Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
-
LOGOUT.hu
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kezman
őstag
válasz tibike8 #129796 üzenetére
Nem is nagyon jó, ne bánkódj, még a gyári ami a telefonon van jobb, de vannak jobb alternatívák, spec én a exDialert használom, de a True phone se rosz, az ex-nek szép témái vannak.
Ne dühöngj, hogy megöregedtél, van, akinek ez sem sikerül.<< Nokia 5800>>Huawei P Smart>>
-
tibike8
őstag
válasz tibike8 #130983 üzenetére
Ja és ezt nem tudja valaki, hogy a üzemanyagárak a menüben mi célt szolgálnak? Kipipálom a 4 közül az egyiket és aztán?
És most egy gyakran járt útvonalon teszteltem (Szeged-Törökszentmiklós) és a hódmezővásárhelyi elkerülőre nem tervez, csak át a városon. Ezt sem tudják megoldani. Már jeleztem a supportnak régen. Ki tudja, hogy idegen helyeken milyen félretervezést csinál még.[ Szerkesztve ]
-
Skillet
addikt
válasz tibike8 #135410 üzenetére
Ne haragudj, de ennek tényleg nincs értelme. Az ébresztővel ugyanazt éri el, mintha te hívnád mindkettőt le tudja nyomni. Hivásnál még a kockázat is fennáll, hogy félálomban felveszi, aztán alszik tovább.
Mondanám, hogy kell neki egy telefontól független ébresztő óra, de nem biztos, hogy van jelentősége. Azt is lenyomja és alszik tovább... ez ember függő.Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
kuksa90
őstag
válasz tibike8 #135412 üzenetére
Léteznek neten keresztül működő elektronikus kapcsolók, amik időzíthetők is. Kell egy ilyen kütyü, és beállítani, hogy hajnali x-kor kioldjon egy elektromágnest, ami ráborít egy vödör vizet... Azt legalább nem tudja kinyomni, és horpasztani tovább...
»» Ulefone armor 22««»» MI 8 PRO 8/128 EUdev 20.9.4««
-
Fall-N
veterán
válasz tibike8 #135410 üzenetére
Próbálja ki az Alarmy nevű ébresztőt. Van benne sok nehezítés, de neki a QR kód beolvasás vagy a fotóval való feloldás lenne a legjobb. Érdemes a kinyomtatott QR-t a mosdónál elhelyezni vagy a fotót ott beállítani valamilyen tárgyra. Addig úgysem áll le, úgyhogy biztos felébred rá.
-
Somatom
veterán
válasz tibike8 #142806 üzenetére
Köszi, de nem vágyom semmi extrára. Nekem tökéletesen megfelel a stock Android órája. Egyébként is elárasztott a Samsung mindenféle minekkel. Komolyan mondom, azt sem tudom, hogy ki, kivel van. Itt húzd ki, ott told be, ide regisztrálj, azt aktiváld, tudtad-e, hogy .... Jááájjj! Még ilyen időjárás-izém is van. Persze, az órát nem mutatja.
[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
zhata
senior tag
válasz tibike8 #149266 üzenetére
Ezt sajnos nem tudom, nekem kezdettől fogva reklámmentes.
Én magam lepődtem meg a legjobban, hogy a videóban elmondottak szerint eljárva a dolog működik. Nem mondom hogy tökéletes a rögzítés, de visszahallgatható. Még annyit hozzátennék, hogy akkor biztosan működik, ha én hívok valakit - fordított esetben csak gondolom -, még nem hívtak fizetősön azóta, mert minden ismerősöm lehetőleg kerüli azt. -
-
-
Luissimo
veterán
válasz tibike8 #154656 üzenetére
Majaz elsö igazoltatàs utàn megmondom😃
Egyèbkènt taj kàrtyàt, bevàsàrloi kàrtyàkat simàn lecsippantjàk a telorol.
A rendörnek megmutatva mindkèt oldal fotòjàt szintèn letudja kèrdezni a központi adatbazisbol, a jogsimat is, szemelyit is.Majd legközelebb, kisèrleti jelleggel bevetem, hogy az eredetit azthiszem otthonhagytam kifogàst, hogy kideritsük
-
kory24
őstag
válasz tibike8 #155106 üzenetére
Szia!
A Google Pay egyik előnye az Erste Mobile Pay-el szemben, hogy ha több (kompatibilis) bankkártyád is van akkor mindet felveheted és elindítva appot kiválasztod melyikkel akarsz épp fizetni. Persze van alapértelmezett érintős kártya is, nem kell megnyitni oylankor appot fizetéshez.
Valamint, mintha egy kicsit gyorsabb lenne a g.pay. (de csak minimálisan)
Esetleg előny még, hogy nem kell külön appot telepíteni, hisz a pay része a rendszernek. (ha van gms).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest