-400 MB-al próbálnak gazdálkodni a külön futtatott alkalmazások.Azt nem tudom, hogy egy androidos böngészőnél mennyi az átlagos memória fogyasztás? Pl a 360 MB soknak számít pár órás böngészés után, vagy itt most a Dolphin lehet bugos, hogy nem szabadítja fel időben?
-
macilacus
senior tag
Bocsi de lehet hogy félreérthető voltam csak bizonyos fájlokat nem tudok megnyitni lejátszásra. Azokat amiknek a fájlnév formátuma nem a telefonszám_dátum_idő.3gp hanem csak a képen is látható számsor.3gp
Mert úgy szerette Isten e világot, hogy az ő egyszülött Fiát adta, hogy valaki hiszen ő benne, el ne vesszen, hanem örök élete legyen.
-
macilacus
senior tag
A 0 bytesok tényleg lehetnek kinyomottak viszont 1 perc beszélgetés felvéve kb 100000 bytos és hát van ott olyan is ami a méretből ítélve akár 2 perces hívás is lehetne.
Mert úgy szerette Isten e világot, hogy az ő egyszülött Fiát adta, hogy valaki hiszen ő benne, el ne vesszen, hanem örök élete legyen.
-
macilacus
senior tag
Már fent vannak a PC-én és többféle képen többféle programmal próbáltam, de semmi , azért jöttem ide hátha valaki tud segíteni
Mindenesetre kösziMert úgy szerette Isten e világot, hogy az ő egyszülött Fiát adta, hogy valaki hiszen ő benne, el ne vesszen, hanem örök élete legyen.
-
-
MODERÁTOR
Igen, de működik anélkül is, csak ha jól értettem, akkor nem feltétlen olyan pontos.
Kipróbáltam, root nélkül.
Először megnézi, mennyi az eltérés, majd egész percnél (mármint amikor a pontos idő szerint egész perc következik) beállítja az időt.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
LonGleY
veterán
Nálam 65 megát írt az offline térkép letöltésre MO-on, ha jól rémlik. De nem számít, felőlem lehet 40 megával több is. Egy kár, hogy nincs benne egyujjas méretezés (dupla tap + húzás le-föl), mint a modern programokban, böngészőkben.
Eddig azt hittem, a HuMap a leggyorsabb, de az 4 mag ellenére is majdnem ugyanolyan csiga, mint az OsmAnd, ráadásul még kereső sincs benne. Azt egyedül a magassági vonalak miatt tartottam meg.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Jakuu , LonGleY , kovisoft köszönöm a válaszokat,segítséget!
A Maps.Me elég jónak néz ki,ezek a funkciók megfelelnek amiket ez az alkalmazás tud. Ez a térkép szoftver tud olyat hogy pl A-ból B-be hogy jutok el a leggazdaságosabban? Tudom hogy ez már inkább navigálás,de ez csak kérdés erre az appra vonatkozóan. -
S e t h
nagyúr
Köszi, már oké.
Valóban igen részletes a térkép, olyan dolgokat találtam rajta a környékemen, amit elképzelhetetlennek találtam, hogy rajta lehet.
Ha lenne rajta hangos navigáció, akkor az egyik legjobb lehetne, köszi az ajánlást!This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
-
zeon.hu
nagyúr
Olyan profi és gyors a support, hogy a grafika ezután nem fog érdekelni
Tamás folyamatosan jelen van a topikban, egyéni kéréseket is teljesít és sok egyéb programja is van, amik együttműködnek a robottal vagy önállóan is használhatóak.
Szóval a pro verziókat is bátran ajánlom.
Én mindezt full amatőrként mondom, profi kezekben sokkal több is kihozható.[ Szerkesztve ]
#?*@&!
-
goom
senior tag
Telepítettem én is a Maps.me programot, az ajánlásotokra. Köszönöm a tippet: kimondottan tetszik. Szép, részletes, gyors - de van pár kérdésem:
- tudok vele navigálni, de csak a jelenlegi pozíciómtól. Megadhatok-e neki másik kezdőpontot?
- hogyan lehet ráilleszteni KML/KMZ fájlt?
- nem tudtam ráilleszteni a Turistautak.hu térképet. Nincs ilyen lehetőség?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest