Hirdetés
-
LOGOUT.hu
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
Topikgazda
válasz Rigormortiis #144701 üzenetére
Szerintem az a VoWIFI.
-
oska24
tag
Sziasztok! Van valamilyen alkalmazás arra, amivel az összes telepített appot le tudom menteni adataival együtt? A titanium backup lefagy. Lementi adatokkal együtt, de a visszaállításnál lefagy, bizonyos %-nál megakad. Ez azóta van így, amióta android 10-es rendszereken próbálom visszaállítani az appokat. Jó lenne valami megbízható alternatíva.
XIAOMI Mi 9T-->Redmi 5-->Nike zokni-->Puma alsó
-
mobilizmo
Topikgazda
válasz p.t.r #144711 üzenetére
Én már hosszú idő óta használom a PixelPhone Pro-t, de már régóta nem fejlesztik és sajnos ez érződik is rajta. Ezért feltettem ezt és nagyon tetszik. Le is váltottam a régit.
Van (volt) még egy relatív ígéretes a Drupe. Vannak benne jó ötletek, de összeségében túl sokat akar és túl radikális. Valamint az ingyenes változata, folyamatosan azzal bombáz, hogy vásárold meg, ja és nem túl olcsó.Bonyolult problémákra mindig akad egyszerű, könnyen érthető, téves válasz.
-
-
golyós
addikt
Sziasztok!
Tudtok email alkalmazást ajánlani , ami olyan mint asztali gépen az Outlook? Gondolok itt arra, hogy a bejövő emailekre szabályokat hozni létre, hogy ha tárgy mezőben megjelenő bizonyos szavakat talál akkor automatán áthelyezze egy megadott mappába? Rengeteg emailt kapok naponta, napközben a telefon az iroda, szeretném a leveleket szűrni, hogy az érdektelen leveleket rakja mondjuk egyből spambe. ( a tárgymező mindig ugyanaz, rendszer-üzeneteket kapok sokat, pl frissítés, hozzászólás, ezek mennének spambe)Honor 200 Pro & Samsung GalaxyS23 Ultra & Note 10 lite & Iphone 13PM
-
szimi57
őstag
válasz zsoltzsolt #144716 üzenetére
Apptól függetlenül meg tudod oldani így a hívás fogadást. Pl. a MacroDroid automatizálóval. Nálam működik.
A MOSOLY egy olyan vezeték nélküli kapcsolat, amely nem igényel külső áramforrást.
-
golyós
addikt
válasz zsoltzsolt #144716 üzenetére
Huawei, Honor tudja, tényleg hasznos, én is szetetem.
Honor 200 Pro & Samsung GalaxyS23 Ultra & Note 10 lite & Iphone 13PM
-
Somatom
veterán
válasz zsoltzsolt #144721 üzenetére
Az csak az alap program. A hívás "programozását" neked kell megoldanod. Vagy, ha vkinek van egy kész makrója, akkor elküldheti neked. Importálod és akkor nálad is működni fog. Illetve, tovább alakíthatod a saját igényeid szerint.
[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
őstag
válasz zsoltzsolt #144721 üzenetére
Nem kell elkészíteni a makrót, mert nálam is meg van. Megosztom drive-ról szívesen a topikjában.
[ Szerkesztve ]
Üdv: Mcrazy
-
Ablakos
őstag
Valamikor volt a settings->apps-> running menü, ahol az éppen futó alkalmazásokat, service-okat lehetett megnézni. A 9-es androidban hol lehet ezt megtalálni.
-
crok
Topikgazda
válasz TODI1111 #144725 üzenetére
Ha bele van téve, nem nagyon teszik már bele gyári rendszerekbe.. lehúzott értesítési sávon pl. ki lehet tenni egy kis ikont erre.. vagy pl. úgy elő lehet szedni, hogy felteszed a Quick Shortcut maker-t és megkeresed azt az activity-t aminek az a neve, hogy:
com.android.settings/com.android.settings.Settings$DevRunningServicesActivity
Ha annyira keresel, hogy "running" (magyarul talán a "futó"-ra is kiadja..) akkor a Settings/Beállítások app-ban lesz. -
csendes tag
Sziasztok!
Hangfelvevő appot keresek szöveg felolvasáshoz. Két fő elvárás lenne: 1. Felvétel közben meg lehessen állítani, korábbi időponttól folytatni (ezt a Samsung gyári rögzítője tudja), 2.Lehessen a mentett felvételt a végétől folytatni
Van valami ötletetek?
Köszi -
szimi57
őstag
válasz spiderpig820 #144720 üzenetére
A MOSOLY egy olyan vezeték nélküli kapcsolat, amely nem igényel külső áramforrást.
-
szimi57
őstag
válasz spiderpig820 #144731 üzenetére
Legtöbb készülék alapból tudja a zsebben hordás funkciót. Ha jól tudom ilyenkor a kijelző nem kapcsol be. Meg lehet adni MD-ban, hogy csak akkor fogadja a hívásokat, ha a kijelző be van kapcsolva.
-
ledger
tag
Sziasztok
Múlt héten írtam:
Mopria alkalmazással tudok csatlakozni a nyomtatómhoz, ha az TL-PS110u print serverrel lett csatlakoztatva?
Nyomtató: HP M1132MFP teló: pedig Mi A1
Laptopokkal vezeték nélkül működik rendesen a nyomtatás.
De okos-telefonnal nem akar, lehet egyáltalán ilyet?
Megtaláltam a megoldást, leírom hátha valaki hasznát veszi.
Ez a nyomtatószerver LPR protokollt használ, amelyet az okostelefonok nem támogatnak.
Ajánlottak két app-ot, ePrint vagy a PrintHand , az utóbbit próbáltam ki ,igaz fizetős de azzal gond nélkül megy a nyomtatás. -
sharp4
őstag
Sziasztok!
Tudnátok egy nem fapados tárcsázó/névjegyzék app-ot ajánlani? A Huawei-é valahonnan beszerezhető?
Magyarország legnagyobb Xiaomi közössége:https://www.facebook.com/groups/622368221279940/?ref=share Apple Iphone 13 Pro & Ipad Air 5 Tesla Model 3 LR
-
tylerddd
veterán
Helló! Érdeklődnék, hogy valaki így videó alapján ránézésre ráismer-e, hogy milyen videoszerkesztőt használnak a készüléken! Köszi!
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
lomposfarkas
tag
-
MODERÁTOR
-
Med1on
aktív tag
Sziasztok!
Elég spéci appot keresnék, az sincs kizárva, hogy lehetetlen a dolog. Szóval androidos telefonomat (Samsung S10) szeretném elérni távolról, mobilinterneten keresztül. Egész konkrétan a kamerát szeretném használni ilyen módon.
Szerintetek megoldható a dolog?A semmi az a valami, ami azáltal van, hogy nincs.
-
mobilizmo
Topikgazda
válasz lomposfarkas #144738 üzenetére
Nagyon megéri, a teljes árat is.
Bonyolult problémákra mindig akad egyszerű, könnyen érthető, téves válasz.
-
őstag
válasz szimi57 #144732 üzenetére
"Legtöbb készülék alapból tudja a zsebben hordás funkciót."
Az én Samu készülékeimben egy forintot nem ér ez a funkció. Beteszem a nadrágzsebbe előre a telefont lezárt kijelzővel (Smart lock viselésérzékelés kikapcsolva) és fél óra múlva ugy el van nyomkodva, ahogy csak lehet.A "hívásfogadás bekapcsolt kijelzőnél" című feltétel azért nem jó, mert amikor bejön a hívás, alapból bekapcsolódik a kijelző. Én a "Készülék helyzete" feltétellel oldottam meg, de bíztos lehet még fokozni.
Üdv: Mcrazy
-
Eastman
addikt
#144612 Eastman 2020-04-22
Sziasztok!
Google Play-ből lehetséges feltöltőkártyás telefonszámmal (arra elegendő egyenleggel) vásárolni?
Köszönöm!
E.#144613 D1L1ZS válasza
Szia! Telekomos feltöltőkártyás vagyok, én tudok egyenleggel fizetni!#144619 Eastman válasza
Köszönöm, ez megnyugtató.
Nálam SIM1 telenor előfizetéses, SIM2 telekom feltöltős. A Google Play fizetésnél csak a telenort látja, a telekomot nem. Akkor sem, ha SIM1-et kikapcsolom a hálózatból. Én a SIM2-ről fizetnék.
A G. postafiókomhoz egyik telefonszám sincs hozzárendelve.
Ebbe a problémába futott már bele valaki közületek?A megoldás:
Dual SIM telefon esetén az egyes slotba kell tenni azt a sim-et, amivel vásárolni szeretnél. Tehát működik így a telekom domino google play áruház -ból történő vásárlás is. A neved, címed kell megadni, aztán simán levonja a G. az összeget a feltöltött egyenlegből.
[ Szerkesztve ]
https://logout.hu/tema/re_gerincserv_muteti_kezelese/keres.php?suser=Eastman ⮞ Műtét nélkül is lehet megoldás...
-
Zola007
veterán
keresek Redmi 8-hoz hívásrögzítő appot.
Redmi 4A-ban gyárilag volt, valami hasonlót, ami a beszèlgetèst mp3-ba felveszi
köszönömMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
szimi57
őstag
válasz Mcrazy #144747 üzenetére
Viszont, ha müködik a zsebes része akkor a kijelző zárt és nem fogadja a hivást mert a feltétel a bekapcsolt kijelző. Vagy nem jól tudom? Két különböző Xiaomi készüléken is igy működik.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest