Hirdetés
-
LOGOUT.hu
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
teo77
őstag
-
beg
veterán
-
zeon.hu
nagyúr
válasz Somatom #110951 üzenetére
Múltkor beg kolléga szeretett volna valami hasonlót, bár ő KWGT-ben szerette volna összehozni.
Talált megoldást, ez kezeli a mappákat is. Talán jó lesz neked is.#?*@&!
-
Somatom
veterán
válasz Somatom #110958 üzenetére
Megoldódott! Egyszerűbb, mint gondoltam. Nem kell a launcher -ben alkalmazni a letöltött ikonpakkot. Ha van telepített ikonpakk, akkor az Apex -ben megjelenik választhatóként az egyes mappákhoz rendelésnél. Így csak a mappa ikonja változik, a benne levő ikonok maradnak eredetiek (vagy, amiket választottunk helyettük).
[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
veterán
válasz Somatom #110977 üzenetére
Hát én csak olyanra váltok, amit tudok rootolni , megy vele az xposed + modulok, + infra, + 5-6000 feletti akksi...ha egyszer váltanom kell 1 év múlva .... Nem nyerő, ez így van.
Ez a hülye "ujonc" szó a neved alatt, nehéz megszokni.... annyira izé,na...szokatlan.....mondjuk a "jómunkásember" sem volt jobb, sztem annak tök lüke hangzása volt....
[ Szerkesztve ]
https://gamergep.hu/
-
Kékes525
félisten
válasz Somatom #110970 üzenetére
MyPhoneExplorer Ennek a fájl kezelő részével sokkal több rész látható a telefonon, mint a TotalCommanderrel. A fájl kezelő részével lehet törölni, másolni, könyvtárakat készíteni. Csináltam olyanokat is, hogy kimásoltam egy konfigurációs fájlt a PC-re, belejavítottam, majd visszatettem és müködött.
[ Szerkesztve ]
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
-
Fall-N
veterán
válasz Somatom #111010 üzenetére
Az én voltam de lényeg benne van:
"Nem kell a menü gomb, mert a mostani alkalmazások olyan felépítésűek. A három pötty a jobb felső sarokban vagy a sidebar ezért van. Csak a régen frissült kőkorszaki holon maradt és/vagy a programozói igénytelenség miatt a rossz felépítésű app használ menü gombot. A recent sokkal többet használt a multitask miatt. Kényelmesebb is a dedikált gomb, mint a hosszan home nyomás."
A Dolphinnál is a fejlesztői igénytelenség miatt maradt benne. (Még vannak benne Gingerbread korabeli popup design is). Sok alkalmazást próbáltam ki de évek óta nem láttam már olyat amiben szükség volna a menü gombra. Eleve nincs is már a telefonokon. Sidebar és a "három pont" alias more options átvette a helyét.
[ Szerkesztve ]
-
Fall-N
veterán
válasz Somatom #111033 üzenetére
Android 7-től a recent hosszan nyomva kapcsolja az osztott képernyőt, ezért nincs más funkció a régebbiekben rá. Valószínű előbb tervbe volt, hogy lesz ilyen funkció.
A vissza azért nincs más funkcióval felruházva, mert könnyen vissza lehetne vele lépni.
[ Szerkesztve ]
-
beg
veterán
válasz Somatom #111051 üzenetére
Compatibility:
- Not working on ResurrectionRemix, Beanstalk, AospExtended or anything that uses DirtyUnicorns smartbar
- Not working on Touchwiz, EMUI, LG UX
- Working on Android 7, 7.1, O preview
- Working on LinageOS
- Working on Nexus devices
- Working on Sony Xperia devicesYou are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
atillaahun
veterán
válasz Somatom #111101 üzenetére
És valóban.
Bár én azt a funkciót hiányoltam, ami nav bar-ra teszi a kurzor léptető nyilakat.
Itt ASK-n az a baj, hogy ha kirakom fentre a nyilakat, akkor meg a számok miatt kell folyton váltogatni.Az a custom nav bar app, amit valaki linkelt amúgy jó lenne, csak sajnos EMUI miatt én sem használhatom.
-
holozis_HUN
veterán
válasz Somatom #111206 üzenetére
Próbálgasd, szerintem nem rossz
Nekem a gyárival az a baj, hogy kb csak 2 beállítása van: minimum vagy full. Ezeket is lassan állítja. Ez pedig gyorsan működik és a grafikonon különböző fényerősséghez különböző fényerőt tudsz beállítani. Illetve milyen gyorsan váltson, meg mekkora fényerő változásnál.
Jól be tudtam lőni, sajna azóta újraraktam a telót, így megint lehet állítgatni. De amikor sikerült belőnöm kb +1 óra sot jött ki
El errar es humano y el perdonar, divino.
-
rup1u5
nagyúr
válasz Somatom #111202 üzenetére
Köszi!
Igazad van! Ez lenne az ami nekem van és Samsungra tényleg nem megy föl. Azt írja, hogy "nem kompatibilis eszköz".Why don't you knock it off with them negative waves!
-
zeon.hu
nagyúr
válasz Somatom #111242 üzenetére
A KLWP?
Az elég bonyolult, szóval passz, még nem volt rá időm, ezért se vettem meg eddig egyiket sem.
De itt egy yotube-os tutorial hozzá.
Itt meg egy részletes leírás angolul.[ Szerkesztve ]
#?*@&!
-
-
Bozek
nagyúr
válasz Somatom #111252 üzenetére
Nem mindegy, mert ha saját, akkor megoldható a Scene-el, mivel azt pakolsz rá, amit csak akarsz. A gyári widgetek már sajnos nem elhelyezhetőek rajta. Igaz, én a Scene-el csak focieredményt jelenítettem meg anno, de az simán a videó fölött is látható volt, nem kellett kilépnem belőle.
Az Overlays is hasonló, mint a Floating Widgets, itt is előre tudsz definiálni felületeket, viszont ha azon egy widgetet át akarsz helyezni, akkor csak hosszan rá kell nyomni a widgetre és már méretezhető, mozgatható (ami utána ott is marad, tehát ha kikapcsolod és újra be, akkor azon a helyen jelenik meg, ahová realtime mozgattad). Annyiban ad még pluszt, hogy parancsikonokat is elhelyezhetsz rajta, valamint vannak külön beépített cuccok is (olvasatlan üzenetek, nem fogadott hívások, óra, időjárás, zseblámpa, tárcsázó, stb.). Igaz, ezek közül némelyik csak a Pro-ban van benne és a Tasker integráció se megy az ingyenes verzióban.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest