- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Márton
nagyúr
válasz
mobilizmo #174942 üzenetére
Bocs, de erre a kérdésére:
"USB-n szeretném összekötni a telefonomat a PC USB kábelével, de úgy, hogy ne töltse, hanem mint egy háttér tár.."ezt választoltad:
"Fejlesztői beállítások között van az "Alapértelmezett USB-beállítás", itt válaszd a Fájlátvitelt."Akkor miért válassza, ha ez nem oldja meg a problémáját?
Teljesen úgy hangzott, hogy ez megoldja a töltési problémát. -
WhiteWalker
nagyúr
válasz
mobilizmo #173513 üzenetére
Te értelmezted amit írtam?
" semmilyen bankkártya nincs hozzá rendelve az Alza profilomban!!"
Ha bent maradt volna a bankkártya , akkor akkor egy árva szót sem szóltam volna. De így azért elég meredek , konkrétan lopás.
"és automatikus Alza+ tagság megújítás kikapcsolás sincs az appban."
Jah , jobb helyen van automatikus kikapcsolás opció. Lásd Playstation Store.
-
lanszelot
addikt
válasz
mobilizmo #173033 üzenetére
Nem root olt a teló, és nem talá semmit a file kezelő.
Sikerült felrakni rá a total commander -t, de nem találom vele se.A megoldás biztos, hogy pc felől lesz.
Vagy cmd-vel, vagy valami progival.
Ezzel elvileg lehet, de fogalmam sincs mi ez és hogy kell használni
[link] -
lanszelot
addikt
válasz
mobilizmo #173027 üzenetére
Nem én írtam az adatbázis kezelést.
A programot se, én csak kibővítettem.
Valószínű hogy root helyen van.
org. helyen van nem com. a db file, ennyit tudok
Sehol se találomHa tudnám hol van a root nem lenne gond.
Fenti link amit beszúrtam az elmenti ha nem root -olt a telefon akkor is, csak tudni kellen hol van a file
Nem ott ami a linkben van.
adb devices mutatja a telefont. de nem ment le semmit, mert nem ott van
No, de hol van? -
D1L1ZS
őstag
válasz
mobilizmo #172671 üzenetére
Nekem Xiaomi 11T van közel 2 éve, próbáltam számtalan launcher - t, de ugye gyári gesztus nem műxik, csak ilyen olyan 3rd party applikációval...
Mivel boorloadert nem akarok nyitni, meg custom ROM felrakni stb. Így marad a gyári launcher, amihez már találtam elég jó témákat.
Így ki bírom.
De az is biztos hogy a következő telefonom már nem xiaomi /poco/redmi lesz!
-
-
tibbike01
őstag
válasz
mobilizmo #171053 üzenetére
Elfogadom, de tényleg nem látom az okát. Erőforrás használás, vagy a magán adatok sértése vagy szimplán vallási okok, vagy bakelit-cd vita vagy mi az, amiért gond, ha trackelve van a user? Hátha sikerül megértenem és ezzel is tanulok, de normális válasz nem érkezett még.
Egy 14 éves gyerkőc ismerősöm szó szerint örül neki, hogy ilyen fejlett a technológia és elég csak a száján kiejtenie, hogy nike cipő és már kapja is a hírdetéseket az arcába...
-
efi99
őstag
válasz
mobilizmo #170253 üzenetére
Pedig én sem értem, hogyan lehet szinte 0 vagy teljesen 0 pc használattal csak a mobillal csinálni mindent. Videót nézni, sokat olvasni már az sem egy leányálom. De aztán wordben, excelben bármit szerkeszteni, de akár áttekinteni az már rémálom. De még egy emaillel is sokkal többet kell vesződni, beillesztésekkel, böngészőkben fülek váltogatásával, egyáltalán gyakorlatilag bármilyen bevitellel stb kínlódni kell. Érthetetlen.
-
svgyula
addikt
válasz
mobilizmo #170237 üzenetére
Hááát addig amíg a gsm hívás mindent überel nekem telefon marad! Van akinek számítógép de nekem a 43" monitoron az igazi, nem az ilyen egérmozi tudjon bármit! Nálam a PC/laptop mindig előnyben lesz a csökött androiddal szemben ahol oda kell tapizni ahol pont az ujjad takarja a lényeget! Mivel két ujjam lefedi a fél kijelzőt hááát nem egy élmény.
-
Fall-N
veterán
válasz
mobilizmo #170043 üzenetére
+1 ideje visszatérni a sáskakunyhóba, bárhol is legyen az.
Én elhiszem, hogy pangás van és lassan nem nagyon jönnek ki új programok, de egymás csesztetésének sincs sok értelme.
Alapvető Androidos szolgáltatásoktól meg nem kell ömlengeni, hogy melyik gyártó tudja, mert a Chromecast TV-re kilövése ALAP Androidos szolgáltatás. A sima gyári Android rendszerű Motorola telefonom is felajánlja, pl. YouTube, ha észleli, hogy ott van a közelben a Chromecast 4K, hogy folytassam ott.
Egyébként viccen kívül jöhetne már végre ehy új Launcher vagy bármi ami felforgatja a piacot, mert ugyanazok a programok vannak évek óta (Niagara, Nova, Smart Launcher, hyperion). Vagy kijöhetne végre az új Action Launcher is.
-
törölt tag
válasz
mobilizmo #169957 üzenetére
De ott az esély összehasonlítani, hogy számodra mi a megfelelő, mert mindenfajta utat javasol és még menetközben is ajánlja a módosításokat. És persze ne felejtsd el, hogy ő nézi a forgalmat, balesetet, útjavítást is. És pont ezért kell indulás előtt átnézni, útvonalat tervezni. Az, hogy bepötyögik sokan a célt, aztán semmivel nem foglalkoznak, majd a navigációt szidják, azt nem tudom elfogadni.
-
g_g_g
őstag
válasz
mobilizmo #169315 üzenetére
Legjobb tudomásom szerint már jó ideje megszüntette a CIB, hogy online lehessen aktiváló kódot igényelni.
A régi, már megszünt inernet bankon keresztül lehetett kérni kódot.
App-ból szerintem soha nem is lehetett.
(ha mégis lehet, segíts már kérlek, hogy hol van a funkció)
Most telefonon lehet aktiváló kódot kérni a CIB24 segítségével. -
crok
Topikgazda
válasz
mobilizmo #169048 üzenetére
A ROM saját launcher kell mert az kezeli a taszkváltót is pl, arra a Nova nem képes. Ez egy Android 8 vagy 9 feature hogy külön lehet azt is csinálni (un.
recents provider
). MIUI esetén ez van összegyógyítva a launcher-el, azért nem tud működni a gesztusvezérlés külön mással. :S -
crok
Topikgazda
válasz
mobilizmo #168713 üzenetére
En se emlekszem uj kiadasra es a v4-essel dolgozom en is. A v5.0.1 pl. csak early access-el van kint Play-en is (1+ eve..) de.. Az XDA thread-ben is a v4 meg mindig, szerintem nem veletlen, sok volt vele a nyug.
Meg most nezem hogy gyak. szeptember vegen bejelentette a keszitoje [link] hogy mar nem is hasznal root-ot, Play-bol kivette publikaciobol a Migrate-et meg a helper-t is (en pl. latom mert volt telepitve..).
Mindenesetre a v4 nalam teszi a dolgat!
-
-
kiraly.andra
aktív tag
-
-Maci-
addikt
válasz
mobilizmo #165651 üzenetére
Fizetős is érdekel.
Autodesk-ből nem találtam olyat, ami a kamera segítségével felrajzolható az alaprajz.Szerk.:
Ha nem ragaszkodom a .dwg vagy .dxf formátumhoz, hanem jó pl .jpg -ben, akkor melyik app lehet jó nekem? A lényeg az lenne, hogy tudjam is egy kicsit szerkesztgeni az alaprajzot a tableten. -
vacs
veterán
válasz
mobilizmo #164825 üzenetére
Ha már egy böngészővel is szaggat a face?
Igen, dobja ki!
Nekem az 5 és fél éves Oneplus-al nem szaggat böngészővel...
Egyébként az összefoglalóban lévő alternatívákat is leírtam, plusz írtam a Frost-ot is, szóval na!Tökimano: azt írtad, hogy böngészővel is szaggat, akkor most miért linkeld a face appot (amiről tudjuk, hogy bugos)??
Nekem pl a Messenger folyamatosan azt írja, hogy várakozás hálózatra, pedig van aktív net!
-
volandy
senior tag
válasz
mobilizmo #164459 üzenetére
Huawei tableten most látom, hogy nincs android 8, csak android 7. Frissítést nem talált hozzá. Ha a Play áruházban keresem a Vendégem-vendéglátás szoftver, akkor nem találja csak a Vendégem szállást.
Lenovo akkor lehet, hogy nem Miix2? Én a modellszám alapján kerestem rá. Android 9 van. A Play áruházban megtalálja a Vendégem-vendéglátás szoftvert, de a letöltésnél az eszköz kiválasztásánál hiába nyomom meg a telepítést nem tölti le! [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] -
volandy
senior tag
válasz
Most válaszoltak az emailomra:
Az Ön által megadott információk nem elegendőek ahhoz, hogy pontosan megválaszolhassuk a megkeresésében feltett kérdést. Kérjük, hogy a hatékony segítségnyújtás érdekében válaszlevelében szíveskedjen pontosítani, hogy milyen hibát tapasztal?
Kérjük, hogy a jelenség sikeres és gyors kivizsgálásának érdekében a kapott hibaüzenetről/hibajelenségről készítsen képernyőképet, amelyet válaszleveléhez csatolva juttasson el részünkre.
Üdvözlettel: -
volandy
senior tag
válasz
Okkés! Köszi a segítséget! Lehetséges, hogy windows-os, nem nagyon használom, mert nagyon lassú. Most vettem elő, hogy erre csak elég lesz. Inkább a Huawei-t. Viszont most beszéltem az ügyfélszolgálattal azt mondja, hogy kizárt, mert működnie kellene. Azt mondja, hogy csináljak rajta frissítést és akkor próbáljam meg.
-
-
mzso
veterán
válasz
mobilizmo #163897 üzenetére
Én se akarok kínlódni, csak egyszer beállítani/ütemezni valami kímélést, mint ami a ki-bekapcsolás volt és használni úgy. Nem látom hátrányát annak, hogy pl éjszakára kikapcsol.
Mondjuk még nem bánnám, ha lenne valami takarékossági opció arra az esetre amikor nincs hálózat a SIM-hez.
-
mzso
veterán
válasz
mobilizmo #163841 üzenetére
"Még az akku kímélésre is app-ot rakni fel, nagyon jó ötlet
"
Miért ne lenne, ha az a célja? Nekem teljesen megfelelt a beépített időziített ki/be kapcsolás. De az új telefonban ilyen nincs. Visszafelé fejlődés van...
1. Általában USB-ről töltöm, úgyhogy ez nem probléma. Amúgy le lehet tiltani a gyorstöltést?
2. Szar appokat nem gyűjtök
3. Ezzel nem tudok mit kezdeni. Azért van két SIM-mert az egyiknek nincs lefedettsége itthon. Amúgy ezért néz ki kb így az akku használat? -
-
zelos
aktív tag
válasz
mobilizmo #163819 üzenetére
A teleszemetelést saját magadnak köszönd, itt kezdődött > [link]
Továbbra sincs semmi közöd hozzá hogy valaki törvényesen vagy törvénytelenül használja a hívásrögzítő appokat, akár az euban akár máshol! Sem törvény sem az oldal szabályzat nem tiltja erről az appról a beszélgetést, csak te önkényesen! -
-
TODI1111
veterán
válasz
mobilizmo #163809 üzenetére
" rendszerszintű tiltás, ezért OFF itt."
Ahoz képest, hogy rendszerszintű a Play áruházban több mint egy tucat hívásrögzítő alkalmazás elérhető hivatalosan.
Tegyük fel, hogy én Ukrajnában dolgozom vagy esetleg ott is lakom, vagy sokat ingázom, ezért ott veszek egy samsung készüléket. A samsungoknál SEK csc-n (Ukrajna) natívan is engedélyezett a hívásrögzítés. Ki szeretnék próbálni más alkalmazásokat hátha többet tudnak mint a gyári beépített. Akkor nem beszélhetek róla pedig a Magyarországról elérhető Play áruházban is több mint egy tucat hívásrögzítő alkalmazás érhető el? Érdekes hozzáállás egy android alkalmazások topikban. -
efi99
őstag
válasz
mobilizmo #163809 üzenetére
Honnan veszed ezt? A Samsung A52_5G-n Android 13-on tökéletesen működik a Cube ACR, ahogy minden korábbi Android verzión is ment, meg korábban egy Samsung A6-on is (és nem a kihangosítós módszerrel, hanem natívan). Nem volt sem root, sem különleges ROM, meg semmilyen piszkálás, feltettem az appot és ennyi. Akkor milyen tiltásról beszélsz rendszerszinten minden telefonnál?
-
efi99
őstag
válasz
mobilizmo #163799 üzenetére
Ilyen alapon a zseblámpa is az. Ha a rendszer letiltja, semmilyen alkalmazással nem fogsz tudni világítani illetőleg ebből is van gyári app.
Arról nem is beszélve, hogy nem tiltja egyes telefonok OS-e, sőt az EU sem, ha megfelelő módon végzik. Szóval ezt így kijelenteni ezért nem lehet, hogy ez itt tiltott téma. -
Bozek
nagyúr
válasz
mobilizmo #163776 üzenetére
Azért érdekes, hogy android alkalmazásokról nem lehet az android alkalmazások topikban beszélgetni.
Főleg, hogy ha a másik fél beleegyezik, akkor teljesen legális a beszélgetés rögzítése. Van, akinek például a munkájához kell, mint nekem is.
És bár tudom, hogy törölve lesz ez a hozzászólás (persze mindenféle alap nélkül), azért leírtam a véleményem.
-
user26
senior tag
válasz
mobilizmo #163537 üzenetére
Azért írtam a magiskba, mert először a Swift backup ugrott be a fejembe, hogy az kellene, de aztán mivel nincs root. Így tanácstalan lettem. Nekem majdnem minden Google keressem crok magis és crok és írása találat van. Így ez miatt is írtam oda. Aztán ott írta ez android vagy miui. Miui-ba nem hiszem, h járható a mentés ilyen formába, de neki elhiszem, h úgy van, a másik alternatíva a TWRP lenne amit írt, és ha jól értettem, akkor a TWRP android téma, és azért itt folytattam.
Azt viszont nem értem, h a fenti hsz-em miért lett offolva, akkor mégse android a TWRP kérdés?
Össze zavarodtam.
Migrate neo root kell nekik?Tudom, h mindig a legjobb megoldás a tiszta telepítés lesz, tiszta lappal, de elég jól testre szabtam, és nem szeretném simán csak törölni.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
mobilizmo #162692 üzenetére
Erre nem tudok mit írni, nem vagyok bennfentes ilyen körökben, de biztosan van rá megfelelő értelmes magyarázat
De ugye ezért is írtam a "megjegyzést", mert ilyen pl. kinek fog eszébe jutni, hogy rendőrség rejtett számról hív? Hát bakker szerintem csak annak, akit megkerestek már
Engem korábbi munkámból adódóan többször hívtak rendőrségtől, mindig rejtett számról és sose gondoltam volna, hogy személyes családi ügyben is fognak keresni, amivel segítséget nyújtottak
Amúgy pedig ráakadtam egy 11 éves hírcikkre rejtett számok "feloldásával" kapcsolatban. Van pár érdekes hsz a rejtett számot ne vegyünk fel témában [Rejtett számot használsz? Ne hidd!]
Természetesen mindenki azt és úgy használ, ahogy azt Ő gondolja én nem ellenzek semmit, csak jó lenne, ha megfelelő átgondolás után jutna döntésre és tenné ezt úgy, hogy közben tisztában van annak esetleges negatív következményeivel is
De szerintem marhára túlbeszéltük már ezt a témát
-
AtHoS
nagyúr
válasz
mobilizmo #162682 üzenetére
Nem vagyok rá kíváncsi ki hogyan/mit/miért!
Leírtam egy példát, amikor - utólagosan veheti valaki majd tudomásul -, hogy na ezt a hívást fogadni kellett volna. Lehet csak egyszer lenne ilyen az életben, de kívánom, hogy Isten segedelmével ne is legyen ilyen
Mindössze elgondolkodtatónak tettem a megjegyzést, akinek átjön miért írtam az tudja, akinek nem, annak pedig nem kívánom, hogy keressék ilyen irányból bármivel kapcsolatban is
szerk.
Engem elértek a rendőrök, utólagosan is köszönöm nekik a segítséget -
efi99
őstag
válasz
mobilizmo #162628 üzenetére
Azért én erről nem vagyok teljesen meggyőződve. Hogy mást ne mondjak, az hogy élettartama 1/3-ában jó 10-15 fokkal melegebb az egész telefon, az biztos nem használ sem az akkunak, sem az elektronikának. Én már azt sem értettem sose, minek éjjel tölteni? Az ember este ráteszi 1 óra alatt 100-on van, leveszi, reggelre marad 99%. Soha nem töltöm éjjel és volt olyan okostelefonom, ami 9(!) évig szolgált és nem volt érezhető jele akkugyengülésnek, nem biztos, hogy ez ellenkező esetben is így lett volna..
-
persil
nagyúr
válasz
mobilizmo #162457 üzenetére
Eddig baromi jonak tunik, pontosan ezt szerettem volna. A rengeteg super-fancy uj feature-tol csak egyre szarabbak, meg hasznalhatatlanabbak a tarcsazok.
Mi9 t pro-m van es ezen a gyarit eszem agaban nem volt lecserelni, de most mar egy jo ideje ezen is kulon gombra kerult a tarcsazo maga, mer' ez a vilag legjobb feature-je... 🤷
-
-
Fall-N
veterán
válasz
mobilizmo #161443 üzenetére
Vagy visszakapod csak nem épen. Párom elhagyta a táskáját, benne volt az akkori Huawei P Smart 2018 telefonja. Letiltattuk ahogy észrevettük, hogy nincs meg. Bosszúból földhöz vágták és össze is tört a kijelző. Végül megtalálta a táskát a rendőrség benne a törött telefonnal. Sokra utána nem ment vele.
-
-
efi99
őstag
válasz
mobilizmo #161349 üzenetére
Asszem emiatt van ez, más szolgáltatóknál is:
"A netsemlegesség nem teljesül, ha egy internetszolgáltató bizonyos típusú adatforgalmat vagy weboldalak elérését blokkolja vagy lassítja, ha az adatcsomagot priorizálja vagy bizonyos típusú eléréseket ingyen (az adatkeretbe nem beleszámolva) vagy kiegészítő havidíjért cserébe biztosít. "
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Beszámítás! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest