Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
7
addikt
[ Szerkesztve ]
-
Luighi
senior tag
Szóval kiamaradt kb 18m2 laminált padló érdekel valakit 1k/m2 árfolyamon?
Bontatlan csomagokról és jó minőségű cuccról van szó. Privi pls! -
Luighi
senior tag
válasz macilaci78 #4 üzenetére
Biztos? Mindenki?
Küldöm mélben
-
WindyJoe
aktív tag
pmheros: "közösségi oldal"ról volt szó, nem "ismeretségi hálózat"ról...
sss: Tegnap szereltem be, most megy neki a teszt, x2 4800+ -os proccot elviszi rendesen 100%-on.
ebegab92: Most komolyan, mi a nyavajának csesztetsz minket ezekkel szuttyogásokkal? Először pákát keresel, hogy be tudj egy böhömnagy kondit forrasztani. Írok neked, hogy mit érdemes és még csak nem is reagálsz. Aztán procilábat akarsz visszaforrasztani, amihez azért már kell skill, meg jóféle páka. Persze kérdés, hogy megéri-e az időráfordítást, bár gyakorlásnak mindenképp jó, de ha olcsó működő gépet akarsz összerakni, akkor inkább nézd meg mit éri meg, és ne gondolkozz x2 v c2d alatt, de ezt is írták már neked többen. Most meg VGA-n akarsz kondit cserélTETNI, mikor nemrég kerestél hozzá pákát. Ráadásul, ha olyan laptopod van, amiben G 105M-es VGA van (min 2 magos procival...), akkor meg főleg nem értem minek szórakozol ezekkel az ősrégi asztaliakkal. Ha meg hobbyból csinálod, akkor azt pont azért csinálja az ember, mert azzal szeretne foglalkozni, kikapcsolódni vele, stb, akkor nem másokat nyaggat, hogy csinálja már meg neki... Vagy keress egy retro PC barkács topikot, azt velük beszéld meg, ott még élveznék is...
Ki korán kel, egész nap álmos és fáradt lesz! (:
-
LS23NVMAB5(F2380)
Samu moncsi. szabad v nem szabad?
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
félisten
Igen.
Mivel nem vagyok annyira eleresztve anyagilag perpill, hogy újat vegyek.
És a két használtból úgyis csak az egyik hal be egyszerre, szóval a célnak megfelelne, ha 100/100-as. -
félisten
-
pmheros
őstag
szerintem olvasd el még egyszer azt a kérdőívet és ha találsz benne Facebook, iwiw -re való utalást akkor jó helyen járunk. A kérdőív közösségi portálnak hívja mindazokat az oldalakat amit a wikipedia "social network" néven definiál. Azt mondod rossz a kérdőív ? Vagy inkább a wikiben van a hiba ?
ebegab92 irányába viszont osztom a véleményedet
[ Szerkesztve ]
nem vagyok tökéletes
-
ErőVarázsló
aktív tag
eladó 27" 1ms FullHD+ moncsi
ajánlotok pü-ben
doboz 2+év gar 9mm-es vastagság az árban[ Szerkesztve ]
Magán orvosi ügyelet Szegeden www.szegedorvosiugyelet.hu ph-soknak kedvezmény telefonon gyorsabb: 70-kettő281171
-
-
ch003067
addikt
Sziasztok ! Nem jár valaki mostanában Pesten / Vecsésen, vagy környékén ?
-
WindyJoe
aktív tag
Lehet, hogy rossz..
PH nem social network, ebben egyet értünk, de sztem azt, hogy közösségi oldal rá lehet fogni. Amúgy meg lényegtelen az egész.ErőVarázsló: Milyen az a FullHD+? 1920×1200? Amúgy milyen típus és mennyi az irányár?
Rolly: Te is csatlakoznál?
Ki korán kel, egész nap álmos és fáradt lesz! (:
-
r0by
addikt
Autóba való kárpitot keresnék Szegeden. Tetőre való kellene.
Lengyel utcában már voltam. Egyéb ötlete lenne esetleg valakinek? -
félisten
-
sss
őstag
Megint új topik... <- 4 éve is pont ezt írtam
-
-
skopy
tag
Eladó cuccaim .
Az akasztott embert, még az ág is húzza.
-
maláj
addikt
-
-
ch003067
addikt
[ Szerkesztve ]
-
Luighi
senior tag
Lehet már tudni, mikor ér le a műhold? Innen látható lesz vajh?
-
proper
őstag
21 óra 33 és 35 perc között, északnyugati irányba lesz látható Magyarországról a már csak 160 kilométer magasan lévő műhold. (21:18) Szemeket az égre!
Nem az Öné! - A NASA tájékoztatása szerint a földre hulló műholdmaradványok továbbra is az űrhivatal tulajdonát képezik, "szerencsés" megtalálóik kötelesek tulajdonosának visszaszolgáltatni azt. Az esetleges károk rendezéséről már nem nyilatkoztak.
Egy hónap múlva durvább lesz - Október végén ismét egy műhold fog lezuhanni a földre. Az 1999-ben felbocsátott német ROSAT érkezése ugyanakkor nagyobb veszélyt jelent, a mostani 1 a 3200-hoz helyett 1 a 2000-hez eséllyel okoz majd emberi sérülést - írja a Népszabadság.
[ Szerkesztve ]
-
ch003067
addikt
Én nem láttam semmit
Pedig agyon szép tiszta az égbolt.
Ti ? -
Luighi
senior tag
Előbb (21:43) kimentem egy sörrel, megittam, de nem láttam semmit. Sajnos későn olvastam el, hogy hamarabb kellett volna kimennem...
Szerk: ez az oldal szerinted aktuális helyen mutatja a műhódat?
[ Szerkesztve ]
-
Luighi
senior tag
Ha lehet neki hinni, akkor Ausztrália felé megy, pár perccel ezelőtt legalábbis még Kína fölött volt.
Hé Kraft! Nézzémá ki az ablakon, mit látsz, vagy nálatok most nappal van?
Szerk: http://twitter.com/#!/UARS_Reentry - itt is írogat egy tag a pillanatnyi helyzetről.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Xbox One S 1TB
- Sony WH-1000XM3 aktív zajszűrős bluetooth fejhallgató
- Dell G15 5530: Az új erőmű a kezedben! 32 GB változat
- XBOX ONE S 1TB, dobozában, gyári tarozékaival és 6 hó garanciával, Bp-i üzletből!
- Lenovo Thinkpad T470 / I5 7300U / 8GB Ram / 250 GB SSD / 2-3 órás akku / Világító bill. / Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest